Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Már nem azért, de most ezzel mire akarsz utalni? Arra, hogy a hivatalos fórumba leírtakat Magyarországon, csak nektek van jogotok lefordítani és közzétenni? Továbbá aki rajtatok kívül így tesz az jogszerûtlenül jár el? Próbálok nem fennakadni azokon a dolgokon amiket sokszor le merészelsz írni, de néha, ne haragudj, bárhogy is próbálom nem megy. Tudom az én hibám, de nézd ezt el ezt nekem. Akkor a leírtak fényében, egészen október 7.-éig Te is illegális információkat publikáltál az oldaladon. Ezek szerint én is jogértést követtem el több alkalommal is azon alkalmakkor amikor bátorkodtam egy-egy idegennyelvû cikk tartalmát mindenki számára érthetõen magyarul leírni egy egy fórum hozzászólásban? Sajnálom, remélem nem lesz belõle gondod akár így utólag is, de ha mégis teljes mértékben vállalom a felelõsséget jóhiszemûen elkövetett jogsértõ magatartásom miatt!
Értem én, hogy mi a problémád és még valahol egyet is értek vele, de annak a bizonyos lónak sem kellene átesni a túloldalára!
Még egy kérdés furdalja a kíváncsiságomat. Neked vajon hány barátod lehet?
<#zavart1>#zavart1><#nevetes1>#nevetes1>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nekem az a problémán megyem egy pályán pl Melbournben idõmérõn és nem tok be menni 1.40.000 alá min állitsak az autón?És a legnehezebb modon mek,és versenyen lazán meg elõzöm õket mi lehet a probléma.Ha kormányon mek akkor ha elforditom a kormányt akkor az autóba késõbb fordul el.
Ti milyen kormányon nyomjátok a gamet?Vagy szerintetek milyent vegyek a játékhoz ami télleg jó hoozzá.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Pilóta-e vagy? 😊 (Mármint igazából, nem szimulátoron).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Persze! Készül, tesztelik.
Ha jól tudom 6370- es hozzászólásban olvashatsz róla.
Megpróbáltam procit tuningolni, szépen ment is feljebb pár FPS-el...
A játszható szintet elulról nyoldosta, de közel sem lett tökéletes.
Berágtam rá, amúgyis már érett egy XP reinstall.
Új XP-re felraktam, mindent belõttem, és csodák csodájára 34-39 FPS-t tud kapásból, pedig még a procit vissza is vettem.
Valami nagyon elvolt kutyulva a windowsban.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
En azt tudom felraktam elinditottam es azota nyomom egyfolytaban....es ez nem minden jatekal fordul elo sot alig alig. Biztos van hibaja meg nem pontos a fekbetet nyikorgasa...stb de elvezetet ad kikapcsol szorakoztat, es mit adjon meg egy jatek ezeken kivul?
ja en egyedul a toltesi ido hosszusagat fajlalom olyan konzolos sebi:_)
Nalam ezert akardt, azota dupla fps
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
az lenne a problemam, h van egy Logitech G25-om, amivel ha jaccok allandoan kiporog a kerek(kis gazt adok elejen akkor is, nem az a problema)... GRID-ben ugyanezt csinajja, gondolom vmi setup problema...
Talalkozott mar vki ezzel?
Helpet elore is koszi...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
semmi kizárólagosságról nincs benne szó😄
csak a szokásos marketingszöveg hogy örülnek, meg húmeghá...
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez normális hogy a Dirt 2 full grafikán röccenés nélkül futott, az F1 2010 pedig 18-21 FPS-el döcög?
Akármennyire veszem vissza a felbontást, butítom a részletességet vagy veszem le az élsimítást, ugyanúgy akad. Nagyjából játszhatatlan.
Tudom hogy nincs egy mai erõmûvem (Athlon X2 4800+, 2x1Gb Geil Dual Kit, Radeon HD 4870 Toxic) de hogy ilyen szinten nem reagál a grafikai butításra ezt nem is értem. Legfrisebb Catalyst-et használok és XP-t, mert sajnos a kormányomhoz nincs Win7 driver.
Valami ötlet valakinek?
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
köszönet
nálam pl.: What is the first letter of the word: Ferrari
tehát itt egy F betût
Vivimos por ti, vence por nosotros.
nem jó a yes sem
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Én is experten játszom,igaz a tc bevan kapcsolva,de billel nem is lehet anélkül..
Így is kipörög,ha rossz helyen adok gázt..
Mind1,hogy lassú vagy gyors kanyar,e technikája ugyan az,befele fék,kifelé gáz,ha nem így akkor az holt tér,ahol nem csak megcsúszhat,de idõveszteség is
Egy dolgot kell megtanulni..Fékezés után,melyik az a pont ahol a leghamarabb lehet kigyorsítani és ha törekszel,hogy ezt a gumis iven vedd,ne a rázon nem mellette,akkor nem pörög meg
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nincs azzal semmi gond, ha nem értetek egyet, de nem kellene trágár szavakkal ócsárolni egymást.
Ha egymással akartok szórakozni, akkor beszéljétek meg MSN-en, a fórumot meg hagyjátok meg azoknak, akik a játékról szeretnének beszélgetni,informálódni.
Mindennek meg van a helye, és ez a fórum NEM azért jött létre, hogy egymást elküldjétek melegebb éghajlatra!
Köszöntem.
You did not enter the correct format for the Can you spell? (This question is to check if you are human) field. Please read the field description for the expected format.
A required field called Can you spell? (This question is to check if you are human) is missing or has an invalid value.
miután complete-t nyomok
http://f1game.hu
http://f1game.hu