Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre sikerült beszereznem a gamet, és kellemeset csalódtam a játékban. Kicsit tartottam tõle, mivel eléggé lehúzták egyesek, de szerintem nem volt igazuk abban az Arcade dologban sem. Pl billel segítség nélkül lehetetlen menni egy kört is kipördülés nélkül. És a fékezésnél blokkol a kerék, akkor csak elõlre csúszok, és nem tudok elkanyarodni, ahogy azt egyesek mondták... 😄 Nah, de lényegtelen. Ma mentem egy 100 %-os versenyt Monzában McLarennel, legnehezebb szinten Help Off, szimulációk fullon voltak, és hát nagy nehezen sikerült megnyernem 1 mp különbséggel. Harmadik helyrõl indultam, majd a rossz rajtot követõen visszacsúsztam a nyolcadikra. Onnan aztán szépen felzárkóztam. 20. körben lecseréltem a szuperlágyat keményre, és azzal végigment a verseny. Defekt szerencsére nem volt, volt két kiesõ, egyik motorhiba, a másik falhoz csapta a gépet... XD Elvileg második lettem volna a végén, de a 35. kör tájékán Webber kiment a boxba, így átvettem a vezetést, és be is hoztam a gépet... 😄 Apropo, tegnap csak gyakorlásképp mentem egy versenyt amatór AI ellen, és ott vettem észre, hogy bizony, elhúztam tõlük rendesen, és egyszer megpördültem, de kb állítólag 20 mp-re voltak tõlem, 5 mp alatt megfordultam, erre 6-an elmentek mellettem... Szerintem az AI-n van mit csiszolni etéren. A lekörözésnél szépen elengedtek, de nem mindig, ahogy ez az életben is van... XD Röviden ennyi, remélem nem gond, hogy leírtam a véleményem...
Talán nem irónia,de a Török pályán /legend AI/10 méter és kör 2 verdának..
Csak azért nem támadtam meg,mert Vettel elég közel volt és nem akartam hibázni,így az utcsó kör már óvatos volt..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Segítséget szeretnék kérni tõletek! Az a bajom hogy esõs pályán mindig kipörög a kerék és ez miatt nem jók a kigyorsításaim! A másik gondom szintén vizes pálya megpördülök a kanyarokba pedig mindent ugy állítok hogy jó tapadása legyen az autónak! de a váltóval ötletem sincs hogy mit és hogy állítsak!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
És ha nem zavar áll. "nyers" modorom,pötyögj bátran.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ha nem zavarok, néha bepötyögnék ezt-azt, persze ti megmosolyogjátok majd, de nekem nagy öröm volt pl. az, hogy amatõr ellenfelek ellen, félig bekapcsolt kipörgésgátlóval, ABS ON-nal és automata váltóval a 3., Maláj Nagydíjon a boxtaktikával elõrejöttem a 10. helyrõl a 6.-ra a végén a Virginnel 😊 a kis esõt megcsináltam az Option gumikkal, majd amikor rázendített, egybõl Wet-et tettem fel. a többiek viszont intermediate-t, és mivel 2-3 körrel a vége elõtt szakadni kezdett, újra ki kellett állniuk.
egyébként csak emiatt a game miatt vettem egy gamepadot is.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Van rosszabb is benne sajnos..
Szingapurban elsõ helyrõl jöttem ki,olyan messze voltak nem is láttam õket,erre beesnek utánam vagy 10-en és mindenkit elém enged..
a boxkiállással komoly gond van,remélem a patch javítja..
A húszon éves fiaimmal is néha nehezen találom meg a közös nevezõt..
a Lányommal aki 28,meg szinte soha,ellentétben a 4 éves unokámmal,,
De hát ez van
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ad1,elõször is ott a szmájli!!
ad2, Jacek némelyik pályán 1-2 mp gyorsabb mint én
Én most a Lotussal kezdtem újra a játékot experten és itt az 5. pályán,3-4 óra kínlódás után,átraktam az AI-lat pro-ra és rögtön megcsináltam..
Monacot még nem adtam fel,de ha itt is sokat geciznek velem az ai-k,ezt is pro-ra rakom..
Én élvezni akarom a játékot,nem pedig összetörni számolatlan billentyût,vagy kormányt..
A 2. évadomban Suzukával szenvedtem legalább 1 napig,mire lehoztam a fiam MOMO-ját,kis gyakorlás után azzal könnyedén megvolt..
Én Ferkával 1.19, RBR 1.20 eleje és még a lotussal is 1.20 vége
Aztán meg sokszor zöld és mégsem lehet akkora sebességgel menni.
Ennek ellenére szakadó esõben néha hasznos lehet,mikor semmit se látni
A racingline-nál nagyobb segítséget, ami színváltozással jelzi ha fékezned kell, nem igen tudok elképzelni.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Most már 1.54-eket mész???
Egyébként most rászoktam, hogy netrõl lehúzom a pályarajzokat, a youtube-on meg fent van a RSB féle bemutatókör. Futam elõtt megnézem, hogy csinálják a nagyok 😊
Hát 1., ha te vagy elõl,hogy megy gyorsabban mint te??
Ha túl közel van,azért marad le mert neked jön és akkor törik a szárnya..
2., ha meg nem akkor a szélárnyékot veszti el..
Egy esetben mennek ûr idõket,kiállás után,csak erre kell figyelni