21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #9729 karrier módban nincs ezekszerint? akkor ez jó nagy átbaszás. Úgy lenne az igazi -
#9728 Igen,azt látom,de aki azt kérdezi,hogy miért nem tudja bekapcsolni,azok mind a karrier miatt kérdezik. -
#9727 Azt nem tudom, még nem próbáltam, nagyon nem is érdekel ... -
#9726 De karrierben nem lehet kapcsolgatni az SC-t. -
#9725 De egyébként ott kell, ahol a versenytávot is állítod: a race setting-nél !
Versenytáv 20 %, minimum hard nehézség és akkor on-ra lehet kapcsolni az SC-t . -
#9724 Belinkelném, de most megint ba...ik elindulni :)))) -
nono28 #9723 Valaki legyen szíves linkeljen be hol van az ahol belehet kapcsolni a SC-t.Köszönöm előre is. -
nono28 #9722 Dificulty Level ezen belül fullra állitottam a törés modellt és sehol se látok olyat hogy Safety car on-off -
nono28 #9721 Aha és hol lehet ezt bekapcsolni? -
#9720 De be kell ! :)
És minimum 20 % versenytáv kell, többit nem tudom én csak legenden játszottam eddig ..
De mit vagytok annyira ráizgulva az SC-re, addig jó amíg nincs bennt! :))) -
nono28 #9719 Akkor nemkell bekapcsolni hogy legyen Safety car? -
#9718 Kijön az, csak olyan baleset kell, mikor az ideális nyomvonalon mozgásképtelen AI marad....
gumi törmelék ( DX9 -ben készült kép; így pontosabb a kormány...):
-
nono28 #9717 neked működik a Safety car?
-
nono28 #9716 nekem meg a Safety Car -
#9715 versenyen nálam nem működik a DRS,mi lehet a probléma?
(DRS zónában 1 mp-en belül vagyok) -
nono28 #9714 ricsi a a törésmodellt maximumra huztam de sehol se találom a sc-t hol lehet bekapcsolni -
ricsi0104 #9713 szívesen.
nekem a split screen nem akar működni -
nono28 #9712 köszi ricsi te látom értelmes vagy. -
ricsi0104 #9711 annyi az egész hogy minimum 20%-os futamot kell menni, és a törésmodellt maximumra kell kapcsolni, és akkor lehet bekapcsolni az sc-t
-
nono28 #9710 Énse hardon nyomom,mondjuk amatör szintnél bese lehet kapcsolni az SC-T?
-
nono28 #9709 Jólvan na bazzeg kérdezni lehet nem? -
menedzser #9708 én nem hardon nyomom. azt meg nekem egy szóval se mondta senki a géjmben, hogy 20%, de kösz. -
#9707 -.-" basszus.. ennyi értetlent! 20%-os távnál HARD szinten BEKELL KAPCSOLNI az SC-t.. 5 éves kistesóm is MAGÁTÓL rájött és még angolul is alig tud.. -
CB 31 Szmötyi #9706 Rájöttem hogy nem nekem szólt de tudnátok segíteni? -
menedzser #9705 nekem grand prixnél fullra van állítva a törés az autóknál és alul azt írja ki, hogy safety car off.
wtf. -
nono28 #9704 Én 100% versenytávot nyomok.Külön kell bekapcsolni az SC-t? -
#9703 az nem neked szólt! -
#9702 20% versenytáv és hard mod ekkor SC - on-ra kell állítani
így tettél? -
nono28 #9701 Mit kell állitani,kell-e egyáltalán állitani valamit hogy a Safety Car kijöjjön a pályára ha gond van!?
-
CB 31 Szmötyi #9700 Hogy érted hogy mind a joyon melyikbe hol állítsam? -
np #9699 Mind a kettő joy-on nyomj egy startot. -
CB 31 Szmötyi #9698 Lécci segítsetek! -
Norberto91 #9697 Split Screen módba van SC? -
WinStar #9696 Split Screen-t hogy kell használatra bírni?Előre is köszi a választ! -
CB 31 Szmötyi #9695 Sziasztok!
Szeretnék segíséget kérni.Logitech G27-m van és nem tudom beállítani az F1 ben. Bekapcsoltam meg minden, de a beállításoknál a kormányzást gázd nem lehet állítani.Segítsetek léccives.
Előre is köszi. -
#9693 Min múlik -
#9692 x'DDDD
alig várom h énis játszhassak :$ :d -
#9691 Hát most na.. xD 2010 nem jött be ennyire, de ez Bár ez a Red Bull.. eléggé fos talicska, megy meg minden de.. mégsem az igazi :( a Force Indiát imádtam :$ ha jövőre leszerződtetne a McLaren vagy a Merdzsó.. tetszene! :-) Mai nap kedvenc részlete, 20%-os verseny, Malajzia tolom neki mint az állat, startnál volt egy cuki baleset az egyik HRT kicsuszott és mintha a Monzai futamot láttam volna telibe trafált jó pár középmezőnyben levő ótót.. SC bejön, mondom fasza.. azért is mert a rajt különösen jó lett.. aztán rajtam lógott Vettel, Button, Alonso, Hamilton.. kicsúsztam és megelőzött Vettel és Button, aztán Button és Vettel helyet cserélt a boxba együtt mentem Buttonnal, kerékcserém gyorsabb lett mint az övé, átvettem a vezetést szépen ki a pályára aztán NYERTEM, de kajak leizzadtam teljesen.. viszont visítottam is.. aztán végül : ÉN, VETTEL, BUTTON lett az eredmény, de az az animáció volt mikor jönne oda a második a versenyzőnk meg rá legyint, szóval Vettel ellett küldve a bús picsába XD -
#9690 -
pzs #9689 Úgy néz ki működik köszönöm !