Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szívesen játszanék veletek, de nem teszek fel egy programot amiben trojai van...
Na Silverstone,volt még egy embres pálya a lotussal,itt még a pole-ért is izzadtam keményen..
Persze ez az egyik pálya,ahol a kormánynak nagy elõnye van a billel szemben

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Akkor ott hazudnak..
Most nyomtam le,(a szombati rántott hús elõtt)a Német pályát,egyedül Webber volt a közelembe, (meg az elején Alonso) de õ is 5 mp-re a végén..
2 kört tettem rá Webber kiállására,(két gyorsat)kijövetelemkor mellette voltam,de 1 kör múlva,már elvesztettem..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nohab
Jacek
Nekem azert erthetetlen mert bele neztem a cathup filebe es ott le van irva mit csinal, milyen helyzetben.. pl 600 meternel begyujtja az utanegetot😄

Ugyanis olyan cathup rendszer van benne mint a Need fos Speed jatekokban, ha nagyon eltavolodsz akkor o folgyorsul akar elerhetetlen sebessegre😊

Jacek
nem kesobb allok ki mint ok, elsonek eljovok siman

Vagy túl korán állsz ki,esetleg a rajtod nem jó.

Csak hogy több összehasonlítási alap legyen, nekem tökéletesen fut a program akár monitoron 1280*1024 vagy HD TV-n 1920*1080-ban minden graf maxra húzva.
Win7 32bit, 2.2 Mhz dual core (ami ugye állítólag már kevés), NV9800GT 512 RAM, 2 GB 800-as RAM, szóval nem csúcs konfig.
Nekem két korábbi bejegyzés alapján sokat gyorsított, hogy a hangot software-re és a replay file-t csak olvashatóra állítottam.
Ajánlom a game booster programot, ami ideiglenesen kikapcsol minden fölösleges háttérben futó folyamatot ami foghatja a gépet.
Vádá
ja és a többi segítséget is kapcsold ki 😊

Voodoo

Vádá
talán kapcsod be a gumikopást , még jó hogy annyit adsz nekik mikor te végig friss gumikon tudsz menni.

Voodoo

Jacek
Komolyan en sem ertem, lehet nalam valami legendsuperleuagebigboyazanyadat AI dolgozik😄

FlDutchman
Most végeztem az elsõ szezonnal a játékban, Toro Rosso, csaknem 100%. Második szezon Red Bull-ban, Sakhir Bahrain, Alonsonak +70mp., utolsó 12-nek +1 kör. Természetesen legend, 40%-os táv, gumikopás nélkül, billentyûzet.
Motormeghibásodást akarok! 😊 Jobb lenne, mert nem nyernék mindig.

Japán, kínai pálya agyrém, Monaco-t sosem szerettem.

Jacek!
Kicsit megkésve,de most tudok választ adni felvetésedre a Kanadai futamról.
Én is 1.14 mentem idõmérõn (bár éppen csak ,mert 1.14.9 volt)..
De versenyen 1.19 el kezdtem,aztán 1.15 és 1.16-os körök végig..
Az utolsó körben még meg is forogtam a visszafordítóban és még sincs a közelembe senki!
Tehát továbbra se értem,hogy nem szakadnak le tõled,igaz 4-6 körig elég közel vannak,de miután kiálltak elvesztek a lecsóba,én a 10 vagy 11. körben jöttem ki..

Így már leesett! <#worship>

pointer4
Ja nem, csak az oldalról az ugrik be.
és nem értettem hogy jön oda az F1 2010.
Ez most találós kérdés? <#conf>

pointer4
MI köze a Race07-nek az F1 2010-hez?
Sziasztok!

Aki szeretne multizni ITT megtalálja a részletes leírást, hogyan kell!
Annyival kiegészíteném még, hogy ha már sikerült belépnetek a játékba, akkor mindenképpen nyomjatok még 1x F12-t(transfer completed-et fogtok hallani), különben le fog állni a játék alkalmazáshibával!
Hamachi szoba címek pedig: Forma2010HUN jelszó: 123
Forma2010 jelszó: 123

Ma este durva party lesz, gyertek minél többen!

Üdv.: Kasza

JUVEfun
Értem én hogy gõzgép, DE MI HAJTJA???

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Szerintem nem sokat segítettetek ezzel neki <#wow1>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Count Adyn

csakhogy tökéletes legyen<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

😊))))))))))) Én sem tudtam volna szebben 😛

pointer4
"motor meg a szárny.Az mire jó?"

A belsõ égésû motor egy olyan volumetrikus mûködésû hõerõgép, amelynél egy megfelelõen megválasztott periodikus termodinamikai munkafolyamat során a tüzelõanyag a hengerben elég és munkaközeg hõje mechanikai munkává alakul.
A szárny meg a leszorítóerõt adja, az aerodinamika törvényei alapján.

<#vigyor5>
csabush
Gyanítom az intel DualCore szériájára utalt, nem a kétmagosokra általában. Nekem d915öm volt, azzal tényleg minden helyzetben szaggatott, lecseréltem egy Q9450-re, most már fain.😊

bakkerman
mirõl beszélsz? mindent kicsontoltam,stabilan megy a gém,szakadó esõben uccsó helyrõl rajtolva is annyi FPS mint time trialon fényes nappal...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lehet csak annyi fér bele<#buck>
Ha lenne pénzem és fejlesztenék,most 16-ot raknék,mert az jól néz ki

Magam is így vagyok ezzel,annyi különbséggel,hogy mindig az akkori"csúcsot"vettem meg,aztán évekig jó volt,anélkül,hogy valamit cserélnem kellett volna..
Így vagyok a jelenlegivel is,5 éves /Asus 7800gtx-top,Athlon64 X2 4400+ DC,3 giga ram/És talán mostanra lehet érezni,hogy ez már kicsit kevés,de szó sincs arról,hogy ne lehetne játszani vele..

Amiga
Ha a patch kijön, akkor ötmillió hatszázezer helyrõl le lehet majd tölteni. Nem igaz, hogy nem lehet használni a google-t.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

tommygear
Na még egyszer elmondom.
OLVASS VISSZA!
Na még egyzser megkérdem még egyszer.
A patch az már kijött és ha igen hol lehet majd letölteni?
A másik hogy amikor megnyomom a num 4-est akkor bejön a motor meg a szárny.Az mire jó?
Nem játék természetesen. VmWare, Photoshop, és amikor vettem pont olcsó is volt 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nohab
Van intro, csak egy kicsit kell várni, mikor kéri az entert az elején.
nekem C2D E7500, 2GB RAM, HD5670 (512 gddr5) win7 64bit. simán megy minden maxon. egyszer sem szaggatott be még esõbe sem. mikor xfire-el veszek fel videót akkor néha ránt kicsiket de simán játszható attól nem hibázok a játékban. vagyis arra nem fogható...

Szerintem nálatok más lesz a gond. pl driverek, frissítések, DirektX, esetleg öreg oprendszer, és ami még okozhat ilyen gondot a hûtés... Régen volt egy 8600GT passzív hûtéssel. MW2 maxon ha játszottam nem volt gond kb 10 percig és aztán 85fokos lett a kari onnantól szaggatott a game. levettem ház oldalát asztali ventivel meghûtöttem és egybõl nem szaggatott. Szóval hûtés is okozhat gondot. akinek esetleg régen volt kitakarítva a háza fújassa ki...

bunny: 8 GB RAM? Úr Isten! nekem 2gb 2x1 kingmax 800-asok dualba eddig nekem minden game fullba ment. Minek annyi? persze ha nem játékokhoz akkor az más de ha azért van 8gb-ot, hogy a játékok fussanak akkor megérdemled... 😛

IXEMGabeo: igen a processzor sokat számít! hiába van erõs vidikarid ha a procid gyenge!

Egyébként ha valaki megpróbál az általam javasolt megoldásokkal próbálkozni attól majd várok egy visszajelzést, hogy mire jutott!

Bocsi egy kicsit hosszúra sikeredett!

Én már régóta nem követem a hdw fejlõdést, volt idõ amikor magam is fél évente cseréltem a vasat mert kellett, de mostmár ez az idõ elmúlt. Vagy megöregedtem 😄 De tény, hogy amíg a jelenlegi jószágon minden elfut, addig minek kaparjak? A tetejében az újabb vga-kon nincs analóg tv kimenet, én pedig azon nézem a TV-t, emiatt nem is tervezek váltani. Hogy a 9600gt jobb-e mint a tied így nem tudhatom, de egy rendszer sebességét komplett kell nézni.
Nálam egy core2 3Ghz, 9600GT, 8 giga ram, és egy gyors (vortex2) SSD van a gépben (de SSD elõtt se szaggatott), win7 64bit. Lehet a 8 giga a megoldás, nálam fel tudja tölteni ram-ba amit kell nálad meg swapp-el. Lehet a 64bit, a ló tudja. Lehet nálam kevesebb lózung fut a gépen a háttérben mint nálad (csak egy nod32).
Win élményindex 6.6, ez a proci, a vga ram, 3d 6.8, az ssd meg 7.7 Hasonlítgass, hátha kibukik mi a gond.

Nem szidni akarom a játékot, mert nekem tetszik. Lehet, hogy vannak bugok, de azok nemsokára kijavulnak majd. De ami nem fog kijavulni, az a hangulat. Most találtam ezt a videót, és arra gondoltam, hogy az F1 2010-be miért nem tudtak ilyen intrót csinálni? (A megjelenés elõtt egyébként is volt egy csomó "zenés videó", akkor erre miért nem szántak idõt?) Vagy legalább a bajnokságok végén miért nem lehetett egy ilyet bevágni? Lehet azt mondani, hogy szõrszálhasogató vagyok, de aki F1-es rajongó, az tudja, hogy milyen fontos része a versenynek a díjkiosztó.

mondjuk lefuttattam egy tesztet és 73%-ot hozott ki rá:S tehát akkor mégis picit az lesz a gáz, mármint a kártya. Biztos vagyok benne, hogy a gyorsabb processzor is sokat segítene, ha több helyem lenne a gépen mondjuk, dehát ezt kell szeretni😄 végülis, aki laggal edzõdik, az onnantól kezdve a legnehezebb szituációkat is ki tudja kerülni😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a 4 széria az új teljesen
460-as pedig egy nagyon jó kari/az árához képest/
Én is Nv-s vagyok..
5 éve raktam össze a jelenlegit és még mindig futnak a mai játékok,igaz low-ba némelyik,de akkor is

pedig régen ATI-s voltam csak az hamar elromlott és a megbízható ismerõsöm mondta, hogy megbízhatóbb az NVIDIA sõt jobb az ATI-nál...ehhez képest amit Firerock is mondott, az NVIDIA 3 éve nem gyárt új szériát csak átnevezi a termékeit...fasza lehet engem is becsaptak evvel, pedig minden 2010-es game fut normálisan, ez is végülis szval mind1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dr Kotász
Nekem is dual core van... Egyáltalán nem szaggat a játék, pedig nem mai a gépem. Pl. Monacoban egy akadozás nem sok, annyit sem láttam. Mindez ráadásul 1200-as felbontásban. Más lesz a gond.
Emberek, ne vitatkozzatok, ha kijön a Patch, kiderül, hogy az megoldja-e a hibát. Addig is, most mentem egy elég szép kis köridõt a monzai pályán: 1:21,971. Kezdetnek nem rossz... 😄

Hát nem akarlak ismét piszkálni,de az a kari lehangolóan gyenge!
a 9600-os kb 20%-al jobban teljesít,némelyik játékban még talán többel is,annak ellenére,hogy jóval régebbi darab..

nem akarok most itt megint elõhozni a VGA kártyás dolgot, mert volt vita belõle, de új NVIDIA GT240-es 1024 MB-os DDR5-ösön hogy szaggathat szted?

boxutcás szívásra pedig ahogy többen is írták a legjobb megoldás a nagyon eltolt taktika, lehetõleg legyen üres és akkor nincs gond. Aztán reméljük a patch gyorsan itt lesz, és nem játszák el vele pl. hogy a patch nélküli mentéseket nem tölti be <#falbav>

Nekem is dual core-om (3ghz) van, graf meg fent sima 9600gt-vel és soha egyszer sem szaggatott, stabil mint a kõ. Ott valami más gond lesz, ha szaggat.

Hát, mondjuk nekem is Dual Cora van 2.7 GHz, és hát a graf mediumon van, attól nem is nyomtam feljebb, mert ott már akad, remélem a patch után lehet maxon nyomatni. Habár kétséges, mivel a videókarim gyenge lesz hozzá. Ati Radeon HD Series 3850-esem van. Szerinem az gyenge lesz neki... :S

általános probléma, hogy, akiknek Dual Core-os a processzoruk azoknak, akármit csinálnak a grafikával még lowon is szaggat a játék, ha nem is nagyon, hanem mondjuk icic picit az is éppen elég ahhoz, hogy elszúrd a fõbb kanyarokat, fõleg Monacoban nem jó a helyzet, de én lassan megtanulgatok a pici laggal együtt kombinálva vezetni😄

elméletileg a patch nekünk segíteni fog, hogy jobb legyen a game

Miért, mi a gond a Dual Core-al???

nem az... hanem amikor SIGN IN-t szeretnék, azt mondja hogy 0 profiles found... pedig a savegame mappát átraktam

most akkor Vettelt lekörözted? <#banplz>

<#worship> szerintem is jó game😊 csak most várok picit a patchre...mi Dual Core-sok ici picit megszívtuk a game-el