Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ez az egyik pálya,ahol a kormánynak nagy elõnye van a billel szemben
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Most nyomtam le,(a szombati rántott hús elõtt)a Német pályát,egyedül Webber volt a közelembe, (meg az elején Alonso) de õ is 5 mp-re a végén..
2 kört tettem rá Webber kiállására,(két gyorsat)kijövetelemkor mellette voltam,de 1 kör múlva,már elvesztettem..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ugyanis olyan cathup rendszer van benne mint a Need fos Speed jatekokban, ha nagyon eltavolodsz akkor o folgyorsul akar elerhetetlen sebessegre😊
Win7 32bit, 2.2 Mhz dual core (ami ugye állítólag már kevés), NV9800GT 512 RAM, 2 GB 800-as RAM, szóval nem csúcs konfig.
Nekem két korábbi bejegyzés alapján sokat gyorsított, hogy a hangot software-re és a replay file-t csak olvashatóra állítottam.
Ajánlom a game booster programot, ami ideiglenesen kikapcsol minden fölösleges háttérben futó folyamatot ami foghatja a gépet.
Voodoo
Motormeghibásodást akarok! 😊 Jobb lenne, mert nem nyernék mindig.
Japán, kínai pálya agyrém, Monaco-t sosem szerettem.
Kicsit megkésve,de most tudok választ adni felvetésedre a Kanadai futamról.
Én is 1.14 mentem idõmérõn (bár éppen csak ,mert 1.14.9 volt)..
De versenyen 1.19 el kezdtem,aztán 1.15 és 1.16-os körök végig..
Az utolsó körben még meg is forogtam a visszafordítóban és még sincs a közelembe senki!
Tehát továbbra se értem,hogy nem szakadnak le tõled,igaz 4-6 körig elég közel vannak,de miután kiálltak elvesztek a lecsóba,én a 10 vagy 11. körben jöttem ki..

és nem értettem hogy jön oda az F1 2010.
Aki szeretne multizni ITT megtalálja a részletes leírást, hogyan kell!
Annyival kiegészíteném még, hogy ha már sikerült belépnetek a játékba, akkor mindenképpen nyomjatok még 1x F12-t(transfer completed-et fogtok hallani), különben le fog állni a játék alkalmazáshibával!
Hamachi szoba címek pedig: Forma2010HUN jelszó: 123
Forma2010 jelszó: 123
Ma este durva party lesz, gyertek minél többen!
Üdv.: Kasza
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
csakhogy tökéletes legyen<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A belsõ égésû motor egy olyan volumetrikus mûködésû hõerõgép, amelynél egy megfelelõen megválasztott periodikus termodinamikai munkafolyamat során a tüzelõanyag a hengerben elég és munkaközeg hõje mechanikai munkává alakul.
A szárny meg a leszorítóerõt adja, az aerodinamika törvényei alapján.
<#vigyor5>#vigyor5>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha lenne pénzem és fejlesztenék,most 16-ot raknék,mert az jól néz ki
Így vagyok a jelenlegivel is,5 éves /Asus 7800gtx-top,Athlon64 X2 4400+ DC,3 giga ram/És talán mostanra lehet érezni,hogy ez már kicsit kevés,de szó sincs arról,hogy ne lehetne játszani vele..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A patch az már kijött és ha igen hol lehet majd letölteni?
A másik hogy amikor megnyomom a num 4-est akkor bejön a motor meg a szárny.Az mire jó?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Szerintem nálatok más lesz a gond. pl driverek, frissítések, DirektX, esetleg öreg oprendszer, és ami még okozhat ilyen gondot a hûtés... Régen volt egy 8600GT passzív hûtéssel. MW2 maxon ha játszottam nem volt gond kb 10 percig és aztán 85fokos lett a kari onnantól szaggatott a game. levettem ház oldalát asztali ventivel meghûtöttem és egybõl nem szaggatott. Szóval hûtés is okozhat gondot. akinek esetleg régen volt kitakarítva a háza fújassa ki...
bunny: 8 GB RAM? Úr Isten! nekem 2gb 2x1 kingmax 800-asok dualba eddig nekem minden game fullba ment. Minek annyi? persze ha nem játékokhoz akkor az más de ha azért van 8gb-ot, hogy a játékok fussanak akkor megérdemled... 😛
IXEMGabeo: igen a processzor sokat számít! hiába van erõs vidikarid ha a procid gyenge!
Egyébként ha valaki megpróbál az általam javasolt megoldásokkal próbálkozni attól majd várok egy visszajelzést, hogy mire jutott!
Bocsi egy kicsit hosszúra sikeredett!
Nálam egy core2 3Ghz, 9600GT, 8 giga ram, és egy gyors (vortex2) SSD van a gépben (de SSD elõtt se szaggatott), win7 64bit. Lehet a 8 giga a megoldás, nálam fel tudja tölteni ram-ba amit kell nálad meg swapp-el. Lehet a 64bit, a ló tudja. Lehet nálam kevesebb lózung fut a gépen a háttérben mint nálad (csak egy nod32).
Win élményindex 6.6, ez a proci, a vga ram, 3d 6.8, az ssd meg 7.7 Hasonlítgass, hátha kibukik mi a gond.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
460-as pedig egy nagyon jó kari/az árához képest/
Én is Nv-s vagyok..
5 éve raktam össze a jelenlegit és még mindig futnak a mai játékok,igaz low-ba némelyik,de akkor is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a 9600-os kb 20%-al jobban teljesít,némelyik játékban még talán többel is,annak ellenére,hogy jóval régebbi darab..
elméletileg a patch nekünk segíteni fog, hogy jobb legyen a game