Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól kerülnek fel az autódra év közben a fejlesztések,mint pl. motor szoftver,váltó szoftver,(lotusnál az egyik leghasznosabb) új szárnyak stb..
Ettõl év végére már egy ütõképes autód lesz,még a kicsik közül is..
Egy dolog sajnos,hogy nem kerül át a köv. évre..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
gokartos példa is nagyon jól személhetõ ki mennyire fejlõdõképes...tudom magamról kb 19-20 évesen gokartoztam életembe elõször (anyagi és környezeti okok miatt) így sikerült és magamon érzem, hogy soha nem leszek akkora tehetség, soha nem fogok akkorát fejlõdni, mint aki versenyszerûen ûzi. Ettõl függetlenül kitartó munkával és elszántsággal simán lehetnék amatõr bajnok akár, nagyképûség nélkül mondom ezekhez qva sok önbizalom kell úgy, mint mindenhez nagyjából...
amúgy te versenyzõ vagy? vezettél már valamilyen szériában? mert akkor bizony van reflexed nem is kevés😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pedig az egyik legelsõ és legalapvetõbb beavatkozási mód menet közben,minden Formula géposztályban..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Én menet közben a kanyarok elõtt,az elsõ szárnyat részesítem elõnyben,míg kikapcsolt állapotban erre nincs szükség..
Mint már korábban írtam,szórakozni akarok,nem pedig mártírkodni..
Persze nincs olyan sok különbség,pár tized,de túlzottan le van programozva,a megfelelõ gumimelegítés..
2-4 kör is kell mire jó idõt lehet vele futni,míg a másik beállítással elég 1 kör a pole-hoz
Persze mindenkinek megvannak a maga határai és ezt sohasem lehet úgy ellenõrizni,hogy egybõl a mély vízbe kellene ugrani..
Én sem szégyellem bevallani.hogy bizony médiumba kezdtem,de olyan gyorsan átszaladtam pár versenyen,hogy újat indítottam a torroval hard-ba..
És tettem ezt megannyi játékkal az elmúlt 14 év során..
Tehát a fokozatosság,amit sugallni szeretnék a mondandómmal.
Igaz ehhez eléggé megszállottnak és kitartónak kell lenni,mondom bátran,mivel tisztában vagyok (voltam) azzal,hogy nem én vagyok a világ legjobb játékosa,pedig /nagyképûség ide vagy oda/,de számtalan játékban voltam éveken keresztül,GLOBAL Rank1..
És hogy miért 2-4 éves korig?
Mert így kezdjük a 4-5 éves lurkókkal,akár motor akár gokart,farkasszem a "mesterrel" és elõször az elindulás,gáz fék használata,anélkül,hogy elvesztenék a szemkontaktust..
Aztán jöhet a kanyarodás,egyiknél a gáz és a kormány használatával,míg a másiknál a test használata..
Nahát így van ebben a játékban is,azért is bátorkodtam leírni..
És mielõtt esetleg leszólna valaki,mit is keres itt ilyen zagyvalék,témához nem illõ szöveg........
NEM KELL RÖGTÖN EXPERT-BE KEZDENI!
Attól senki nem lesz se több se kevesebb..
Ha már megy és ismerünk mindent,jöhet a teljes táv,gumiszimuláció,meg minden ami a játékban van..
Bocs ha úgy hangzott,mint egy "vén fasz" okoskodó tanácsi..........
valenciaban 1.39 a pole,Monzában meg 1.22-23,ami lotussal elég közel a lehetetlenhez. Azért meg lehet csinálni,de a másik 6 pályához képest,sokkal nehezebb..
A verseny az már egy más tészta,ott valóban gyengék,de ez igaz 4-5 pálya kivételével, mindegyikre..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mert az easy az 2-4 éves korig van..
És nem azt mondtam,hogy elõtte vagy utána könnyû,hanem,hogy ez az 5 pálya,ahol az AI-k nagyon gyengék,az összes szinten..
Ezeken a pályákon és még Interlagosban is,kört tudtam adni a legend AI-k nak
Hát tényleg nem akarlak megbántani,de akkor te nem béna vagy,hanem NAGYON..
A torro rossoval ilyen ai-k ellen sztem legalább 2 kört lehet adni a mezõnynek..
Az elsõ 4 verseny botrányosan könnyû,akármivel,akármilyen szinten(+ a török)
Sztem tedd 1-2 fokozattal lejjebb és gyakorolj,mert ha az elsõ 4 versenyen,még az elsõ háromba sem vagy,akkor ezt kell tenned..
Viszont az összes többi csapat igen
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nah ezért.. 😄
DE most komolyan bemesz a grand prix-re berakod az osszes palyat es mehetsz barmelyik autoval..
Kövesd az utasítást! 😄
7. helyrõl sajtolok 😄
50 %-os versenytávon