21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9850 na ahhoz nagy grat -
burkos01 #9849 Most mentem Monacoban egy 1:10:837-es kört szuperlágy gumival. A legnehezebb nehézségen. Az ellenfelek is a legnehezebben vannak. És megnyertem az időmérőt. -
burkos01 #9848 Kipróbálom. Köszi. -
burkos01 #9847 Emlékszem volt egy flow.bin file benne a játék system könyvtárába. Azt kellett felül írni. Ebben is van de nem hiszem hogy a 2010esé jó lenne hozzá. Valami ötlet? -
#9846 Nekem is ez volt...azóta bemegyek a myf1-be és rámegyek hogy save,azóta nem csinált ilyet. -
burkos01 #9845 Sziasztok. Nekem az a problémám hogy elmentem szépen montecarlóig, és most megint ezt kell csinálnom. Nem mentette el. Pedig eddig működött. Az auto save be van kapcsolva, be vagyok jelentkezve az offline profilomba is. Anno a 2010nek is volt ilyen hibája. Csak nem tudom hogy hogy orvosolták. Valaki esetleg nem tud segíteni? -
#9844 sziasztok!
nem talaltam rola infot,de hatha valaki talalkozott mar a problemaval!
ps3on mit allitsak be,hogy ne nezzen ki ordenare szarul a grafika?nem talalom a megoldast es nagyon idegesito!koszonom -
#9843 Halleluja :D Végre, köszönöm :D Így egyszerűbb lesz a védekezés :D -
#9842 My F1, Graphics, Vehicle reflections medium-ra rakod.
Ez az autó tükröződése és egyben a tükör bekapcsolása is.
-
#9841 még hogy nem szim..
szingapúri kvalin elöttem Glock pontosan úgy ment bele a falba mint kis piké..megy egyenesen aztán imbolyog és belecsapódik a falba.
csak azért nem szim, mert a valóságban futamon történt ezt a programozók elbaltázták. ;) -
#9840 Azt tudom, hogy beállítható a tükör, de hogyan ???? :D -
#9839 Vááá. Kösz. Csodálkoztam is, hogy a Virginnel mit csinálok rosszul, hogy nekem nincs KERS. :D -
#9838 Mercedes GP-nek van egy hangulata mikor esőben tolod Schumachert irányítva.. és semmit nem látsz a víztől .. :DDD -
IXEMGabeo #9837 gyönyörűbb a grafika, mint volt -
#9836 Itt a kamokon van a hangsúly, ezek alap sityók :-) kivárom Daimontól a sisak csomagot utána cserélem azokat :-D az alap sisakok meg rakás szar pixel halmazok :'( -
#9835 Lehet én is leszedem a sisakokat. Mondjuk 1-2 azé teccik az alapok közül...
Hamilton sisakja akkor is tré :D -
#9834 Kis kedvcsináló :
Ezt pedig lacónak , működik az a visszapillantó és jól belátható is :
-
#9833 Mer akkor kérlek írd le mit kell beállítani, melyik opciót kell bekapcsolni. -
IXEMGabeo #9832 nekem fent sincs a game:D vennem kell új procit hozzá...
és a kormányom árát visszakérem szépen...nem jött be. Majd nyomatom joyyal a végefele nagyon megtanultam vele... -
#9831 Neked bevan kapcsolva a visszapillantó ?? -
#9830 Ahaaaa! Erre nem is gondoltam! -
#9829 Wtf? Multiban Merci GP-zek :> -
IXEMGabeo #9828 nem leszünk csapattársak:) vagy ha igen akkor kontrollerrel lehetek max:D -
#9827 Köszönöm :) -
#9826 Multiban, egyforma erős autók esetén szükség van rá. -
#9825 LINK -
#9824 honnan töltötted le? :) -
#9823 Valaki szóról szóra leírja, hogy kell beállítani, hogy legyen visszapillantó tükör ? -
#9822 Végre reális t-cam nézet! :D
-
#9821 mondjuk most nézem, kormányon azért a bal felső sarokba be figyel a kapcsolója a kersnek :D -
#9820 1:19:949 Catalunyában xDD -
#9819 Boxban ránézel a monitorra, enter hogy közelebb jöjjön és kétszer F2-t megnyomod ^^, -
#9818 időmérőn van rá mód hogy lepörgessük az időt , átogurjunk q1 -ből q2-be stb.? -
nono28 #9817 kösz -
nono28 #9816 Nem nézem.kösz -
#9815 Edzésen és időmérőn bárhol használható, versenyen a harmadik körtől a zóná(k)ban. -
GPx8 #9814 F1-et nem nézel??? Minden pályán van DRS zóna. Többnyire 1, néha 2. -
nono28 #9813 DRS csak a zónában használható?Mert a Malajziai nagydijon csak a célegyenesben tudtam használni,máshol nem még akkor sem ha 1 mp belül voltam az elöttem lévőtöl! -
#9812 upsz, drs-re gondoltam , sorry :)))) -
#9811 lol....most el süllyedek szégyenembe....