Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi különös..Azokat folyamatosan csak teljesíteni kell..
Attól kerülnek fel az autódra év közben a fejlesztések,mint pl. motor szoftver,váltó szoftver,(lotusnál az egyik leghasznosabb) új szárnyak stb..
Ettõl év végére már egy ütõképes autód lesz,még a kicsik közül is..
Egy dolog sajnos,hogy nem kerül át a köv. évre..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ja, kérdés. Van az R&D rész, el tudja valaki mondani az pontosan mit csinál és hogyan? Van asszem 4 sor, mögötte kockákkal de aztán hogy ott mit állítasz hová és minek ... errõl a kézikönyv se regél.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nem dicsekvés volt, hanem infó, mert felmerült, hogy a fórumtárs azért nem tud bekerülni a dobogóra mert fékrásegítést használ. Jeleztem, hogy de, azzal is lehet nyerni. Ennyi, semmi dicsekvés, fõleg mert nincs mire.

Count Adyn
Ne basszatok ki magatokkal az autofékkel😊 Úgy kb városnézés szinten van a játék, nemsok értelme marad. Még pályát tanulni se az igazi, mert a féktávok is jobban rögzõdnek, ha fáj amikor elnézed😊 A hétvégén updateltem az F1játék-pályaismeretem, GP4 óta lett pár új😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

whiskeyman
Ezzel nem dicsekednék...

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

palinho96
Ne reklámozd a bénaságod ... 😄 (Nem sértésként mondom) 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

igazad van, korán kell kezdeni, de pl akiknek nem tellett v késõbb kaptak számítógépet mondjuk nem 3 éves korukban, hanem 12 azoknak a gyakorlás is késõbbre tolódhat...

gokartos példa is nagyon jól személhetõ ki mennyire fejlõdõképes...tudom magamról kb 19-20 évesen gokartoztam életembe elõször (anyagi és környezeti okok miatt) így sikerült és magamon érzem, hogy soha nem leszek akkora tehetség, soha nem fogok akkorát fejlõdni, mint aki versenyszerûen ûzi. Ettõl függetlenül kitartó munkával és elszántsággal simán lehetnék amatõr bajnok akár, nagyképûség nélkül mondom ezekhez qva sok önbizalom kell úgy, mint mindenhez nagyjából...

amúgy te versenyzõ vagy? vezettél már valamilyen szériában? mert akkor bizony van reflexed nem is kevés😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én full segítséggel (fék is) vertem rongyá a mezõnyt, easy módban mármivel foghatóak idõmérõn és versenyen is, tehát az sem okozhat gondot.

Sajnos,nagyon hiányzik a játékból a menet közbeni fékerõ szabályzás..
Pedig az egyik legelsõ és legalapvetõbb beavatkozási mód menet közben,minden Formula géposztályban..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Alulkormányzott nagyon,ha be van kapcsolva..
Én menet közben a kanyarok elõtt,az elsõ szárnyat részesítem elõnyben,míg kikapcsolt állapotban erre nincs szükség..

Akkor én vagyok béna.A Hungaroringen 1.17.7-et mentem a Ferrarival most gumikopással a HRT-vel 1.24.8.Azért ekkora külömbség nincs a két autó közt ,még a valóságban sem.Lehet valamit elcsesztem a beállításoknál.
Mondjuk én ekkora visszaesést nem tapasztaltam..

Nem! lenyomtam,azaz végigszenvedtem 3 évet úgy..
Mint már korábban írtam,szórakozni akarok,nem pedig mártírkodni..
Persze nincs olyan sok különbség,pár tized,de túlzottan le van programozva,a megfelelõ gumimelegítés..
2-4 kör is kell mire jó idõt lehet vele futni,míg a másik beállítással elég 1 kör a pole-hoz

Neked be van kapcsolva a gumikopás?Én minden versenyt megnyertem a Lotussal a legend AI-n nem is kevéssel de most újra keztem a karriert HRT-vel és így hogy be van kapcsolva a gumikopás a legjobb helyezésem 4-ik hely volt.De álltalában 10-12-ik vagyok.
Én úgy gondolom,az ember legyen maximalista,akár mit is csináljon..
Persze mindenkinek megvannak a maga határai és ezt sohasem lehet úgy ellenõrizni,hogy egybõl a mély vízbe kellene ugrani..
Én sem szégyellem bevallani.hogy bizony médiumba kezdtem,de olyan gyorsan átszaladtam pár versenyen,hogy újat indítottam a torroval hard-ba..
És tettem ezt megannyi játékkal az elmúlt 14 év során..
Tehát a fokozatosság,amit sugallni szeretnék a mondandómmal.
Igaz ehhez eléggé megszállottnak és kitartónak kell lenni,mondom bátran,mivel tisztában vagyok (voltam) azzal,hogy nem én vagyok a világ legjobb játékosa,pedig /nagyképûség ide vagy oda/,de számtalan játékban voltam éveken keresztül,GLOBAL Rank1..
És hogy miért 2-4 éves korig?
Mert így kezdjük a 4-5 éves lurkókkal,akár motor akár gokart,farkasszem a "mesterrel" és elõször az elindulás,gáz fék használata,anélkül,hogy elvesztenék a szemkontaktust..
Aztán jöhet a kanyarodás,egyiknél a gáz és a kormány használatával,míg a másiknál a test használata..
Nahát így van ebben a játékban is,azért is bátorkodtam leírni..
És mielõtt esetleg leszólna valaki,mit is keres itt ilyen zagyvalék,témához nem illõ szöveg........
NEM KELL RÖGTÖN EXPERT-BE KEZDENI!
Attól senki nem lesz se több se kevesebb..
Ha már megy és ismerünk mindent,jöhet a teljes táv,gumiszimuláció,meg minden ami a játékban van..
Bocs ha úgy hangzott,mint egy "vén fasz" okoskodó tanácsi..........

Hát méé? ebben se sértõ nem volt,nem is szántam annak,ez csak pusztán tény,amit közöltem..

Jacek
Es meg engem kocsogoznek le mindig😄😄😄😄😄

gyengébb!!
valenciaban 1.39 a pole,Monzában meg 1.22-23,ami lotussal elég közel a lehetetlenhez. Azért meg lehet csinálni,de a másik 6 pályához képest,sokkal nehezebb..
A verseny az már egy más tészta,ott valóban gyengék,de ez igaz 4-5 pálya kivételével, mindegyikre..

émn sztem jó beállítással Monzában és Valenciában is gyenge az AI😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

akkor ne csodálkozz!!!
Mert az easy az 2-4 éves korig van..
És nem azt mondtam,hogy elõtte vagy utána könnyû,hanem,hogy ez az 5 pálya,ahol az AI-k nagyon gyengék,az összes szinten..
Ezeken a pályákon és még Interlagosban is,kört tudtam adni a legend AI-k nak

francois
De azt nem értem, hogy akkor versenyen miért könnyû az egész szezonban, ha a török után kezd nehezedni. Nem nagyon értem a logikáját annak amit mondasz. Amúgy be van kapcsolva a fékrásegítés.

Én azt utálom, hogy karrierben szenvedek a lotussal spanyol nagydíjon alig bírok menni 1:27-28as idõket.. aztán na kipróbálom sima gyors gp-n elsõ szabadedzés elsõ kör semmi beállítás 1:22.0 én emg csak pislogok 😊
UGYE NEM FÉKRÁSEGÍTÉSSEL MÉSZ!!

HUh, most látom,mindez easy-n??
Hát tényleg nem akarlak megbántani,de akkor te nem béna vagy,hanem NAGYON..
A torro rossoval ilyen ai-k ellen sztem legalább 2 kört lehet adni a mezõnynek..

lehet hogy vesztettek a motorjaid a teljesítménybõl -tehát nem 100%-ak
Mer onnantól kezd izgalmas lenni a játék..
Az elsõ 4 verseny botrányosan könnyû,akármivel,akármilyen szinten(+ a török)
Sztem tedd 1-2 fokozattal lejjebb és gyakorolj,mert ha az elsõ 4 versenyen,még az elsõ háromba sem vagy,akkor ezt kell tenned..

Jacek
es milyen AI-k ellen?

francois
Akkor elmagyarázom még egyszer. Amikor kezdtem a karriert simán hoztam a kvalifikáción a 15. helyet, ha pedig jobban megerõltettem magam, akkor simán az elsõ 10-ben voltam. Viszont azt vettem észre, hogy a spanyol nagydíj óta még az utolsóhoz képest is 5-6mp-el vagyok lemaradva. Versenyen nincs gond, mert ott még az uccsó helyrõl is fel tudok jönni az elsõ 6-ba. De kicsit irreális, hogy futamok óta nem tudok az idõmérõn teljesíteni. És kicsit unalmas, hogy mindig az utolsó helyrõl kell az élmezõnybe verekednem magam. Szóval ne mond, hogy béna vagyok a játékhoz, mert akkor az elejétõl fogva hátul kellett volna lennem...

Jacek
<#zavart1>

maximalisták az Olaszok <#idiota>

Ez is magas nekem!! én is lenyomtam a lotussal 1 évadot és csak a Ferka nem adott ajánlatot,de õk csak azért,mert legendben 29 szint kell a ferrari szerzõdésért,ami egy év alatt elérhetetlen.(legalább is sztem)
Viszont az összes többi csapat igen

palinho96
jah.. .bocs 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

A teknohelperbe elég 3 pipa.A tungle-ba belépsz az egyik szobába (kettõ van) elindítod a játékot majd Alt+Tab és elindítod a Dllload parancs ikonját.Vissza a játékba majd F12 majd ha bent vagy megint F12.
Jacek
nem is neked irtam😊

Szia Diktator74, nincs valami tipped, miért nem csatlakozik egyik szobába sem a játék. Tunngle megy, teknohelperben mind a 4 helyen megvan a zöld pipa nyomom rendesen a az f12-öt is, ahogyan azt kell, de ennek ellenére sem megy a multizás. Már megörülök tõle!
Én sauber-rel nyomtam elsõ évadot, és 2/3 idõben már komoly érdeklõdés volt irántam szinte az összes csapattól emlékeim szerint. Az más kérdés, hogy mivel balfék voltam (félreértettem a dolgot) elfogadtam a sauber következõ évi ajánlatát, így elbuktam a nagycsapatokat. Persze easy módban nem nagy kaland tudom, de gyk. sorra nyertem edzés, idõmérõ és futamokat, erre azért jött ajánlat. Én is aszondom ha karrier, akkor kezdjünk kiscsapatnál ahogy illik (hacsak nem Hamilton-ok vagyunk 😄).

palinho96
értelek, de nem nagyon tudok rá mit mondani... 😄

Jacek
ertelmezd megint😊 akkor mi ertelme van a karriernek ha egybol becsalom a ferrarit😄 erted

Totti5
Meg akarom szerezni a VB experten acsit, meg izgalmas, és van cél.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

palinho96
Figyi.. most nem azért!!! Csak mikor a Lotusasl VB 1. lettem Csapatban 4. és 1 db kiba*** szerzõdés ajánlatot nem kaptam... mondom OKÉ, majd a köv szezonban... megyek még egy szezont a Lotussal és Megint semmi ... 😊
Nah ezért.. 😄

Jacek
csak azt arulja el valaki hogy akkor minek jatszik karrier modot?😄😄😄😄😄😄

DE most komolyan bemesz a grand prix-re berakod az osszes palyat es mehetsz barmelyik autoval..

palinho96
pff ezt így nem tom..
Kövesd az utasítást! 😄

Nohab
Jaja, ott sok dolgot át lehet írni. Nehézséget, idõjárást, versenyzõk nevét stb..
Mit és hol kell átirni?
palinho96
igen így van... Át kell írni a databaseben egy sort xD

ha jól emlékszem láttam olyan mod-ot a racedepartment-en amivel bármelyik csapatot lehet választani
Látom te valami bennfentes vagy<#fejvakaras>,hogy az elsõ szezonodra,a Ferkába ülhettél..

palinho96
Én nekem az 1. szezonom a Ferrarival és Barcelónába vagyok xD
7. helyrõl sajtolok 😄
50 %-os versenytávon

lolSL
F1 2010 patch now available for PS3

microsoft csipkedhetné magát :/

Lehetséges,hogy ez nem a te játékod....