Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nem értem mit csinálok roszul! :S
probáltam már több különbözö databasa fájt. amit itt adtak, amit a neten találtam és amit én irtam átt de semelyikel nem ment ha nem adok emg neki számot
ezt kérdezi!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Az a gondom, hogy egy Thrustmaster kormányom van amit Guillemot Force feedback Racing Whellnek ismer az Xp-m, és az istenért sem tudom megoldani hogy a kanyarodás közben benézzen a kanyarba(helmet cam mód).
A játékon belül Customra van állitva az irányitásnál, és amúgy müxik minden, de már a többi játéknál megszoktam a helmetcam módot és nagyon jó lenne itt is igy vezetni.Ha tudtok segitsetek lécci!!!
Erre gondoltam:http://www.youtube.com/watch?v=GL_3ASnvDPE
Nekem fix a fülke😞(
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hello.
Lehetséges az, hogy ha több kört megyek a practice 1-2-3 alatt, akkor a fejlesztések gyorsabban, hatékonyabban jönnek az autómra?
Köszi elõre is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
A mentés is müködik akkor? Mert ha costumre álitotam volt nekem több flash csak a mentés nem müködöt!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Talán mentek volna 1.10-et ha száraz,de ebben a játékban,bármelyik autóval lehet 1.10 alatt menni,a jobbakkal,meg 1.07-et
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ezt a videót meg fel lehetne rakni a youtube-ra pl.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
billenyûzet irányitásal.
Én úgy vetem észre billenyûzetel nagyon jó idöket lehet menni viszont nagyon könnyû is elrontani a köröket velle. Ezért azonos köröket menni velle csak sok gyakorlásal lehet
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Azt szeretném megkérdezni, hogy a patch feltétele után a verseny végén elmenti valahova a replay-t, és bármikor le lehet e játszani, vagy nem? A my games formula one mappában van egy replays mappa de az üres. Visszajátszás közben nyomtam egy s-t is mert a actionmap xml -ben azt írja, hogy a replay save az s billentyû! Mindenesetre sehol sem látok replay fájlt, de lehet valamit én értelmezek rosszul, de a javító listában van errõl szó. Köszi a segítségeteket!
Már probáltam azt de valamiért nem jó ugyan ugy csak 4 a max flashback.
köszönjük szépen..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Ott lesz egy ilyen file. Én totalcomanderben nyomok egy F3at, és a nézet fül alatt kiválasztom a szöveget és ott van.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.