21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#10010 g27-re rámegy-e? -
#10009 Az csak a kormánykerék ára. Ehhez kell venni még egy Thrustmaster T500 RS-t is, ami kb 130-140 ezer ft körül van. Azon lehet lecserélni a kormánykereket erre. -
Balinthun #10008 Nincs valami patch vagy mod hogy a sc kicsit gyakrabban jöjjön be és az időjárás tényleg dinamikus legyen? -
Crome #10007 200$-ért nem is tűnik soknak. -
#10006 na mostmár arra a szintre jutott nálam a gém,hogy minden indításnál jön az exe hibát észleltes duma,kilép,utána visszalépek,ugye muszáj csinálni új profilt,ha játszani akarok,akkor játszok,minden rendben,kilépek,és következő indításnál minden kezdődik előről :) kormány,grafika beállítás stb...erre még mindig nincs megoldás?? -
#10005 Thrustmaster's Ferrari F1 Wheel
nice! -
#10004 Csak tipp volt. Én konzolon nyomom, ott ilyen dolgok nem történnek, és az F1es sincs semmi gond.
Az AI viszont továbbra is nagyon bugos.
Coopba 1 kiállás helyett kétszer jönnek ki legenden, így könnyű nyerni:))
+ esőben kimennek slickel és száraz időket mennek, miközben mi 10 mpvel lasabban hajózunk körbe:))) -
barcames #10003 szóval van egy hosszú hétvége 3 edzés 1 időmérő és futam!!!
1 edzésen ha ki írja h 5-6-7 kör akkor neked annyit kell csinálnod, hogy a mérnökre mész és ott nem a legalsót választod ha nem a legfelsőt és indulsz is a páylára lesz 5-6-7 köröd h megcsináld!
De ezt az összes szabadedzésen végig kell csinálni akkor jó! időt meg nem muszáj végigpörgetni! mész egyből a következőre!!!!
én így szoktam és eddig minden sikerült!!!! -
#10002 Sajna nem jó, jött megint az üzenet, h 7 kör alatt döntsem meg az időt amit írnak. Második körömön megdöntöm, bejövök a boxba, pörgetem az időt, letelik az edzés, eltelik a hétvége, nézem naptárban: verseny meg időmérő előtt ott a pipa, edzés előtt meg az iksz... Szóval ? :D Mit értek félre? -
#10001 bíztató.
off:
mi téked volt.. -
#10000 Origi játéknál is tönkre megy rendszeresen a mentés !
TÉK !b :D -
#9999 Shanghai esős futam. Az idei év 2. esős futama, a 2. olyan futam, ahol a dobogóról indulok /Malajzia 1.hely, Kína 3.hely/ -
barcames #9998 inter gumi 9 kör alatt eldurrant
-
#9997 Ez egyáltalán nem ettől függ, ez nem egy védelem, hogy na akkor random kirakom az embereket a játékből, nesze kezdjétek újra. Steam-ről letöltött és bolti verzió is csinálja. -
#9996 remek :D -
#9995 Igen és az ilyen 1-2 eset miatt azóta mindenki az összes bugot a warezra fogja :D -
#9994 Nem elképzelhetetlen, volt már rá számtalan példa hogy a warez verzió olyan hiákat generált amit az origi nem... -
#9993 Origivel műxik?o.o -
#9992 pl origi játék?:D -
#9991 eléggé jó lenne már megoldani.. -
#9990 Na nekem is elkezdte a leállást. Tegnap mentem SPA-t, de elbasztam, szóval kiléptem, gondoltam ma lemegyem, de nem. Ha újra kell kezdenem tökönszúron magam. Pont az ilyenek miatt unom meg az egészet a fenébe, szóval jó lenne, ha találnék rá megoldást. -
GPx8 #9989 CD Galaxisban van. Poszterrel, akciósan... -
#9988 Megkell várni hogy leteljen az idő, vagy a monitorra nézve F2 segítségével pörgesd át gyorsabban az időt :-) -
#9987 Üdv! Az miért van, hogy az edzésen kapott feladatot teljesítem (pl: érjek el egy bizonyos idő eredményt), a hétvége végén viszont a naptárban látom hogy ki van ikszelve. ???? -
barcames #9986 2 kép gyönyörű! -
#9985 Elkezdtem cserélgetni a sisakokat a játékban ^^,
-
barcames #9984 Hatalmasat röhögtem KAMU GYURI OLDALÁN
akik megrendelték ezt kapják hehehehe
MEGRENDELŐINK FIGYELEM!
SAJNOS AZ A HELYZET ALAKULT KI, HOGY A RENDKÍVÜLI ÉRDEKLŐDÉS KÖVETKEZTÉBEN MAGYARORSZÁGON HIÁNYCIKK LETT AZ F1 2011... A NAGYKEREK NEM TUDJÁK KISZOLGÁLNI AZ IGÉNYEKET, RAKTÁRON MÁR EGY DARAB SINCS A JÁTÉKBÓL... Azt sem tudják megmondani, hogy mikorra várható az újabb szállítmány, ezért azokat a rendelőinke,t akik még nem kapták meg az F1 2011-et, arra kérjük, hogy jelezzék: Fenntartják e rendelésüket, vagy töröljük azt a nylvántartásból. FIGYELEM: A helyzet nem végleges, szinte biztos, hogy előkerül még néhány raklap játék, de nem tudjuk megmondani, hogy mikor. Kérünk tehát minden rendelőt, hogy levélben jelezze szándékát, illetve új rendelőink vegyék figyelembe ezt az új helyzetet. (Rosszban a jó, hogy ezek szerint minden példány elkelt már, ez pedig eladási rekordra enged következtetni.) -
Crome #9983 Karrierben is? Mert mintha néztem volna és nem volt, de majd megnézem megint. Köszi! -
#9982 meglehet máshol is, amikor elindítasz egy futamot esc, majd driving assists és ott lehet a 2d-s és 3d-s közt választani. -
barcames #9981 nem eredeti azért csinálta :D
amúgy nem tudom! -
Crome #9980 Én még használok fékezési pont segítséget a kanyaroknál, de ez a 3D kinézet nem jön be. TT-ban lehet 2D-ssé kapcsolni, de futamon meg nem?
A másik amit nem tudom mi volt: időmérőn 19. voltam, 5 perc volt még hátra, erre elveszi a képet és kiírta, hogy diszkvalifikáltak. WTF? Volt valakinek már ilyen? -
#9979 Yep .. -
#9978 a mentés volt a ludas. most akkor, ennyi volt? kezdhetem elölről?:( -
#9977 Dokumentumokban nézzél körül .. -
#9976 hova menti a mentéseket? -
#9975 Rossz hírem van .. szerintem beszart a mentésed... töröld ki nézd meg úgy elindul-e .. -
#9974 executable hibára mit tudtok? futtatás rendszergazdaként nemjóó. -
grimm13 #9973 nem mondom mert a karrierben az ausztrál pályán végig eset xD no drs :( csak mikor beállítottam a kormányt futottam pár kört és ott eszméltem rá erre a kapcsolgatásra ... -
barcames #9972 Legenden meg van az első győzelmem is a williamsel
a második helyezett vettel 2.8 mp-re mögöttem :D óriási futam volt!
De a lekörözöttek komolyan vicc amit művelnek.... -
IvanJacint #9971 kossz megtalaltam.
meg 1 kerdes:mik azok a pontok amiket kapok futamok utan??Amivel szinteket lepek???