Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uninstallnál megkérdezi, hogy a játék állásaidat törölje-e, ha akkor nem leges választ adsz, újra installálás után ott lesz minden. problema, hogy a játék gyenge sége miatt nem éri meg!<#mf1>
thedriver
Nekem úgy rémlik, hogy igen, néha úgy kell mereszteni a szemem, hogy jó helyen kezdjek el fékezni. 😊

Úgy emlékszem, hogy mindig ekkorák voltak..
Szerintem a pálya jellegzetessége..
Nálad kissebb?

thedriver
Hogyhogy olyan nagyok nálad a kanyarok elõtt található 200-as, 150-es stb táblák? 😊

Sziasztok!

A tegnapi futamtól felpörögve ismét elkeztem körözni a Brazil pályán.
Nem tudom pontosan, hogy a patch vagy az új kormány miatt sikerült de több mint egy másodperccel megdöntöttem az eddigi rekordomat..

Remélem hamarosan fog jönni az újabb patch, mert a jelenlegitõl elõjött jópár betegsége a gémnek.
Ilyenekre gondolok, hogy alt+esc már nem mûködik, alt+tab-ra visszaáll automatikusan a legnagyobb felbontásra, nem mûködik time trialban rendes visszajátszás csak az instant, TC nélkül néhány pályán szarrá pörgeti boxbol kifelé a motort az AI, stb..

Köszönöm szépen majd otthon kipróbálom.
Helló mindenkinek!!!
Van egy kis problémám a game-vel. Amióta felraktam a patchot, azóta nem menti el azokat az idõket, amiket pl Time Trialban mentem... Miért van ez??? Ráadásul olyan mértékben csúszkál az autó versenyen is, time trialban is, hogy vezethetetlen. Negyedik sebességi fokozatban sem tudok padlógázt adni neki, mert megforog. És egyszerûen nem tudok 1:34 nél jobb idõt menni monzában, és így Amatõr AI-val sem boldogulok... :S Valami megoldás esetleg lehetsésges???

sziasztok
az lenne a kérdésem: a mentéseket hol lehet megtalálni és hogy windows és játék újra telepítés után vissza lehet-e másolni?
válaszokat elõre is köszönöm
karilla
Jacek
Marpedig az AI gyenge, Virginel karrierben Spaban mentem 1:46 talan, ezzel agyon vertem a mezonyt, de TT-ben Bullal mentem 1:42-ot😄

Jacek
Kicsit vissza olvastal volna ott irtam Legnehezebb fokozat, Legend AI, benya ON, gumi ON, mit lehet meg ezen bekapcsolni? minden segitseg kikapcsolva.... ird le legyszives , Hungaroringnel tartottam 1 versenyt nyertem addig, jott a patch Ring/SPA/Monza HatTrick-el nyertem.....

A #7039-es kommentben van.
Srácok...biztos beirta már valaki,de hogy ,lehet viszaimátkozni az esõs pálya pocsojáit,mert a patch óta nem annyira élvezetes pocsoják nélkül.

Magyarul ha lehet!

köszi
Ja és nem vitázni szeretnék, de számomra elképzelhetetlen, hogy expert beállításon, folyamatosan hozni lehet a szinte idõmérõs köröket, meg ez mellett lealázni, de nagyon az AI-t, és még könnyûnek is kikiáltani a gamet!
Részemre ez a mondat mindent elárul, ez miatt nekem ezzel az idõvel nem kell bizonyítgatni:
"Kicsit megváltozott a gumi tapadása(legalább is gumiszim kikapcs állapotban)gondolom kicsit közelebb akarták hozni a két beállítás közti különbséget,de ezt majd akkor állítom biztosan,ha kipróbáltam a másik állapotban is.."
Én elhiszem hogy bill-el csak TC-vel lehet menni (még nem próbáltam billel), de tedd fel a fiad kormányát, és vegyél le mindent, és tedd rá az összes szimulációt, és menj 50%-os versenyt, és akkor küldjél be képet hogy 7. körben már narancssárga gumijaiddal is tudod ezt az idõt!
Sajnos a you tub-en is csak 3 körös, meg time trialos videót látni, ami számomra nem mérvadó, hisz alapból kb 3-4mp-vel jobbat megyek én is mint versenyen. Szal én is ezt ajánlanám figyelmedbe, arról nem is beszélve, a már említett mondatod után ezt hogy írhattad:
"Õ is experten játszik és én sem használok segítséget, ha véletlenül kormánnyal tolom..
Billel pedig csak a TC"
Tehát te most expert, vagy nem?
Esetleg nézd meg az eszközkezelõben is a HID résznél a nevét.
Kép
Elõtte nálam XBOX Game Device volt.
Egyébként két helyen is megtalálható de nem mindegy, hogy melyiket nevezed át.
Xp-nél csak akkor tudnám ha telepítenék egyet.
Talán nézd meg a vezérlõpultban a játékvezérlõknél, hogy milyen néven szerepel és úgy próbálj keresni.
Ajánlom figyelmedbe #6938..
ez a pecs után a 3. verseny,1.19 elejével a pole,természetesen legend és csak a tc mint segítség és bill..
1.20-1.22-es körök a versenyen végig, de csak azért,mert elsõre akartam megcsinálni,így nagyon megtiszteltem a célegyenes elõtti sikánt,ami 1.5-2 mp körönként..
A képen látható mennyire messze a mezõny 3/4 kör,csak azért nem köröztem le a fél gárdát,mert óvatosan mentem..
Pecs elõtt itt 1.18akat mentem,igaz az Ferkával volt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ja! esõben és nagyon csúszós pályákon.néha az abs,de kormánnyal erre sincs szükség..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Õ is experten játszik és én sem használok segítséget, ha véletlenül kormánnyal tolom..
Billel pedig csak a TC

Kérdés hogy melyiken mennyi segítség maradt! Ha a kormánnyal experten mész, azt a versenyt biztos hogy egykönnyen nem nyered meg, fõleg valami közép-hátsó kategóriással!
Jacek te is tedd expertre, és máris nem fogsz lekörözni senkit sem! Nem kell itt ultra legend, meg minden, kapcsolj ki mindent! Aztán légyszíves írd le neked teli tankal a már min 3 körön kopott optionod meddig bírta!
JUVEfun
A sorok szerkesztése a következõk:

vonal alá

<Action ActionName = "Look Left">

változás

<Axis AxisName = "win_con_di_axisX" DeviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalLower" holtterét = "0.0" telítettség = "1.5"/>

és

<Action ActionName = "Look Right">

változás

<Axis AxisName = "win_con_di_axisX" DeviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalUpper" holtterét = "0.0" telítettség = "1.5"/>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Hát azért ez a játék keményen kormány barátibb!
A pecs után már inkább 2mp a különbség körönként, a billel szemben..
Az hogy a legnehezebb fokozaton,bármelyik autóval "könnyedén" meglehet nyerni minden versenyt,az persze már egy más tészta..

Spacecrony!
Nálam igy néz ki:

HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_06F8&PID_0004\OEM\JoystickSettings\0\0 és 1
Ebbõl az utolsó elötti nullára ha rámegyek ilyenek vannak:
Alapértelmezett, nem beállitott érték,
Default SpringIspersistent
Default springstiffness
Input axis remap
MapY2X
Ez utobbi4 mögött Reg_Binary, meg számok.
Az utolso 0 és az 1re ha rámegyek semmit nem ir ki.
Pls ha tudsz ezek alapján akkor köszi elõre is.
Spacecrony!
kerestem de nálam hosszabb a fastruktura, de nem találok semmit ami a kormány nevére utalna.
Oemkarakterláncot kicsit bõvebben pls
Jacek
Nalam viszont illik egy autos jatekot kormanyra csinalni!!(biztos kokorszaki vagyok) autoban sem banannal tolom😊

Azert vannak a nehezsegi fokozatok, akkor rakjanak be egy ultra legend fokozatot de nem korozzek mar le 5 versenyzot Monzaban, egy pukkadt Virgine-el😊 20 kor alatt😄

Semmi bajon nincs azzal ha valaki bill/gamepad-al tolja, en is elkezdtem valahol de hogy ez az alap😊

Nohab
A databes fájlt módosítottad vagy egy mod. Rakd be az eredetijét, és már fog utána.
Ha a segítségeket nézzük experten megyek, viszont az elsõ szezonomban (most) vannak pályák ahol visszaveszem az AI-t akár interre is, amúgy pro ra állítom. A legend az már tarthatatlan számomra, max 5-6 körig, aztán nagyon a végére kerülök, legalábbis 2-3szor így jártam, azóta nem próbálkoztam a legendel. Viszont a köv szezonban úgy szeretnék menni, mert az ideit már az elején elcsesztem, mert csak a 4. futamnál kezdtem el a fejlesztéseket is, (addig azt sem tudtam mi az), meg véletlen újból alá írtam a williamshez.
Amúgy a tapasztalataimat csak azért írtam le, mert eddig nagyon megkérdõjeleztem azt hogy legenden lehagyni az AI-t meg lekörözni(igaz nekem azt nem sikerült), de így már értem hogy lehet.
Elõre is köszönöm megprobálom.
Sziasztok!

Én kontrollerrel(xbox360as) lenyomtam két szezont, a harmadikra kijött a pecs és már lehetett finomhangolni a kormányomat úgyhogy most már felszereltem😊 A különbség Bahreini pálya kontrollerrel 2.04 körüli idõk (track controll med, abs on, kipörgés ki), kormánnyal 1.54 körüli idõ (tc off, abs on, kipörgés off) torro rossoval. A kontrollerrel nem lehet jól az ívre tenni azt autót, tolja az elejét a kanyarba. Kanyarkijáratokat is nehéz jól eltalálni , a korrigálások is nehézkesek ha megcsúszik az autó. Meg hát ugye az ember ujja is szétmegy egy hosszabb melósabb verseny után. Kormánnyal jobban lehet lekövetni a versenyen az autókat. Kormánnyal sokkal élvezetesebb , de kontrollerel sem rossz ha a megfelelõ fokozaton.Kormánnyal legenden nyomom és nagyon élvezetes versenyeket tudok futni😊
üdv mindenkinek,
a lóerõ legyen veletek,
nekem peccs óta nem csinál mentést :/
(mondjuk tört,de akkor sem értem :$)
Ég és föld a különbség kormány és gamepad közt. Minden assist off nálam a kormánnyal, így nem biztos hogy nagy a különbség az idõkben az assistos gampadhez képest, de sokkal élvezetesebb.
atila4
amit alapból letölt Windows azt használom

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Át kell nevezned a kormányodat a Registry-ben egy olyanra ami megtalálható az Actionmap-mappában és azt az xml-t kell szerkesztened.
Nálam így néz ki (Windows7 x64):

HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_079D&PID_0A08
( XP-nél változhat)

Keress egy OEMName karakterláncot (itt van a kormányod neve) kattints rá kettõt és nevezd át
pl: Logitech G25 Racing Wheel USB-re ezt fogja látni a játék.

Így minden kormánnyal mûködik nekem egy speedlink SL6696 van.
Jó játékot!
<#wink>
Totti5
Kormánnyal experten kell menni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ahogy én észrevettem itt nem sokan kormánnyal nyomják, hanem bill., vagy controller. Amúgy ma sok-sok idõ után kipróbáltam a kormány taction controll medium, és gumiszimuláció, meg üzaszimuláció kikapcsal a kóreai pályát. Ezt is csak azért tettem, mert tegnap nyomtam le az idõmérõt, ma meg bemelegítésnek mentem egy 20%-os versenyt. Asszem egyet kell értenem Gábor_(HSF)-el, hogy könnyû lenyomni õket. Igaz pro-n mentem azon megyek a carrierben, és dettó ugyanazokat a beállításokat használtam mint segítségek nélkül. Mondhatnám azt, hogy ég és föld a kettõ! Simán a rajtnál elhúztam, a 2. egyenes végére meg már sehol sem voltam. Sokkal rövidebbek a féktávok, pedig az ABS nem volt bekapcsolva, a kormányon sokkal kevesebbet kellett elfordítani, mint nekem alapból, és még a kanyar bejáratnál gázt adhattam, a közepénél meg már padlón voltam és simán ment a dolog. Mivel ezen a pályán a legtöbb rázókõ rohadt magas érdemes elkerülni, de most nem kellett simán vettem mindet. A legjobban az maradt meg bennem hogy a legutolsó balosban ahol alapból 3. félgázzal lehet bevenni a kanyart, de ott is picit több gázzal már ívrõl le lehet csúszni, és persze a rázókõ érintése nélkül, na ott 4. be majdnem padlón rázókövestül ívre pattanva simán ment a kanyar. A beállításokban a szárny 6-4, en van amivel a végsebesség olyan 328 körül van, amivel az egyenesekben nem lehet utolérni alapból õket, mert kb egyforma a sebességünk, viszont a középsõ és az uccsó szektor kanyarjaihoz nem lehet alacsonyabbra venni, mert így is necces segítség nélkül venni a kanyarokat. Szóval a racedepartementes setupok, is segítséges controllerhez vannak, azok sem sokat érnek kormányhoz, segítségek nélkül. Amúgy segítség nélkül a rajt sem könnyû, nehéz elsõnek fordulni, és úgy összességében nehéz a verseny is, a gumi, már a 7. körben narancssárga, sokkal hosszabbak a féktávok, a kigyorsítás nehézkes, szal ég-és föld a kettõ egymáshoz képest! Ja mindez a williamsel volt. Megmondom õszintén nem is tetszett, nem volt akkora izzadás, mint segítségek nélkül polból indulva(esõs idõmérõ miatt), kínlódva, már interre véve a nehézséget 6.-nak beérni a célba úgy, hogy a mögöttem lévõk, már szinte toltak le egyes szektorokba a pályáról.
Amúgy mindenkinek ajánlom a kormányt azért hangulatosabb vele!
giornalista
találtál hozzá valamilyen drivert, vagy a beépített windowst használod? amit letöltöttem a windows download centerbõl, nem képes telepedni...
atila4
"(egyébként erõs a gyanúm, hogy emiatt kapok kék halált, mármint a Logitech Chillstream kontrollerem miatt)"

Nekem is az van és teljesen jól mûködik

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Ha ezt a kiegészitõt használtam, nekem se mentett:AI Slow Corner fix All Tracks
zzeN
Olyan jó h csak néha van mentés eredetivel...rányomok a SAVE-re a menüben és vmikor elmenti, vmikor meg nem. Jár vki ugyanilyen cipõben?(nincs semmilyen mod)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

giornalista
mivel én már többször is jeleztem, hogy abszolút laikus és amatõr vagyok hozzátok képest, megkérdezném, hogy miért írjátok, hogy kontrollerrel lehetetlen bizonyos idõk alá menni? miért és mennyivel rosszabb, mint egy kormány?

(egyébként erõs a gyanúm, hogy emiatt kapok kék halált, mármint a Logitech Chillstream kontrollerem miatt)
http://tweakers.net/reviews/132/guillemot-force-feedback-racing-wheel-review.html
Itt vannak az adatai.Amugy nem rossz darab, de nem mai csirke
http://www.lulays.com/jr/images/guillemot/forcefeedbackracingwheel.gif
Ez a kormányom.
A baj az hogy nincs a listában.
a Patch után lett egy csomo tipus, de egyik sem az enyém.
Ez a bajom, probálom átirogatni, de azt sem tudom melyiket használja egyátalán.
Ez is Thrustmaster, de Guillemot Force feedback Racing Whellként látja az XP
JUVEfun
A letöltött fájlokból a kormányodnak megfelelõt bemásolod a /F 1 2010 / action/ mappádba , majd elindítod és a kormánybeállításnál a leírtak szerint jársz el ...

JUVEfun

Jacek
probald ki valakinel

Jacek
10-15 ev szimezes utan😊 gumino vs realwomen😊

Ez igaz!
Csak mivel kormányal még soha nem játszotam így nem tudom menyivel lenne valoban jobb az irányitás. Csak az iteni dicsérõ szavakat vehetem támpontnak.
Letöltöttem de nem megy.
Leforditani nem tudom sajnos.
Jacek
megertem, de ha 100% tavot mesz, ami mar fanatic😊 a leggagyibb kormany is szenzacios a billhez kepest.. akkor csak beruhazok 10e-et, marha van.