21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
WinStar #10786 második sor utolsója van meg nekem,az a kis alap genius -
Crome #10785 Change log van hozzá esetleg? -
#10784 Mostantól nézem az indiai szabadedzéseket.
Egyszercsak leszek. -
#10783 Nem tudom mennyire tudjátok, de elvileg jövő hét közepén peccs lesz.
Az éjjel, amint turkáltam, olvastam valahol. -
#10782 Hozzá teszem, attól, hogy csak digitális iránygombok vannak rajta, attól még el kéne fogadnia,, hiszen a billentyűzet is csak egy digitális beviteli eszköz.
De még mindig nem tudom, hogy csak a paddal, tudod irányítani az autót vagy sem?
Mert ha nem, akkor a pad a hunyó, ha igen, akkor amint már írtam kezdd a paddal, és a billentyűzetet add meg a no. two player-nek az enter lenyomásával. -
#10781 Az előző is a Tied volt.
-
#10780 Baszki, ebbe benne van?
-
Lebowski #10779 Jaj. No offense :) csak nem raktam végére smiley-t :) :) -
WinStar #10778 ok,tisztázzunk valamit....mi az az analog kar? 6 gomb van a jobb oldalon,és kettő fönt,a bal oldalon pedig ugye az irányitó rész. -
#10777 Csak annyit mondtam, meglátjuk.
Nem törtem pálcát, nem bántottam. Fejlesszétek.
Ha jó lesz, örülünk, azt kapufa! -
Lebowski #10776 pont ezt akartam írni, hogy mivel mi pórnép is beleszólhatunk a fejlesztésbe, ezért nem hiszem, hogy szar lenne majd az optimalizációja... -
Pitti #10775 Nem, Jelenleg a C.A.R.S. fejlesztése folyik, amibe mi földi halandók is be tudunk szállni néhány euró fejében, így bizonyos időközönként kapunk egy legfrissebb alpha verziót és baromkodhatunk vele. Aztán mindenki kedve szerint kifejtheti véleményét a fórumban. -
#10774 Konzolgépek is ge*i gyorsak, a rájuk fejlesztett konzol játékkal.
Ezt csak a teljesség kedvéért. Mert ha nem jelent meg, akkor sok mindent el lehet rontani még ott. De ne legyünk pesszimisták!
Éljen a párt! (Optimisták voltak) -
#10773 Ez a szim már megjelent? -
#10772 Nem megy a pad WinStarnak?
És nincs raja analóg kar?
@WinStar!
Miért is nem tudok erről, ha már a fél éjszakát ezzel töltöttük?
Kösz. Vérig vagyok sértve. (egyébként van olyan pad ma, amin nincs analóg kar?) -
Pitti #10771 Ez a rugózás kasztnival vagy anélkül átlag 40 fps-el megy a 2 éves gépemen, úgy hogy 15 AI autó is rugózik körülöttem :) Igaz Paks nincs messze de a NASA-nál a mobiltelefonok gyorsabbak mint a gépem :)
-
#10770 Talán az analóg karok hiánya miatt nem támogatja a játék, de csak tipp -
#10769 Barrichelloval így is együtt szimulátorozunk, csak ő AI.
Jelenleg még ő az első számú pilóta (igaz kutyaszart sem csinált), de Indiára már remélhetőleg én leszek.
Ha át tudok vergődni ezen a szájonvert kínai sárga pocsolyán.
(- Ez a pocsolya, az otthonom! - mondaná most Yoda Mester. Még jó, hogy nem olvassa ezt a topikot.) -
#10768 Megint benne maradt egy hiba:
"hagy"=hagyjuk
'Uccsó off:
Egyébként mélységesen csalódtam a kiadókban!
A Halo 2-vel már egyszer megtették, most a Battlefieldel is megcsinálták ugyan azt. Nevezetesen, kirekesztették a játékostársadalom (hossszú szó)
nagy részét. Miért is? (A Halo 2-vel pofára is estek, és ahogy olvasom a Battlefield sem áll túl rózsásan) Hogy lehet ekkora ostobaságot elkövetni?
Szerintetek rakok egy win7-et (ami szakszemmel - nem csak az enyémmel - egy hulladék?) csak egy olyan játékért, amit szídnak, mint a bokrot?
Segítek. Nem!
Ezzel az XP-vel minden úgy megy, mint a karikacsapás. (már aki tud karikát csapni... én tudok) -
#10767 Tudod, láttam én már éjjeliőrt szolgálat közben meghalni.
Majd, ha itt lesz, és szídhatjuk, majd akkor lehet hasonlítgatni.
Rugókról annyit, hogy 1998-ban a GP Legends már megcsinált egy ehhez nagyon hasonló rugózást. 13 év telt el azóta.
Ha ráteszik a kasznit, és amit most látsz, a kártyának ezeket mind számolnia kell, kérsz egy gépet a NASA-tól, és rákötöd Paksra.
Szóval, hagy Ibolykát felcseperedni, 'oszt majd meglátjuk. (mondta a vak, és beleesett a munkagödörbe) -
Crome #10766 Versenyezhetnénk velük is online. :-) -
Lebowski #10765 még egy pici off: rugózás pre-alpha állapotban.. -
Lebowski #10764 off:
Ha már Gtr2, és Race, akkor: C.A.R.S. Community Assisted Racing Simulator
http://www.wmdportal.com/
Erre érdemes várni úgy érzem :) És ha elég affinitást érez hozzá az ember, akár ő is belecsicsereghet :) -
#10763 Ezek 'azé nem komplettek!
Megcsinálom a derékig vízbenálló pályán a 40.3xx-et, és nem tudom a 11. helyet megfogni. 17.-nél feljebb nem megy.
Az AI megy 37 közepét.
Szárazon a körrekord 34 eleje (Gomb futotta), jegyzém meg szemlesütve.
Az, hogy itt a bogarak mennek 30-at, rendben mert Vilmossal én is 31-ig le tudom, gyűrni, igaz még csak keménnyel mentem. De ezzel a 10-be bejutok.
Nagyon nyalnak a billentyűsöknek, mert aki ezt kormánnyal (ez is nyal) megcsinálja, kamu nélkül, annak azért én is nyalok, de legalább a kalapom megemelem. (maradjunk az utóbbinál)
Most mehetek gyakorolni a vizen, De nem vagyok én Cseh Laci!
Valamennyire azért kezdek rájönni a Codie fantasztikusan nyakatekert logikájára a szetapolás terén. Hátha találok egy olyat, amivel átjutok a cunamin, és elérem a 37 végét. Bár az Atlanti-óceánon 3mp-t gyorsulni...
Kimi sem vagyok, hogy néha megpihenjek egy repülőgépanyahajó (mondtam, hogy van még hosszú szavam) kifutóján.
Versenyen meg majd csutka száraz, verőfényes idő vár. Kurva jó!
Nein, nein, neim... franc! -
WinStar #10762 megfogom próbálni,köszi :) -
rambozo #10761 Azt hiszem, ugyan ez volt a gondom a 2010-nél és 2011-nél is.
Próbáld meg ezt:
- nyisd meg a C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne2011\DataCache\neved\replay mappát (rejtett, úgyhogy először láthatóvá kell tenned)
- töröld a replay.pbf fájlt (ha gondolod, csinálj róla biztonsági másolatot, de szerintem ha nem létezik, akkor újra generálja a játék)
- csinálj egy üres szövegfájlt, nevezd át replay.pbf-re, és tedd írásvédetté
- játssz, és verd meg Vettelt egy McLarennel (ez nem kötelező, de erősen ajánlott) -
#10760 Még annyi, hogy minden felbontásban, és minden grafikai beállításon ezt teszi? Ha igen, passz. -
#10759 Gabi!
Mivel ötletem a továbbiakra nézve nincs, csak azt tudom mondani, másnál, hasonló konfiggal miért megy?
Tehát, ott kell lennie valaminek, amivel összeakad.
Erre pedig csak Te tudod a választ, mert ki tudja milyen messze vagyunk egymástól.
Ha a driverek fenn vannak, dx a helyzet magaslatán, akkor gondold át, mi olyan szoftvert tettél mostanság fel, ami piszkálhatja a csőrét.
Sorry, ennyit tudok. -
#10758 Friss windows. Friss driverek. -
#10757 Driver volt frissitve? -
#10756 Asus 4770 Formula 512mb gddr5. Eddig minden elfutott vele...Battlefield 3-mal is vígan játszom. Csak ezzel van probléma.. -
#10755 Gabi!
Sajna a Win7 2GB-tal nem túl legényes.
Az az 500, nem tuti, hogy 500.
Milyen a vidkari, mekkora mem?
Alaplapban a ram nincs túlhúzva?
Két dolog lehet esélyes maga a win7, vagy a kártya fedélzeti memje nem bírja. Még a táp, ha elég nagy a kari, és sok cucc van a gépben.
A hiba nagyon jellemző arra, hogy egyszercsak kezd elfogyni a szufla, és egyáltalán nem biztos, hogy inkább kifagyna. Láttam már olyat, hogy amikor kéne a kártyának a delej, nincs elég, a ram nem tud megfelelően tölteni-üríteni, és elkezd akadni. Volt nem rég egy gép, 2D ben csinálta, photoshoppal. Beleraktam egy komolyabb tápot, ment árkon-bokron. Persze, ez távolról sem biztos. Innen csak találgatni tudok.
@WinStar!
Önmagában, csak a paddal tudod vezérelni?
Ha igen, akkor csináld fordítva. Indítsd a paddal, majd a billen az enterrel mutatod meg neki a bilit.
Aztán ettől kezdve, az ötletek fogyóban. -
#10754 Feladatkezelő szerint 500mb memória mindig szabadon van...játék közben... -
WinStar #10753 van magyarítás,csak az ékezet rosszul jelenik meg benne,és nem teljes,olyan 80%-os. -
#10752 Sajnos postás verzió...de ez probléma volt már a 2010-nél is...gépem pedig Athlon X4 630, Asus 4770 Formula, 2gb ddr3, win7 64bit... -
Crome #10751 Valahol lentebb írták már, hogy van hozzá, de még nem teljesen van lefordítva benne minden. -
Leky #10750 Magyarítást le lehet valahonnét tölteni? -
WinStar #10749 Genius...teljesen alap 8 gombos,nem rezgős stb...1790 F-ért lehet venni :)
Windows 7 Ultimate dolgozik a gépembe most,de az aláírásomba ott a gépezet :D
USB 2.0 full támogatott az alaplapomba,stb...sőtt még azért biztonság kedvéért telepítettem is az alaplapot. -
#10748 Bassz! Kínában, a Q1-ben térdig áll a víz.
Király lesz!
Megyek is.
Ti próbálkozzatok meg kell találni a hibát. Valahol ott van az, csak rejtezik a piszok.
@Gabor77!
Ha a konfigod jó, akkor friss vga driver, kis biszom-baszom szir-szarokat leállítani, mert jó eséllyel kevés lehet valamelyik ram. Vagy a slotban, vagy a kártyán.
Feladatkezelő, és amiről biztosan tudod mi az és nem kell feltétlenül, azt lelőni. Ctrl+Alt+del-re előcsalhatod, ha esetleg nem tudnád. Ha tudtad... Spotlight!
Sorry.
Megyek Kínába, és lehet, hogy maradok. -
#10747 Hali.
Elsődlegesen jó lenne egy gépismertető, meg aztán már félve kérdem: gyári?
Négy mag alatt nem muzsikál cigánydalokat, csak hip-hop-ot.
WinXP, Win7?
@WinStar!
Akkor már csak a vezérlővel lehet gond, driver, vagy nem szereti.
Átdugni másik USB-be?
Egyáltalán, most milyen oprendszer vigyorog a gépen? Meg milyen pad az?
Nem lehet, hogy telepítéskor nem került rá az USB2.0?
Mert, ha nálam megy a nyüves, akkor kell annak máshol is.
Tehát mindenképp az Ön készülékében van a hiba, de dombon ülő juhászkutya legyek, ha innen, így rájövök! Inkább, pupos kurva. 'Azé az csak ember, nemdebár?