Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

URAK!
Hogy lehet videót csinálni a futamról, annak 1 részérõl, 1 körröl???????
Hunter of Deer
én torrentrõl szedtem egy olyan patchet amivel az új pilótanevek és új festések vannak. ez a neve ha ezzel segítek valakinek: Season_2011_Update_Pack_v1

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

palinho96
még nincs, csak olasz ill német nyelvhez.. 😉... asszem! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Üdv!Valaki nem tud olan ptchet amivel a 2011-es pilóták lesznek a játékba?
Az egyik oldalról letöltöttem a 2011 mod packot,és a menû nyelve számomra ismeretlen karaktereket tartalmaz.
bakkerman
azt tudom,de fog jönni mod is a 2010-hez,2011 détbésszel,festésekkel stb

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Vádá
2011-es játék lesz és szeptemberre ígérték , ha jól láttam.

Voodoo

bakkerman
sziasztok fiúk,lehet tudni mikor jön a 2011-es mod a gémhez?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pisztácia
Köszönöm szépen!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

tobias88
Hali! Billentyûzetnek hol találom a beállítását?
Irány érzékenység-fék&gáz érzékenység-stb...
rototti
Csak szabadedzésen! Nem tudom, hogy a magyar verzióban hogy hívják (gondolom "mérnök"), de abban a menüben van ez, amiben ki tudsz menni a pályára. Az R&D-t meg végképp nem tudom, hogy hogy fordították.
ITT egy videó. 0:09-nél látod az R&D-t. Hátha így könnyebb megtalálni.

Kimi - The King of Spa

thedriver
Most is annyiból áll...

passz én inkább arra vagyok kiváncsi hogy milyen lesz az idõmérõ
ha hivatalos játékot akarnak csinálni akkor annak 3 etapból kellene álnia
Krisztiam
vajon lesz benne safety car?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

pisztácia
Köszi, de nekem magyar. Csak idõmérõn lehet?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

rototti
Bizonyos szabadedzéseken ha rámész az engineer-re, akkor lesz olyan opció, hogy R&D Objective. Azt kell megcsinálni a fejlesztéshez.

Kimi - The King of Spa

TomSolberg
hát ettõl árkádabb és unrealisztikusabb már nem nagyon lehet.

adam46
Elvileg most fogják majd bemutatni Ausztráliában. 😊
pisztácia
Hol vannak ezek a fejlesztések? Nem is tudtam, hogy van benne:S

ma jelentették be, hogy szeptember 23-án jelenik meg az F1 2011 már van borítója is 😄 nagyon állat lesz!
lehet pályázni is!
nézzétek meg az oldalunkon!

Charly
Sziasztok!

Miután megnyertem a VB-t és ugyanannál a csapatnál maradok miért veszi el a fejlesztéseket és miért nem változik a rajtszámom?Válaszotokat elõre is köszönöm.

pisztácia
Köszi szépen a segítséget! Megfogadom a tanácsaid. Amúgy gamepad-al játszok.

persze nem mind1 mivel tolod ez inkább kormányra van ez a beállítás

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csak közeli és logikus instrukciókat tudok neked adni. Budapest nagyon hasonlít Monacora, pálya karakterisztikusan, tehát mindenképpen érdemes magas leszorítóerõ, a váltót úgy állítsd be, hogy ne túl nagy végsebessége legyen. Elég, ha a 7-es fokozatot 300 körülire teszed még az 1-tõl felfele halad lépcsõzetesen állítod be. mivel kanyargós pálya, ha beállítottál gumikopást akkor ne vedd a Roll barokat magasra, de alacsonyan se hagyd. Balanszot én 40-60%-ra tenném hátrafele, ami segíti a kanyarodást. Suspensionnál mivel sok a bukkanó a pályán érdemes egy picit feljebb venni a padlólemezt, az igaz h ez ront a kocsi végsebességén. gumidölésszögeket én tetszõlegesen állítom be. mondjuk az elsõ fülecskét én mindig szinte majdnem balra húzom, a másodikat a kigyorsítás miatt ellenkezõ irányba. Aztán a Toe Front és a Toe Reart, mondjuk ha Budapestrõl van szó, akkor inkább balrafele...motort vedd fel Fastra. úgy kb ennyi...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pisztácia
Üdv!
A Williams csapatnál vagyok Barrichello mellett. Esetleg valaki tudna ajánlani egy jó autó beállítást? Motor, felfüggesztések stb...
Most vagyok Budapesten a 12.ik szakaszon. Eddig nem foglalkoztam ezzel, de most egyszerûen nem mennek a kvalifikációk...:S

Alt+Enter
Robertoo21
megcsináltam az offline profilt, de csak kis ablakban nyitja meg a játékot, nem tudom megint teljes képernyõre tenni...valaki tud rá gyógyírt?
bocs a dupláért...

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Robertoo21
hogyan tudom megcsinálni az offline profilt?

pisztácia
Na, feltettem a patchet, és most már nincsenek kockák. Az a fura amúgy, hogy anno azért nem raktam fel, mert nagyon könnyû lett a játék, de most meg, a német nagydíjon csak 12-ik helyre kvalifikáltam magam...:S Pedig sztem az autó beállítások is jók. Na mind1😊

pisztácia
szívesen

Robertoo21
köszönöm a gyors választ!!!

pisztácia
Szia!

Létre kell hozni egy offline profile-t. Játék közben home gomb, onnan menni fog.

Robertoo21
Sziasztok!nem tudok menteni a játékban, lehet csak én vagyok béna...valaki tudna nekem segíteni?

pisztácia
Azon van, és egyszerûen játszhatatlanul kockás... patch javíthatja?

rototti
Nem érdemes ott semmit állítani, mert a dx11 bugos, csak azt hittem, hogy állítottál és talán attól jött elõ a kockás bug, de akkor nem.

Egyébként itt tudsz variálni:
My Documents\ My Games\ Formula One\ Hardwaresettings
Nyisd meg a hardware_settings_config fájlt és írd át ezt a sort: “<directx forcedx9=”true” />” "true" helyett "false". (ekkor a dx10 vagy dx11 lesz attól függõen, hogy mit támogat a kártyád)

Kimi - The King of Spa

pisztácia
Valaki pls help... mit lehet csinálni a nagy kockák ellen?? Így játszhatatlan....

pisztácia
Hol lehet állítani DX 11-re a játékot??

pisztácia
Nem állítottam semmit. Mit érdemes ott átállítani?

bazza
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy készül-e a 2011-es szezonhoz valamilyen mod?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

rototti
Ja akkor lehet, hogy az alapjáték is bugos. Arra emlékszem, Angliában nagyon látszottak a kockák, pályafüggõ, de nincs nagyon rá megoldás. Esetleg állítottál valamit a config fájlban (dx11-et, dx10-et)?

Kimi - The King of Spa

pisztácia
Nincs fent semmi patch. Az alap játék van fent.

rototti
A patch hibája (asszem). Sajna arra nincs javítás.

Kimi - The King of Spa

pisztácia
Üdv%!

Olyan kérdésem lenne, hogy valamiért fekete kockák jelennek meg a képen. Eddig semmi baj nem volt, de most a Silverstone-i, és a német pályán is fekete nagy kockák jelennek meg...:S pls help vki mi lehet a baj?

senki nemakar ligába versenyezni?

http://f12010codmaster.atw.hu/

Chekkoljátok!!!KÖSZI
rototti
A patch kell neked.

Kimi - The King of Spa

Leo747
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a játékkal. Offline módban szoktam játszani és már nem elõször csinálja azt, hogy indulásnál kiírja, hogy "a mentett adatok hibásak" és így nem tudja betölteni az állásomat. 3-4. nagydíj után ez már egy kicsit bosszantó, hogy újra akarja kezdetni velem megint az egészet. Ez hiba a programban és van rá valami path, vagy más a megoldás? Tudnátok segíteni? A válaszokat elõre is köszönöm!

pisztácia
Hálás köszönet!<#worship>

rototti
A verseny indításnál a difficulty level-re állj, majd nyomj entert. Ott vannak a fuel/tyre opciók.javascript:document.newmessage.submit();

Kimi - The King of Spa

pisztácia
Üdv!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom pontosan beállítani, a gumikopást, és az üzemanyag fogyást? Sehol se találom..:😞<#nemtudom>
Köszönöm