Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
sajna nem mûxik 😞
Próbáld ki ezt: Mega Trainer

Crome

Palinko
van valami trainer, vagy cheat? monaco nagyon megfogott 2 helyrõl rajtolhatok, de boxkiállás után elvesztem az 1. helyem fõleg ha elõtt még törtem is a kocsit akkor tuti vége.
Muttley
F1 2011, ha Jobbat akarsz a tavalyinál

tavaly, ment a sírás, h ALL-assist OFF-ban gáz volt az F12010
kijött a Dirt3 és látva annak AA-OFF-ját, van miért parázni

MOST tehetünk érte MÉG, hogy jó legyen a gamma szeptember 20-ig
ITT lehet tolni az arcukba

Just do it :)

dr Kotász
Nekem sikerült megoldani, live mappa mentése nélkül is. A lényeg, hogy elõször hagyd, hogy a game létrehozzon egy új autosave mappát véletlenszerû névvel, és abba pakold bele az elõzõ autosave mappád file-jait. Ha magát a mappát másolod, nem fog mûködni. Én ezt két napja csináltam meg XP - Win7 átállás miatt, és megmaradt minden setup. A GFWL folderbõl nem másoltam semmit, elsõ belépésnél felismerte a profilt és gond nélkül ment.
Tudom nem lesz újdonság, de tényleg érdekeseket csinál néha a játék. 5. helyrõl bemegyek kerékcserére, erre lecserélik az elsõ szárnyamat is, holott egyáltalán nem volt sérült. Utána meg persze nem engednek ki, mert jönnek a többiek, így végül mehetek a mezõny végére. A futam utolsó körére feljövök a 13. helyre, közben Hamilton befut elsõként. Az utolsó kanyarok egyikékben hibázok, keresztbe áll a kocsi, nyomnám a flashback-et, csakhogy ha már az elsõ befutott, akkor nem enged fb-elni. Mondom watafak, emiatt cseszõdött el az egész futamom. Nem tudom ki találta ki, hogy az elsõ befutója után már nem lehet fb-et használni, de azért átgondolhatta volna...

Crome

rototti
Nem olyan egyszerû ez mint más játékoknál. Én már próbáltam visszarakni mentést, kevés sikerrel, szóval én azt mondanám, hogy jobban jársz, ha újra beírkálod.
De ha a nehezebb utat választod, akkor pár info:
Két mappát kell lementeni: FormulaOne-t és az xLive-ot. Elérésük: link
A visszamásoláshoz segítség: linklinklink

Kimi - The King of Spa

Hello

A car setupokat hogy lehet kimeneteni, hogy ne kelljen esetleges reinstall után újra beírkálni?
Köszönöm! <#worship> Most már végre minden 100%-osan jó. Viszont legalább ismét megtanultam, hogy minden moddolás elõtt backup készítés ezerrel.

Crome

rototti

Kimi - The King of Spa

Leky (vagy aki éppen tud segíteni)! Biztos sejted miért írok, szóval ha erre jársz és idõd engedi, akkor a tracks/istanbul mappából fel tudnád nekem tölteni az "effects", "lighting", "sky" és "tracksplit" fájlokat? :-D Természetesen ezeket is felülírtam még a monacoi-val egy idõben, de csak most jutottam oda, hogy játsszak rajta és kéne az eredetije, mert ez is szaggat. :-S

Több pályát nem qrtam el, szóval tényleg nem lesz több ilyen. :-)

Thnx!

Crome

sajtburger
Nos végül csak aláírtam a McLarenhez. A nagy õsi riválishoz. Ami érdekes, hogy Button volt elõzõ szezonban a nagy riválisom, akit legyõztem, mégis Hamilton helyére kerültem.. A kocsi viszont nagyon pöpec, stabil, nagyon jó köröket lehet menni vele, bajnok autó. Viszont köv. szezonra majd a ferrari a cél. Nem rossz igazolás azért Torro Rossoból Mclaren.

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

sajtburger
Huhuuu.. az szép lenne. Én Buttont mondtam úgy félig meddig viccbõl, de ami vicc, hogy elõtte vagyok a pontversenyben.. 😊) És jön Sao paulo, a kedvenc pálya.. 😊

rototti
Elvileg már megkérdeztek, arról, hogy kit tartasz a legnagyobb vetélytársadnak. Ha az általad kiválasztott pilótát a pontversenyben megvered, akkor átveszed a helyét. Így lehet nagyobb csapatba kerülni.

Kimi - The King of Spa

sajtburger
Háát 16-os szinten vagyok.. A torro rosso-nál, ajánlatokat kapok a kis csapatoktól, talán majd a force indiától, de ebben a szezonban akkor nagyobb csapat kilõve. Nagy Schumi drukker vagyok így örülnék egy merci ajánlatnak illetve ferrarinak.. de lehet majd csak jövõre.. :S

Ahogy elnézem a williams hiába fog ajánlani szerzõdést, elég gyér a kocsijuk.. háát nem tudom.

Sztetek? :/

Tormiee17
Ez az új 2011 es mod,valahogy nemsikerül felrakni rendesen, minden jó,de a pilótákat nem írja át.

A red-bull egy jó köztes megoldás,jól irányítható és gyors is,a ferrari inkább gyors a mclaren a legjobb talán, de igen magas hírnév kell hozzá.
sajtburger
5 szezonosban tuti több kell a ferrarihoz vagy mercihez. A williams 20-as csak.. így nem tudom hova szerzõdjek majd.. :/

Sziasztok!Ha felraktam egy 2011s pack-ot új karriert kell kezdeni?Ezt sehol nem írják csak a telepítést!<#nemtudom>
Én már eleve ugy kezdtem a szezont hogy a Mercedes GP vel
sajtburger
Híha.. én most vagyok mondhatni 14-es szinten és szingapúr a következõ helyszín. Ha ferrarihoz még nem is, de a mercihez jó lenne szerzõdni azért.. :/

Vagy 15,vagy18 nem emlékszem pontosan,megnézni sem tudom mert már aláírtam a Red-Bull-al
oneal1
mercedes GP hez mekkora hirnév szükséges?

!Forza Ferrari!

Muttley
F1 2011-rõl
vkinek vmi közelebbi?

Just do it :)

Bocsánat, a Red-Bull "csak" 20
A Mclaren 24,a Ferrari és a Red-Bull 21-es hírnév szükséges!<#papakacsint>
Én úgy tudom sehogy, a KERS és DRS kijelzése csak látvány, a valós mûködésük majd a hivatalos 2011-ben lesz benne, ha a CM-es srácok úgy programozzák át a játékot. Márpedig úgy fogják. :-)

Crome

sajtburger
xboxon játszok, ott az Y, illetve a gumi választás a nyilak.. 😊

Amúgy a ferrarihoz, mercedeshez milyen szintet kell elérni, hogy ajánlatot kapjak?

Nem tudjátok, hogy a racedepartmen-es F1 2011-ben mivel lehet aktíválni a Kers-t, DRS-t?
rototti
Elõször is akkor mész ki, amikor akarsz a boxba. Amikor szól az csak ajánlás.
Gumit pedig a verseny közben alapesetben az 1-2-3-4 gombokkal tudsz váltani. Illetve ezt a controls menüben át tudod rakni más gombokra is (quick menu left/right/up/down)

Kimi - The King of Spa

Szia!Azt elárulnád verseny közben hogyan váltottál boxtaktikát?<#conf>
sajtburger
Atya ég milyen versenyeken vagyok túl.. eddig is ámultam bámultam a játékot de most.. Montreálban elsõ pole pozició után elsõ gyõzelem. Valenciában 10. hely környékérõl 2. helyre felküzdöttem magam, utolsó kör utolsó elõtti kanyarjában megelõztem Alonsot majd kipördültem így 2. hely. Silverstone-ban pedig esõvel indult a verseny, majd vihar lett belõle, jókor kaptam észbe felpakoltam az esõ gumit, így 20. hely környékérõl 4. helyig zárkóztam fel.. köridõkben aláztam picit. 😊 Csúcs ez a gém. 😊

Race Driver Grid Text Editor. Ezzel tökéletesen lehet szerkeszteni a nyelvet benne. Egy verziót találtam a neten, nekem beriaszt a NOD mikor indítanám, de szerintem az téves riasztás.

Sok sikert hozzá!

Crome

THX
Láma voltam😊nem jól raktam fel a modot. Mostmár okés minden full 2011-s.
Esetleg ehhez a modhoz lesz magyarítás vagy tudna valaki egy program nevet amivel a language filet lehet szerkeszteni? Lehet megbarkácsolnám házilag😊
JUVEfun
A pilótákat felrakhatod külön is : LINK

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Hiába írtam vissza akkor is ablakban indult,ugyanott beírtam az 1024x768-at mivel 800x600 volt de hiába ezért raktam újra csak a fõkönyvtárat,indítás után már futott rendesen nem is fogom többet átírni,olyan amilyen.<#violent>
Igaz azt nem írtad, hogy baj e, hogy magyar maradt, bár gondolom nem. :-)

Crome

Van itt olyan, hogy angol nyelvi fájl a 2011-es mod-hoz. Link

Crome

rototti
Nem kell újratelepíteni, csak visszaírni azt a sort, amit módosítottál. Amúgy a patch alapból dx10, dx11-re rakja. Az alapjáték elég bugos ebbõl a szempontból.

Kimi - The King of Spa

Sziasztok

Az RD 2011 modot felraktam úgy ahogy van az egészat kivéve a language filet és minden megváltozott kivéve a pilótákat. Ja és magyar maradt a játék. Valmit elrontottam vagy miért nincsenek benne a 2011-s pilóták?
Akkor pedig "vak asszony visszanéz"!Fekete képernyõ!Nem érdekes újratelepítettem.<#guluszem1>
Nyomj AltGr+Enter-t, az majd visszarakja!

Crome

Átírtam és ablakban indul a játék!Ez miért van?<#falbav>
Köszönöm szépen!Azt tudtam hogy át kell írni a dx11 használathoz,csak azt nem, hogy pontosan hol.<#taps>
rototti
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettings
Win7 :
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings

A fent leírt mappában találod a a hardware_settings_config fájlt.
Ha jegyzettömbbel/wordpaddal megnyitod, írd be a keresésbe, hogy dx9, meg fogja találni ezt:
<directx forcedx9="true" />
Itt átírod a "true" részt "false"-ra, mented.

Kimi - The King of Spa

Hello

F1 2011 full mod: ami most került fel lesz magyarítás?
Stiaztok!!Valaki segitene...??Egy fasza dx11 konfig fájl kéne a játékhoz.Ati Hd 5700 1gb ddr 5 a káártyám,de a játék dx 11 alatt nem megy valakinek van tanácsa ,mit tehetnék??
rototti
<#nevetes1><#wink>

Kimi - The King of Spa

Mármint "kimaradt". Ma azt hiszem jobb lesz, ha nem írok sehova, ahogy elnézem. :-)

Crome