Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Azon a területen kell feljeszteni, ahol a legnagyobb a lemaradás.
Tippek itt.
Ugyanitt van leírás az egyes csapatok karrierjeire is külön-külön.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.03.08. 21:02:08
iSS!
az a kérdésem, hogy a fejlesztéseknek van valami optimális sorrendje? hogy mit mi után érdemes?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Nekem a Hungaroring 6-os kanyarja. Főleg azért, mert utána is jó íven kell maradni, hogy ne rontsa el azt ember az azt követő kanyart.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.03.07. 06:21:58
iSS!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Toro Rosso karrier mód: 5. lettem, Raikkönen az utolsó körben esett ki (előttem volt). Vettel 1:26:08,315-tel nyert, ami jobb, mint a tavalyi futamgyőztes idő (1:30:11,385)
Verstappen előtt sikerült beérni, amire roppant büszke vagyok.
Minden tiszteletem amúgy a srácnak<#worship>#worship>
iSS!
Persze továbbra sem vagyok ilyen jó sofőr<#hehe>#hehe>
A boxban dőlt el a dolog: száraz versenynek indult ám a 6. körben elkezdett ömleni az eső. Kiállás, inter föl.
Utána a 26. körben újra kisütött a nap és újra száraz gumik kellettek. Kiálltam és föl az ultra soft.
Utána az 50. körben újra rákezdte a zápor. 2-3 körön belül újra hót víz volt a pálya...
Kiállás, föl az inter. És az eső végig esett onnantól még 20 körön át egyre nagyobb intenzitással.
A zápor átment zivatarba a végére.
A többi top pilóta 5 kiállással ment végig én viszont csak 3-al, így nyertem.
De még így is necces volt: ha lett volna még 5 kör, akkor Raikönen megelőzött volna.
De szerencsére nem volt<#taps>#taps>
iSS!
A "hármasfogatot" nehéz úgy megelőzni, hogy hozzájuk se érjünk, nem is sikerült. Pedig arra plusz pontot adna.
iSS!
Az lehetne picit reálisabb, hogy karrier módban nagyon sokallom a rajtrács büntetéseket (a gépi versenyzőknél).
Gondolom cserélgetik a váltót, vagy ilyesmi...
Intelagosban most esős időmérő volt. Esőben nem vezettem egy kört sem, meg aztán úgyis full száraz verseny jön, így persze tök utolsó lettem. Mégis a 12. rajthelyről indulok, mert az alattam lévők mind grip penalty-t kaptak...
És ez sajnos általános, különösen így szezon vége felé, amikor már nagyon kopnak az alkatrészek.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.02.14. 20:08:10
iSS!
Bocs de nem lehetett kihagyni <#gonosz1>#gonosz1>
Viccet félretéve szvsz nem hozta a köteleződ a codi, nincs VR támogatás, hogy szakadna le a keze meg a lába mindnek...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.02.13. 21:35:18
https://fxmason.blogspot.com/
Én majdnem végignyomtam egy szezont karrier módban és "gyári" a játék, így tudok nyilatkozni. A szabadedzéseket és időmérőket most nem számolom csak a versenyeket.
Eső volt: Hockenheimen az utolsó 15 percben, Monacoban az egész futamon, Japánban az első 20 perc után végig, USA-ban az első 20 perc után végig, Mexikóban a verseny felétől végig, Braziliában (most itt tartok még az időmérő előtt vagyok) nem mond esőt a versenyre, viszont az időmérő full esős lesz úgy néz ki. Abu Dhabi meg sivatagban van szóval ott valószínűleg nem lesz eső. Ha elkezdett esni, akkor folyamatosan esett, nem tisztult ki az idő és kétszer még a körülmények is leromlottak (inter után még ki kellett menni a wet gumiért is) ez Mexikóban és az USA-ban történt meg.
Többször volt ezek között, hogy nem úgy és nem akkor jött az eső, mint ahogy azt még a szabadedzések alatt előre jelezték.
Szóval 21 versenyből 5-öt érintett valamilyen módon eső (a verseny alatt).
iSS!
Minden benne van...
Az autóm bár sokat fejlődött, még mindig csak a 4. legjobb nem sokkal lemaradva a Red Bull mögött.
4. helyről indulok két kiállásos taktikával. Fullos tankkal indulok, van +3 köröm! A célegyenes utáni félköríves kanyar végén sikerül befurakodni az élre, de itt már komoly nyomás alatt vagyok, mert bizony gyorsabbak nálam...
Mindegy. Megteszem, amit tudok: dús üzemanyaggal tudom tartani őket de az fogy, ahogy a gumim is (hiper lágyon vagyok, mint a többiek). Mikor már csak fél körös plusz üzemanyagom van taktikát váltok: a két DRS zónában dús üzemanyag, utána szegényített ott, ahol nem tudnak előzni. Persze minden DRS zónában támadnak, de kitartok. A 13. körben kiállok kereket cserélni, de Vettel előtte ment ki két körrel, így meg tudta nyomni és mire visszajöttem előttem volt, meg Magnussen is a csapattársam.
Autózgatok a harmadik helyen és látom, hogy a többi rivális mind mögém jön vissza: király!
De kezdődik minden előlről: bizony gyorsabbak, így állandóan támadnak. A két merci, Riccardo, Räikkönen...
Ezzel a spórolós-dúsított üzemanyagos taktikával sikerül tartani őket. Telik az idő, jön a második kiállás a 33. körben. Siker, mert ugyanoda jöttem vissza ismét: a 3. vagyok. Már elkönyveltem, hogy ez így is marad, ám Vettel és köztem elkezd csökkenni a távolság! Közbe látom Magnussen nem akar kijönni az élről, úgy látszik egy kiállásos taktikán van.
Nyomom neki ahogy tudom, de a fél körös üzemanyag többletet azért tartanom kell, mert hátulról sem múlt el a veszély.
Közben már itt vannak a lekörözések is... az 51. körben DRS távolságba kerülök Vettelthez és megelőzöm!
Magnussen 3 mp-re van, nyomom neki, mint állat. Az utolsó körben sikerül megelőzni, de majdnem visszaelőz OMG!
Végül begyötröm az autót és megnyerem a versenyt.
Ez egy hihetetlen futam volt!<#worship>#worship>
Kép
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.02.04. 21:10:47
iSS!
Szerintem nyilvánvaló csalás, de hogy csinálhatták és miért nem törlik az ilyet? Jó lenne, ha vissza is lehetne nézni belülről ezeket.
iSS!
Ezért az orosz pályán már 95-ön megyek, hogy picit "reálisabb" legyen<#kacsint>#kacsint>
Nehezebb is jóval...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.02.04. 00:15:44
iSS!
A valóságban a 95kg. 😊 ..hiszen tavaly sem tankolták ki a 105kg-t...bizonyos pályákon igen, de összességében nem, tehát az ő szimulációik szerint a kevesebb a jobb.
A játékban sztem a 105kg. Egyfelől mert a versenyzők jobban vitorláznak, másfelől meg élvezetesebb. Attól hogy egy mérnök kiszámolja hogy a spórolás eredményesebb..és így is van. A versenyzőnek az a jobb ha kicsit többet tudja élvezni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azon gondolkodtam, hogy melyik esetben gyorsabb az ember (egy teljes futam idejét tekintve):
1. 95 kg üzemanyaggal indulok el és spórolós módban szegényített üzemanyaggal vezetek, így a gumik is tovább bírják. Persze lehet, hogy az elején visszaesem, mert könnyebben megelőznek így.
2. 105 kg-al indulok és nyomom neki, ahogy a csövön kifér, amíg el nem használom a többlet üzemanyagot, így könnyebben tudok előzni is.
Valószínűleg a boxkiállások számában/üzemezésében is eltérő megközelítést kell alkalmazni a fenti két esetben...
Szerintetek melyikkel érek be hamarabb a célba?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.01.31. 13:12:21
iSS!
A francia nagydíj. Szinte végig vezettem, Vettelt 2,5 mp-cel sikerült csak megverni.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.01.25. 18:48:20
iSS!
A mazochisták persze billentyűzetről nyomják ott is.<#hehe>#hehe>
A karrier módot azért indítottam, hogy majd később egy Ferrariba ülhessek, ám időközben átértékeltem a dolgot.
Nem akarok "beülni a készbe" és kitúrni onnan Vettelt vagy Raikönent, hanem ellenük versenyezve akarok nyerni! És persze egy közepes csapatot is (nem a leggyengébbet!) jó lenne felhozni a TOP 3 csapat szintjére, na én most már inkább ebben látom a kihívást. Pl. Haas-szal felnőni a nagyok mellé és úgy behúzni a VB címet.
Ha meg már ez is meg van olyan 85%-on, akkor emelni 90-re, vagy 100-ra, vagy "ameddig csak kell" <#eplus2>#eplus2> hogy kihívás legyen!
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.01.24. 19:59:46
iSS!
Majd lehet újra nekiesek, nem tudom, mert amúgy nagyon fun és jó...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.01.24. 16:31:48
Haas-szal tök utolsó voltam minden szabadedzésen, a versenyre meg heavy rain-t mondott, szóval hagytam a francba az egészet, nem akartam 78 körön keresztül folyamatosan szopni.
Leszimuláltam a versenyt és a 16. lettem. Ami nem megy ne erőltessük.<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.01.24. 14:33:24
iSS!
Igazából emiatt szerintem az ideit meg sem veszem. Nagyon jó lenne, ha lenne F3, etc is a játékban, azzal tolnám szerintem, mint az állat. 😄
Karrierben a Williamsnél kezdtem, most már a Haasnál vagyok és Kanadában végre összejött a 3. hely!<#vigyor2>#vigyor2>
iSS!
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.01.21. 22:37:47
Hol máshol, mint Monacoban<#buck>#buck>
A kvalifikációra még dry-t mond, de a race-re már heavy rain az előrejelzés.
Ha így lesz akkor a száraz gumival megy az időmérő, de a verseny egyből esőben indul. Ilyenkor megengedett az esőgumival kezdeni? (Parc fermé be van kapcsolva).
iSS!
Én nem vagyok egy nagy sofőr, de a 80%-ot gyengének találtam, a 90-et viszont már erősnek, szóval nekem a 85% lesz a legjobb úgy néz ki. Nekem így élvezetes.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.01.18. 18:15:01
iSS!
Túl könnyűre állítottam, jó lenne picit nehezíteni rajta, de már Azerbajdzsánnál járok...jó lenne nem újrakezdeni.
iSS!
Meg tudom érteni azokat akik ez miatt sarazzák az F1-t, bár én spec simán függő vagyok ezzel együtt is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nálam általában normálon is egy ici pici megmarad, tudok spórolni ...
A Red Bull is azért (is) volt olyan erős a régi Renault motorokkal, mert azoknak jobb volt a fogyasztása, kevesebb üzemanyaggal indulhattak így a verseny elején jókora előnyt ki tudtak alakítani. (Hiába volt teljesítményben akkor is gyengébb a Renault.)
Attól meg még, hogy más is panaszkodik rá, ez nem bug 😊
Azt mutatja, hogy ha a teljes verseny alatt normál beállításon hagyod a motort, akkor nem lesz elég az üzemanyag.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.01.05. 15:39:45