Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Crome
Ja, még egyszer ki kell menni, akkor látod, hogy nem adja vissza az elsõ szettet.
Ha online kell, tarts két mappát, egy full peccsel, egyet meg az utóbbival. Azt nem tudom, online, hogy viselkedik, de nem fûzök lányregényeket hozzá.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Csak egy megoldás létezik.
A jelenség:
Felrakatod a vadiúj gumit - lényegtelen melyiket -, kimész, majd annyit mész, hogy látszon, nem új. (egyszerûbb)
Beállsz, nem cseréled le. Újra kimész, és akár azonnal visszamehetsz, majd megnézed mi újság gumi ügyben. Tapasztalni fogod, hogy gumit cseréltek, és többé nem teheted fel az elõzõ szettet.
Ez csak a legújabb peccs után fordul elõ.
Megoldás, maxra peccseled a játékot, majd felteszed az 1.2-es peccset.
Ezzel ugrott is az online, mert ha újra ráengeded, amit minden indításkor meg fog kérdezni, akkor a gumis dolog újra játszik, ha nem, marad az offline, és tökéletesen fog menteni. Ráadásul, valami marad az utolsó pecsbõl is, igaz, nem túl sok.
Autómentésen kell hagyni. Nekem ez óta egyszer sem lépett- fagyott ki, és mindent elment, kivéve a vezérlõt, de az három jobbra nyíl.
Erre egy napom ment rá, a fene a Codieba!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Jelenleg a résztvevõk 95%-a eretivel játszik. De a hamachi rendszer lehetõvé teszi, hogy bárki részt vegyen. Elnézést, hogy belekeveredett a warez, de ott is akadnak normális és jó játékosok.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Crome
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Várom a 2012-est, azért annyira csak nem ronthatnak rajta, hogy ne élvezzem úgy, mint a mostanit.
Crome
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bugok? Ki nem szarja le, én élvezek minden versenyt 😊)))
I met God. She's black
Crome
Volt motorhibám is, igaz az 5 évad alatt csak 1x. Spa-ban az Eau-Rouge-ban felfelé menet durrant el a motor.
Crome
Crome
Második patch csak eredeti játékra jó?Egyik haverom tört verzióra rakta fel és kifagy tõle a játék.Erre van megoldás?
Crome
Viszont nincs valakinek egy jól mûködõ SPA esõs beállítása? RD nincs csak HRT-hez, az meg felejtõs...
Crome
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Crome
köszi
u.i.: Bocs, csak úgy kitört belõlem...
Aztán meg felõlem böföghet a fajtád, mentem éppen eleget mindenfélével,hogy tudjam mit beszélek.
Aki szerint meg hulladék az egyrészt soha nem próbálta, másrészt nem szereti az F1-et igazán 😊
Davidson csak reklámarc, lehet kikérték a véleményét, aztán vagy adtak rá vagy nem 😊Megkapta a gázsit aztán szevasz 😊
Vannak hibái, de F1 játékot így még senki nem rakott össze, mondom ezt elvetemült szimulátorosként!!! 😄DD
És rohadt messze van az igazi árkád autós játékoktól !!!
Lássuk csak
Pálya elhagyásért INVALID LAP ....én még nem láttam ilyet ( miért büntetnék a kisebb pálya elhagyást ? számtalanszor látjuk eredeti futamokon és csak max. a nagyon kirívó eseteket büntetik
boxban tartanak : lehet ,hogy utólag ,több száz visszajelzés után orvosolták akkor is fatális hiba
Davidsonnak igen is sok köze volt (végig részt vett a fejlesztésben,több videon láttam (öreganyádról nem tudok)de lehet
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Lássuk csak :
pályaelhagyásnál invalid lap! Húha, ilyet se láttunk még soha, ugye 😉
boxban tartanak sokáig: ki kéne próbálni a senkiházinak, és tudná,hogy ez már NEM így van 😊
Davidsonnak, meg kb annyi köze volt a játék tecnkiai dolgaihoz, AI-. hoz stb, mint öreganyámnak 😊)))
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Most találtam , nem tudom, hogy mennyire igaz : link, de én nagyon nem értek vele egyet.
I met God. She's black
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h