Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó a legnagyobb különbség. Igaz, valahol van egy realisztikus kamera módom, az valamivel jobb 😄
I met God. She's black
Autó az már nem, de ha csak kicsit fejlesztenek rajta simán utoléri ezt, nagyon nincs messze tõle ... Ráadásul CARS elég szerényen fut 20 AI-val 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Crome
Crome
Crome
Crome
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I met God. She's black
I met God. She's black
Crome
Crome
Most jön Kanada, ahol kikapcsolom már az ABS-t. Fékezési vonal kell nekem 😄 Még így se tudok megállni 😄
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Crome
Crome
Átmenetin mivel tudnám esetleg nehezíteni ? Minden segítség bekapcsolva kivéve a fékezést, azt magamtól csinálom, és belsõ nézetbõl vezetek.
Másodsorban nem tudom hol lehet elrakva a pontozási rendszer, de szerintem a database fájlban van. Abba kéne belenézni, hogy minden ok e, vagy felülírni egy olyannal, amiben okés a pontozási rendszer.
Crome
Crome
azt szeretném kérdezni hogy A pontokat hol tudom átírni mert a régi pont rendszer pontjait kapom a futamok után.légyszi segítsetek hol tudom átállítani,vagy átírni.
köszi elõre is Robi
zsotesz:
alig csináltam valamit force indiával.. mind1, mert a mentés elszállt és most csak torro szerzõdést kaptam
I met God. She's black
Crome
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
I met God. She's black
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Direkt letöltés: http://www.mediafire.com/?l2xlljrrrz2cri2
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Azért nevetséges, hogy a modderek csinálnak egy gyenge/közepes játékból egész jót. Jobban járnánk, ha a codie csak adna egy motort és egy sdk-t a moddereknek és abból lehetne egy folyamatosan aktualizált jó F1-es játék.
Nem tud valaki egy oldalt ahol Car Setup-ott lehet nezni???Volt egy oldal nekem de sajnos mar nem emlekszem hogy mi volt
Crome
Crome