21751
  • Crome
    A !-es pályán meg valami fontos esemény van. Pl. ott bírálják el az addigi teljesítményedet a jövőre vonatkozóan.
  • Crome
    Helló!

Elnézést ha már volt téma, de a CM oldalán azt olvasom, hogy a legutolsó patch a 12-es. Nekem a Steam-en meg azt írja, hogy a 11-es. Most akkor melyik a valós infó?
  • IXEMGabeo
    jaja, gyémánt pályán nyersz mondjuk az nagyon jó a csapatvezetés szemében
  • Master91
    Karrierbe, miközben a pályába lépnél be, felül ugye mutatja a pályákat sorban.

Néhány pálya felett van egy gyémánt, felkiáltójel,meg egy beállítás jel.

A beállítás jel ugye az, hogy ott van R&D.
    Mi a felkiáltójel meg a gyémánt? A gyémánt az valami legendás pálya? (Pl. Monaco,Monza..)
  • JUVEfun
    Ja ,meg van köszi , a fórumot nem néztem ,mert egyből a letöltő linkre mentem...
  • Master91
    Garázsba a monitoron enter, bejön teljes képernyőre a monitor, jobb szélső fogas kerékbe bele mész, és kész, ott állítod sorban ahogy a képen / fórumon van írva az aerodinamika, rugózás, váltó áttételezés, stb stb stb. Aztán save, azt csá.
  • lac coo
  • JUVEfun
    HOGY ????
  • Master91
    Hát, garázsba a monitoron állítod igazából. De nem telementriásan, hanem csuszkán.
  • JUVEfun
    Értem . azt hittem be lehet hívni pl. a garázsba , mint a telemetriát és akkor úgy állítgathatom.
  • Master91
    Képen/honlapon le van írva, hogy pl. az első - hátsó szárnyat mennyire állítsd be (pl. 3-6). Én meg úgy állítom be.
    Megyek pár kört, és amit úgy érzek hogy picit finomítani kéne, utána állítok.
  • JUVEfun
    ...hogy használod ezeket a setupokat ???
  • JUVEfun
  • Danecay
    Nem 100%-os de van: F1 2012 magyaritas v1.3 BETA
  • JUVEfun
    Van hozzá magyarítás ?
  • Danecay
    Sziasztok!

Pár nap kihagyás után ma újra elindítottam a játékot, de még mielőtt elindult volna, írta a Steam, hogy valamilyen konvertálást fog elvégezni a játék hatékonyabb működés érdekében, amihez egyébként net is szükséges. Miután ezzel végzett elindult a játék, de felülírta a magyarítást, a kormány beállítást (Advanced Wheel Settings) is átállította , ugyan olyan Force Feedback beállítás mellett teljesen elpuhult a kormányzás, és szerintem az összes MOD felülíródott a gyári állípotnak megfelelően

Ismét updatelt volna? Nálatok nem volt ilyen a közel múltban?
  • IXEMGabeo
    :D:D
  • tobias88
    6.-7.? Egy kerek hónapja kint van a 12es és azzal is bugos.
  • Master91
    Tessék.

Még ide is meg éri regisztrálni, kis utána olvasás után 3-5 perc alatt az autómhoz ki halászok setupot, megyek vele 5-6 kört, és max. a féket állítom előrébb ( szeretek mélyeket fékezni élesebb kanyar előtt ).

Mindig meg találtam a tökéletes beállításokat itt , legyen az F1 2010-11-12.
    Kiváló fórum.
  • Kope91
    a setupokat fel tudnád tölteni dropbox-ba vagy hasonló?
  • Master91
    Ja, és nem nagyon szeretném már feszengetni a témát :)

Lesz, ami lesz.
  • Master91
    http://www.gphungary.hu/forumtopic.php?cikkid=2524

Itt találtam ( 3. hozzá szólás ), nekem sajnos nem oldotta meg a problémát. ( mondjuk egyből toltam fel a 2-5 patchet, nem kezdtem új profilt )

Most 1, 2 fent van, új profillal, kíváncsi leszek.

5-ig van csak warez patch....
  • contraste
    Szia! Fel tudnád tenni valahova? nekem a 2-5 patch van fent és elojott már az autosave probléma a parc ferme bol valo kilepes utani setup eltunes problema is és a többi is. Tényleg javítja ez a megoldás? Nagyonn köszi!
  • lac coo
    Ha jól rémlik 12 patch jött ki ...mit foglalkoztok az 5.-el ? :)))
    Nálam semmi baj vele, megy minden mint a karikacsapás ...
  • Nohab
    Szívesen máskor is.
  • Master91
    Köszönöm a gratulációt !
  • Nohab
    Szóval ki sem próbáltad a legutóbbi javítással és bugosnak nevezed? Gratulálok, de szívből. Az 5. javítást elcseszte a codemasters, amit később javított, csak az már nem került bele a warez javításba.
  • Master91
    5.-iket találtam csak, 6.-7.-et nem :/ Félek ha meg találnám, az se oldaná meg a gondom.
    Sebaj, elkocsikázok azért.
  • Timbu
    De jelenleg kb. hatodik vagy hetedik patch-nél járnak. :)
  • Master91
    Még szép.
    Ezért nem eredeti :D
    Nem veszem a lelkemre, pont azért mert warez. De ilyen formába még mindig nem fogom meg venni a Codemasters F1-ét...talán a 2015-ös jó lesz.
  • Timbu
    Warezolod, aztán van képed bughalmaznak nevezni?
  • Master91
    Hát, patcheltem 2-5 re, most még több bug van :D

Új profilt kellett csinálnom, young driver tesztnél, mikor a kormányt-fékeket kell elenőrizni, nyomok 1 escapet hogy át állítsam a billentyű kiosztást, vissza megyek, és hát a kocsiból csak a felfüggesztés és a kerék van,csávó nem beszél tovább.
    Hm.

Új profil, következőleg nem csináltam, mikor már vezetni kellett, akkor állítottam be.

Mondom Alt+tab-ot ki próbálom ( muszáj használnom játék közbe ), hát sajnos a kamera lefixálódik ott ahol nyomtam, az autó meg megy tovább.

Tök jó volt nézni hogy farolgattam ott hang nélkül.
    Sajnos még mindig bug halmaz az egész :/

Van esetleg 6-7-8 patch?

Lehet vissza teszem 2-esre, azt Quick raceket megyek :/
  • Firerock
    És nem vettél észre negatív hatásokat a patchel?
  • Master91
    Nyem
  • Firerock
    Eredetid van?
  • Alexease
    Es ez ketto patch?:P Akkor probald ki mind a 12-ot;)
  • Master91
    Jaaa és több kamera állásom is lett.
  • Master91
    pozitív hogy pl. a gumik oldalán több a minta, kis caterham verdámon is máshol vannak a szponzorok.

friss gumin picit mintha másabb lenne a vezetés, AI is mintha merészebb lenne

Mások a menübe a gombok ( mármint más a képe pl. a youn drive testnek)
  • Reval
    Hali! Egy kérdésem lenne. Vettem egy új gépet, és azt szeretném tudni, hogy milyen fájlokat, vagy mappákat kell átmásolnom a régiről, hogy folytatni tudjam a career-t?
  • Firerock
    mik az érezhető pozitív/negatív változások?