Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Rajottem, hogy semmi, amit irt, az az Advanced Wheel Options a Controller bealltasoknal, ami jelenleg is van a demo-ban😊))))) Most O vagy nem talalta meg a demo-ban vagy konzolon nem volt?!?! Vagy ezt sokan megeszik?!😊
Az auto setup-ot (garazst) meg hiaba dicseri, az most is tudom allitani, es szinte semmi hatasa.
Esõben jó menni vele , csak kéne alá slik gumi, hogy kicsit élethûbb legyen ! 😄DD
Otletem meg van 1-2, de nem volt idom kiserletezni.
Az ffb lukat nem sikerült megszüntetni ?
Tolj majd egy képet a driver ffb beállításodról .
Ezek a effekt-gorbekbol-sebessegekbol szamolt felfuggesztes erzesek eleg erthetetlenek, jobb lenne ha kozvetlenul szamolna😉 Bar igy a gamepad-en, jotsctick-on, es a csak rezgos kormanyon is egyertelmuen tudja kozolni, eppen mi tortenik😄DDD Valszeg ezert van igy😉
Egyszerubb es hatekonyabb megirni a felhasznalok 95%-anak, mint a rendes szamitasbol visszatrukkozni rezgos szarokra. Ez van.
Ey dolog segitett, hogy a driverben felhuztam az FFB erejet 120%-ra, igy mar eleg hasznalhato;D
Itt van a megpiszkalt file a teljes menuhoz. Itt tudod tesztelni a beallitasokat (nincs sok, caster nincs, a camber csak minimalis stb.) a ProvingGround/TimeTrial-ban, esoben is.
F1 2012 Full Menu
Saturation azért van ráállítva mert driverben 900 fokon van a kormány . Addig állítottam míg szemre egyformát forog a két kormány .
De lehet úgy is, hogy driverben csak 310 fokra állítom, viszont ilyenkor a saturation is nulla, mert nem kell csalás, nincs eltérés a kormány és a játék között, ugyanannyit forog a G27 maximumon, mint a játék kormánya az autóban .
Box-nál sajnos nem tudom hogy megy ...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Valamit szerintem rosszul kalibráltok !
Talán kocsibeállítástól függõen javul majd. Mert ez így....
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Köszönöm!!!
Ugyan olyan rossz mint a demo, és ugyan az a boxból kijövet hangi hiba ugyan úgy benne van, tehát maximálisan tükrözi a játékot mert a fullból lett kiszedve. A boxból kikanyarodás hihetetlen hogy bénább mint a tavalyiban! Még itt is visszafejlõdtek.
Fizika egy kalap szart nem ér. FFB rossz, a kormányszög olyan nagy hogy az órúzsban 2 milit mozdítottam és az is sok volt! Ez így teljesen élvezhetetlen. Szakadó esõben sínen mész, köze nincs a tavalyihoz, ahol azért 3-4esbe is képes volt kipörögni és nem lehetett teligázzal kigyorsítani. Itt lehet és semmi nem történik. TC OFFnál egyszerûen bent van a TC. Ha véletlen úgy rángatod hogy megcsússz, akkor megfoghatatlan mert átvágódik a másik irányba.
Ha már fejlõdni nem sikerült, akkor hagyhatták volna a tavalyi fizikát. Annyiban javult hogy a féktávok reálisabbak, könnyû blokkolni, kisebb a tapadás. Ennyit kellett volna hozzácsapni a tavalyihoz és kész, erre mindent mást teljesen visszavettek, hogy az élvezet legkisebb nyomait is kiírtsák belõle.
Körítés amúgy semmit nem változott, karrier 1:1ben ugyan az, csak a menü más. Unalmas.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aztán még esõbe is kiprobáltam :
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ennyi erovel ez is beta-fejlesztes, csak ebbol evente eladnak nehany milliot;D
Amúgy számol ez mindent korrekt módon, melegedéseket, aerot ( DRS nyitva-csukva szemmel láthatóan nyomja le egy picit az autó hátulját, szélárnyékot, még a szélzaj is megszûnik ha valaki megy elõttünk. )
gumik teljesen használhatók, ha csúszik teljesen reálisan lehet korrigálni, vagy ha olyan akkor már nem igen ...gumikopás eddig is buli volt, új gumikon hidegen izzasztó volt tartani a lépést.
szóval én szurkolok nekik, ezt a két dolgot ha javítják, teljesen jó élvezhetõ autós játék lesz, nem sim, de nagyon jó .
Ennek a szokasos „Vegleges sokkal jobb mint a demo!” hozzaszolasnak akkor lenne ertelme, ha a demo min. 1-2 honappal a megjelenes elott jelenne meg, hogy legyen visszajelzes, aztan ido javitani, modositani es veglegesiteni. De igy vicces.
Annak meg nem latom ertelmet, hogy ugy adnak ki egy demot (reklamot, promot, izlelitot) egy programbol, hogy rosszabb mint a vegleges😊
Ha jo lenne, sokan azonnal megvennek. De igy sokan mar eleve nem veszik meg es/vagy elotte lehuznak egy warezt, tesztelik, aztan ha tetszik ha nem vagy megveszik vagy nem😉
Ezzel csak buknak...
Amugy nekem tetszene, bar nem vagyok F1 manias, de azert megvennem. De valoban ez a ket dolog zavar: kormanyzas (fozleg a kozepso FFB erzes), padlo gaz – padlo fek stilus (bar az elfekezes, a sodrodas, az alulkormanyzas mar alakul).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
I have been playing the actual game, not the demo, for the past hour or so. Before you ask, I'm the motorsports editor for Autoweek in the USA and each year we receive some review copies a few days early. That's how I have it.
Each year, I read all the arguments here, and I too downloaded the demo the other night and was not thrilled. I only played it for about 20 minutes, and I wasn't anywhere near as hysterical about it as some have been. But it did feel . . . odd and numb.
Good news, boys. The game comes alive once you have the open car setup options available--and especially the advanced wheel options. In fact, I've barely got into the car setup because I've been screwing with wheel options over and over. Starting to dial it in, and it is a HUGE improvement over the demo. None of the weird weaving on the straights, and I honestly feel so far that the force feedback--completely lacking in the demo--is the best yet. By far. The first two games had nowhere near enough wheel weight on the straights, and barely in the corners. Put it to 100 and it is a major difference.
Understeer? I've slowly started to dial it out just by using the advanced wheel setup. After an hour or so, I am very confident that the right settings combined with a good car setup--again, I just took a guess and bolted one on, too much downforce just to make the car stable--will eliminate a huge percentage of those complaints.
No wheelspin or oversteer? Hmmm, not in my opinion at this point. It seems to vary by corner and chassis load, just as in real life. I HAVE spun the car on the throttle in medium speed corners with all assists off.
I'm not in a postition to say the thing is perfect, but my initial reaction after playing the demo is that it has loads of potential from the pure driving standpoint. Haven't done anything but a bunch of practice laps at Spa, my favorite track, but I feel confident when I say the demo has people freaking out for no good reason. I think this is going to turn out to be the best Codemasters F1 offering by a longshot once we all get dialed in. Relax, dudes.
Last thing: I'm on PS3. The graphics are a huge step up from 2011 on my 50-inch plasma. I liked playing that game, but good lord did it hurt my eyes. No more. For the first time in the series, I can use cockpit view and not get disoriented. Bottom line: if you ask me right now, without official review notes and any idea of actually racing the AI or possible bugs, this will go down easily as the best pure driver Codemasters has done yet. All I need is a good car setup and tweaked wheel settings. No doubt plenty of people will find them--me, I don't necessarily have the patience LOL. But with just an hour of screwing around with it, I'm extremely pleased. To the point that I think the reactions to the demo will go down as a "remember when we all freaked out?" moment.
kettesben észnél kell lenni?
ha kanyar közben vannak még 3ból is feltolják 4be elõbb😄
mondjuk ezt azért is, hogy kigyorsítás közben ne legyen a váltással veszteség, de a lényeg hogy kanyarból még 3 ba is simán kiforoghat
!Forza Ferrari!
Íven kigyorsításkor még másodikban is észen kell lenni ...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pedig használható a gumi, igazán nem értem miért nem lehet fullra kikapcsolni ...
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.