Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de ez nem ide való ... xD
Majd olyan Október vége, November elejére megpróbálok egy tesztelt 100%-os Magyarosítást kiadni a kezeim közül..
de akik érdeklõdnek "béta" példányokat is kiadok nekik!!!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
My god ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
A futam elõtt bárhogy állitgatom a leggyengébb fokozaton is állva hagynak az egyenesekben. 1-2-3-ban gyorsul, de utána alig. 56-ban nem is teszem mert csak lassul. 😊Logitech kormányom van, tökéletesen mûködik.
Elõre is köszi!
Aki kozepszintu angol erettsegire keszul, az valszeg tett is erte valamit.
Kiveve ha apuci politikus, es megveszi az iskolat, emberestol, kilora;DDDDDD
Kell a gyakorlás az elõrehozott középszintû angol érettségihez...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Írják hogy a LEGEND fokozat most sokkal nehezebb, de azért engem aggaszt hogy egy torro rosso-val az 5. helyen van a gyerek ahoz képest hogy mennyire béna. Csak reménykedek hogy nem legnehezebb fokozaton játszik.
Plusz verseny elõtt lehet választani üzemanyag stratégiát is.
Lelkes vagyok, mert demo, lehet teszteni, piszkalni😛 Mivel a nagykozonsegnek gyartjak, ez igy sose lesz olyan, ami nekem kellene, de ebben most tudok turkalni, mivel mit lehetne kezdeni, tud-e hasznalhatobb lenni, megeri-e megvenni a veglegest.
De eddig nem sok eredmenye van😊 Foleg az iR utan (abban is van Williams, bar regebbi) kicsit vicces😊
Biztos van sok hibaja (nagykozonseg funkcioja😛), pl. hogy elveszi a gazt a palyan kivul, de azt leszarom, nem ott akarok menni😊
A legnagyobb baja, az valami meghatarozhatatlan kórtortenet: kormany-ffb-sebessegfuggos-linearitas-erzekenyseg-gazelveteles-nyomatekszabalyzos-mittudomenmi 😊
Allohelyzetbol meg 2-ben is megforog, porog, ahogy kell. Lassu kanyarban vagy megindul vagy nem (kormanyzog fuggo?!). Egyeb kanyarban es helyzetekben, mint ha nyomatekszabalyozos, automata, mittudomenmit figyelos/szamolos diffi lenne hatul.
Egyelore 50% a dolog (mint vasarlas), a vezetesi elmenybol a kormanyzas nem az igazi, fekezes mar jonak tunik, de azon kivul (minimal odafigyelessel) padlogazos. En az autoval es magammal is szeretnek kuzdeni, nem csak az agyon catchup-olt AI-val;D
2. napon annyi van, hogy lemegy 2 videó és körbe kell érni a pályán 2 perc alatt. Ennyi. Vége. Nincs tovább. Demó után inkább szenvedés volt végiglépegetni azon hogy nyomd a féket le, meg nyomd meg a KERST, meg vegyél be egy kanyart az íven.
Gondolom senki nem erre gondolt... hanem valami kollektív téli tesztre, ahol feladatokat kell megoldani, tesztelni a vasat, gumikat akár több helyszínen, mint ahogy szoktak, de nem ennek köze nincs hozzá.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem meg ötletes a YDT
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha a defektesre gondolsz akkor F12 és utána sokáig húzasd a verdát maxig és fékezz aztán a vörös területen belül...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sírok...
ki kell próbálni látom már 😊
max idén csak nba 2k13 és az xcom lesz a befutó 😄
talán valami gáz kezelés cucc nincs benne, sehol elveszi magától ha bizonyos helyzetben el akar pörögni.
A surface materialokat kéne még lecsökkenteni 70 % körülire, hátha úgy izgibb a dolog 😊)) Bár szerintem azzal nincs gond, a gázzal annál inkább sokszor majd lefullad szegény 😊)))
Amúgy meg bármit állítok a kormányon, középen szar. Kicsit mozdítom és már megy jobbra balra. Persze teljesen elfordul pontosan azzal nincs is gond, csak így nem lehet pontosan menni és 1 jó kört nem lehet összerakni, mert emiatt a szar miatt tuti belerontok valahol, nem hogy korrigálni meg finoman menni... képtelenség.
F1 2011 SPA
F1 2012 SPA
Kezdem feladni, teljesen élvezhetetlen.
vagy netán scripteltél valamit?
Ez egy tömény szemét ahogy van. Visszavették az esõfüggönyt is. Amig nem érsz közvetlen mögé panorámába látsz mindent, de ha mögötte vagy akkor kb a felére lett visszavéve a láthatóság, így most már mindenki lát mindent ahogy kell ugye. -.-
Ez a kicsúszok a fûre és automatán megy dolog ugyan úgy benne van Quick race módba... förtelmes.
Alapjaiban lett elkúrva az egész. 1 évig azon munkálkodtak hogy hogyan lehet a FULL assists offot = Full assist onra átírni, csak akkor meg minek van benn az opció, ha semmit nem számít?
Nem tudom, szamit-e valamit, de mar annyi mindent atirogattam, hogy azt sem tudom ki kivel van;D