21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13957 Ezzel a moddal a legend szint még nehezebb lesz? Mert én Williams-szel dobogó közelébe nem tudok kerüni legnehezebb szinten, szóval félek túl nehéz lesz... -
#13956 Hát nagy bajom nincs vele, nem egy hard, de ahogy megpiszkáltuk még az elején szerintem teljesen élvezhető . :)
A kipörgésgátlót kellene még kibogarászni valahogy, azért nagyon kár ....
De ezt a modot próbáld ki tetszeni fog ! ;)
Monza célegyenes után röhögve ki lehetett fékezni az AI-t még 20 méterről is, van egy vonal valahol a 100-as tábla környékén hajszállal utána még meg tudom fékezni hogy ne csússzon-blokkoljon, na most már csak akkor előzök így ha majdnem mellette vagyok a fékezési ponton . De nálam ez a setupommal tényleg a határ később nem lehet már, még így el rontom néha. De ha egy hajszállal előbb fékezek akkor bukta bebújik a köcsög :))Jó . -
#13955 Mar csak a kormanyzast/FFB-t kellene rendberakni:D -
#13954 Ez a safety car mod nekem már túl bazáros, valamit piszkál az AI-nál is, és folyton koccannak egymással ...Nem túl reális ....
Viszont !!! :)
Profik ezt a modot mindenképpen próbálják ki, igazi gyönyör lesz a versenyzés, elég szépen javítja az alap AI rettenetesen hosszú féktávjait, ezzel igazi gépészkedés kifékezni bárkit és nagyon figyelni kell mert irgalmatlan profin beszúrnak ha hosszút fékez az ember !
Ugye eddig a fő hiba az volt, hogy féktávon fütyörészve lehettet előzni, ez a mod teljesen rendberakta nálam. Módosít a nehézségen is, legendsen nekem valóban élvezetes, körről-körre kell valahogy utolérnem és valahogy féktávon megelőzni ....
Ajánlott!
ai-difficulty-and-braking-point.
Ezzel a moddal , árkád vagy nem árkád, gagyi vagy nem gagyi nálam csillagos 10 pontos lett a játék !!! -
attila46 #13953 Nekem fen van..sokal érdekessebb lett a játék.....nagyobb esélyel jön be a bisztonsági autó..söt olyannal is találkoztam ,hohy piros zászló .leintették...monacóban és új rajt.én használomm ......előtte szinte nem is volt semmi történés versenyek során..,mellé még felraktam valami real modot ..sokal többet hibáznak az ai-k. -
#13952 Sokat jelent a pálya ismeret.
Én rengeteget toltam f1 challenge-val, 99-02 közti évadokat dolgozta fel, ott a pályák vonal vezetését nagyon jól meg tanultam.
Most már szerencsére új pályán ~10 kör alatt meg tanulom.
~50kör aladt már úgy megyek szinte rajta mintha évekig vezettem volna ott.
-
#13951 Szerintem ilyen modot nem fogsz találni,mindenki arra panaszkodik hogy túl könnyű:)
Szerintem gyakorolj Time Trialba,és bele fogsz jönni:) -
IXEMGabeo #13950 -
#13949 Igazad van, na de mit tegyek ha bénán megy és sikerélményre vágyok
Régebbi részekben (F1 2002 ) még simán előzgettem, most meg 1 kör alatt leköröznek amatőrbe -
#13948 -
#13947 Teljesen egyenes pálya nincs hozzá? -
#13946 Nehézséget az amatőr szintél nem lehet lentebb állitani valahogy? Szabályokat teljesen kikapcsolni? -
#13945 STEAM magától frissít mindent, azzal nincs dolgod .Másodikat nem tudom így hirtelen, de semeddig nem tart kilépni ...Persze bárki odaül be is tud lépni :))) Felhasználó jogokkal játssz szerintem .... -
koj #13944 Sziasztok! Megvettem a játékot, aktiváltam a steamben, működik is, csak lenne pár kérdésem.
1. Amikor letölti a steam a játékot, akkor a legfrissebbet tölti le és telepíti vagy nekem kéne frssíteni?
2. Amikor kilépek a játékból akkor a steam-ból nem lehet kijelentkezni csak kilépni? Mert ha például más ül a géphez ennyi erővel az én steam profilomat bármikor használhatja stb. -
Crome #13943 Nekem fent van, éppen azért lenne kérdésem, összehasonlítás miatt. :-) -
#13942 Erre én is kíváncsi lennék,ütősnek tűnik -
Crome #13941 Használja itt valaki ezt a mod-ot? Lenne egy kérdésem vele kapcsolatban, ha netán valakinek fel van rakva. -
Crome #13940 Helló!
A Steam-ről minden frissítéssel együtt jön le, nincs vele semmi extra teendő. -
#13939 hello vaki nem tudja hogy a köröket hol tom álitani hogy több legyen ne csak 14 kör max -
koj #13938 Sziasztok! Szeretném most karácsonyra ajándékba megvenni a játékot, és az lenne a kérdésem hogy a a játék frissítése hogyan történik? (Tesztként letöltöttem a törtet hogy elindul-e stb, de ahhoz nincs patch, remélem az eredetihez le is lehet tölteni) -
#13937 Nezelodj... -
Feccho86 #13936 Sziasztok! Nekem az lenne a gondom, hogy nem tok játszani a F1 2012 (avagy kedvenc szgépes játékommal) mert:
feltelpítés után a következő hibaüzenettel fogad:
"Az eljárás belépési pontja (GetFileInformationByHandlaEx) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll).
Lehetőségek: "ok" majd kilép, mielőtt persze elindulna.
Van rá megoldás? (feltétlen kéne mert játszanék, de hogy...:( :( ) -
#13935 Játék közbe lehet át íródék false-ra, azért kéne írásvédetté tenni. Próbát meg ér. -
#13934 Elindítom a játékot,megjelenik windowed módba,kilépek,de a hardware_settings_config.xml-be ugyanúgy true marad a fullscreen... Nem változtat semmit -
#13933 Gondolom végig próbálgattad azokat amiket a fórumba írtak.
Esetleg ha konfba átírod, és írásvédetté teszed. -
#13932 Erre a hibára van valami megoldás? Vagy kuka? -
leo23 #13931 Egy 100% futam Karrier módban :)
-
Bukephalos #13930 Sziasztok!
Nekem is segítség kéne: van arra mód, hogy másik profilba is be tudjam tölteni az adott pályára érvényes autó beállításokat, ne kelljen újra mindent előről kezdeni? -
rolika11 #13929 sziasztok
ps3-mon szeretnék bajnokságban szerepelni.
tudna valaki segíteni hogy merre kellene keresgetnem?
neten nem találok magyar bajnokságot.. :( -
#13928 Sziasztok!
Megsérült a játék profilom de nem tudom, hogy miként tudnám szinkronizálni a STEAM felhővel. Van hogy felajánlja a játék indításkor, de csak időnként és most pont nem Próbáltam STEAM-en belül, azt hiszem a Library alól szinkronizálni, ha jól rémlik a bal oldali játék listából lehetett választani, de annyi történt csak, hogy feljött a figyelmeztető ablak, hogy amennyiben szinkronizálom, elvesznek a gépen tárol adatok, stb, stb, és hogy folytatom e a játék indítását. Katt az OK-ra, majd látszólag mindenféle történés nélkül elindult a játék, és kérte, hogy adjam meg a nevem. Később már a STEAM-ben sem láttam a szinkronizálási lehetőséget. Biztos, hogy van a felhőben mentett adat, mert a tesóm leszinkronizálta véletlenül magának és az én profilom lett aktív nála. (igen, ketten használjuk a játékot :)
Ötlet? -
kirpill75 #13927 Champions Mode :
-
-
Feccho86 #13925 Sziasztok! Nekem az lenne a gondom, hogy nem tok játszani a F1 2012 (avagy kedvenc szgépes játékommal) mert:
feltelpítés után a következő hibaüzenettel fogad:
"Az eljárás belépési pontja (GetFileInformationByHandlaEx) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll).
Lehetőségek: "ok" majd kilép, mielőtt persze elindulna.
Van megoldás? (feltétlen kéne mert játszanék, de hogy...:( :( ) -
#13924 ITT próbáld meg. -
#13923 Sziasztok. G25 vagy G27 pedált keresek. Ha van valakinek vagy tud eladót kérem írjon PÜ-t. köszönöm -
#13922 Magyar F1 2012-es bajnokság kiforrott szabályokkal
Szezon közepe után járunk már, de ez ne gátoljon meg senkit a jelentkezésben. Most páran abbahagyták net illetve családi problémák miatt, így 12 aktív tagunk van akik jönnek is versenyezni. Napi edzés/szórakozás este és vasárnap esténkként futam!
Még 4 hely kiadó -
Crome #13921 Az stimmel, úgyhogy akkor jó. Köszi az infókat, csak nekem még új ez a Steam-es dolog. :-) -
#13920 Elvileg el sem idul addig, amig nem friss.
Amugy a 12. patch-elt verzioszama: „const char * version = "Master Universal.835376 08/11/2012 10:02 "; unsigned int versionNumber = 835376;
”
Itt: \Steam\steamapps\common\f1 2012\game_version.txt -
Crome #13919 Értem, köszi! Tehát attól még a patch akkor lejött gondolom. -
#13918 Nem frissitettek a Steam-hireket.