Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerencsétlent a DRS miatt lehagyják😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

élethûbb, mint a demo én megmondtam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hungary27
idén állítólag a vezetési stilus befojásolja a gumi kopást. Késõn, erõs fékezés=jobban kopik a gumi 😄
ennek a srácnak hasonlóan Perezes a stílusa😄😄 nekem kicsit agresszívabb késõbb szoktam fékezni.

elnézve a csávot én rosszabb vagyok. Kb 5-6-7 helyet tudtam volna hozni, és az pont jó nekem egy sauberral 😄
amúgy legend-en nyomja
ha ilyen precíz vezetéssel kivitelezhetõ a pole és könnyebb is a játék, mint a 2011-es akkor jó kis game lesz ez😊 Sauber amúgy is gyors idén

Hát, év elején még csak csak .de remélem az év vége felé állították be a sorrendet. Bár itt most merci 2-3 lett 😄 és végre nem inditja újra 😄

http://hu.twitch.tv/capzone
nagy nehezen fastest lap😄 és tessék a Schumi, Rosberg páros elõl😮

Nem biztos, hogy a 2012-es változatban a Merciket olyan gyengére csinálták volna...Volt ahol nálam demoban Schumi indult a poleból...

Master91
Beállításokkal szarakodott.
azt írják 6 másodperc különbség van megközelítõleg a legend és a prof szint között

jah, tök idegesít. Már nem is tudom hányszor láttam ezt.
De asszem AI nehézséggel nem lesz gond. Szerintem elég jól nyomja a gyerek és még így se tudja a merciket megverni. Hát még akkor a ferrari, RB ,meki...
aha tényleg😊

Srác állandóan fut egy kört aztán újrakezdi 😄😄😄

igen, a pálya lényegesen rövidebb lett. 2 éve egy olyan pálya volt aminél a középsõ rész hosszabb volt, és idén visszatértek az eredeti vonalvezetéshez mert nem volt jó annak a résznek az állapota. 2 éve futamon volt is belõle gond.
1:32-es idõ Bahreinben?

alakítottak volna a pályán hisz a 2 évvel ezelõtti játékban az 1:50 környéki idõket gyûrtük

itt asszem élõben nyomja a gyerek. Lassan 3-4 órája 😄

http://hu.twitch.tv/capzone
Alexease
A 2010-es tetszett (volna), de az iranyitas, a konnyites es a bug-ok miatt nem hasznaltam.
A 2011-est alapbol kihagytam.

Ez a 2012 tetszene, mar majdnem jo kategoria😉 A kormanyzas ugy ahogy OK, az FFB-kozeptartas erzesevel van csak gondom.
Az AI jonak tunik. Sokat teszteltem a kormany piszkalas miatt, mindig mentem egy-egy kort (at is pakoltam a demoban a Season Challenge-t Abu Dhabi-ra, Monza mar uncsi volt;D). Nem tunik konnyunek, alapbol Legends beallitason van, a Challenge Extrem-en (vagy vaami hasonlon, max-on).
Jol startolnak, vedekeznek, blokkolnak, menekulnek stb. neha erzodik a catch-up, de mashogy nem mukodne jol.
jó hát most ilyeneket 2012-ben minek tegyenek be?😊 Amikor nem mindenki mérnök és fizikus, aki ezekkel játszik. Célközönség minden korosztály gyakorlatilag az idõs embereken kívül szóba jöhet, nyilván nem csak azok, akik versenyszerûen vérbeli szimulátorosként játszanak.

Danecay
Nyilván direkt csinálja 😊 Sajna nem tudni, hogy mi van ki ill. bekapcsolva, de teljes fordulaton 1. sebességi fokozatban körözve a pályán, nem durrant el a motor.

vagy pedig direkt csinálta, hogy növelje a nézettségét, mert a hangjából ítélve az elején nem gondoltam volna, hogy egy idióta

úristen ez fájt😄 életébe nem játszott még F1-es játékkal

Én hajnal 3-kor már az alvásban szoktam edzett lenni, amint az látszik is. :-)

Crome

Jaja, tényleg jó az nekik, hogy a játékukban nem mûködik a mentés normálisan és egy évadban legalább 2x újra kell futni egy futamot emiatt, fõleg ha 50 vagy 100% táv? (Jó, persze van még ugye jó pár dolog ami nem mûködik normálisan a játékban :-) ).
Érdekes módon a Dirt sorozatban nekem sosem volt ilyen hibám. Mondjuk a Shift és Shift 2-nél viszont igen, de az más fejlesztõ, más tészta.

Crome

meg kell tanulni írni hajnali 3-kor is😄 én már edzett vagyok ebben

Danecay
Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de a Racedepertment-es review végén, a tetszett, nem tetszett résznél a következõ van írva 😞

THE UGLY
Save games are still being corrupted from time to time

dr Kotász
Hát ja... Mindenesetre az én kormányommal (MOMO) barátságosan együttmûködött az elõzõ két kiadás. A demot le se szedtem, úgyis megveszem. Engem csak egy dolog zavart az F1 2011-ben, a savegame corruption hiba. Egy idõ után már kilépés után manuálisan mentettem a save foldert. Remélem ez elmúlt 2012-ben.

Amúgy a racedepartmentes review-ban lévõ videókat elnézve a legend szint hálistennek sokkal nehezebb lett. Nem lehet már Toro Rossoval futamot nyerni.... (remélhetõleg). Meg a rajtnál sem olyan atombénák, hogy az elsõ kanyarban hatot lehessen elõzni.
oneal1
ez hülye😄

!Forza Ferrari!

ez komoly..mindig el tudok csodálkozni egyes embertársainkon 😊
Ezt az idiótát. 😄

Bazz, szóval savgame=savegame. Látszik, hogy késõ van. :-D

Crome

*savgme=savegame

Crome

Azért azt sem értem, hogy a review alapján még mindig nem voltak képesek kijavítani a corrupted savgame problémát. Ok, hogy sokan játszanak csak online, de aki karriert menne, annál ez qrva idegesítõ tud lenni.

Crome

LOL,már van fent van tört verzió,de még senki se szedi,pedig megnézném szívesen 😄 xD xD De kihagynám 😄

elvileg egy idõbe kéne megjelennie PS3,XBOX,PC..mostanában ez a divat,hogy mindenre egyszerre jelenik meg...

palinho96
xBox nem ?D:

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

egyébként 18.-án nem amerikába jelenik meg? 😄 Vagy G.B-be? Mert ugye mikor beléspz a demoba akkor kiírja a megjelenéseket..és 18.ára valami kivan írva... 😊

Danecay
Márcsak azért mert összehasonlítottam a 2011 és a 2012-es demo forcefeedback mappák tartamát, és hellyel közel ugyan azt, leginkább abban különbözik csak, hogy a 2012-es fileok, további G27 ill. G27 bejegyzésekkel vannak bõvítve. Ezeket leszámítva minimális az eltérés.

Alexease
De a trukk a multi-kontroller (gamepad, rezgokormany, rendes FFB cucc) kezelesben van.

Pl. a kormany-ffb-ero-elmozdulasat ugy szamolja, hogy:
- vannak effekt mintak (burkologorbe mintaja, lefolyasa, es az csatornakhoz rendelve)
- a felfuggesztes kulonfele elmozdulas sebessegeihez rendeli hozza ezeket a mintakat, parameterezve a minta hosszat es frekvenciajat😉

Valakit biztos megkoronaztak, hogy ez a scriptet megirta, hogy ugyan olyan „jol” mukodik Xbox bananon mint egy 100E Ft-os kormanyon;DDD
ha lesz valami jó kis kormány és FFB beállításod akkor lökheted😄 köszi

Alexease
Probalkoztam az FFB-beallitasokkal, az adatbazissal, a menurendszerrel es az EXE-vel is😉
De csak olyan szinten probalkoztam, ami a teljes verzional is epeszuen kivitelezheto. Mert annak semmi ertelme, hogy a demoba jo lesz, de a teljesnel egy hetet ra kell szanni, hogy ujrairja az ember😊)))
Alexease
Mint jatek, az eddig sem volt rossz (leszamitva a bugokta), a demo alapjan is jonak tunik, egy „baja” van csak, hogy multi-platform, multi-gammer, multi-kontroller😉
Danecay
Ami az XBOX-os verziót illeti, már tegnap óta elérhetõ, akár a hazai forrásokból is.

dr Kotász
Egyetértek, a racedepartmentes kritika alapján még egész jó játék is lehet. Imádkozzunk...
palinho96
elméletben!
de itt nyomon követitek!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

SpeedXHUN
akkor holnap már neten is fent lesz:S

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Danecay
Alex! Te melyik irányítással kapcsolatos file-t, vagy file-okat piszkáltad?

hungary27
csak vicceltem ám 😄
lac coo
Nagyon rosszat nem ír ... Végül is igazuk van, nem rF2 meg nem iR, de én még így képes vagyok játszani vele, olyan hangulata van 😊))
Persze egy kicsivel virgoncabb gumi vagy gázpedál vagy mittudomén jó lenne .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
Jó kérdés. Nem tudom van-e újrakalibrálási lehetõség a profilerben. A fék még megoldható lenne játékon belül deadzone beállításával de a gázzal nem tudsz mit csinálni. Momo a kormány egyébként? Azoknál szokott bedögleni a poti a pedálban. Én szétszedtem, befújtam contactspray-vel és hozzáforrasztottam a vezetékeket a poti lábaihoz. Azóta tökéletesen mûködik, már vagy 5 éve.