Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
3-4 napja nem játszom vele
Canada esõ, többiek wet gumikon indultak én interen, mikor õk kimentek interre cserélni az élre álltam, majd agresszív védekezéssel meg is nyertem a futamot, boxkiállás nélkül(!) és nem kaptam DQ-t.
Ami viszont fura, ahogy egyre jobbak az eredményeim egyre nagyobbak az elvárások, már azt akarják, hogy Q:9 R:5-ik legyek Valenciában Chaterhammel!
Arra van esély, hogy év közben, ajánljon valamelyik csapat szerzõdést?
Online be lehet állítani, hogy milyen segítségeket lehessen használni? Ha igen és van elég játékos lehet megveszem.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(azt hittem az eredetinél nem csinálja)
igen, van olyan, enyém eredeti, és nem ment. Semmi mod...
egészen hungaroringig játszottam a héten, azt is megcsináltam tegnap... erre visszakerültem hockeinheim race-ra............ ugyan az a kva hiba mint tavaly. Most megint két versenyt ugyan úgy le kéne tolnom?? Nincs erre megoldás?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Logikus,nem?
Valaki tudja esetleg mikor jön ki az elsõ javítás?
Neten olvasgattam és tényleg ilyen, még achievement is van hozzá. Legalább a tavalyiba normálisan meg volt csinálva ez is. Ok hogy 5 évbe egyszer elõjön egy ilyen lehetõség, de hogy folyamatosan. Vagy ha már átmentem akkor ne adna majd más szerzõdéseket jövõ évre. Azért ez egy hivatalos játékban eléggé gáz.
- Drivers should no longer have collisions with “invisible walls”
- Fixed the desynchronised session of results which could occasionally lead to race result errors
- Closed a small loophole which allowed erroneous times to posted to RaceNet
- General RaceNet data upload stability improvements
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nem dehogy. nem kell más 😉
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Belemenelsz a játékba Multi-->Split Screen--> (Itt mondja h nyomd meg a kettes contoler Start gombját írom: "TAB+Enter" ha evvel megvagy szépen kiválasztasz mindegy mit, a versenyzõk is mind1, a versenybeállítások is a pálya is. elindul a verseny, nyomsz a kormányon/gamepad-on startot, belemész az Options-ba, vezetési kezelõszervek azaz driving control-ba, próbálnál profilt váltani de nem engedi, nem baj, lépj vissza addig h megy a verseny, nah és most nyomsz Esc-t, azaz Player TWO (a kezelõje a bill.) Options-->Driving Controls-->Profile ezt nyomogasd el, mind1 mire csak ne az eredetire, nah és akk kilépsz a menübe, és ott pedig megint kilépés a fõmenûbe, láss csodát a sok visszalépkedés közben, látsz majd ott fönt h "AutoSave" ha megvan, akk mûködik!
Valaki kérem segítsen, mert megõrülök!!!
- Tegnap sikerült karrier módban normális helyezést elérnem Monte Carlo-i pályán (ráment fél napom és az ujjaim...), erre most lépek be, és mi vár? Kezdhetem elölrõl. 😞 Nem mentette el a játékot, pedig a My F1-nél mentettem.
- Na mindegy, gondoltam, újra megcsinálom. Kaptam egy áthajtásos büntit, de állandóan kereket cserélnek! Ezmiez? A folyamatosan füstölõ új 99%-os motorról és a beragadt váltóról már ne is beszéljünk...
Köszönöm.
(szerintem a kocsit kell hozzá összetörni, de mivel nálam nem lehet szezont játszani így nem nagyon fogom ezt látni)