Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0 boxkiállásom volt. Vagy már nem kötelezõ a boxkiállás mint régen?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

gallardo
Ezt nem értem. Miért kellett volna DQ-t kapnod?

5-éer viheted 😄
3-4 napja nem játszom vele
oneal1
én megvárom míg valaki a halálba szidja és odaadja 3k ért😄😄

csak vicc😛😄

!Forza Ferrari!

Megszereztem elsõ gyõzelmem, szerintem ki csalással:

Canada esõ, többiek wet gumikon indultak én interen, mikor õk kimentek interre cserélni az élre álltam, majd agresszív védekezéssel meg is nyertem a futamot, boxkiállás nélkül(!) és nem kaptam DQ-t.

Ami viszont fura, ahogy egyre jobbak az eredményeim egyre nagyobbak az elvárások, már azt akarják, hogy Q:9 R:5-ik legyek Valenciában Chaterhammel!

Arra van esély, hogy év közben, ajánljon valamelyik csapat szerzõdést?

Online be lehet állítani, hogy milyen segítségeket lehessen használni? Ha igen és van elég játékos lehet megveszem.

dr Kotász
„An understeering car helps there” - nos, azt hiszem kijelenthetjük, hogy az F1 2012-tõl ezt megkaptuk <#hehe>
überfasza a multi😊 Ma Brazíliában óriásit mentünk 3-man és baszki az utolsó körben nem kifogyott a benzin és csak 2. lettem?😞 vigyázni kell a motor felvétellel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nálam szokott olyan lenni (eddig 2x láttam), hogy az egyik autó elõttem darabokra hullik, de tényleg atomjaira, nagyon mókás...

Na fene, mégsem javították ki az autosave-t, majd késõbb a héten.

Patch News
ez jó hír!

Állítólag már kint van steam-en a patch. Elvileg a savegame-bug is javításra került.
akkor csak kiadnak hozzá egy patchet! addig nem érdemes erõltetni szerintem :S

(azt hittem az eredetinél nem csinálja)

közbwne megtaláltam a kérdésre a választ.

igen, van olyan, enyém eredeti, és nem ment. Semmi mod...

nem hiszem el, megint hibás save...

egészen hungaroringig játszottam a héten, azt is megcsináltam tegnap... erre visszakerültem hockeinheim race-ra............ ugyan az a kva hiba mint tavaly. Most megint két versenyt ugyan úgy le kéne tolnom?? Nincs erre megoldás?

A karriert játszom szóval abban is benne van, a season challengere rá se néztem még.
sima careerben is van ilyen?😮 én a season challengenél tapasztaltam ezt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igazatok van valóban voltak esetek de az is iagz, hogy nem ez az általános. De így, hogy még írták is a szerzõdésben így valóban nem bug. Én mindenestre ha lesz ilyen nem igen fogom elfogadni, mert lojális vagyok a mindenkori csapatomhoz legalábbis az év végéig biztosan.😄
a.carkey
Írd át a neved az õ nevére! 😄

A medve nem játék.

szabii98
játszottam kicsit a játékkal, de a kormányom nagyon gagyi :|

I met God. She's black

Hát én nagyon nagyon hiányolom azt hogy valódi pilótával nem lehet bajnokságot menni!! 😞 Szerintem nagy hiba volt hogy ezt kivették!!!
97-ben is Trulli év közben ment át a Minardiból a Prostba és még sok ilyen eset volt az F1-ben, úgyhogy ez nem bug ez a valóság.
Ez igaz de ott eléggé komoly szükség volt a cserére, de Nálam a játékban Rosberg épp hogy erõsen veri Sumit, erre Rosberget vágják ki a kedvemért szóval elég fura. Bár tény elõtte vagyok pontokban. Amúgy kicsit figyelmetlen voltam most végigolvastam az szerzõdési ajánlatot, azonnali átigazolás is benne van. Csináltam róla egy képet pontosan mit is írnak - tinypic
ember,ha elõbb is beírtad volna akkor talán nem kérdeztem volna meg elõbb -.-
Logikus,nem?

Tormiee17
Miért ne lenne? Fisichella is átment a Ferrarihoz évközben 😄

Akkor ez is egy bug lehet, mert fura lenne ha szándékosan készítették volna el így. Se melyik auto-motor kategoriába nincsen ilyen nem hogy f1-ben. Plusz milyen jó érzés már amikor felfejlesztesz egy autót, hogy az évad vége felé a lehetõ legjobb legyen a szintjén erre már be is ülhetsz a jövõ évi csapatod autójába.

Valaki tudja esetleg mikor jön ki az elsõ javítás?
Legend szinten az automata váltást kapcsoltam be segítségnek, X360 kontrollerrel(plusz egyedül Silverstonba a kanyar ívet eleinte, az a pálya sohase ment)

Neten olvasgattam és tényleg ilyen, még achievement is van hozzá. Legalább a tavalyiba normálisan meg volt csinálva ez is. Ok hogy 5 évbe egyszer elõjön egy ilyen lehetõség, de hogy folyamatosan. Vagy ha már átmentem akkor ne adna majd más szerzõdéseket jövõ évre. Azért ez egy hivatalos játékban eléggé gáz.
Tormiee17
Ilyen...milyen nehézségen tolod ?

zzeN
Update Notes:

- Drivers should no longer have collisions with “invisible walls”
- Fixed the desynchronised session of results which could occasionally lead to race result errors
- Closed a small loophole which allowed erroneous times to posted to RaceNet
- General RaceNet data upload stability improvements

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Helló! Német Nagydíj után kaptam egy ajánlatot a Mercedes GP-tõl, amit el is fogadtam. Kaptam is emailt, hogy jövõ évben már új csapatom lesz, új célok stb. Erre nézem a következõ versenyen már Mercedes pilóta lettem. Ilyenkor mi van? Hiba vagy ilyen a játék alapból? Más tapasztalt ilyet? Eléggé illúzió romboló.
Oda írtam Hayabusa=a neved, vagy a géped neve 😉
palinho96
nem. még nyomsz egy ALT+F4 kombót majd a WIN7 boot CD-jét és leformázod azt a partíciót ahova raktad !! 😄
Nem dehogy. nem kell más 😉

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

MaxPayne
ennyi? 😊 köszi

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Danecay
Visszatekered a kívánt pontig és F11

MaxPayne
Elakadtam... az elején van kezdõ körök ahol feladatokat kell megcsinálni és a videó visszatekerõs résznél ott mit kell csinálni hogy tovább engedjen? visszatekerem elõre lassítom meg minden de nem tudom továbbléptetni és nem tudom megcsinálni a feladatot...

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Az lehetséges, hogy legenden a motor hiba csak edzésen jön elõ, és a futamon meg nem? Mert hogy edzésen már a második körben elszált a moci, futamon (100%) meg simán mentem vele 20 kört hiba nélkül. Csak már nem volt idõm befejezni a futamot, ezért kérdezem.

Danecay
Igen, jobb! Remélem nem írod be negyedjére is. Véleményem szerint ez számít a legkevésbé, sokkal fontosabb kérdésekre sincs még megoldás, magyarázat, válasz, szerintem a többség azzal foglalkozik a legkevésbé, hogy mikor, hogy örül az animációban a pilóta.

Oké, köszi!
Tormiee17
Elég ha kikapcsolod az autosavet és minden futam után saját kezüleg mentesz

Most már nálam is mûködik a mentés végre sikerült megoldanám a lentebb leírt módon. Én bénáskodtam ell elõszõr, azért nem sikerült. Gondolom így karrierbe minden teljesített hétvége után érdemes lesz megcsinálni a mûveletet, mert nem garantált a gép mentése.
Sziasztok.Van akinek úgy örül egy gyõzelem után mint a demoba?Pl .hogy odamegy a csapathoz és ugrálnak,stb...mert nekem nem...veregeti magát hogy háá én vagyok a király,meg minden detto ugyanaz mint a 2011-ben.... :S Nem értem....a demo jobb mint a full?

Köszönöm szépen hogy leirtad!
Teszem hozzá én bill+kormány kombinációval úgy h elõtte a sima beállításoknál beállítottam a vezérlést a kormányra, de lehet gamepad is, a lényeg h beállítsd rajta a Pause gombot,ne az Esc legyen!

Belemenelsz a játékba Multi-->Split Screen--> (Itt mondja h nyomd meg a kettes contoler Start gombját írom: "TAB+Enter" ha evvel megvagy szépen kiválasztasz mindegy mit, a versenyzõk is mind1, a versenybeállítások is a pálya is. elindul a verseny, nyomsz a kormányon/gamepad-on startot, belemész az Options-ba, vezetési kezelõszervek azaz driving control-ba, próbálnál profilt váltani de nem engedi, nem baj, lépj vissza addig h megy a verseny, nah és most nyomsz Esc-t, azaz Player TWO (a kezelõje a bill.) Options-->Driving Controls-->Profile ezt nyomogasd el, mind1 mire csak ne az eredetire, nah és akk kilépsz a menübe, és ott pedig megint kilépés a fõmenûbe, láss csodát a sok visszalépkedés közben, látsz majd ott fönt h "AutoSave" ha megvan, akk mûködik!

Hogy csináltad hogy ment a játék neked?
Mûködik a mentés😊))

Nekem Monte Carlo Q3 után nem ment sajnos 😞

lac coo
Ezwarez ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok!
Valaki kérem segítsen, mert megõrülök!!!
- Tegnap sikerült karrier módban normális helyezést elérnem Monte Carlo-i pályán (ráment fél napom és az ujjaim...), erre most lépek be, és mi vár? Kezdhetem elölrõl. 😞 Nem mentette el a játékot, pedig a My F1-nél mentettem.
- Na mindegy, gondoltam, újra megcsinálom. Kaptam egy áthajtásos büntit, de állandóan kereket cserélnek! Ezmiez? A folyamatosan füstölõ új 99%-os motorról és a beragadt váltóról már ne is beszéljünk...

Köszönöm.
láttam ma olyan videót (animáció) ahol a pilóta sétál vissza a garázsba és a boxon ahogy sétál, megy oda a kamerás. Tavaly ilyet nem láttam, ha errõl tudsz képet annak én még örülnék is.

(szerintem a kocsit kell hozzá összetörni, de mivel nálam nem lehet szezont játszani így nem nagyon fogom ezt látni)