Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megvan akkor a gond. Túlerõlteted FFB nélkül persze h megpörögsz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(1 hét alatt lett egy jópár beállításom)
Sajna jõn menyasszonyom, kb 9 körûl csinálom-tõltõm a videót.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De már próbáltam a legnagyobb leszorító erõvel is.
Jah, és boxkiállásnál valamiért nézetet vált 😄 Mindig benthadja a cockpit nézzetet...
Egy Xbox-os írjon ha itt van!!
THX
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Quicke race-ben 100%-os futamon 20 másodperccel nyertem úgy hogy kétszer csúsztam ki (az én hibám, rossz helyen elõztem)
Ugyan ez a nehézségi szinten career 17. idõmérõn és 24. versenyen.
1.- megnyomom a féket- reakció hogy keresztbe áll a gép
2.- megnyomom a gázt- reakció hogy keresztbe áll a gép
Komolyan mondom hogy legszívesebben felvenném hogy röhöghessetek.
U.I: catalunya vége felé van egy "S" kanyar (hosszú egyenes után nagy bal kanyar és azt követõen bal-jobb) oda behajtok gáz és fék használata nélkül és attól is megforog hogy a kormányt egymás után hirtelen 2 ellenkezõ irányba elfordítom.
Én is tudok jót menni, de nem careerbe. Én is tudnék feltenni videót hogy milyen jól megyek, csak az legyen time trial vagy hasonló.
soha nem jutott eszedbe , hogy te csinálsz valamit rosszul ? 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Aztán a 10. körbe az esõ is megérkezik (kovaleinen-tõl kaptam már 30sec hátrányt) és ilyenkor van az hogy a kormányom kitépem a helyérõl és lerúgom róla a sebességváltó füleket.
Hozzáteszem hogy controllerel se vezethetõbb a vas.
Amatõr nehézségi szinten kapok 10 másodpercet esõbe ha olyan óvatosan megyek körbe hogy ne pörögjek meg.
Egyszerûen nem tudok egy hete mit csinálni vele. Career teljesen játszhatatlan nálam. 1 hét alatt már nincs olyan kormány beállítás amit ne próbáltam volna...
Career-be a gyors körömön alig birok végig menni ugy csuszik, míg quick race-be a kerékvetõt is padló gázzal használom.
Esõrõl nem is beszélve. Ha career-be esik akkor inkább az elsõ kanyarba direkt rongyá töröm a gépet.
Lehet futni versenyeket nem "balfék" emberekkel?
Én joyal nyomom és szívesen játszanék online is. :-)
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Es/Vagy csal, nehezit a program es/vagy a karrierben nehezebb fokozatot (vezethetoseg) hasznal.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/