21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#14681 Egy kis tapadás módosítással elég jó ( amúgy is:) )
-
#14680 A kormányzás fura kicsit, nem sikerült lineárisra megcsinálnom, de te lehet meg tudod piszkálni.
Amúgy nem rossz, kisebb tapadással, kifejezetten jó, olcsópénzt megér, nem tudom hogyé adják .
-
#14679 A Dirt3 mennyire gazos?
A Steam-ben a neved, alul Inventory, ott listaban kis negyszogekben F1 2012, jobb oldalt Send Gift. -
#14678 -
#14677 Megveheted a dirt3-at :DDDDD
A 2012-őt hogy lehet elajándékozni ? -
#14676 Akkor jol gondoltam, hogy trukkos a dolog:) -
#14675 Nemigen lesz jó, kb 1 hónapig érvényes.
-
#14674 Attol felek en is:D Ha arra sporolnek, nagyon sok penzem lenne:D -
#14673 Majas kenyer?! Krumplifozelek van egesz heten, 250Ft-bol kijott;) Jovohetre husleves, abbol a lebol, ami multheten megmaradt, talan 200-bol kijon egy adag zoldseg:D A majas kenyer egy szinttel lejjebb van, es az alatt a kakaos rizs:P -
#14672 Nekem lejött napközben, de holnap sokáig dolgozok és nem fogom tudni kipróbálni, az ilyen a halálom ! :DD -
#14671 Akkor megint májaskenyeret eszek két hétig, és meg van oldva :))))
-
GPx8 #14670 És ha a jövő héten megjelenik az AC? -
#14669 Az ajandekok nem sokat ernek, legalabbis nekem. Az F1 Racer-t sose fogom feltenni, az F1 2012 meg van, azt majd elajandekozom.
Esetleg az 50%-os Codies kupon jol johet, de nem olastam el a felteteleket, valszeg az F1 2014-hez mar nem lesz jo:DDDDD -
#14668 Vannak kiadók akik nem kötnek statáriumot a dátumhoz. Codie ilyen volt mindig. -
#14667 6500 vettem kulcsot steamra aztán ha fent lesz DLCnek akkor kibővítem 90es évekkel és minden meglesz. Az 15 dollár lesz pluszba, ami még így is sokkal olcsóbb mint az egész steamos, igaz ahhoz jár F1 Racer game, meg a 2012es ha jól láttam. Akinek nincs meg azoknak már jobb üzlet. -
A kajan megsporolt penzt, csak el kell valahol b*szn*:))) -
#14665 Akkor jol betartottak a megjelenest:) Vagy az hivatalosan is korabban jott ki? -
#14664 Nincs kulon konzolos topic-ja (ha jol tudom) ok is itt olalkodnak:D -
GPx8 #14663 Most nagyon meglepődtünk...! -
#14662 Igen, a Classic-ot, legyen valami valtozatossag is:P
DLC-kent szerepelnek, igy elofordulhat, hogy csak bemasolos lesz:) -
#14661 Konzolra már 2 napja kapható a boltokban. -
#14660 Nyílván a pcről beszélek egy pc-s topicban :) -
#14659 Gondolom a Classic Edition-t vetted! Én pedig közben azon merengek, hogy vajon az eredeti Normál verzióra rá lehet e majd húzni a virágbolti Classic tartalmat? :) Jó, jó kíváncsi vagyok rá én is, de annyira talán mégsem, hogy közel dupla árat fizessek érte, így inkább a sima verzióban gondolkodom! -
#14658 De megvettem, mert ahogy ismerem magam, ugy is megvettem volna, igy meg 5EUR-val olcsobb volt;D
Jo lassan tolti, de biztos gyorsabb, mint majd holnap, amikor mindenki raugrik. -
#14657 Legalabbis PC-re, mert a konzolosok azert mar nyomjak 1-2 napja:D
Majd a megjelenes utan 1 oraval tuti lesz:) -
#14656 Én sem a hivatalosra gondoltam, de mostanában nem jellemző, hogy a megjelenés előtt lenne warez. :D -
#14655 GTA- ban ? :)) -
GPx8 #14654 Benzinre sincs pénze. :D -
#14653 .. akkor meg mit ülsz a gép előtt ? :D -
Gerdai #14652 Valaki adhatna egy warez linket, mert sajnos nincs rá pénzem a játékra, mert most vettem meg álmaim verdáját. -
#14651 Jok hat, ego - ego........ -
#14650 Tudom, de en nem a hivatalos probara gondoltam:D
Erdekel, megvennem, de ha mar valszeg nem sokat valtozott a kormanyzas, a regi autoknal elvileg gagyizas van (nincs kuplung es hpattern), es meg a cockpit is szokas szerint szar (es meg allitani sem lehet), igy nekem fontos, hogy legalabb piszkalni lehessen, hogy meg tudjam csinalni a belsonereteket:D
Mert ami benne van, az szamomra hasznalhatatlanul idegesito, TV-kamerabol meg nem fogok menni.
Vagyis ha megveszem, raadasul most eleg draga, es nem lehet piszkalni, akkor bukta van.
De valszeg ez a resze sem valtozott semmit, talan meg a tavalyi kamera file-ok is jok lesznek hozza:DDD -
#14649 Gondolom, a Steam lehetoseg miatt, a PC dobozosokat sokkal kesobb es vedettebben szallitjak ki, annal nem gond, ha kevesebb van, kesobb jon, macerasabb. Valszeg latjak a statisztikakat, hogy PC-re mennyi dobozos es Steam-es fogy. -
#14648 Most néztem meg neten a hátoldalát a borítónak, Steam kell hozzá, ergó Steam only. -
GPx8 #14647 Jó, de ez nem "steam-only". Azért furcsa. -
#14646 a steamnél egyre jobbak,egyre kevesebb only steames játék kerül ki megjelenés előtt -
GPx8 #14645 Előbb lesz a CD-Galaxisban, mint a virágboltban? Ilyen sem sokszor volt még... :) -
#14644 Ki lehet majd próbálni, de még meg sem jelent... -
#14643 Nekem nem hiányzik a szimulátor, sőt, akkor rá se néznék. :)
[Ezért most páran nekem esnek] -
IXEMGabeo #14642 igen így gyorsan beoldalaz a kocsi:D
de valszeg ki kell kapcsolni a pit helpet...