21751
  • zzeN
    Az azért vicces, hogy challenge módban (vagy mi a neve) a Marussiával 3 kör alatt feljöttem a 3. helyre:) De a játék nekem is tetszik, fejlődött az előzőhöz képest.
  • lac coo
    Hat eleg gaz......De a tavalyi nalam nem volt ilyen, remelem ezt is meg lehet varialni.Tavalyiban teljesen jo kozepen is, meg az ut hibait is erezni, ezert is nem ertem nalad miert nem jo.
  • precise
    Hol lehet venni olcsón steam kulcsokat?
  • Alexease
    Ha neked szar, akkor en este valszeg eretvagok magamon:D
  • Alexease
    Mivel Steam-es, nem nagyon kell crack-elni, van hozza „steam-emulator-szeruseg”, azt hasznaljak mindegyikhez:D Ez az egyik „elonye” a Steam-nek, hogy gyorsan felnyomjak:P
  • lac coo
    Hat ha eszuk van harom naponta kiadnak egy uj patchet, azt meg a crakerek kb leszarjak.
  • bakkerman
    ja,nemsemmi teljesítmény a rilódidtől,éjfélkor oldották fel steamen a játékot,1 órakor már fenntvolt mindenhol crackel együtt :D csak aztán lehessen is patchelni,nem úgy mint a tavalyit :D
  • Krisztiam #14714
    kint van a virágbolti jól látom?:)
  • IXEMGabeo
    igen és ezeket konkrétan hol állítod és mit takar az a 63% játékban?
  • lac coo
    Bár ahogy nézem a tavalyi FFB file is jó lesz ...

Igazából most nagyon rossz, bármit állítok, tavaly elég erősre volt véve driverben, és be volt kapcsolva a középrehúzás, de nulla erővel ....Mást nem szoktam, 900 fok, 120 % erő, játékban kb 63 % kormányút ...
  • IXEMGabeo
    milyen kormány beállításokkal fogod próbálgatni?

windowson belül mit szoktál állítani?
  • lac coo
    Az fbb most nekem is nagyon lyukas, Alex piszkáld meg mint tavaly ! :)az jó volt ...
  • IXEMGabeo
    nem soká én is jövök:) teszek egy próbát a játékkal mielőtt jönne a fizum...
  • V43 1105
    Subidubi:

Folyt. köv... :P
  • V43 1105
    Alt + Enter, btw.. rohadt jó! Végre mocorog az ótó is :D
  • pcgammer
  • SergioAmigo
    *megy :D :D :D amúgy most húzás nélkül toltam szóval ennél még több is lehetne jóval.
  • SergioAmigo
    Amúgy gépigényről annyit ultrán átlag 105fpsel meggy nekem.
  • SergioAmigo
    kiléptem windowsba azóta nem tudom visszarakni full screenbe hogy kell? :D
  • V43 1105
    4 perc és lenn van :3
  • SergioAmigo
    Ha már lement a harc a bf topikban jó kis kikapcsolódást nyújt az f1 játék :D
  • V43 1105
    Ja hogy reggel 7:30kor kelés meló miatt, hát őőő.. és ?
  • SergioAmigo
    Nah kezdjünk el játszani :D
  • kjhun

Már, a scene is kikerült. Ez, nem tartott sokáig nekik.
  • kjhun

Kikerült a játék. Elviekben, már crack is van.
  • Totti5
  • Danecay
    OK! Köszönöm!
  • Alexease
    En ugy tudom, nem lehet.
  • Danecay
    Értem, szóval akkor nem tudom átadni még ajándékba sem az eddig használt F1 2012-met!?
  • Alexease
    Beregisztralt jatekot nem hinnem hogy tovabb lehet adni, az mar ertekesitesnek szamitana. Az ajandekozas csak a vasarlasnal (magadnak vagy ajandekba veszed) es az inventorynal ervenyes.
  • lac coo
    Emailben kuldesz valamit az annyi......Lentebb irtak.
  • Danecay
    Hogy is van ez az elajándékozás? Van arra mód, hogy egy már STEAM-re beregisztrált játékot át lehessen vinni más STEAM fiókra?
  • lac coo
    A francokat, F1 -nél nálam nem lyukas, nálad meg igen :)))
    De viccen kívül, ez olyan Grid 1 -es szerű dolog, nekem ott se volt százas.
    De ha sikerül megoldanod, akkor lehet én is megveszem ...:)

Hát nem egygombos, ahogy a videón is látszik könnyű eldobni, besokalni kevesebb tapadással. Van hozzá kis progi, még görcsölni, átírogatni se kell semmit ....
  • Alexease
    Neked mindegyik programban rossz a kormanybeallitas:DDD
    De inkabb a Codies-bol nezem ki, hogy a kormany support csak opcionalis, inkabb bananra izgulnak:D
  • Alexease
    Nem kell nekemmindig HC szim, akkor az F1-et sem vettem volna meg soha:DDD Legyen benne normalis autokezlesi lehetoseg, viselkedjenek hihetoen az autok, es olyan feladatok, versenyek legyenek hozza, amelyeket nem 1 gombra optimalizaltak:D
  • lac coo
    :))

Egyedül a kormánnyal volt bajom, nekem nem jött össze a beállítás, lehet csak a szokásos lámaságom . :)
  • Alexease
    Akkor kell:))))
  • lac coo
    Nem egy HC szim, de nekem tetszett, végül is a gumik jól működnek, igazi "csapatós" :)
  • Alexease
    Ha jol lattam, es ha ervenyes az 50%, akkor ~3000 jo magyar forint;D
  • lac coo
    És van H váltó :)