Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Time trial-on meg nem csúszkál. Gondoltam már rá hogy ott gyakorlok, de teljesen más ott a kocsi tapadása.
Megfogadtam amit mondtatok. Idõmérö career-be 1.29.3-1.29.7-1.30.3 a végén 7. lettem.
Ti miket mentetek ausztráliába? Ez milyen idõnek számít?
I met God. She's black
I met God. She's black
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Illetve se kormánnyal se controller-el nem lehet megcsinálni hogy finoman gázt adok (esõbe minden gázadásnál pördülök)
Sajna vagy 0 vagy 100%-ot érzékel.
de nem sétrödöm meg, ritkán játszom. Van xbox-om 3db játékkal. F1 2011-12 és battlefield 3 ,de ott is kinyirnak mindig. Ritkán van lehetõségem gép elé ülni csak 2011 után ez a pörgés nagyon fura.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha óvatósan megyek és nem padló fék padló gáz és a kerékvetõket is kerülõm akkor amatõr szinten kéne játszanom 😞
Alapvetõen azt látom, hogy irgalmatlan kockásan vezeted semmi ritmus nincs benne, rángatsz mindent mindenhol .
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
De normális vezetés mellett szinte meg sem mozdul hacsak nem rongyolok keresztbe a kerékvetõkön ...
Amit el tudok képzelni, hogy a pedáljaid vackok, gázadásnál egy pillanat alatt beránt , úgy elpörög...De ha egy ici-picit adagolod az elején utána már tövig lehet taposni szépen gyorsul ...Bár ilyenkor attól félek, hogy lefullad olyan szinten nincs erõ benne ...
elõre megjegyzem hogy a végén már direkt csináltam, mert valaki azt mondta hogy képtelenség megforgatni, és meg akartam mutatni hogy nekem elég 1-2 jobb-bal kormány mozdulat 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
57% feltöltve
ALEXEASE nincs beragadva semmi se és müködik mindeggyik gomb
Lekicsinyítést pedig az ALT + ENTER-rel tudod orvosolni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
és vissza akartam tekerni az idõt vissza is tekertem de viszont megfordult a kép
fejjel lefelé de viszont a km-óra maradt meg játék közbe véletlenül elnyomkodtam
a gombokat hogy vissza-e fordul a kép de nem fordult vissza viszont lekicsinyitette
a képet kiléptem a jétékbol teljesen és ugy is indult el a játék kis képpel
(lehet látni a hátteret az asztalon meg startlapot stb )
hogy lhet ezeket vissza állitani megy hogy ne forduljon meg a kép a játékban
Minõségért bocsi. Hang azért jó, halható a kerék csikorgása mikor csuszkálok, és a videó végén már direkt csináltam hogy lehessen látni elég egy kicsit jobbra-balra kormányoznom és máris csuszik 😄
10
100
20
Advanced Wheel setupra gondoltam:
1
5
4
0...a többi
Én PC-vel tolom semmi bajom nincsen, amióta belõttem a kormányt...