21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#14721 Az azért vicces, hogy challenge módban (vagy mi a neve) a Marussiával 3 kör alatt feljöttem a 3. helyre:) De a játék nekem is tetszik, fejlődött az előzőhöz képest. -
#14720 Hat eleg gaz......De a tavalyi nalam nem volt ilyen, remelem ezt is meg lehet varialni.Tavalyiban teljesen jo kozepen is, meg az ut hibait is erezni, ezert is nem ertem nalad miert nem jo. -
precise #14719 Hol lehet venni olcsón steam kulcsokat? -
#14718 Ha neked szar, akkor en este valszeg eretvagok magamon:D -
#14717 Mivel Steam-es, nem nagyon kell crack-elni, van hozza „steam-emulator-szeruseg”, azt hasznaljak mindegyikhez:D Ez az egyik „elonye” a Steam-nek, hogy gyorsan felnyomjak:P -
#14716 Hat ha eszuk van harom naponta kiadnak egy uj patchet, azt meg a crakerek kb leszarjak. -
#14715 ja,nemsemmi teljesítmény a rilódidtől,éjfélkor oldották fel steamen a játékot,1 órakor már fenntvolt mindenhol crackel együtt :D csak aztán lehessen is patchelni,nem úgy mint a tavalyit :D -
#14714 kint van a virágbolti jól látom?:) -
IXEMGabeo #14713 igen és ezeket konkrétan hol állítod és mit takar az a 63% játékban? -
#14712 Bár ahogy nézem a tavalyi FFB file is jó lesz ...
Igazából most nagyon rossz, bármit állítok, tavaly elég erősre volt véve driverben, és be volt kapcsolva a középrehúzás, de nulla erővel ....Mást nem szoktam, 900 fok, 120 % erő, játékban kb 63 % kormányút ... -
IXEMGabeo #14711 milyen kormány beállításokkal fogod próbálgatni?
windowson belül mit szoktál állítani? -
#14710 Az fbb most nekem is nagyon lyukas, Alex piszkáld meg mint tavaly ! :)az jó volt ...
-
IXEMGabeo #14709 nem soká én is jövök:) teszek egy próbát a játékkal mielőtt jönne a fizum... -
#14708 Subidubi:
Folyt. köv... :P -
#14707 Alt + Enter, btw.. rohadt jó! Végre mocorog az ótó is :D -
pcgammer #14706 -
SergioAmigo #14705 *megy :D :D :D amúgy most húzás nélkül toltam szóval ennél még több is lehetne jóval. -
SergioAmigo #14704 Amúgy gépigényről annyit ultrán átlag 105fpsel meggy nekem. -
SergioAmigo #14703 kiléptem windowsba azóta nem tudom visszarakni full screenbe hogy kell? :D -
#14702 4 perc és lenn van :3 -
SergioAmigo #14701 Ha már lement a harc a bf topikban jó kis kikapcsolódást nyújt az f1 játék :D -
#14700 Ja hogy reggel 7:30kor kelés meló miatt, hát őőő.. és ? -
SergioAmigo #14699 Nah kezdjünk el játszani :D -
kjhun #14698
Már, a scene is kikerült. Ez, nem tartott sokáig nekik.
-
kjhun #14697
Kikerült a játék. Elviekben, már crack is van. -
#14696 -
#14695 OK! Köszönöm! -
#14694 En ugy tudom, nem lehet. -
#14693 Értem, szóval akkor nem tudom átadni még ajándékba sem az eddig használt F1 2012-met!? -
#14692 Beregisztralt jatekot nem hinnem hogy tovabb lehet adni, az mar ertekesitesnek szamitana. Az ajandekozas csak a vasarlasnal (magadnak vagy ajandekba veszed) es az inventorynal ervenyes. -
#14691 Emailben kuldesz valamit az annyi......Lentebb irtak. -
#14690 Hogy is van ez az elajándékozás? Van arra mód, hogy egy már STEAM-re beregisztrált játékot át lehessen vinni más STEAM fiókra? -
#14689 A francokat, F1 -nél nálam nem lyukas, nálad meg igen :)))
De viccen kívül, ez olyan Grid 1 -es szerű dolog, nekem ott se volt százas.
De ha sikerül megoldanod, akkor lehet én is megveszem ...:)
Hát nem egygombos, ahogy a videón is látszik könnyű eldobni, besokalni kevesebb tapadással. Van hozzá kis progi, még görcsölni, átírogatni se kell semmit .... -
#14688 Neked mindegyik programban rossz a kormanybeallitas:DDD
De inkabb a Codies-bol nezem ki, hogy a kormany support csak opcionalis, inkabb bananra izgulnak:D -
#14687 Nem kell nekemmindig HC szim, akkor az F1-et sem vettem volna meg soha:DDD Legyen benne normalis autokezlesi lehetoseg, viselkedjenek hihetoen az autok, es olyan feladatok, versenyek legyenek hozza, amelyeket nem 1 gombra optimalizaltak:D -
#14686 :))
Egyedül a kormánnyal volt bajom, nekem nem jött össze a beállítás, lehet csak a szokásos lámaságom . :) -
#14685 Akkor kell:)))) -
#14684 Nem egy HC szim, de nekem tetszett, végül is a gumik jól működnek, igazi "csapatós" :) -
#14683 Ha jol lattam, es ha ervenyes az 50%, akkor ~3000 jo magyar forint;D -
#14682 És van H váltó :)