Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2009 Abu Dhabi
2010 Hungaroring
Nem is nagyon emlékszem h lett volna technikai hibája. Motor még sosem állt meg alatta.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
pedig nem olyanra kéne építeni, aki teljesen mind1 milyen okból 2 normális hétvégét nem tud összerakni. Rosberg stabil ilyen szempontból, de majd meglátjuk...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Melyik az elsõ pálya ahol ez jelentkezik?
Nálam még nem jött elõ
ráadásul a maláj nagydíj szakó esõ majd a verseny végére felszáradó ívek.. 2. lettem Legenden!... ÉS NEM MENTETTE EL!!! valami tipp? HELP PLS!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Csak velük leszek, ha lesz 2013-as játék. Eddig is a Sauber volt az egyik olyan csapat akikkel régóta (1998) óta szimpatizáltam.
Már csak a 2013-as játék miatt is érdekes lesz 😄 Bár sajna mínusz 1 világbajnok 😞
A jó idõ a kocsi beállítástól függ.
Én innen szedem a tippeket:
http://www.racedepartment.com/forum/forums/f1-2012-setups.207/
A steam greenlight-ba bekerült az Automation, kérek mindenkit szavazzon rá, mert nagyon nagyon jó játéknak ígérkezik.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pláne úgy, hogy a kvali, amire ugyebár 1 beállítást használhat az ember nyilván száraz volt erre Bahreinben a verseny Heavy rain h rohadna le holott ezen a pályán már a Marussiával pole-ért mentem az a vicc annyira jó beállítást lõttem be magamnak és akkor még a motor is felrobban 3x hiába flashbackelek...10. helyre kerülök.
Esõs versenyen pedig röhej h a többieknek semmit nem kopik az esõ gumi futják a leggyorsabb köröket és 2 körrel a vége elõtt megperdülök a semmibõl így is konstansan alig bírtam tartani az élen haladókat. 5. hely lehetett volna, de most megint kezdhetem elõlrõl...
Rohadna le az, aki kitalálta ezt az egyszeri beállítást. Nincs átmenet esõs és száraz beállítás között...
Mar most ki toltak ket patch-et (>200 javitassal! LOL!😊) Persze😛), bar valszeg a nagyresze kamu vagy egyszeruen kimaradt a veglegesbol, logikusan warez-buktatonak.
A TimeTrial es egyeb resz valoban sokkal egyszerubb, de az adatbazisban a neve is Time Trial Arcade Scenario 😊 Valszeg minden a legoptimalisabb. Erezhetoen konnyebb, egyszerubb, masodpercekkel lehet gyorsabbat menni😉
A P3-Q1-Q2-Q3-R sorban eleg jol valtoznak a tapadasok, palyatol fuggoen, fokozatosan, atlagban pl. 1,0:1,4:1,9:2,3:3,0(P3:Q1:Q2:Q3:R).
Jol erezni a gumikat is: uj-hasznalt, friss-kopott, hideg-meleg, tiszta-koszos.
Elsosorban csak a fekezes es a kanyarbemenet kihivas, ha az megvan, a kigyorsitas mar light-os, padlogazas😉 Ha nem, akkor bukta😉
Bar neha megcsuszik, de ritkan, de az akkor jo erzes;P
De hogy egy versenyt így nem fogok tudni végig menni az tuti 😄 Kibebaszot nehéz nekem 😄
Kíváncsi lennék a legend és a prof közötti idõ különbségre
Karrierben legend nehézségen minden segítség off, és tök jól megy. Idõmérõn általában nincs meg a cél amit el kell érnem, de futamon a rajtnál jól fellehet jönni utána meg védekezéssel be tudom hozni pontszerzõ helyre.(Caterham,g25, pc)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
This update contains in excess of 200 fixes and improvements for F1 2012 including the following major updates:
Autosave bug – The issue some users were experiencing where saving during career play would stop functioning is now fixed
Players ranked 6 are now able to see online sessions hosted by other players
Car setups will no longer revert to the default settings if players quit back to the main menu from Parc Fermé
Time attack times no longer overwrite RaceNet event times
AI drivers now pit to change tyres at the correct time
Fixed an issue where players using voice communication might experience a crash when plugging in a mic
Fixed an issue where some players would experience a crash in Career tutorials after completing a Season Challenge
Players are no longer able to drive through barriers/environment after using a flashback in pits
Fuel consumption when using manual gears has now been brought in line with automatic gear usage
Camera angles when exiting the pit lane has been fixed
AI no longer pit after one lap when wet weather races have been restarted
Positioning of the top 4 ranked players on PC leaderboards has been corrected. Leaderboards will be reset later today in order to update player rankings. (Once players complete another online race they will be added back on to the leaderboard with all their stats intact)
Driver name plates can now be seen
Numerous graphical improvements made such as flicker on rain/ground textures, interface positioning and correction of some track surfaces that showed incorrect weather
Various fixes to cameras including the 3D effect and pit lane cameras
Numerous textual and localisation fixes included
New Known Issue
On certain hardware, when the player’s car goes into shadow the whole screen flickers. This can be worked around by setting Shadows to Low or Ultra Low in My F1 -> Graphics. This issue will be addressed in the next patch.
Gyors videó ,agyonerõltetett favágó kör :
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
úgy vezettem ahogy mondtátok. Idõmérõ:7 verseny:3
Bár csak 25%-ot nyomtam (melbourne) 15-kör de se a quali-n se a versenyen nem pörögtem meg (azért éreztem hogy nem az igazi)
Eddig bevált a tanácsotok és KÖSZÖNÖM SZÉPEN ,de hogy esõbe ez nem lesz jó az tuti. Majd kipróbálom.
Mindenesetre így nem pörgök. KÖSZÖNÖM.
Managed to fix it (well until cody releases patch 2).
Go into the folder where you saves are (C:\Program Files\Steam\userdata\123456789\211940\remote or wherever you put steam games).
find the files :
savegame@profile0#aggric czvkekg wom miwc
savegame@profile0#cbtaxdhudkr
savegame@profile0#egbrwesjr
savegame@profile0#gtehxosjz_0
savegame@profile0#gtehxosjz_1
savegame@profile0#lkieenwuumxry
savegame@profile0#lkifegwtcidy
savegame@profile0#ngsqmyy
savegame@profile0#nxdsmww
savegame@profile0#qkhfmzf rmdroctw ktt
savegame@profile0#qkrhmyxe
savegame@profile0#robr ejyzt pkhhpek
savegame@profile0#tkgfmzf
savegame@profile0#tkwvgwwidbdgtvfqlfqfmb
savegame@profile0#tkwvgwwidbenypiiovqsi
Create a folder here called backup
Load the game, load your profile and everything, but don't start the race.
ALT-TAB to windows.
Move all the files to the backup folder (move and do NOT copy)
Try to save the game inside F1, you will get an error. Now move the files back and try to save again.
If everything goes as it should you will be able to continue the game and autosave will work again.