21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#15769 jövőre lsz nextgen.
Csúnyának nem csúnya, ilyen..
Tessék mindenkinek venni az új konzolt , és akkor lesz mindenből nextgen, addig minek :) -
RYO21 #15767 Hát ez nagyon csúnya. Nem úgy volt, hogy ez már next-gen lesz? Az egyik Grid Autosportos videóban azt emlegették. -
Fernandooo #15766 Ez valami mod? :D Williams festéssel mi van? Röhej... -
#15766 Bár GRID2-ben már asszem egy licenszelt ARAI sisak volt .. hm ..
Apropó, nézegessétek Facebookon a FORMA1-es csapatok oldalait, Force India, Williams, Sauber már rakott fel képet az autójukról ami a játékban készült .. -
#15765 Legjobb esetleb is megkapja az uj GRID kezeleset (kicsit jobb FFB kozepen). Valszge minimalis jatekmenet, AI es gamepad piszkalasok. Szerintem mar a kovetkezo evre osszpontositanak (NextGen). Ha jol lattam, azt mar az ev elejen kiakarjak adni (a valodi F1 kezdeten), es folyamatosan frissiteni. -
#15764 Valami most nagyon behalt, latok uj hsz eket kint, tibb topikban is de bent semmi ...Vagy duplazza :? -
#15763 LOL bakker, nem mukodik az SG hozzaszolas, megegyszer nem gepelem be:DDDD -
#15764 Még jó, hogy engem nem zavar :p -
#15763 Sisakok most sincsenek kidolgozva rendesen :( -
#15762 Hát szerintem F1 "fizikája2 azért jobb mint a gridé ..:) -
#15761 Legjobb esetleb is megkapja az uj GRID kezeleset (kicsit jobb FFB kozepen). Valszge minimalis jatekmenet, AI es gamepad piszkalasok. Szerintem mar a kovetkezo evre osszpontositanak (NextGen). Ha jol lattam, azt mar az ev elejen kiakarjak adni (a valodi F1 kezdeten), es folyamatosan frissiteni. -
#15760 Sok info nincs, video se jó semmire .
De kösz, legalább valami van már ! :D -
#15760 Codemasters F1 2014, Október 17. -
#15759 Első tengelyre ( front ) vagy a hátsó tengelyre ( rear ) megy több fékerő, ha az elsőre tolod akkor nagyobb fékhatást érhetsz el, de könnyebben is blokkolnak a kerekek. Kanyarfüggő hogy mikor hova mi kell, mennyire kell fékezni és ennek függvényében előre vagy hátra tenni. Natural pedig a semleges alapbeállítás. -
TottiHUN #15758 Fékerő elosztásnál miben lesz más a fékezés? gondolok itt a fron neutral rear beállitásokra.
Köszi előre is. -
#15757 Jah, azt nem is ertem, regebben ilyenkor mar toltak ezerrel.....Az uj gridet is eleg keson kezdtek pro,ozni, es eleg szegenyesen. -
#15756 Csak jöhetne már hozzá egy kis marketing kampány. -
#15754 Barhogy is lesz, sajnos megint csak kotelezo vetel, mert az uj motorolat, energiavisszanyerest senki nem fogja megcsinalni, es eleve, mint f1 verseny csillagos otos, ezen a teren semelyik jatek meg csak a nyomaba sem er ,sajnos. -
#15753 A replaykey.pbf fájlt utólag meglehet nyitni valahogy, vagy csak közvetlenül a futam után nézhető vissza a mentés? -
#15752 Jo lett ! Nem kell halalba csicsazni..... :- -
#15751 Örülök. :) -
#15750 Igy emar hasznalhato, koszi!
Es kulon dicseretes, hogy nem lett teletolva extra hatterkepekkel es brutalis szinekkel:) -
#15749 Na, így hogy tetszik a topic? -
#15748 Mondjuk grafikailag simán megelégednék egy Grid Autosprt szinvonallal, mert az gyors is és szép is . -
#15747 Most is nézem. -
#15746 házi hazda ránézhetne a topikra lassan :D -
#15745 Egy dof az dof, barmilyen verzioszamu is lesz a motor .....
De mondom, bevallt szokas, higy emelnek ezen azon, es kap egy uj motor cimet. :)) -
#15744 A 14 örömére végre szórhatnák 2.5 euroért a 10-et! -
#15743 Nemigen értek hozzá, de szerintem a játékok által használt effekteket pont hogy a grafikus motor határozza meg. -
#15742 Vagy......:
Ha meg tudjak oldani ezzel a motorral, miert kellene masik :)
De tovabbra is azt mondom, ez a motor boven jo, az higy milyenek az efektek, hany poligon az auto, mekkorak a texturak stb., nem a motoron mulik. -
Timbu #15741 Nade a jelenlegi EGO motort portolnák az új konzolokra egyetlen játék kedvéért? Már az új Gridnél is úgy tűnt, hogy még utoljára kiadnak egy játékot a régi motorral, ha már a modellek úgyis megvannak. -
#15740 Nyilván vágom, hogy az új konzolokra való fejlesztést jelenti, de mi itt többségében PC-s verzióról beszélgetünk, ahol ez a fogalom elég értelmetlen, szemben a konzolokkal ahol a 8-9 éves hardware-kkel szemben, az új pár hónapos masinákra fejlesztik a játékokat. Multiplatform játékról lévén szó a PC-sek abból profitálhatnak, hogy az elsődleges cél, nem a régi hardware-kkel való kompatibilitás, így nincs szükség indokolatlan butításokra a hardwarekapacitás jegyében. Ugyanakkor egy Watch Dogs szerű PC-s next gen játék-ból sem sülne ki túl sok jó, ahol gyakorlatilag szándékosan és indokolatlanul butították le a PC-s verziót, egy sok éves játék szintjére, azért, hogy szembetűnővé tegyék az új konzolok és a PC-k közötti, a valóságban közel sem akkora különbséget. -
#15739 Hát, Alonso meg Vettel is ezzel küzd :) -
#15738 Ketto koze, kompromisszum ! :) -
#15737 na jó, de ha meg ezeket lágyabbra veszem, időmérőn leszek lassabb :D -
#15736 Nagyon jól csinálják azt amit. Minden évben rámentek a részletekre, lényegében ugyan azt játszottad amit a valóságban is láttál. 13-as első kiadása vezetésileg nagyon jó volt, kár hogy kisírták a butítást:(
Én úgy tudom hogy az idei még a jelenlegi EGO motorral jön, ami az új konzolokon is 60 fps lesz. A legelső játék a "nextgen" vagyis a következő verziós EGO motorral a következő DIRT lesz minden bizonnyal jövőre.
Idei játékban van mit bőven csinálniuk. Komplett hybrid hajtást kell valahogy lemodellezni ( elosztások, elektro motorok, energia visszenyéres ), amit állítani is lehet majd meg kell is, aztán ott a turbómotor és minden egyéb. Meg nyilván AI-t is fejlesztik, lesz új pálya is stb... -
#15735 Autóbeállításnál:
lágyabb rugó
lágyabb keresztstabilizátor
kisebb összetartás
Eben a játékban az is jó, hogy nem lehet időmérőre optimalizált autóval végigmenni egy versenyt. Nekem egy boxkiállás különbség van az eszetlenül kemény time trial és a lágyabb race setup között. -
#15734 Amennyiben nem eredeti a játék, akkor a válasz adott, ha eredeti akkor kevésbé szélsőséges autóbeállítás, finomabb vezetés. -
drago14 #15733 Sziasztok!
Valaki tud jó taktikát arra, hogy ne kopjon el az utolsó körökre a gumi? A 2013-as game-ben.
A választ előre is köszi! -
IXEMGabeo #15732 majd toljuk a 14-es game-t is:DDD, csak ahhoz valószínű új gép kell;)