Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem én!😊 Évente megjelennek. De akkor sincs semmi közük egymáshoz.😊 Teljesen más játékprogramok.
#14291:kopna hibasodna a motor, valto....
Na igen, ezt is beletehetnék.Talán majd jõvõre.(álmodik a nyomor)😄
lac coo
Fizika ennel jobb nem igen lesz, nincs ra igeny.En mar annak orulnek, ha tc t ki lehetne kapcsolni es kopna hibasodna a motor, valto....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Danecay
Hú, hát nem írom le még 1x, hogy milyen összefüggésben hoztam fel a felsorolt játékokat! 😊

Nem tudom, hogy mi köze van a FIFA, PES, NHL, NBA játékoknak a Codemasters féle F1 játékhoz!?
A körítés már megvan. Most már "csak" a fizika, gumi, ffb, ai, hang kellene.
Ha tényleg a GRID 2-ben is használt, EGO 3-s engine-t használja majd, és jól megcsinálták, akkor a grafika szerintem jó lesz.)
Danecay
Nem ismerem igazán a FIFA. PES, NHL, NBA, stb. évente megjelenõ játékokat, de kíváncsi vagyok, hogy ezek milyen újdonságot vonultatnak fel évrõl évre az aktualizálásokon kívül és teszik ezt már több mint 10 éve. Egyébként is milyen PLUSZ-okat kellene belerakni évrõl évre, figyelembe véve, hogy kemény pénzeken és licenceken múlik a legtöbb tartalom, amit nyilván a kedves játékos NEM, míg a fejlesztõknek szem elõtt kell tartaniuk. Nyilván Codies-éknak is lenne bõven ötletük, csak, hogy nem ennyin múlik! Lásd Senna szerepeltetésének hiányát a 2013-as Classic edition-ban. Ez is pusztán licence kérdése, ami jelenleg más fejlesztõ rendelkezésére áll!
No meg aztán valljuk be, hogy a valódi Forma 1-ben sem történt túl nagy változás a tavalyi évhez képest! Ehhez képest jön a 3013-as kiadás némi klasszikus tartalommal is felvértezve, de még mindig csak átcímkézett verziót emlegetnek egyesek. Ezen felül a 2013-as kiadás elvileg a legutolsó, GRID 2-ben is használt, EGO 3-s engine-t használja majd ami remek látvány mellett nagy fokú optimalizáltságról is tanúbizonyságot tett, mindemellett állítólag az egyik legfejlettebb grafikus engine a piacon (utóbbit csak olvastam valahol 😊
Nyilván a továbbfejlesztett vezetési modellt, szuper intelligens AI-t és a többi marketing szöveget már nem hozom fel, mert ezek vagy igazak vagy nem, majd meglátjuk, megtapasztaljuk!

Totti5
Középállásból késéssel hírtelen indul meg. Ez csak ez lehet...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Miért mit lehet még csinálni ezzel ? Nem fog senki évente új motort írni 😊))) a hang meg teljesen jó, közelében sincs egy másik játék sem, mod vagy akármi .

Nem, inkább az a divat, hogy lassan mindent dicsérnek, ha kell, ha nem.
Szerintem ki tudnának magukból préselni többet és jobbat, ha akarnának a Codemastersék. De minek!? Lehet, azt gondolják Konzolra jó ez. Úgyis lassan mindent arra fejlesztenek. Mindegy, majd kiderül, hogy csak egy, 2013-ra átcimkézett játék lesz, vagy valami különleges alkotás.)
hallható
De nem a Grid 2-rõl van szó. A Jelenlegi hang, amit videókon halható, használható, de szar.
lac coo
Milyen holtjáték ???

Danecay
A 3%-ot némi iróniával írtam! 😊

Danecay
Tudom! 😄

Alexease
Nekem tetszett volna a Codies F1, mint jatek nem volt vele semmi bajom. nem mintha sokat jatszottam volna vele😛

Egy darab bajom volt mindig, a kormanyzas es az FFB.
Totti5
F1 2012-ben 2% van default.

Danecay
Biztos nem 3%? 😊 Mondjuk ennyi a vezérlõ alap beállításánál is meg van adva. Az megint másik dolog, hogy a legtöbben mint ahogy én is ki szokták nullázni.
Amúgy kicsit az az érzésem ezzel a játékkal kapcsolatban mint az Uwe Boll filmekkel, egész egyszerûen divat fikázni. Annak aki már bele tett pl. az rFactor-ba egy pár kört, már rögtön sz*ar, gagyi, árkád. Csinálhat a CM bármit ami jobb minden eddigi F1-es megoldásnál, kivitelezésnél, az akkor is csak fikázásra ad okot. A magam részérõl, lehet akármilyen árkád, kevés autós játék nyújt ilyen hangulatos versenyzési élményt, F1-re leszûkítve meg különösen. Kötve hiszem, hogy bármelyik rF, vagy F1 Challenge MOD akár a közelébe érhetne, de akkor viszont nem értem mi a fikázás alapja. Ha mégis jobbak a MOD-ok, akkor azokkal kell játszani, vagy ha maga az F1 sem érdekel nem értem mi értelme a lehúzó hangvételû hozzászólásoknak!

lac coo
Igen, az valoban csak egy masol-beilleszt ! :? Amugy jelenleg CM- nek van a legprofibb hangrendszere, Grid2 ben ami hangot ad a kipuvo, azt irigylem ! 😊

Inkább az eredeti hangokat pakkolnák bele.

lac coo
Hanggal speciel nem volt baj a tavalyinal sem.....

Alexease
Nem baj, remelem ahelyett inkabb a kormanyzassal es az FFB-vel foglalkoztak😊
Ja, meg utána az autó hangja ugyan az mint tavaly.
Alexease
Az elejen bevagott resz a kamu hang😉
zzeN
Csak tán nem<#vigyor3>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
fájdalom nézni ezt a 2%os holtjátékot, ami nem kicsit bezavar neki...

A bevágott jelenetekrõl nem lennék meglepve ha a hang csak alá volt keverve.

zzeN
Végre jó hangok visszaváltásnál replayben:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

http://www.youtube.com/watch?v=-HMi5FHqoso

Ajánlom figyelmetekbe 😊<#awink>
Danecay
Vagy megszokja😊 A látószög befolyásolja a sebességérzetet is, lehet azért nincs benne a játékok többségében. Az rF-ben feltehetõen azért van benne mert maga a játék koncepciója feltételezi azt, hogy aki elállítja, az tudja, hogy mit miért tesz. A pozíció állítási lehetõség pedig lehet azért nincs benne, mert hozzá nem értõk, akibõl megint csak jó sok lehet a játék koncepciójából kiindulva, grafikai BUG-ogat okozhatnak. Ezért kikísérleteznek egy használhatónak tûnõ kameranézetet ami bekerül a játékba.
Kíváncsi vagyok CODEMASTERS-éknál mit fog takarni a GRID 2-ben debütáló MOD-olhatóság ami a következõ hivatalos PATCH-el érkezik.

Alexease
De ez teljesen normalis. Az igazi autoban sem jo semmi, nincs olyan aki csak beul egy idegen cuccba aztan nyomja neki (jo, OK, bitos van olyan😛).
lac coo
Jah ez igaz. Nekem úgy nagyjából egy játékban se jó a gyári, soha !!! 😄D

Alexease
Tudom, magamnak atallitottam, amugy nem is hasznaltam volna😊

Igen, de nem hivatalosan van benne😉 Gyarilag kellene ezeket a lehetosegeket beepiteni.

Ezeknel a programoknal (ami nem szim, hanem „egyszerubb cucc), mindig attol parazom, hogy nem lehet majd belepiszkalni es allitani, mert altalaban alapbol mindig „szar”😊

De ugyanigy panaszkonak a tobbiek is – ez nem csak szimes gond – akik TV kamerabol nyomjak, mert nem jo a pozicio, latoszog stb.
Vagy azok akik hatulrol tologatjak, nekik meg a dinamika, befordulas es mittudomenmi nem jo.

Mi a pocsert nem lehet mindent konfigolhatova tenni?!?! Es nem csak ebben!
lac coo
Itt is van ego cam editor, néhány perc alatt állítható minden felé ...

Alexease
Termeszetesen NEM erdemes belerolteni a jatekba sem az emberekre a valos nezetet. Egyreszt 1 monitoron, azon a latoszogen halalos, masreszt az emberek nagyresze kikapcsolodasra vagyik, nem akar kuzdeni.

DE legalabb a LEHETOSEGET adjak meg, hogy mindenki ugy allitsa be maganak a poziciot, latoszoget ahogy akarja.

Tudom hogy en vagyok az extra kissebbseg, de szamomra azonnal hasznalhatatlan es elvezhetetlen lesz valami, amikor nem ott tudok ulni, ahol szeretnek.

Az iR szimulator es draga, de meg ott is atpiszkalom hogy nekem jobb legyen (kicsit elorebb, kicsit lejebb, nagyobb latoszoggel).
Alexease
A #14236-ban a balszeme elott volt valamilyen kamera (igy lehet valamivel magasabban van mint a szeme), es lehet hog a felszemu vezetes miatt tettek valamit az ulesre minimalis magasaitasnak, hogy kompenzalja a terlatas hianyat😄

A #14243-ban nagyon ugy nez ki hogy egy rendes kameras szemuveg (nem is ertem miert nem azt hasznaljak mindenhol). Az elvileg tuti pozicioban van.
Danecay
Pedig szerintem a #14236 és a #14243-ban nagyon nem egyformák a kameramagasságok. Ha a #14236-ban lévõ kamera pozíció jónak néz ki magasságra, akkor #14243 még jobb? 😊
De akárhogy is, akármelyik a valós, egy valódi autóban ülve egy valódi pilóta szemszögébõl akkor is más a helyzet a leírt okok miatt "egy valódi pilótának azért rendelkezésére áll a fej mozgatás lehetõsége, rendelkezik perspektivikus látással, térérzékeléssel, és a többi receptoraitól érkezõ információk összességével"

Másik kérdés, hogy érdemes e ezt beleerõltetni egy játékba, és, hogy ebben a formában ez mennyire reális.

Alexease
Nah, ez mar tutinak tunik (a torzitas most mindegy, a kamera miatt van).

Megnezve barmilyen fenykepet a pilotakrol, azon is latszik milyen melyen ulnek. Talan a plexi alja van egyszintben az orrkuppal, es a kezukon is latszik az ulespozicio.
Alexease
Ez mar jonak nez ki, mint magassag, csak baszott nagy a latoszog a kamera miatt, igy nagyon tavolinak tunik (de eleve tor az egesz, ez latszik a visszapillantokon is).

Eleve, ha 1 monitoron valaki latja a visszapillantot, az mar nem tunik jonak😄
Alexease
Ez sisak kamera, ahogy Lac irta, ez mar nagyon nem az igazi.
lac coo
Bakker... Okoskodtok már !
azért rakta be, hogy megmutassa , hogy 2011-ben még néha keresztbe akart állni kigyorsításkor, most meg nulla. Padlógáz azt jól van .....

Igazából még másodikban sem tudnak padlóra állni mert eldobja magát, de még hármas elején se nagyon ....

Nagyon durva, agyatlan gázadásra ennyi hozató ki belõle ...De ez tényleg idióta pedálkezelés már 😊)) Másodikban, vagy 50 km/h felett már nulla a kipörgés ...😊És 20-30 %-al csökkentett beton tapadással van, mint a gyári ...!

mármint +d -m

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezt elbasztam mivel ez az indiai pálya😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo

Totti5

lac coo
az nem izgat hol végzek, felõlem mehet az AI mint a barom 😊 A közepmezõnybe, vagy kicsit feljebb jókat versenyzek ...

Totti5
Elsõ kanyarban már ellenkormányzott. Na ilyen mozdulatok nincsenek a 2012ben... ez csont száraz slicken. Én esõt írtam.

Danecay
Az AI-t is kordában lehet tartani ám! <#ravasz1>

lac coo
Hát pedig ilyesmi, hidd el 😊

Danecay
Ez meg már a másik véglet! Ez egyenlõ azzal mintha vakon vezetne. Lehet remekül rálát a visszapillantóra, csakhogy elõrefelé autózik! 😊

Danecay
Akkor Alonso is biztos csak árkádozik 😊

zzeN
Na ez már valósnak tûnik: