Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#14291:kopna hibasodna a motor, valto....
Na igen, ezt is beletehetnék.Talán majd jõvõre.(álmodik a nyomor)😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A körítés már megvan. Most már "csak" a fizika, gumi, ffb, ai, hang kellene.
Ha tényleg a GRID 2-ben is használt, EGO 3-s engine-t használja majd, és jól megcsinálták, akkor a grafika szerintem jó lesz.)
No meg aztán valljuk be, hogy a valódi Forma 1-ben sem történt túl nagy változás a tavalyi évhez képest! Ehhez képest jön a 3013-as kiadás némi klasszikus tartalommal is felvértezve, de még mindig csak átcímkézett verziót emlegetnek egyesek. Ezen felül a 2013-as kiadás elvileg a legutolsó, GRID 2-ben is használt, EGO 3-s engine-t használja majd ami remek látvány mellett nagy fokú optimalizáltságról is tanúbizonyságot tett, mindemellett állítólag az egyik legfejlettebb grafikus engine a piacon (utóbbit csak olvastam valahol 😊
Nyilván a továbbfejlesztett vezetési modellt, szuper intelligens AI-t és a többi marketing szöveget már nem hozom fel, mert ezek vagy igazak vagy nem, majd meglátjuk, megtapasztaljuk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem ki tudnának magukból préselni többet és jobbat, ha akarnának a Codemastersék. De minek!? Lehet, azt gondolják Konzolra jó ez. Úgyis lassan mindent arra fejlesztenek. Mindegy, majd kiderül, hogy csak egy, 2013-ra átcimkézett játék lesz, vagy valami különleges alkotás.)
Egy darab bajom volt mindig, a kormanyzas es az FFB.
Amúgy kicsit az az érzésem ezzel a játékkal kapcsolatban mint az Uwe Boll filmekkel, egész egyszerûen divat fikázni. Annak aki már bele tett pl. az rFactor-ba egy pár kört, már rögtön sz*ar, gagyi, árkád. Csinálhat a CM bármit ami jobb minden eddigi F1-es megoldásnál, kivitelezésnél, az akkor is csak fikázásra ad okot. A magam részérõl, lehet akármilyen árkád, kevés autós játék nyújt ilyen hangulatos versenyzési élményt, F1-re leszûkítve meg különösen. Kötve hiszem, hogy bármelyik rF, vagy F1 Challenge MOD akár a közelébe érhetne, de akkor viszont nem értem mi a fikázás alapja. Ha mégis jobbak a MOD-ok, akkor azokkal kell játszani, vagy ha maga az F1 sem érdekel nem értem mi értelme a lehúzó hangvételû hozzászólásoknak!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A bevágott jelenetekrõl nem lennék meglepve ha a hang csak alá volt keverve.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ajánlom figyelmetekbe 😊<#awink>#awink>
Kíváncsi vagyok CODEMASTERS-éknál mit fog takarni a GRID 2-ben debütáló MOD-olhatóság ami a következõ hivatalos PATCH-el érkezik.
Igen, de nem hivatalosan van benne😉 Gyarilag kellene ezeket a lehetosegeket beepiteni.
Ezeknel a programoknal (ami nem szim, hanem „egyszerubb cucc), mindig attol parazom, hogy nem lehet majd belepiszkalni es allitani, mert altalaban alapbol mindig „szar”😊
De ugyanigy panaszkonak a tobbiek is – ez nem csak szimes gond – akik TV kamerabol nyomjak, mert nem jo a pozicio, latoszog stb.
Vagy azok akik hatulrol tologatjak, nekik meg a dinamika, befordulas es mittudomenmi nem jo.
Mi a pocsert nem lehet mindent konfigolhatova tenni?!?! Es nem csak ebben!
DE legalabb a LEHETOSEGET adjak meg, hogy mindenki ugy allitsa be maganak a poziciot, latoszoget ahogy akarja.
Tudom hogy en vagyok az extra kissebbseg, de szamomra azonnal hasznalhatatlan es elvezhetetlen lesz valami, amikor nem ott tudok ulni, ahol szeretnek.
Az iR szimulator es draga, de meg ott is atpiszkalom hogy nekem jobb legyen (kicsit elorebb, kicsit lejebb, nagyobb latoszoggel).
A #14243-ban nagyon ugy nez ki hogy egy rendes kameras szemuveg (nem is ertem miert nem azt hasznaljak mindenhol). Az elvileg tuti pozicioban van.
De akárhogy is, akármelyik a valós, egy valódi autóban ülve egy valódi pilóta szemszögébõl akkor is más a helyzet a leírt okok miatt "egy valódi pilótának azért rendelkezésére áll a fej mozgatás lehetõsége, rendelkezik perspektivikus látással, térérzékeléssel, és a többi receptoraitól érkezõ információk összességével"
Másik kérdés, hogy érdemes e ezt beleerõltetni egy játékba, és, hogy ebben a formában ez mennyire reális.
Megnezve barmilyen fenykepet a pilotakrol, azon is latszik milyen melyen ulnek. Talan a plexi alja van egyszintben az orrkuppal, es a kezukon is latszik az ulespozicio.
Eleve, ha 1 monitoron valaki latja a visszapillantot, az mar nem tunik jonak😄
azért rakta be, hogy megmutassa , hogy 2011-ben még néha keresztbe akart állni kigyorsításkor, most meg nulla. Padlógáz azt jól van .....
Igazából még másodikban sem tudnak padlóra állni mert eldobja magát, de még hármas elején se nagyon ....
Nagyon durva, agyatlan gázadásra ennyi hozató ki belõle ...De ez tényleg idióta pedálkezelés már 😊)) Másodikban, vagy 50 km/h felett már nulla a kipörgés ...😊És 20-30 %-al csökkentett beton tapadással van, mint a gyári ...!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.