21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#16128 Nextgen ego cucc biztos mar keszul egy ideje, nekik ez kotelezo az uj konzol miatt, jo ideje elkezdhettek mar, es nekik iszonyat jo az alap cucc, barmit pillanatok alatt osszelegoznak vele.... -
#16127 Kíváncsi leszek mikor lesz ebből megjelenés. Arról volt szó, hogy az F1 2014 megjelenésekor bővebb infókat fognak publikálni az F1 2015-ről, sőt valami ingame prezentálás is rémlik. Ehhez képest eltelt az óta 2 hónap és semmilyen hírértékkel bíró infó nem hagyta el a CM háza táját a témát illetően. Legalábbis én nem hallottam róla. Lesz ebből május, de még inkább június is szerintem :) -
#16126 Hát csak az elején ki a fene venné meg egy pályával :)
Amúgy voltak6vannak ilyen eventek, érd utol a csapattársat más gumin meg hasonlók ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.17. 22:41:23 -
#16125 Az utolso NASCAR jatekokban volt hasonlo, hogy valodi versenyeken vettek fel GPS-szel (elvileg) dolgokat, es azokat a versneyeket, fuitamokat vag csak egyes reszeit lehetett vegigjatzani.
A warez ellen tuti lenne az a megoldas (2-4 hetente kiadni a palyat, az aktualis erosorendet, festeseket, reklamokat, erdemenyeket). Plusz egesz evben lenyegeben promoznak a jatekot. Nem a lefutott zezon probalnak eladni. Mashol mukodott hogy a szezon kezdetekor adtak ki. Max nem frissitettek ev kozben:DDD -
Timbu #16124 Nem a pálya változik, hanem nem tudják előre, hogy az azévi autók milyen köridőkre lesznek képesek + a csapatok közötti erősorrendet sem ismerik. Bár ezt meg tudnák oldani patchekkel is. Meg mondjuk a warez ellen is jó lenne egy ilyen megoldás.
Olyat is el tudnék képzelni (már ha nem egy ilyen sótlan banda lennének), hogy a futamok után kiadnának egy "játszd újra a futam jeles eseményit" küldetést (volt korábban is valami ilyen, hogy 10 kör van hátra, negyedik vagy, nyerd meg a versenyt).
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2014.12.17. 22:15:52 -
#16123 annak ugy mi értelme ha már eleve készen van?
jó, teszem azt kiadják még év elején, de aztán májusba hirtelen döntéssel valami nagyot változtatnak a hungaroringen, akkor adjanak ki hozzá egy DLC-t, ami már a váloztatott ring lenne benne :D -
#16122 Jovore valtozik, evelejen adjak ki, aztan folyamatosan jonnek hozza a cuccok. Ponos leiras nincs (nem is neztem utana), de elkepzelheto, hogy a palyakat is folyamataban adjak ki?! -
#16121 az ujrol lehet tudni valamit? mikor jelenik meg? jó lenne ha avblamikor év elején, tök gáz hogy a 2014es is 2 honapja hogy kijött de már rég vége a szezonnak. a 2015ös szezont meg kicsit rossz úgy nézni hogy közbe a 2014-el játszok :D -
#16120 Igen, azt probaltam, de ennyi erovel kezzel atirom:)
Gyari lehetoseg kellene (talan jovore a Nextgen-be belefer – de valamiert nem bizom bennuk, tuti nem lesz benne:DDD), vagy kulso progi, ami az autoban allit es elment.
De valahogy nem izgat, amennyit (nem:P) megyek vele, arr atokeletes, azt az 1 Williams-t evente egyszer beallitom, aztan kesz;D -
#16119 De, van, ha jol emlekszem ego cam editor a neve.
De az is fapad, bellit majd jatekban kiprobal..... -
#16118 A cockpit es egyeb kamerapoziciok a kezdetek ota szarok es problemasok, minden evben piszkalni kell, de a Codies szarik ra, a mai napig nem tettek bele lehetoseget. MOD-kent (program) sem lattam semmit. Manualisan lehet kicsomagolni es irogatni az XML-eket, de az eleg gaz. -
Joint Joe #16117 Sziasztok. Van olyan kiegészítő, vagy mod, vagy valami program, amiben a 2014-es játék kameraállásain tudok süllyeszteni, emelni, közelíteni vagy távolítani??
Utoljára szerkesztette: Joint Joe, 2014.12.17. 17:58:42 -
#16116 Azt hiszem már értem :) Emlékeimre támaszkodva,. ESC/ Session options/ Vote session skip (vagy hasonló) és azt hiszem szavazni is hasonlóképpen kell. -
#16115 En ertettem, de sajnos nem tudom;) Sose mentem onlne. -
#16114 Sietve írtam játék közben :D
A lényeg, hogy hogyan lehet szavazást indítani hogy vége legyen az időmérőnek és kezdődjön a verseny. Illetve ha már elindította valaki a szavazást, hogyan lehet rá szavazni. -
#16113 En ertem, mit akar, de nem tudom:)
Nem artana az elejere nagy kezdobetu, bele nehany vesszo es plusz 1-2 betu:) -
#16112 Nem értem! -
#16111 ha megyünk egy időmérőt de ne akarjuk kivárni hogy lehet szavazni meg szavazást inditani hogy verseny leyen? -
#16110 Nekem is csak azért van még fent, mert a 3 éves gyerekem néha ezzel kormányozik az ölemből, úgy hogy be van kapcsolva neki minden segítség, így legalább nem olyan játékot kell elállítgatni amit használok is :) Most vettem csak észre, a törést nem lehet kikapcsolni? -
#16109 amúgy mik a hírek, van aki megvette a földön ? :))
Én most rááldoztam egy kis időt, hogy kipróbáljam normálisan , de kb 5 percet bírtam...
Ez valami bődületesen szar lett!!!! -
#16108 Na ugye megmondtam
-
attila46 #16107 Valaki használ közületek a gamehez dashmeter pro-t??ha igen irja már ne nekem legyen szives a konfigolást mert nekem nem sikerült...köszi -
hqx #16106 :D A múltkor én is láttam. Ez olyan, mikor az rFactor 2, és AC-hez nyavajognak ilyen modokért. Nevetséges... -
#16105 ez azzzz!végre ! :) -
#16104 F1 2015 Mod V1.2 -
#16103 Szerintem azt akarja látni hogy mennyi van kb. hátra még az ERSből -
Timbu #16102 Idén már nem a pilóták kapcsolják a villanymotort ki/be. Elektronika szabályozza, ami összehangolja az MGU-K, MGU-H és a villanymotor működését. -
#16101 Akkor még egyszer kérdezem, mit szerettél volna látni, ami nincs ? :) -
argo001 #16100 Elég régóta. Értem is. -
#16099 Ott ahol lennie kell. Nézel te F1et? érted az F1et? -
#16098 A felvezető körben kell beállítani az Ó betűvel -
argo001 #16097 ERS-et írtam, nem KERS-et. -
#16096 A kérdésedre az a válasz, hogy ott, ahol az állítható váltóáttátelek. A mesében :) -
#16095 Nem ez kerdes, hogy hol kellene lennie ahol most nincs? :) -
argo001 #16094 Ez válasz akart lenni? -
#16093 Hat hol kellene lenni neki ? :) -
argo001 #16092 És hol az ERS? Ez a játék szarabb, mint a tavalyi, pedig azt hittem, az irreális gumikopást nem lehet alulmúlni. -
argo001 #16091 Csak én érzem rosszul, vagy lehetetlen legenden versenyképesnek lenni? -
#16090 Vagy ne adj isten megnezzuk mit tud a setup menu ! :)) -
#16089 Én pl a kormányon lévő d-pad-el tudom.