Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindent lehet allitani, nem csak a poziciokat, hanem a dinamikat es efekteket is – es nem tesznek a progiba egy advanced menut, hogy ki lehessen hasznalni.
A kormanyzas, FFB es a fizika is tuti hasonlo elgagyizas aldozata.
#14790: A vezetõ keze miatt.
Durva, még jó, hogy én nem tapasztalatam.
Ex-has allitottam egyelore, ki-be kell lepkedni a palyara, nem volt turelmem hozza.
A lenyeg, hogy olyan irrealisan rossz volt a ket irany kormanyzasa, hogy ha jobbra forditottam az enyemet 90 fokkal, akkor o mar 180-nal tartott, ha balra forditottam 90 fokkal, akkor o meg szinte meg sem mozgatta😄
De a kerekek rendesen mozogtak.
Azaz, legyen valóságosabb és dobja is meg az autót, és nekem kelljen korrigálnom ha már erõsen támadom a kerékvetõt.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Meg allitgatni kell, de ha egy meglesz, akkor a pozicio kivetelevel jo lesz nagyreszt a tobbihez is.
2-3 kort mentem eddig, de hozza kell szokni a tobbihez kepest kicsit padlogaz-padlofek uzemmodhoz😄 Egyreszt F1 masreszt Codies😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezt honnan tudod ilyen pontosan?😊
Allo helyzetben es lassan jonak tunik, de sajnos csak nagy sebessegnel derulne ki, hogy mit piszkal bele a program a vezetesbe (pl. sebesseg fuggo kormanyszog). De azt meg ugy sem lehet latni (a kerekeken)😊
Osszehasonlitani lehetne masikkal, de amiben van F1, az mas kategoria.
Kicsit sinautonak tunin, de szerencsere nem buta, itt nem az autokezelese adja a fo jatekelmenyt.
De van/volt erdekesseg is😊
A kormanyzas teljesen linearis, a kormanyszog allitas mukodik, de a virtualis kormany eleinte ossze-vissza ment. Jobbra ketszer gyorsabban fordult mint balra. Raadasul jobbra ~50 fokkal a kormanyom vege elott elerte a veget. Plusz durva sebessegfuggo kormanyzast is mutatott (kettesben rangatva es gyorsitva, 100 korul mar alig mozgott a kormany😛).
Aztan egy ki-be lepesnel „megjavult”
Amugy a kormanyzas jonak tunik, de ezek alapjan nem fogadnek ra😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
* Classics - tetszik
* Season 2013 - tetszik
* Online - Kivették az XP-rendszert, azonkívül nem látok változást
* Irányítás - Logitech MOMO-val nálam kifogástalan
És ami nem tetszik: túl könnyû fékezni! Állandó padlófékkel se blokkolom szinte soha a gumikat. Mintha ABS lenne bekapcsolva. Más tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Ettõl függetlenül nem rossz a game 1-2 hónapig elleszek vele.
Továbbra is keresek valakit Coop Champ-ra, nem virágboltival.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
De gondolom megint szándékosan hagynak benne ennyi egyértelmûen buta dolgot ....Lehet még a héten jön az elsõ patch ...steam, semmibe nem kerülnekik .
De sajnos 18 AI a bukótérben elég élvezhetetlen .😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gyorsban virágbolti verzióval, pár kör megtétele után, ez a tapasztalat. Szokni kell! Van amiben jó irányba mentek el a fejlesztõk, de van olyan ami egyelõre nem tetszik!
Talán majd kipihenten, nyugodtabb lelki állapotban, nem pár kör megtétele után változik majd a véleményem!
Regebben amikor neztem Codies cuccot (bar az valszeg a Grid 1 volt), ott ha nullara allitottam, en egyhelyben alltam, az AI meg ugy ment, mintha semmi sem tortent volna😄DD
Lehet, hogy most mar nem teljesen droton huzzak oket.
#14751 Álmodban!😊 F1 2013 sokkal jobb!😊 De beállítja!😊 Nekem beállította a gépemhez az elsõ játék indításnál. Hozzá sem kell nyulnom a graf beállításokhoz.
#14752 Nekem F1 es F2 írt. Nekem a cockpitek is tetszenek. De, majd lehet állítok rajta.😊 Szerintem nem sínautó.😊 Elég jól mozognak a gépek!😊
#14754 Tényleg adrenalin pumpáló.😊 Nagyon jó hangulata van!😊 Igen, tényleg adagolni kell a gázt. Finoman kell vele bánni.😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hogy sínautó vagy nem, azt én nem is tudom eldönteni, néha jó néha nem 😊 mindenesetre visszarakom a tavalyi surfacematerial-t , hátha az is jó 😊
Régi autót csak egyet néztem, annak valóban nem való ez a játék. Mai F1-nek elmegy, én el leszek vele .Hangulat továbbra is csillagos ötös .
nekem eddig nagyon bejön
persze all-assist-OFF és cockpit nézet
szabály szerint adrenalin pumpáló 😊
bárhol elkottázod a féktávot mész a susnyásba v. a szalagkorlát-puszi
befordított kormánynál szépen adagolni kell a gázt, különben ringlispíl 😊)
stb-stb
megérte év eleje óta oltani õket facebookon
már-már spam jelleggel
"hope All-assist-OFF shall mean significantly different driving style
being close to simulation
Forza 4 did it"
más:
young-driver test - 2 körös abu-dhabi pálya
1.5 mp-cel max tudom megközelíteni a bronzot
persze a fenti beállításokkal
megcsinálta ezt valaki all-assist-OFF és cockpit view?
mi a titok? 😊
Just do it :)
Aki MOMO-t használ leírhatná nekem milyen force feedback beállításokat használ a driverben + a játékban, a héten vettem és ez az elsõ kormányom szóval ilyen téren még nem vagyok teljesen képbe
A kormanyzas valamivel jobb lett, de most hogy be van kapcsolva a Spring a driverben, igy hasznalhato. De majd allitok rajta, talan mar mukodik a config file is;P
A YoungDriverTest-nel szerncsere kiszurta, hogy a tavalyi is megvan, hasznaltam, megcsinaltam, es felajanlotta hogy kihagyhatom az elsot. De azert bekaphatnak, mert valasszam a 18 vagy a 19-es gombot?!😊 Miert nem mennek a busba😄DDD Meg szerencse, hogy vakon nyomkodasban eltalaltam a jo gombot😄
Ez PC basszus, miert nem lehet F1 es F2?!?!
A cockpitek irtozatosan szarok, eloszor meg kell csinalni, mert igy hasznalhatatlan.
HPattern es kuplung valoban nincs, ami vicc 2013-ban, foleg a Classic tartalomnal. A Codies tehet egy szivesseget...
Amugy meg eleg sinautonak tunnek.
I met God. She's black
De inkább azoknak a véleményére lennék kíváncsi, akik jobban megtudják ítélni a sok elvakult idiótától, szóval, milyen lett a játék?😄
/bocsi ha valakit megbántottam, ha esetleg van itt olyan aki ott kommentel, de tényleg eléggé a béka segge alatt van az intelligencia szint ott/
I met God. She's black
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64