Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, hát látszik, hogy értenek hozzá valamennyire, de Codemasters sosem csinált szimet. Lehetne több is, de összességében kihozták belõle amit lehetett. Legalább is, amit a vásárlók engednek/engedtek.😄 Kipróbáltam gamepaddal is, és durván csúszkál az autó. Fõleg, ha gombbal nyomja az ember a gázt, analog karral irányitva.😄 Azt hiszem lesz itt sírás!😄 Lehet, hogy a következõ patch-ben "javítják".😄
Alexease
En azt utalom benne, pontosabban a Codies-be, hogy felmillio dolgot tud az engine, teljesen jo is lehetne, a kameraallitasok a legprofibbak amiket latni: ~6000 sor a kamera file 1 autohoz, csak a head-cam, ami a lenyeg, 150 sor. Plusz mindenhez kulon lehet allitani a hatranezeseket is.
Mindent lehet allitani, nem csak a poziciokat, hanem a dinamikat es efekteket is – es nem tesznek a progiba egy advanced menut, hogy ki lehessen hasznalni.

A kormanyzas, FFB es a fizika is tuti hasonlo elgagyizas aldozata.
Ja, a tavalyinál is ezt kellet csinálni. Úgy utálom.
#14790: A vezetõ keze miatt.
Ja, nem vettem észre „~”.😄 Már csak fél szemmel látok.
Durva, még jó, hogy én nem tapasztalatam.
Alexease
Egyelore kikapcsoltam a kanyarbanezest (idiotan billegett), es minimumra vettem a kanyarba dolest.
Ex-has allitottam egyelore, ki-be kell lepkedni a palyara, nem volt turelmem hozza.
Hm... nem rossz ez a kamera beállítás.😊 Habár a kanyaríveket nem látom mindig pontosan.
Alexease
Az FFB sem megbizhato (legalabbis a sokfajta rangatas), mert az is mind kamu😄 Eleg ha csak belenezel az effekt file-ba😛
Alexease
Oda irtam hogy „~” vagyis uszkve, es mivel nyolcad fordulat 45 fok, es annal valamivel tobb volt, annyira tippelek😄 De teljesen lenyegtelen😄

A lenyeg, hogy olyan irrealisan rossz volt a ket irany kormanyzasa, hogy ha jobbra forditottam az enyemet 90 fokkal, akkor o mar 180-nal tartott, ha balra forditottam 90 fokkal, akkor o meg szinte meg sem mozgatta😄
De a kerekek rendesen mozogtak.
Tehát: A valóságban kéne ott korrigálnod hisz megpattan a kocsi a kerékvetõn stb... A játékban viszont ez nincs hatással az autó viselkedésére, mármint, hogy megdobja, megcsúszik a kövön, viszont gondolom mivel tudták a fejlesztõk, hogy ez így fos, beletették a kamu kormány mozgást.

Azaz, legyen valóságosabb és dobja is meg az autót, és nekem kelljen korrigálnom ha már erõsen támadom a kerékvetõt.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Á, csak úgy kérdezem.😊
Alexease
Azt nem neztem😉 Meg csak a cockpit-re neztem ra, mert az elsodleges, anelkul foss az egesz😄D Csinaltam egy gyors beallitast, hogy korbe tudjak menni, mert ami benne van, az nagyon idegesitoen szar.
Meg allitgatni kell, de ha egy meglesz, akkor a pozicio kivetelevel jo lesz nagyreszt a tobbihez is.

2-3 kort mentem eddig, de hozza kell szokni a tobbihez kepest kicsit padlogaz-padlofek uzemmodhoz😄 Egyreszt F1 masreszt Codies😄DDD

lac coo
miért lényeg, hogy pontos-e az adat ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Raadasul jobbra ~50 fokkal a kormanyom vege elott elerte a veget.
Ezt honnan tudod ilyen pontosan?😊
Alexease
Azt a kormanyt felejtsd el, ahhoz ne viszonyits. Kicsit idegesito, szokasos parasztvakitas, de ez van.

Allo helyzetben es lassan jonak tunik, de sajnos csak nagy sebessegnel derulne ki, hogy mit piszkal bele a program a vezetesbe (pl. sebesseg fuggo kormanyszog). De azt meg ugy sem lehet latni (a kerekeken)😊

Osszehasonlitani lehetne masikkal, de amiben van F1, az mas kategoria.
Kicsit sinautonak tunin, de szerencsere nem buta, itt nem az autokezelese adja a fo jatekelmenyt.
Belenéztem a krekkbe, és ha w***z verziót használ valaki, akkor kell lennie a F1 2013 könyvtárban egy steam_api.ini fájlnak. Abban szerintem át lehet írni a nevet az UserName= résznél.
lac coo
És nem lehet kibányászni ezt a fake rángatást ?

Alexease
Az a virtualis kormany csak latvanyelem, nem sok koze van a kormanyzashoz😄 Eleve a rangatasok es minimal ellenkormanyzasok mind fake😊

De van/volt erdekesseg is😊
A kormanyzas teljesen linearis, a kormanyszog allitas mukodik, de a virtualis kormany eleinte ossze-vissza ment. Jobbra ketszer gyorsabban fordult mint balra. Raadasul jobbra ~50 fokkal a kormanyom vege elott elerte a veget. Plusz durva sebessegfuggo kormanyzast is mutatott (kettesben rangatva es gyorsitva, 100 korul mar alig mozgott a kormany😛).

Aztan egy ki-be lepesnel „megjavult”
Amugy a kormanyzas jonak tunik, de ezek alapjan nem fogadnek ra😄
Totti5
fékerõ max és nyomd az elsõ tengelyre bátran😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Ha nagyon rövidet fékezel, akkor a végén blokkol, fõleg ha ívre fordítod... ez mindig ilyen volt ...

dr Kotász
Kipróbáltam:

* Classics - tetszik
* Season 2013 - tetszik
* Online - Kivették az XP-rendszert, azonkívül nem látok változást
* Irányítás - Logitech MOMO-val nálam kifogástalan

És ami nem tetszik: túl könnyû fékezni! Állandó padlófékkel se blokkolom szinte soha a gumikat. Mintha ABS lenne bekapcsolva. Más tapasztalat ezzel kapcsolatban?
lac coo
Ha gond nélkül a pályán maradok miért kéne korrigálnom ? 😊 elég nyakatekert gondolatmenet ...Vagyis nem kormányoz semmit, ez a lényeg... engem idegel az tuti 😊

Igen az csak látványelem, viszont amikor korrigál, akkor valójában neked is kéne csak ugye még mindig sínautó így ha nem teszed akkor is gond nélkül a pályán maradsz.

Ettõl függetlenül nem rossz a game 1-2 hónapig elleszek vele.

Továbbra is keresek valakit Coop Champ-ra, nem virágboltival.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Meg kell venni ...<#nemtudom>

Empty
Miért nem lehet nevet létrehozni benne? Csak Player One.

Totti5
Semmi ilyen nincs. A kerékvetõs "rángás" csupán látványelem. Nincs semmi autómatikus kormányzás, még mielõtt elkezd terjedni a hülyeség...

lac coo
De ha rászaladsz a kerékvetõre, akkor is berántja a kormányt, de nem megy arra az autó, szóval szerintem az nem kormányoz csak látványelem ...

De gondolom megint szándékosan hagynak benne ennyi egyértelmûen buta dolgot ....Lehet még a héten jön az elsõ patch ...steam, semmibe nem kerülnekik .

Danecay
Olyan mintha látható módon a virtuális kormánnyal valami automatika rákorrigálna a kanyar ívére, ha az kormánnyal nem megfelelõen választom meg. Konkrétan olyan mintha be lenne kapcsolva a driving assistance, de ellenõrizve a segítségeket, minden OFF-on van és azt hiszem driving assistance-t nem is láttam a menüben! Ha nem cockpit nézetbõl mennél, próbáld ki úgy, gondolom így észrevehetõbb mint T cam-ból!

lac coo
szerintem a rángatásra gondol, én nem tudom, de szerintem az csak látvány elem, billeseknek ...De tény , hogy rohadt zavaró .

Totti5
Mi az az autómata kormányzás?!

lac coo
Nekem nagyon hiányzik, hogy a tapadást levegyem, irgalmatlan féktávok vannak így, és elég faláb kell, hogy a gázadás se jöjjön össze ...

De sajnos 18 AI a bukótérben elég élvezhetetlen .😊

Firerock
Az miért lehet hogy a játék egész jól fut(Sokkal rosszabul mint a tavalyi),viszont a "videók",szóval amikor bemegy a boxba,beül az autóba,örül a végén. akkor mintha diavetítést néznék.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Danecay
Én mindig pártolója voltam a játéknak, de a GRID2 az irányítással kapcsolatban sajna nekem is eszembe jutott 😞 Alex, végre tudom, hogy milyen FFB lyukról beszéltél mind ezidáig 😞 Grafika jó, láthatóan és benchmark szerint is szebben fut mint a tavalyi! Az automata kormányzástól, alig egy pár kör megtétele után rosszul vagyok (remélem az elsõ PATCH-ben kiszedik, javítják vagy mittudomén), viszont a kigyorsításon nehezítettek, óvatlanabb gázadásnál keresztbe lehet állni a géppel.

Gyorsban virágbolti verzióval, pár kör megtétele után, ez a tapasztalat. Szokni kell! Van amiben jó irányba mentek el a fejlesztõk, de van olyan ami egyelõre nem tetszik!

Talán majd kipihenten, nyugodtabb lelki állapotban, nem pár kör megtétele után változik majd a véleményem!

Ez a játék most igazán jó lett. Nekem tetszik, megfelelõ a nehézség, a vezetés valamivel realisztikusabb, a classic módért pedig külön piros pont.

Alexease
Hasznalja az AI a tapadas file-t?!
Regebben amikor neztem Codies cuccot (bar az valszeg a Grid 1 volt), ott ha nullara allitottam, en egyhelyben alltam, az AI meg ugy ment, mintha semmi sem tortent volna😄DD

Lehet, hogy most mar nem teljesen droton huzzak oket.
Alexease
Lehet olyan kormanyod van, aminek nem tudott mit kezdeni a driverevel, keves rajta a gomb es inkabb abillt valasztotta.
Alexease
Mint file valszeg minden jo, de azert valtoztak az autok, hozza kell allitani az biztos.
#14739 Én sem értem. Szerintem jó lett a játék!😊
#14751 Álmodban!😊 F1 2013 sokkal jobb!😊 De beállítja!😊 Nekem beállította a gépemhez az elsõ játék indításnál. Hozzá sem kell nyulnom a graf beállításokhoz.
#14752 Nekem F1 es F2 írt. Nekem a cockpitek is tetszenek. De, majd lehet állítok rajta.😊 Szerintem nem sínautó.😊 Elég jól mozognak a gépek!😊
#14754 Tényleg adrenalin pumpáló.😊 Nagyon jó hangulata van!😊 Igen, tényleg adagolni kell a gázt. Finoman kell vele bánni.😊
lac coo
Áááááh, nem a jó a csökkentett tapadás, az AI nem bír vele, mindenki kapálni megy 😞((

A classic editionben a régi F1-es kocsik és pályák alapból kivannak nyitva?

Firerock
Nekem teljesen jól kopik. A kiállás elõtti kört már alig bírtam teljesíteni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lac coo
Kamera file is jó a tavalyi .
Hogy sínautó vagy nem, azt én nem is tudom eldönteni, néha jó néha nem 😊 mindenesetre visszarakom a tavalyi surfacematerial-t , hátha az is jó 😊
Régi autót csak egyet néztem, annak valóban nem való ez a játék. Mai F1-nek elmegy, én el leszek vele .Hangulat továbbra is csillagos ötös .

Muttley
gyerekek, van fizika a játék alatt 😊)
nekem eddig nagyon bejön
persze all-assist-OFF és cockpit nézet
szabály szerint adrenalin pumpáló 😊
bárhol elkottázod a féktávot mész a susnyásba v. a szalagkorlát-puszi
befordított kormánynál szépen adagolni kell a gázt, különben ringlispíl 😊)
stb-stb

megérte év eleje óta oltani õket facebookon
már-már spam jelleggel
"hope All-assist-OFF shall mean significantly different driving style
being close to simulation
Forza 4 did it"

más:

young-driver test - 2 körös abu-dhabi pálya

1.5 mp-cel max tudom megközelíteni a bronzot
persze a fenti beállításokkal
megcsinálta ezt valaki all-assist-OFF és cockpit view?
mi a titok? 😊

Just do it :)

B0GE5z
Szerintem nincs vele semmi probléma, az ottani véleményekre meg tök felesleges alapozni ott mindig csak az oltás meg a fikázás megy xd
Aki MOMO-t használ leírhatná nekem milyen force feedback beállításokat használ a driverben + a játékban, a héten vettem és ez az elsõ kormányom szóval ilyen téren még nem vagyok teljesen képbe

Alexease
Igen, vegigneztem, ugyanaz mint tavaly.
A kormanyzas valamivel jobb lett, de most hogy be van kapcsolva a Spring a driverben, igy hasznalhato. De majd allitok rajta, talan mar mukodik a config file is;P

A YoungDriverTest-nel szerncsere kiszurta, hogy a tavalyi is megvan, hasznaltam, megcsinaltam, es felajanlotta hogy kihagyhatom az elsot. De azert bekaphatnak, mert valasszam a 18 vagy a 19-es gombot?!😊 Miert nem mennek a busba😄DDD Meg szerencse, hogy vakon nyomkodasban eltalaltam a jo gombot😄
Ez PC basszus, miert nem lehet F1 es F2?!?!

A cockpitek irtozatosan szarok, eloszor meg kell csinalni, mert igy hasznalhatatlan.

HPattern es kuplung valoban nincs, ami vicc 2013-ban, foleg a Classic tartalomnal. A Codies tehet egy szivesseget...
Amugy meg eleg sinautonak tunnek.
Virágboltinál szerintem nem állítja a grafikai beállításokat 87 fps az átlagom 1 i5+gtx 480 konfiggal ami szerintem ha a tavalyi motort is használja a játék akkor is kizárt.Az classikban szinte az összes autónak ugyanaz a fizikája,irányítás meg gyakorlatilag semmit nem változott a 2012-höz képest.1 újabb lóbõr ezért nem vettem meg.... remélem 5xre adnak valami újat.....

lac coo
az csak valami látvány effekt szerintem, hogy rángatja a kormányt íven meg kerékvetõkön ... De engem is zavar .

szabii98
ez aztán összerakott mondat lett.ahh, de jó is, hogy van szerkesztésgomb. ja, nincs

I met God. She's black

szabii98
A sok okos f1-live kommentelõ ismét savazza a játékot, mert ott az a menõ, és õk valamiért -még mindig- szimulátort várnak.
De inkább azoknak a véleményére lennék kíváncsi, akik jobban megtudják ítélni a sok elvakult idiótától, szóval, milyen lett a játék?😄
/bocsi ha valakit megbántottam, ha esetleg van itt olyan aki ott kommentel, de tényleg eléggé a béka segge alatt van az intelligencia szint ott/

I met God. She's black

Az FFb ennél a játéknál nem is érdekelne, de, hogy helyettem kormányoz, az nem tetszik. Ha az "automata" tud ellenkormányhozni, akkor miért nem lehet ezt a játékosra bízni?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Nem is te volnál 😊))) Amúgy ugyanaz az mint a tavalyi ...😊