Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
azért az kibaszott röhej,hogy 1 NAPOS játéknál már vannak csalók hivatalos szervereken. A másik röhej meg hogy ezekszerint 1 nap alatt készült valami hack??!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo
A csalók a szarok, nem a gém ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alonso 1:38-at ment qualon. Én 3 mp-vel lassabbat. Az elsõ helyezett 37mp-t vert Alo-ra... Ez csalás mert szar a gém

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Nem biztos hogy csalnak, egyszeruen a sok segitseg es az ilyen stilusu jatekra szocializalodott reflexek miatt ennyit tudnak😄
Persze benne van a csalas lehetosege is, de 20-30 masodperc elony az meg realisnak tunik😛

Szoktam menni SRW/ACR-rel is, azk hotlap programok, raadasul fizetnek erte ha jo idot mesz. Csalni elvileg ott sem lehet (bar a +200$-os kifizeteseknel megtalaltak a modjat😄DDDD), de brutalis idok vannak.

Foleg az SRW-ben, pedig az rF1 alapu es korlatozottak a segitsegek. Az elso nehany korom utan, amikor ugy erzem hogy ez egy atlagos, jol sikerul karika, az altalaban 10-15 sec plusz😄 Nehany masodpercig fel lehet zarkozni, altalaban 12-15. hely – a 10-ig fizet😛

Amiota atszerveztek a progit, erdemben 15 ember jatszik, a tobbiek csak tolteleknek vannak. Koraban sulyosabb volt, amikor tobb szinten is indultak, havi szinten 2-300$-t is ossze autozhattak.

Az ACR simcade, de eleg jo, csalni nem hiszem... De ott is vannak brutal idok, pedig nem egyszeru a cucc. De nem 10-20 sec, csak 1-3, ami realis, mert megiscsak ugyesebbek es/vagy segitseggel mennek es/vagy irtozat mennyiseget gyakorolnak.

Ja, es ott a szerencsetlen RaceRoom, az is hotlap. Az is durva, de az nagyon semmi program...

A lenyeg, hogy ez meg total arkad is tud lenni, a celkozonseg nagyresze is az, semmi szures nincs az idoknel, es meg bugos is lehet (nem letkerdes hogy korrekt legyen a hotlap – nem fizetnek erte).

Ennel max a feladat miatt erdemes menni nehany kort racenet-en, amugy semmi ertelme. Legalabbis annak, aki nem csak egy ujabb szines foltot akar korbe tolni egy nagy szines akadalypalyan😊
Bírom, hogy ezekben a fél-arcade gamékban sosem sikerül megcsinálni, hogy ne lehessen csalni. Benéztem Racenet-re van Evenet Koreai pályán. Mentem kb 6-7 kört, hogy mire elég. Az elsõ 1:01:xx-et ment 😊))))
366LASZLOJANOS01:41.279+00:39.848

bakkerman
jaaa,aha vágom,akkor én hagyom a defaulton,mert ahogy nézem összhangban van 😄

dr Kotász
Driving assists/Pit cameras
lac coo
azt hol lehet bekapcsolni, hogy a pitben maradjon a fülkenézet? Láttam már valahol, de most sehogy nem találom 😊)))

Alexease
Azt meg nem neztem meg, de ha jol tippelek, a virtualis kormany latvanyelemeket tartalmaz (sok rangatas) plusz alapbol a full segitsegekhez van belove, ugy mozgatja, mint amikor a gep vezetne/korigalna helyetted (ha be lenne kapcsolva a sok segitseg).

Ez gondolom azoknal mutat jo, akik billel vagy gamepad-del pocoktetnek, es igy kinezetre nem a szokasos azonnal felismerheto stilus, hanem mintha normalisan menne valaki.

Kormannyal idegesito, de ez van😛
Alexease
Nekem G25, es ugyanaz a beallita smint Lac-nal, csak nalam 100% a Wheel Weight es 50% az Enviroment (de ezek csak FFB-k).

Szerintem ott kalibracios gond lesz. Neha inditaskor (vagy palyabetoltesnel) vagy kalibral vagy nem, de neha csak kozepre mozgatja.
Nalam is anomalias volt egy rovid ideig, bar csak a virtualis kormnyon lehetett latni (bar az kamu😛).

Probalj ki-be taszkolni es/vagy ablak/full kepernyo valtas.
Alexease
#14819-be tettem a kicsomagolot😊 Barmit kibonthatsz😛

Azt nem probaltam meg. Lehet allitani kulon a fejet es a testet is, talan ha nullara allitod oket, akkor a kocsival egyutt fog mozogni.
lac coo
Mekkora utat vegyen figyelembe a kormányodon a játék ...
Ha teszem at pont fél fordulatot fordul a kormányod koppanásig , tehát egy egészet összesen jobbra -balra, és beállítod a szaturációt 100-ra , akkor annyit tudsz tekerni a játékban is ...Ha 50%-ra rakod akkor csak negyedet.negyedet tehát az út felét érzékeli csak.
Persze a játékban a kormány animáció fix, érdemes olyanra belõni, hogy összhangban legyen a két kormány ...

bakkerman
ez a steering saturation mit is jelent pontosan?

lac coo
Nincs😊

Thrusmaster RGT Clutchra nincs ilyened?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Autó beállítások vannak.

Viszont:

nem nagyon próbáltam még a játékot, de beállítást nem tudtam elmenteni, mert bezárulhatatlanul ugrál elõ az ablak Save setupnál hogy "nem adtam meg nevet " (vagy ilyesmi) .
Igen, ingyenes változatba van.
lac coo
G27:

F1racedepartment? hátha ott vannak fent kormány setupok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok

Tudna nekem adni valaki egy setupot a játékhoz g25höz,próbáltam a 2012es beállításokkal, de egyszerûen élvezhetetlen,épp hogy megérintem a gázpedált és már max fordulatszám a kormányzás meg egyszerûen kriminális
Kiváncsi lennék hogy ti a játékon beleül és a logitech profilerben milyen beállítást használtok.

Leo Crowe véleménye és milyen igaza van a replayyel kapcsolatban, amit a Codi 4. szezon óta nem képes beletenni😊

Alexease
Vagy csak raeros😄
nagyon nyugodt sofõr vagy😊

így van, ha rövidet fékezem akkor blokkol ám😊

majd mindjárt megpróbálom😊

lac coo
A legrégebbi Ferrari kameráját kibontod nekem ? 😊
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy "döcögéskor" ne az autó mozogjon alattam, hanem én fixen üljek, és az út ? Magyarul hogy lehet azt kikapcsolni ?

Alexease
Vicc, hogy minden evben el kell jatszani (ffb, kamera) mielott hasznalna az ember a programjukat😄DDD De legalabb nem vedik hulyere, megoldhato a dolog.
Nem ugy mint a Ferrari cucc, ami alapbol hasonlo kategoria lett volna, de azt fixen parasztvakito arkad fossra csinaltak, belenyulasi lehetoseg nelkul.
Alexease
Ez meg az XML dekodolo a tobbi file-hoz: binXml.zip

binXml.exe file-name.xml -t new-file-name.xml
Alexease
Sauber kamera file (cockpit)

- az 1064. sornal kezdodik a lenyeg (cockpit = head-cam)
- megnoveltem a latoszoget (FOV)
- kozelebb vittem a kamerat (ne a legbeomlo helyen uljon😛)
- feljebb dontottem a nezetet (TILT), ne a kormanyt bamulja
- a kanyarba dolest (ROLL) es nezest (YAW) minimalisra es lassura allitottam, ne rangasson
- bekapcsoltam egy minimal alap razkodast (RandomBumpForce), ne legyen tukorsima az aszfalt
- beallitottam egy minimal valtas berantast (GearChangeFore)

A ZIP-ben a BACKUP es az XML-ben feliratoztam minden sort melyik mit csinal (csak amelyiken valtoztattam😛).

f1-2013-camera-sauber-sa2-10.zip

lac coo
Hát de látom !!! 😊)) Remélem kiveszik majd ha sokan hisztiznek miatta 😊
Billhez gamepadhoz még megértem, jópofa dolog, de igazán megszûnhetne ha az ember kormányt használ ....

Alexease
Ne a kormanyt nezd, hanem az utat😄D
lac coo
hát engem kikészít ez a kormányrángatás, totál bizonytalan érzés ahogy a barom Alonso bepánikol és rángatja ...😊

lac coo
Megnézem ...

Alexease
Igen van: a billentyuzetet elsosorban szovegbevitelre hasznaljuk😉<#zavart1><#hehe><#idiota> Csak poen<#papakacsint>
Alexease
Kicsit piszkaltam az FFB-t. Csodat nem lehet tenni, foleg az elore beallitott felfuggesztes gorber/szimulacio miatt, de minimalisan mintha talan esetleg😄

Feljebb alitottam a minimal ellenalast (friction), a tapadasvaltozas erzeset (slip curve), es bekapcsoltam egy minilaiis valtas erzest a kormanyra.

f1-2013-ffb-10.zip
Alexease
Valszeg sokkal tobbet tud az engine, mint amit latunk belole. Mar ugy is eleg tetemes, ha osszegyurnank az F1, GRID, DIRT tudasat😉
Valszeg a konzol (hardware) es az igenyek miatt kell egyszerusiteni a dolgokat. Tuti tudna ez sokkal tobet is, de mivel ebben a kategoriaban a latvany es a hangulat az elsodleges, igy at kel csoportositani a dolgokat.

A jatekkal eddig ssem volt gondom, most mar a kormanyzassal is megbaratkoztam😄
Krisztiam
jaja billentyûvel, épp azt akartam kérdezni van-e rá vmi megoldás, köszi! 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Master91
lol.

Billentyuzettel tolod,mi? Kozepesre rakd a kiporges gatlot.
lac coo
hát igen, az a fránya 600 lóerõ .....

Krisztiam
nah kipróbáltam én is szerintem nagyon jó a grafika meg úgy minden, de az irányítás nagyon rossz, nyomom a gáz és tolja ki a seggét a kocsinak

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

lac coo
Es ugye aki profi, az elmenyert jatszik, az evek ota tudja, hogy a setupban nem feltetlenul kell a legstabilabbra allitani mindent....Igaz nem lesz elso az ember, de egy esos verseny sokkal jobb ha kevesebb a leszoritoero, kemenyebb a futomu 😊)))))

lac coo
Jah, egyszer kibontottam az autohoz tartozo figikai cuccot, mar nem tudom mi a neve, ott is egymillio dolog parameterezheto, tiszta luxus. De szerintem leszarjak azt is, nagyjabol a contos dolgokat atirogatjak, a tobbi meg marad ugy ahogy a programozokmegirtak defaultkent 😊))))

Nem tudom, de én épp, hogy lecsúszok az ideális ívrõl, ha nem megfelelõen megyek be a kanyarokba. Pl túl gyorsan, vagy, ha picit rossz szögben veszem a kanyart stb.😊
lac coo
En ellvagyok vele, azt kaptam amit vartam 😊 Elvezetes, dogos. A kormanyrangatas az nagyon idegeseit, es jo lenne a kevesebb tapadas, talan ma nekiugrok atirogatni, bar nem hiszem, hogy a tavalyi file a gond.......De hatha......

Sinauto az igaz, de hosszu versenyen meg igy is kuzdeni kell a gumikopassal, benzinfogyassal.......Mai F1-nek jo ez, mas auto tutinem kellene ilyen fizikaval 😊))))

bakkerman
olyasmi igen,például kanyarkombinációkban mintha valami láthatatlan erõ picit taszítaná az autót az ideális ív felé

Alexease
Igen😊 Nem durvan, de ott mocorog az erzes, hogy valami nem az igazi.
Foleg egyenes futas utan erezni a kanyar raforditoban. De kanyar kozben, korigalasnal sem teljesen szazas.

Ez nem biztos hogy bug vagy beagyazott kikapcsolhatatlan segitseg, valoszinubb hogy a kormanyvissszajelzese (FF😎 miatt ilyen.

A lenti videoban is latszik (#14785) (igaz csak nehany kort mentem😛), hogy a kozepes es gyors kanyarraforditoknal kicsit bizonytalan a racelzas😄 Kicsit mashogy varnam, nincs meg a kormany kozepen a rendes visszajelzes.

Nem mondom hogy fityeg mint korabban, a kormanyzas sem kesik (max trukkos nem linearis, de ez megallapithatatlan), csak nincs meg az a hatarozott visszajelzes, ami ilyen autonal, ilyen sebessegnel, ekkora kerekeknel es leszoritoeronel varhato lenne.
oneal1
akik kormannyal nyomjak azoktol kerdeznem hogy iden is olyan vezetni mintha nem te iranyitanad teljesen az autot?😄
Gondolkk itt arra h egyszeruen nem 100%ban direkt a kormanyzas

!Forza Ferrari!

Firerock
Mindenkinek túlzottan kopnak a gumik? Most kínában pl fel kellet adnom a versenyt, mert 25%-on 3 kiállás kellet volna,mert a 10 körben a keményebb gumi amit a 6. körben raktak fel,teljesen piros volt(14 kör volt a verseny). Viszont a többiek akkor futották meg a leggyorsabb kört. :/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Alexease
Megneztem, minden beallitas ugyanan, plusz a dinamikus idojaras es a safetycar. 15 sec alatt toltott be, fix 60fps, nem volt semmi gond.

De 6 eves gepem van, igy 1280x720px-ben futtatom, minden High es No AA. Ha szamit valamit.

De ott valami mas gond lehetett.
Valaki ránézhetne akinek eredeti a játéka, hogy a következõ beállításokkal mi történik:

Mode: Grand Prix
Pálya: Korea
Versenyzõ: Alonso

50% verseny táv, full versenyhétvége, Legend nehézség, minden assist off, stb...

Nálam már a pálya betöltése is 5 perc (elsõre azt hittem lefagyott) majd mikor betöltés után jönnek a pályáról a képek, kb 1 frame/perc(!) a játék sebessége, elnyomni sem lehet ezt a részt se ESC se Enter nem segít, én meg nem vártam meg.

Eddig minden más játékmódban tökéletes volt minden.

B0GE5z

karrier, melbourne, 50%, elég jól eltalálták az erõviszonyokat, néztem egyet mikor vettel az utolsõ körben megfutotta a legjobb köridõt 😄