Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz. Azért az elég béna. Rá kéne tenni valahogy a forgó kapcsolóra (DFGT).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Itt van ket pack konyvtar: d:/Steam/SteamApps/common/f12013/download/
Alexease
Ja, akkor csak a konyvtarelerest nem szereti a backslash miatt😄
lac coo
Nem tom én is nézem, hogy jelzi hogy van új hsz, de aztán sehol semmi 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mi a retek van, nem jelennek meg az uzeneteim, mar 8-szor elkuldtem mindig mashogy>!😊
lac coo
2013 -as modban alapból a négy irány gombon jön elõ a navigátor ahol tudsz lépkedni ...

lac coo
És az a könyvtár hol van ? 😊))

Alexease
Meg elesben nem hasznaltam, de alapbol valamelyik valto konzol (G24) gombra jott elo a fekero elosztas (szabalyzo, valaszto?!) resz.
Alexease
Igen, azok, de azokban csak az alap Classic csomag van ('70–'80):
- C01 - Ferrari 312T2
- C02 - Williams FW07B
- C12 - Williams FW12
- C13 - Lotus 100T
- C14 - Ferrari F1 87/88C
- C15 - Lotus 98T

A 90-esek a DLC csomagban (.nfs 😄) vannak.
A fékerõt nem lehet menet közben állítani?

lac coo
Jah a C betûsek azok, elvileg nálam az Ego Cam editor beolvassa , kezeli .

lac coo
Mi a könyvtár neve egy ilyen régi autónak ?

A "C" betûsek azok ?

Alexease
Nem tartom valoszinunek, de nagyon jo lenne egy hpatter/kuplung patch a regi autokhoz😊 Bar mukodesuk alapjan nem az a kategoria, de sokat dobna a dolgon.

De van egy nagyobb ervagas is: a DLC-ben levo dolgokhoz, foleg a regi autok, nem lehet hozzaferni, igy a kamerat sem lehet modositani. Anelkul meg eleg szar:/

Letezett ehhez realtime camera modosito (pozicio+fov)? Bar a dinamika is gazos...
lac coo
De amúgy én mindenféle szándékos anomáliát, furcsaságot el tudok képzelni, amit aztán napi rendszerességgel patch-elnek 😊)))

El vagytok tévedve már a 2012-esben is kopott a gumi, mint állat, ehhez a szezonhoz hûen mégjobban kopnak a Pirellik, ami valósághûen adja vissza az élményt...Szerintem simán kivitelezhetõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kussolj kandisznó😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Az sajnos igaz, de ertheto, hogy minden kicsit elnezobbre van beallitva a jatekban.De attol meg tudja amit kell.Ha valaki tesztelni akarja mit tudnak a gumik, mennyire korrigalhato az auto, az menjen keves vizben esogumival.

lac coo
Hát annyira azért nem buta , hogy egy gumikopást ne tudjon, mindig is tudta ....És nem elõre beállított, hanem valóban gyorsan ki lehet nyírni ,elfékezéssel, sok kipörgetéssel ...

gumikopás, üzemanyag, súly, gumi hõfok ezeket mindig tudta ....

Túl sokat látsz bele ebbe a játékba...

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Totti5
Ez nem hit kérdése s gondolom nem tegnap kezdtél el F1 játékkal játszani, vagy igen?! A setup azért van benne, hogy az autót optimálisan lehessen beállítani, a pályákhoz, körülményekhez, a vezetõ stílusához amitõl szintén függ a kopás, mint ahogy a kigyorsításokkor a kerék pörgés, és a kanyarokban a "radírozás" is frasztikusan csökkentheto az élettartamot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem hinném, hogy ezt ilyen részletesen leszimulálnák. A CM nem errõl híres.
Totti5
Talán, lehet, mondjuk te koptatod el a gumit?😊 a gumi kopás a vezetési stílustól nagyban függ, nem pedig egy meghatározott egyenlet alapján, hogy annyit kell birnia amennyit.

Én most mentem 100%-os versenyt Sepangban. Szakadó esõben. Intereken kezdtünk 14.-ik körre volt tervezve az elsõ kiállás de tíz kör után teljesen elfogytak a gumik muszáj volt kiállni mert már nem tudtam kigyorsítani sem. Két körrel késõbb elkezdett szakadni ezért kiálltam wet gumikért ami szintén csak tíz kört bírt ki, érdekes. És úgy vettem észre az AI-knak nem igen volt kopási gondjuk. Ez is érdekes. Ja és bejött a Safety Car és nem én idéztem elõ, egyszercsak bejött, hogy miért azt nem tudom.
dr Kotász
Tuti van, nekem rögtön az elsõ 25%-os versenyemen be is jött.
Gondolom, azt tudjátok, hogy a classics-nál, a pályán EscOptionsColour Filter off, és eltünik a sárgaság.😄
Totti5
Ez k jó😊

V43 1105
Te velem fogsz coopozni, SZUKA <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

akyyy
25%-ba tuti van safecy car? és csak akkor ha én baszom el, vagy bõven lehetséges hogy a gép magátol okoz valahol balesetet? eddig még nem tapasztaltam, (bár az is igaz hogy édes kevés az a 14-17 kör 😄) monaconál járok és eddig semmi (azon pályán meg egy kört nem tudok menni edzésen hogy ne esne le az elsõ szárny 😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lac coo
Mondjuk az is igaz, hogy lehet nyomni neki mint a barom, árkon bokron át 😊)))

Ja-ja, kipörög a kerék, csúszkál az autó!😊 Engem a kerékvetõ is meg szokott dobni, és lelassít, ha nagyon rámegyek.😊
Vagyis akkor melyik gombok lennének pontosan? Mert, amit írtál, az a gomb az "Enter" felett van. Mellette balra van az "Ó" gomb, tõle jobbra meg az "Insert" és társai vannak.

A Rilód meg nuke-olva. Vagyis, aki a tört verzió alapján itélkezik a játék felett, hogy meg-e vegye. Az várjon vele, míg lesz PROPER relíz, az talán nem lesz ennyire bugos.
lac coo
Hát én nem tudom, nálam kopik a gumi, most mentem 35 kört Canadában, és elég vicces kigyorsítások féktávok voltak a kopott gumikkal... Sõt látványra is kopik, szóval lehet valami a warezzal van tényleg .

Totti5
2012-ben semmi nem történt. Padlógáz aztán ment mindig. Itt frankón kipörög a kerék, csúszkál, nincs benn a kikapcsolhatatlan TC effektus.

Ez egy script halmaz. Hátra állítod a féket, 5 kör múlva minden elõjel nélkül nem bírsz befordulni mert megcsúszik a hátulja a féktávon. Abban az ezredmásodpercben jön az üzi, hogy állítsd elõrébb a fékerõt.

Bármikorra állítom a kerék cserét pont elõtte kopik el teljesen a gumi, tök mind1 hogy 3 vagy 10 kör....

Ez már ilyen COD szint...

Danecay
Megtettem ismét vagy 20 kört a játékkal, de sajna továbbra is ambivalens a véleményem! 😞 A vezetési modellrõl végképp nem tudom, hogy mit gondoljak, meg kell szokni, vagy el kell fogadni?! A gázadásnál történõ kipörgés jó, de a többi... Számomra a F1 2012 sokkal direktebb, érezhetõbb, kiszámíthatób volt. Ott tudtam már egy elrontott féktávon történõ fékezés következményeit, gyakorlatilag a pedálra lépés pillanatában, míg a 2013-nál úgy vagyok, hogy még bármi is lehet, ha jól esek rá az ideális ívre akkor nem lesz gond mert úgy is ott maradok, de akkor se nagyon ha elhagyva a pályát négy kerékkel kicsúszok a fûre, mert majdnem olyan mintha a pályán autóznék. Miközben játszottam, az jutott eszembe, hogy kicsit olyan reflexjáték szerû a dolog, majd egybõl jött a felismerés, hogy aha tényleg, hát pontosan ugyan ezt írtam a GRID 2-rõl anno a GRID 2 topicba #484. A gázadáskor történõ keresztbeautózásról is elmerengtem, hogy ez vajon mennyire szándékos, és mennyire EGO 3 Engine sajátosság, lásd GRID 2. Megjelenés elõtt megnéztem jó pár ide is linkelt gyors kört és többször konstatáltam, hogy de látványosan autózik a játékos, kihasználja pálya teljes szélességét, ügyes! Rájöttem, hogy minden megerõltetés nélküli én is tudok ilyen látványosan autózni! Nem tudom, nekem valahogy az a benyomásom, hogy a gázadáskor történõ kerék kipörgéstõl eltekintve, eddig ez a legárkádabb rész 😞 No meg ott az átkozott kormány rángatás. Érdekes a koncepció is. Pedál nélkül majdhogy nem játszhatatlan a játék bekapcsolt TC nélkül a kipörgõ kerekek miatt, szóval ez kormányosoknak OK, kontrollereseknek, billentyûzeteseknek NOK, ami mit sem ér a számomra érzetre bekapcsolt, de kikapcsolhatatlan kormányzás rásegítés mellett, ami a kontrollereseknek OK, de a kormányosoknak NOK! Szóval sehogy sem jó!
Amúgy tényleg, csak a virágbolti verziónál nem kopnak a kerekek ténylegesen? Valahogy nekem is az az érzésem amit már más is leírt, hogy a HUD szerint kopik, de a valóságban nem. Pedig az idei kiadásra be volt ígérve a tyre scaling visszakerülése a játékba.

Tudom, de azért a kerékvetõ egy kicsit büntethetne, nem? 😉

lac coo
Az inkább tapadás ...

De hagyjuk már ezt, mindenki tudja, hogy nem egy rF2 ...! 😊

"Automata" kormányzásra és azt értem, hogy ha ráteszed az ideális ívre, akkor az már ott is marad, ha fene fenét eszik is... 😊
Ilyen szépen én még a Hungaroringen egy játékban sem mentem. Ez pedig nem hiszem, hogy azt jelenti, hogy hirtelen "ász" lettem... 😊

Ok ha megvagy, szólj priviben. Esetleg addig is esetleg valaki Coop Champ?

maujuri
PCX- nél szoktam vássárolni, ajánlom, jó, megbízható cég. Másikat nem ismerem.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

dr Kotász
Melyik mappában tárolja a játék a mentéseket?
Alexease
Az FFB effekteknel lehet atirni, hogy a kormany/FFB hogy viselkedjen a gumi sodrodasainal, csuszasanal stb. Ha jol latom, lenullazta az egeszet, igy valszeg a kormany mindig ugyanolyan erzest ad vissza😊 Ilyen radikalisat en nem probaltam😊
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mennyire megbízható a www.pcx.hu és az www.a4team.hu/product_category? Valaki ismeri õket?
Danecay
Ez mit is csinál pontosan? Alex? 😊
No Understeer Mod 1.0

dr Kotász
Angol kiosztású billentyûzeten a backspace melletti + es - jel az.
Én is így jártam pedig a 2012-ben megtaláltam de elfelejtettem.<#confused>
egyes gombokra nemtudok rájönni a menüben..

pl a classic modban is a sima grand prixnál ugye 80as és 90es évek autói közül lehet variálni..mutatja, h az "egyenlõjel" meg talán a sima "kötõjellel" kell váltogatni, de végignyomkodtam a klaviatúra összes létezõ gombját és lehetséges kombinációját (avagy mégsem) de egyikre sem reagál

kisegítene vki ezügyben?

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

eleve hülyeség a racenet😊)) online told...

én mennék veled coopolni csakhát meg kell vegyem a game-t és egy-két alkatrészt, hogy az FPS-em növelni tudjam xD

Sziasztok!

Melyik gomb az = egyenlõ a játéknál? Elvileg idõgyorsítás meg az 1980 1990 közöt lehet vele választani fontos lenne! Elõre is köszönöm!
Hát nem tudom. Ránézésre a játék annyiban változott az elõzõhöz képest, hogy tettek bele 12 új modellt, plusz skineket, néhány új játékmód.

Ez mellett nem volt idejük ezt megoldani valamiféle punkbusterféle okossággal. (nem értek hozzá) De mondjuk valamiféle eredeti file ellenõrzés ha online tolod......