Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- C01 - Ferrari 312T2
- C02 - Williams FW07B
- C12 - Williams FW12
- C13 - Lotus 100T
- C14 - Ferrari F1 87/88C
- C15 - Lotus 98T
A 90-esek a DLC csomagban (.nfs 😄) vannak.
A "C" betûsek azok ?
De van egy nagyobb ervagas is: a DLC-ben levo dolgokhoz, foleg a regi autok, nem lehet hozzaferni, igy a kamerat sem lehet modositani. Anelkul meg eleg szar:/
Letezett ehhez realtime camera modosito (pozicio+fov)? Bar a dinamika is gazos...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
gumikopás, üzemanyag, súly, gumi hõfok ezeket mindig tudta ....
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Rilód meg nuke-olva. Vagyis, aki a tört verzió alapján itélkezik a játék felett, hogy meg-e vegye. Az várjon vele, míg lesz PROPER relíz, az talán nem lesz ennyire bugos.
Bármikorra állítom a kerék cserét pont elõtte kopik el teljesen a gumi, tök mind1 hogy 3 vagy 10 kör....
Ez már ilyen COD szint...
Amúgy tényleg, csak a virágbolti verziónál nem kopnak a kerekek ténylegesen? Valahogy nekem is az az érzésem amit már más is leírt, hogy a HUD szerint kopik, de a valóságban nem. Pedig az idei kiadásra be volt ígérve a tyre scaling visszakerülése a játékba.
De hagyjuk már ezt, mindenki tudja, hogy nem egy rF2 ...! 😊
Ilyen szépen én még a Hungaroringen egy játékban sem mentem. Ez pedig nem hiszem, hogy azt jelenti, hogy hirtelen "ász" lettem... 😊
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No Understeer Mod 1.0
pl a classic modban is a sima grand prixnál ugye 80as és 90es évek autói közül lehet variálni..mutatja, h az "egyenlõjel" meg talán a sima "kötõjellel" kell váltogatni, de végignyomkodtam a klaviatúra összes létezõ gombját és lehetséges kombinációját (avagy mégsem) de egyikre sem reagál
kisegítene vki ezügyben?
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
én mennék veled coopolni csakhát meg kell vegyem a game-t és egy-két alkatrészt, hogy az FPS-em növelni tudjam xD
Melyik gomb az = egyenlõ a játéknál? Elvileg idõgyorsítás meg az 1980 1990 közöt lehet vele választani fontos lenne! Elõre is köszönöm!
Ez mellett nem volt idejük ezt megoldani valamiféle punkbusterféle okossággal. (nem értek hozzá) De mondjuk valamiféle eredeti file ellenõrzés ha online tolod......