21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#16247 Jun, 11, az negy het :)))) -
hqx #16246 Elvileg 2015 Június a megjelenési dátum.:) -
#16245 Nem ennyire, ilyen sokáig kell itt várni :)))
pár hét múlva megjelenik, elvileg, de még nulla info, ne adja a jó isten egy videó :))) -
hqx #16244 Ennyire azért ne várd, mert lehet ez is csalódás lesz neked.:D -
#16243 -
#16242 Álmodik a nyomor:
már az főnyeremény lenne, ha az F1 alá kerülne valami értelmesebb fizika, mert nekem az a versenylebonyolítás tetszett, azzal nem volt baj..
De mivel EGO, legozható minden mindennel, azért egy jobb fizikás Grid-et igencsak bevenne a májam, jó kis városi versenyekkel ! :P
Még a végén igazat beszélnek és tényleg komolyodnak, rallynál is nagyon emlegetik ....amúgy logikus is lenne, mert minden lazább autósjáték az elmúlt években totál bukás volt, még a forza GT sorozat is komolyodik, akkor meg már csak van rá igény :)) -
#16241 Rosszabb nem lesz, az tuti. Mar az pozitiv, hogy megemlitette, hogy nem egyszeru olyat csinalni, ami mindenkinek jo, es eloszor a szimes dolgot emlitette (most talan az lesz az alap, es segitsegekkel azt butitjak vissza – ahogy illik).
Eddig minden paratlant vettem meg, talan ez lesz a kovetkezo;P -
#16240 Meg a vegen tenyleg azt csinalnak amit a kozonseg akar...
Verszim csak nem lesz, de tuti azert vettek fel egy " szakembert " hogy vegre mondja mar meg valaki mi a tuti ...
Mind3gy ez jo hir volt mara . -
#16239 Én azért ilyet nem mondanék, mert a srác ott van már a szimulátoros elitbe egy jó ideje (FSR-re gondolok, ha elsőre nem esne le), szóval kötve hiszem, hogy csak azt mondaná, amit szeretnének hallani.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.06. 18:23:10 -
#16238 Azert kap fizetest es azert all alkalmazasban higy nolintson valamire amivel nem ert egyet ?! :))
Akkor egyszerubb nem alkalmazni senkit erre a posztra, es olcsobb is :)) -
#16237 "Hát ő már csak tudja mire bólint rá :))9"
Amire kapja a pénzt. -
#16236 Amúgy ő most a guru : jó jel !
Ferrari Virtual Academy content győztes .
Hát ő már csak tudja mire bólint rá :))9
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.06. 17:51:48 -
#16235 F1 2015 Interview - Dave Greco/Simracingzone.net
• Since when do you work for Codemasters?
o It is exactly one year since I have joined Codemasters, and I must say I am happy to be part of the F1 team, because there are really talented and passionate people that like our work and love our sport.
• What exactly is that you do there?
o I am a Game Designer, more specifically a Car Handling Designer. I work together with our physics coders, to make sure we get the physics, force feedback and the handling of the cars as accurate as possible. My job is not the easiest because I need to make sure the handling of the cars are good and feel realistic to Simracers, but it gives enough aids, like traction control and aided steering, among others, to those gamers that are not as hardcore as Simracers are.
• The last titles, specially the last one, have not been a great success, what should we expect from F1 2015?
o You should expect a new game. It runs on a new, improved engine, it has new physics, new tyre model, new handling model, it has a new Pro Season mode, which is the hardest possible settings within the game, and it will surely be of enough challenge even to Simracers like me.
• What have you done to improve the game?
o We basically started from scratch! Everything is new, and what is most important to me is that driving feels natural finally. Many things have been improved, even details like gear changes. In the past it felt like from one gear to another there was some sort of clutch slip, now that is gone, is much more what Simracers expect it to be. Force feedback is linked to a more refined self-aligning moment of the tyres, giving you a nice feedback of oversteer and understeer. It is also connected to the loads, so, you can feel the aerodynamics and the more weight of the car at higher speeds.
• To many, but not to all, the handling is very important. In this F1 title, will the hardcore gamers/Simracers be satisfied?
o I think this is the best handling we could have given to Simracers at the moment. There is always room for improvement of course, but already F1 2015 is a much more authentic and better simulation of the sport than any of its predecessors. I would like to add that, it seems like that Codemasters has gone towards more simulation feeling, finally listening to the community, and thanks to the new physics code, we are able to answer to the community with games that have a much better and realistic handling/feeling.
• In many titles from Codemasters we have reported numerous bugs and many complaints from users about the lack of bug fixing from one title to the next one, are you going to provide more support to the users?
o With F1 2015 we’ve rebuilt the game up from scratch. Try not to think of this as the game after F1 2014 but more of an entirely new bloodline to the series. As the season continues we’ll be updating the game to reflect the sport more closely, add content where necessary and to mirror how the cars are performing in the 2015 season as closely as possible.
David Greco, Experienced Games Designer, F1 2015, Codemasters.
-
#16234 http://www.formula1.com/content/fom-website/en/latest/features/2015/5/f1-2015---ten-reasons-for-gamers-to-get-excited.html -
#16233 De lehet ha megveszem, akkor is ket hetig csak fekete kepernyo lesz !? :))) -
#16232 Majd megjelenés után :)
-
#16231 Meg mindig nincs semmi mozgofilm ? :-) -
argo001 #16230 Üdv!
Amennyire tudom, az F1 2014-hez van patch konzolokra, esetleg ez a patch elérhető PC-n is? Ha igen, tudtok linket dobni? -
#16229 Hát szerintem elég nagy különbség lesz ....Nem is a grafika miatt aggódok ...
Bár az Assetto Corsa kifejezetten jót tett a műfajnak, remélem sokan rájönnek ,hogy egygombos vackot ma már nem lehet eladni .... -
#16228 A vezetési modell mellett azért kíváncsi vagyok a grafikai fejlődésre is. Így első ránézésre a publikált képek alapján az elmosások homálya mögött nem sejlik akkora nagy különbség. Ez részint jó és rossz is. Jó mert a hardverigényt tekintve nincs nagyon miért aggódjunk, rossz azért mert ha az új "nextgen" engine ennyit nyújt grafikus fejlődésben, akkor ugyanúgy megkérdőjelezhető az egyéb téren történő fejlődés is. Megjegyzem nekem a legutóbbi részek sem voltak csúnyák és egy ehhez képest történő kisebb fejlődés is feltehetően kielégíti az igényeimet, de valahogy az átütő jelzővel illethető fejlődést nem érzem. -
#16227 Hat ahogy szokta CM, lassan tenyleg akkor latjul eloszor mikormelinditja . -
GPx8 #16226 ÉS elindul a gépeden... :) -
#16225 Es mikor lehet majd mozgasban latni, miutan megvettem... ? :)))) -
#16224 Így visszaolvasva, jó sok baromságot összehordtam :) Igaz eredetileg is annak szántam :D -
Etelkozi Vata #16223 Csak tudd, nálam ez már most ott van az evvegi humorosban. .... -
Timbu #16222 Az tényleg jó lenne. Az EA mintha akkor adta volna ki az F1 99-02-t, amikor elvesztette a jogokat. -
#16221 Nagy dobas az lenne, ha az eddigi osszes codemasteres ev benne lenne ! :)
Foleg ha le is lehetne tolni az evadokat szep sorban....:) -
#16220 Nem tudom, tesóm mondta, hogy olvasta valahol, de én is csak tőle hallottam még eddig :) -
#16219 Mitől lenne fizetős? benne lesz annyit mondtak. -
#16218 Pénz, persze, de csak abból van pénz amit meg is vesz valaki :)
Erre ha máskor nem, tavaly rájöttek szerintem :DDD -
#16217 Na ja, de kitudja :) Pénzről szól a dolog mint tudjuk, pontosabban mint ahogyan egy páran belátjuk :) -
#16216 Gondolom sokan nem fizetnének érte, tekintve , hogy január elsején már az az évi kell :))) -
#16215 Már csak az a kérdés, hogy különdíjas vagy alapdíjas lesz, úgy értem kell e külön fizetni a 2014-es évad feldolgozásért? -
#16214 Mivel hivatalosan is bejelentették, hogy benne lesz, így benne lesz:) -
Timbu #16213 Nem vagyok benne biztos, hogy 2014 is lesz benne, sőt. A korábbi években is a work in progress screenshotokat az egy évvel korábbi autókkal adták ki, mert az aktuálisak még nem voltak kész. De attól a véglegesben ezek nem szerepeltek. Szerintem a lenti cikk írója is egy ilyen változatot tesztelt. -
#16212 Tavalyi verzió egy kényszer volt, a liszensz miatt és a bázis miatt. Már akkor a 2015ös motort és újdonságokat hegesztették. Nem véletlen lesz benne a 2014is.. valszeg az volt az alap, addig amíg nem jöttek az új modellek. Persze ez csak feltételezés, de így lenne talán logikus. -
#16211 Ja, nem változik ez igaz. De a játékon még bőven van mit szegelni, kezdjük ott, hogy a turbó motorokat is csesztek megcsinálni normálisan tavaly. -
#16210 Nesze nektek változás:)
elvileg az új tok(nagy kép):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.04.16. 20:53:07 -
#16209 Valódi F1 minden évben ugyan az. Autók mások, a szabályok változhatnak. Mennek körbe ugyan azon a pályákon ugyan úgy.
Ami más lehet a részekben azok mint technológiai dolgok. Grafika, audió, fizika. Azt hogy autentikus az nyilvánvaló, mert a Codie eddig is hozta mindig az apróságokat.
De ami látszik a képeken, hogy "új" motor, és pl van griden tömeg, a boxban ahol Ricciardo nézelődik pl a gumimelegítő rajta van a kocsin szóval sokkal részletesebben lesz minden modellezve. -
#16208 En is nehezen vettem eszre hogy tizszer annyi object van :)))
Garfika sokkal jobb, nextgen, mast mit kene letni egy kepen ?