21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
kigyofia #16287 Na ebben egyetértünk, ha minden más hibát kijavítottak és egy valóban élvezetes játékot (nekem csak az online számít a többire szarok) sikerült készíteniük akkor nekem sem lesz bajom a grafikával mert tényleg nem az az elsődleges szempont. Viszont nem igaz, hogy nem látjátok, megint parasztvakítás folyik, két hónappal a megjelenés előtt nincs egy normális ingame video amiből tényleg lehetne következtetéseket levonni, összehasonlításokat tenni az előző részekkel. -
#16286 Elemezd ki mi nem hangulatos a videón, és helyette mit kellene mutatnia egy F1es kedvcsinálónak.
Egyik évben sem volt szar amit kiadtak. -
#16285 Mindneki a monaco palyat kopkodi, pedig nincs autosjatek a vilagon, ami felulrol jol nezne ki, nem is tul szerencses igy mutogatni... :)Ordit a hatalmas tavolsag miatt a lodolas, torpek a texturak mert ilyen tavolsagbol minek is lenne nagyobb stb....
Nekem realisztikussagban tovabra is a Grid Autosport palyak messze a legjobbak, legszebbek, szoval grafikaban en biztos nem csalodok :)))
De valo igaz, egy kis piros fennyel, hatalmas bloommal, llencseeffektel ezt is el lehetne jobban adni , mint Cars, pedig ott sem kulonbek a palyak.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.22. 20:09:19 -
#16284 De ugyanigy, TE SEM tudod ebbol a videobol (es egyeb kepekbol) megallapitani, milyen AUTOS PROGRAM lesz. NEM screenshot-generator, autos program! :) Ha EZ rondanak es elavultnak szamit (szerinted!), mert nem nextgen, de ha ala pakolnak egy AC fizikkat, akkor felolem lehet kicsivel rondabb is;DDDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.22. 19:59:53 -
#16283 Melyik az a jatek amire azg mondod, hogy szep is meg jo is ?
Csak hogy tudjuk mar...
En komoyan nem ertem mi francos fene kellene meg ide :))))
-
kigyofia #16282 Atom F1 hangulat? Mi? A 22 mp-s videoból a fele nyilatkozgató pilótákat mutat, akkor te inkább ne is játsz csak nézd a riportokat. Ritka alacsonyan van nálatok a léc. Pont az ilyen vásárlók miatt teheti meg a codie, hogy minden évben ugyanazt a szart adja ki. -
#16281 Nem ertem mi a baj a grafikaval...
PCars ilyen esorol almodik......
Lehet teld kellene vagni lensfarrel meg ilyen vackokkal :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.22. 19:34:36 -
#16280 Gyenge? mármint mi a gyenge a videón? atom F1 hangulat minden képkockán. Elő is rendeltem.
Melyik cégnek pontosan?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.22. 19:07:20 -
kigyofia #16279 Nem estem hanyatt, hacsak attól nem, hogy két hónappal a megjelenés előtt egy ilyen gyenge előzetessel akarják népszerűsíteni a játékot. Kiba....ttul visszafelé fog elsülni, a youtube-on már rengeteg a negatív (és teljes mértékben érthető) hozzászólás miszerint mondják lefelé az előrendeléseket. Ez nekik a nextgen grafika?? Édes istenem adják már egy olyan cégnek a jogokat akik tudnak normális autós játékot csinálni. -
#16278 Az eso jo !
Nekem mindegy mikor jon, csak jo legyen !:)
-
#16277 Nemrég kezdődött az évad... eddig októberben jött mindig, most hónapokkal hamarabb fog. Jön amikor jönnie kell. Korai volt a március és a június is, ha nem tudják tartani akkor nem tudják.
Erősorrend, gumiszimuláció, fejlesztések, pályák, modellek és az évre jellemző technikai apróságokat előre nem lehetett megjósolni. Elég komplex a cucc , pláne ha még tovább akarják vinni ( lásd Dirt Rally ) és még jobban a szimulációra összpontosítani. Új motor lesz alatta és a Codie nincs túl jó anyagi helyzetben. Kapkodniuk nem szabad, a játékot el kell adni, hogy profitáljon, olyanra kell csinálni amit zabál a nép.
Azt hogy leszimulálja az adott évadot és tolhatod úgy ahogy a nagyok az nyilvánvalóan nem elég, mert az egyszeri gémer 2010 óta ugyan az érzi csak és látja. Megy körbe minden évben ugyan azokon a pályákon. Fel sem dolgozza a sok sok apróságot amit belecsempésznek amitől autentikus lett és ami a Codie esszencia benne volt. Nomeg butítani is kellett a 2013at mert túl jól szimulálta le a dolgokat... vicc volt, na mindegy erről jobb nem beszélni.
Ide csilli villi, grid girl, pezsgőzés és mindenféle totál felesleges elemek kellenek, mert ezzel lehet eladni. Kit érdekel a hybrid-turbó motor működése, a lényeg hogy legyen látványos átvezetők, legyen TV Hud és sok sok munkát megkövetelő felszínes dolgok. Ha ezt látják akkor fogják venni, mert ettől ÚJ. Igaz hogy 1-2szer ezekt megnézed utána elnyomod, de ha ez kell hát ez kell. Látszik a fenti tréleren h erre is rámennek, mert csak így lehet eladni. -
davids014 #16276 Megjelenés 15.07.10
Vicc, hogy megint elcsúszik egy teljes hónapot. Tavaly azt ígérték, hogy márciusban jelenik meg..... erre a harmadik negyedévben. -
#16275 -
kigyofia #16274 Én csak online játszottam és ált. minden be volt kapcsolva amit belehetett (host függő) és komolyabb sérülés nélkül is össze lehet érni úgy, ahogy élőben is szoktak, hogy nem történik tragédia, a hülye játék mégis agyba-főbe büntette az embert, méghozzá sokszor a vétlent. Ez teljesen tönkre tudta tenni a játékélményt, gyakorlatilag azon múlt egy jó verseny, hogy az ellenfelek "komolyak" voltak vagy idióták. De mondok mást, volt, hogy azért mentem neki az előttem lévőnek mert a hülyegyerek úgy gondolta, ha gépet már meg tudja verni akkor online is fasza, aztán kb 8-10 mp-vel lassabb volt a legjobbaktól, ilyen különbséggel pedig nehéz számolni. Arról már nem is beszélve, hogy ha elhagytad a pályát szintén lekorlátozott a program. Annyi negatív dolgot hoztak be évről-évre a játékba, hogy szó szerint megutáltam. Egy szó mint száz nagyon kétkedő vagyok az érkező játékkal kapcsolatban de reménykedem, hogy pozitívan fogok csalódni. -
#16273 A buntetes az mindenhol problemas, vagy sokszor buntet oktalanul mert benezi a program, vagy sokszor ki lehet jatszani.
De igazabol F1 ben egy kis kocc, nem egy kis bunti hanem legtobbszor a verseny veget jelenti.
En mindig megemelt toressel jatszottam, soha nem buntettek meg, mert eleve vigyaznom kellet, nem tolakodni elore a tomegben . -
kigyofia #16272 A múltkor olvastam egy felmérést, hogy a játékgyártók már egy ideje bizony az idősebb 20+ korosztályra koncentrálnak (ott van pénz) és nem a gyerekekre. Nem hiszem, hogy egy felnőtt gagyi, árkádos F1-el szeretne játszani (én sem, 30 múltam). Az pedig, hogy a Codemasters egy autós játékban amit kormánnyal élvezet játszani, a fejlesztéseket elvitte a controller irányába az egyenesen szentségtörés, már csak amiatt is mert a fő piac (USA, GB, GER, stb) játékosai röhögve kicsengetnek egy használható kormányt. Nem hiszem, hogy egy játszhatatlanul nehéz szimet kellene csinálniuk de mindenképpen komolyabb, a valódi F1-hez jobban hasonlítót illene megcélozni. Nagyon jó példa erre a szabályrendszer: Mi az már, hogy egy koccra megbüntet mégpedig úgy, hogy X ideig nem enged gyorsabban menni mint 50 km/h majd még ki is zár a versenyből mert hátulról a 250-el érkező telibe vág emiatt. 2006-ban a Sony meg tudta csinálni, hogy a kisebb vétségeknél rádiós figyelmeztetést kaptál (pl. kanyarlevágás) és ha többször elkövetted akkor ment a drive-through.
Nagyon tetszett a 2010-ben, hogy neked kellett fékezned a boxutca bejáratánál és a boxnál is, ha nem jól csináltad időt buktál, ezt is kivették. Gyakorlatilag visszafele fejlődött a játék. -
#16271 Ez egy megoldhatatlan dilemma ....
Ha én játékot készítenék komolyan nem tudnám eldönteni melyik fogyna jobban ! :))
2011 óta játszok vele, tényleg próbáltak codemastersék már mindent :))) most kb nem jöttek az eladások, emiatt leszarják az lesz amit anép akar, márpedig jelenleg a nép komolyabbat akar...
hogy aztán ha tényleg komolyodik mi lesz a reakció azt nem tudom :))
-
Timbu #16270 A helyükben simán csinálnék egy szimulátorosabb meg egy árkádabb fizikát (nem azt mondom, hogy két külön motort, csak az egyikben pl. jobb lenne a tapadás, 20m-es a féktáv, stb.), és attól tenném függővé, hogy melyiik az aktív, hogy milyen vezérlő van: controller vagy kormány. Ha a választani lehet, akkor Pisitike úgyis a szimulátor beállítást választja (mert ő profi), utána meg megy sírni a CM fórumba, hogy szar a játék. -
#16269 Igazabol ilyen lebonyolitassal, szabalyrendszerrel meg nem keszult hivatalos F1 jatek.
PS3 as verziot volt szerencsem kiprobalni az elozo Sony cuccbol, hat az fortelem volt.
En azt latom, hogy a Codemastersnek gyak fogalma sincs milyen jatekot csinaljon..
Kijott a 2010, szep vqolt, de nagyon arkad...Utana bejott hogy picit megforhott mar az auto, majd leszaladt az ivrol ha rovid volt a fektav, hatamas felhaborodas lett a vege, hogy mi ez a szar..
Jelenleg ugy tunik, mivel a szakma is arra tart, es a jatekosok is ezt kerik ( most meg, aztan majd megint nem lesz jo ha nem tud korbemenni elsore vr idovel.....), hogy talan megprobalnak kicsit komolyabbat csinalni.Vannak erre utalo jelek, de persze semki biztos.
Az tuti, hogy halatlan feladat egy ilyen sorozatot evente kiadni, mindenki gyak egy uj jatekmotort var el evrol evre..... -
Timbu #16268 Az a baj, hogy nem sok olyan kiadót tudnék hirtelen mondani, akik ennél szimulátorosabb játékot készítenének. Vagy megint PS only lenne. -
kigyofia #16267 10-13 között mind meg volt. A 11 még feljődés volt de a többi már csak grafikában mert a játékélmény egyre árkádosabb, butább, silányabb lett. Nem tudom a 14 milyen mert arra már nem adtam ki pénzt. Most ugyanúgy fogadkoznak a Codienál mint az elmúlt években. Ha most sem készítenek egy a F1-hez méltó (bár a mostanit nézve.....) játékot akkor remélem másnak adják a jogokat. Csak egy példa: a 11-hez 15 perc alatt beállítottam a G25-s kormányom, a 12-shez 2 óra alatt sem sikerült, már azt hittem csak én vagyok ilyen béna de a külföldi forumokon ugyanerre panaszkodtak. A rettenetesen hülye büntetési rendszerről és szar fizikáról ne is beszéljünk. Van mit kijavítaniuk és nagyon remélem, hogy most nem a szokásos bullshitet hallhatjuk. -
#16266 Ha lesz, es ha azt szeretnel, akkor azt tuti mutogatni fogjak;) De en amiatt nem vennem meg:D -
#16265 A locsolast csak lehet majd latni :) -
#16264 Ezt a megjelenes elott max 1-2 hettel erdemes promozni, elobb nem fogjak eroltetni.
De gondolom, ezt mar ugy sem akarod megvenni vakon, igy lenyegtelen miit mutogatnanak? ;) Ami valtozas nagyon kellene bele, azt vidobol ugy sem lehet latni, ki kell probalbni. -
#16263 Valamilyen forumon olvastam, higy minden anygra ra kell bolitania a FOM nak, most arra varnak, ez igaz lehet ? -
#16262 Hát igen, codemadters féle "reklámhadjárat" -
#16261 Na...meg mindig semmi ... ? :) -
#16260 Ilyen lesz benne ha jól tudom :) -
#16259 De lehessen a hostess lanyokat arcon locsolni ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.13. 17:25:17 -
#16258 Kiemelkedően fontos, hogy ha a dobogón végzel, locsolhass pezsgőt. A szimulátoros jelleg miatt... -
#16257 Igen, újraírt szabályok. Ne büntessen meg minden szarért. :D -
#16256 Na ja, az alap :)) -
GPx8 #16255 Pl., ha tudnék úgy játszani a kis kormányommal, mint az AC-ben (semmi vudu) akkor már örülnék... -
#16254 A felfezeto kor, komolyabb zaszlok, virtualis safety carr vagy a manualis boxutca, es olyan dolgok, amelyek szabaly betartasa szigoruan a pilotara tartozik, necces dolgok (cikazas, szembeforgalom, zuzas stb) :)
Bar ha csak karrierben mukodne (onine-ba felesleges, komoly bajnoksag szerintem ezzel nincs, bar, ha rendesenen mukodne, foleg a fizika, akkor lehetne;D), bekapcsolhatoan (ACE fokozat), akkor mukodhetne, aki azt valasztja, tudja mit benazott el, elfogadja a buntit vagy a kizarast. Kiveve, ha bugzik a proghram:D -
Timbu #16253 Nitró -
#16252 Ez egy jó kérdés, azt mindenképpen szeretném, hogy többnek érezzem az előző résznél, kicsit leessen az állam, hogy na, ez már előrelépés. Ilyenek lehetnek, hogy rendes fizika, ne csak cső autózás legyen. Elfüstölő motorok, részletesebb törés modellezés, manuális start, felvezető kör is jöhetne, hisz sokat számít, normális AI, manuális boxutca, szerintem még az esőt is lehetne tovább fejleszteni. Átszaladó hódok... :D -
#16251 Mond már egyszer mit szeretnél , :)))
Ami luxus de hangulatos dolog nekem "hiányzik" az a felvezető kör ...
Mást én ha megszakadok sem tudok kitalálni :)))) -
#16250 Ami biztos lesz 2015ös szabályok, autók, pályák, pilóták. Hogy ezen kívül milyen csuda dolgokkal készülnek egyelőre elképzelni sem tudom! -
#16249 Gondolom ez is annyit újítást fog tartalmazni, mint a 2014, máskülönben már menne a marketing gépezet. -
#16248 Tavaly is ez volt:) valamelyik nap majd beindul.