Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így jobb azért

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

remélem beillesztette:) sikerült megfutni újra.D és még fel is tartottak 2x

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

3:33;) Ferkával kár, hogy nem fotóztam le

Nem 3:45-re gondolsz? Mert nekem 3.34-re adott goldot. All Assist Off természetesen.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Danecay
Valaki módosíthatta már a surface_materials.xml-t?

Muttley
ezeket az igazi élmény vezetni :)
nekem pedig -SIKERÜLT a young-driver-test utolsó 2 körös AbuDhabi pályáját
3:00 perc alá lehúzni all-assist-OFF!! - yesss :)
megvan a (csak) bronz és az achi :)

fájó pont, h a dobogós köridõk Debil Ödönkék all-assist-ON beállításához
vannak belõve :(

kezet csókolok annak, aki megcsinálja a 2 körös Abu Dhabi pályát 2:45 alatt all-assist-OFF

összességében (ha magaddal és Ghost car-ral versenyzel) nagyon nagy élmény :)
Codemasters - <#eljen>

ami még:

1980-as autót kár volt fehérre fényezni. cockpit view során nehéz követni itt...
1-1 1960-as és 70-es F1 autó is elfért volna a Classic sorozatban

Just do it :)

Ezt most jól megcsinálta a Codi. Kurva jó lett ez a game.
92-es Williams atomállat:)

lac coo
Hát nekem ez nem szenvedés, ez így jó ...:) Igaz köridõben nevetségesen lassú voltam az AI-hoz, de az meg nem érdekel :)

amúgy meddig vannak a jogok a Codemastersnél ? Ha sokáig talán egyszer eljutunk oda, hogy valóban kikapcsolható legyen minden, és ne legyen benne ez a sebesség meg állásszög függõ stabilitási segítség :))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

V43 1105
Sziasztok :-D

Tudom nem teljesen korhû, de na.. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
Pipirelli....

~3-4 kör alatt bedaráltam rajtól számítva a lágy abroncsokat Malajziába, 5. kör box, 11. körbe már halottak voltak a kemény keverékek, és volt hátra 3 kör.
Siralmasan teljesítettem...most vagy szar vagyok ,vagy szar a beállítás a verdán...
Kint a profil fix.
A gumikopás scriptben igazam volt. Malaysia full wet 15 körös verseny. Direkt a 4. körre raktam az elsõ kiállást. 4 kör alatt totál elkoptak a gumik. Utánna a maradék 11 kör alatt ismét pont a végére koptak el teljesen.

Értem én, hogy kell ez a feeling miatt de akkor is fos.

Alexease
Nem hiszem hogy a tobbseg szenvedni szeretne:D
Amugy valoban vannak benne jo pillanatok, nem lenne rossz. Azt hogy alapbol egyszerusitve van vagy csak az autobeallitasok kornyeken, azt nem tudom.

De valamit kenytelenek csinalni vele, hogy egyszerubb legyen a dolog, mert akkor hogyan lehetne valaki bajnok a jatek vegen?:)))
lac coo
Megint rohadt mérges vagyok, hogy elgagyizták kicsit !!!!!

Most mentem full esõben Canadában, félig meddig száraz beállításokkal és rohadt jó volt !!!ahogy az igazi:_ kigyorsításkor egyes felejtõs, kettes is csak alapjáraton utána rögtön fel háromban finom gázzal, mert másképp egyszerûen nem indul el az autó :)Ellenkormányzás hegyek....Kopott gumi az már igazi húbazzzeg kategória.

Fel is veszem majd videóra, érdemes. Most nem mondok neves szimulátorokat, amit ez így agyonverne mert abból flém lesz...de na...! :)

Próbáljátok ki: puha felfüggesztés, puha rollok, de csak közepes szárnyak .... Ez így csillagos ötös nálam !

Danecay
Csak annyi a bajom, hogy nem tudom átírni a nevet Player One-ról, és nem tudok autó beállítást menteni!

Na jó, ez afféle poén volt! :D

Danecay
Kezdem megszokni, vagy elfogadni, nem tudom, de tuti, hogy ha most mennék az F1 2012-vel is, leesnék a pályáról! :)

Csináltam rF2-ben. Elég mókás :)

próbálj meg 19 Fps-el a mezõnyben:D garantáltan nagy kihívás...

Ilyen bug anno volt Red Alert 2-ben is. Gyorsabban épült az atom ha közben kimentél a térkép szélére ahol nem volt semmi mozgó egység így az fps-ed is több volt.

Nem egyedi eset ez.

Minél több az fps annál jobb. Lehet, hogy egy filmnél elég a 24 és már folyamatosnak látod, de egy játékban a 60 és 100 között is van különbség, Q3-ban se volt mindegy, voltak bizonyos ugrások amiket könnyebb volt megcsinálni 100-al mint 60-al. Nyílván a casual gaméknál ez nem annyira fontos. Konzolon fõleg ezért nem téma a 60 feletti történet. Mondjuk mivel ott mindenkinek egyforma elõnyszerzés nem játszik az fps miatt.

lac coo
Pc- n nem, az tuti, de gondolom konzolon se....

Jó. F1 2011-ben nem fix 30fps volt?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Ez az fps bug csak nekem tûnik nettó hülyeségnek ? :)))

f1 ... még jó hogy nem lehet alacsony fps-nél normális féktávokat venni, kicsit számolgatni kell, Monza célegyenes végén hány métert halad az autó egy képkocka alatt .....40 fps-el tuti, hogy nem találnék ott normális féktávot, az biztos, neki se állnék annyival .

Totti5
Oké, miért is kell a fix 60 fpsnél képtörés nélkül több?!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Valszeg az elsodleges konzol miatt fix fps-re van tervezve az engine (grafika, fizika, periferiak stb.), igy valami bebogosidik:D
B0GE5z
reménykedtem hogy ez az fps bug csak valami rossz vicc, ezek szerint mégse http://community.codemasters.com/t5/F1-2013-Technical-Assistance/FPS-Bug-More-FPS-Faster/td-p/369120

lac coo
T-cambol ? Dehogy ! :)

ez te vagy?:D

lac coo
Az AI hangerejet le lehet valahogy csokkenteni ? Marha hangos, rajtnal es amikor meg egyutt van a mezony nem hallok szinte semmit a sajat autombol......

lac coo
Kösz, nem tûnik bonyolultnak ...! :)

Alexease
Es auto konyvtar-lista, ugy is kelleni fog hozza:)

ca2 caterham_00
ma2 marussia_00
mc2 mclaren_00
rb2 red_bull_00
tr2 toro_rosso_00
lr2 lotus_00
wi2 williams_00
fc2 force_india_00
sa2 sauber_00
me2 mercedes_00
fe2 ferrari_00
hr2 hrt_00
c12 williamsFW12_00
c13 lotus100T_00
c14 ferrariF187_00
c15 lotus98T_00
c22 williamsFW14_00
c23 ferrariF92A_00
c32 ferrariF399_00
c33 winfieldWilliams_00
c34 williamsFW18B_00
c35 ferrariF310_00
c01 ferrar312T
c02 williams fw07b
Alexease
Nem privat, de mivel ezt mar a becsolagolt/kodolt DLC-bol olvassa a progi, igy az egyszeru kamera file bemasolas nem mukodik. Trukkozni kellett, ami az osszes kamera file-t erinti.

Atirtam az alap script-et, es ezzel az OSSZES kamera file-t NEM az auto konyvtaranak a gyokerebol
(pl.: d:/Steam/SteamApps/common/f12013/cars/c14/cameras.xml) olvassa,
hanem azon belul a cameras konyvtarbol
(pl.: d:/Steam/SteamApps/common/f12013/cars/c14/cameras/cameras.xml).

Ezert minden autonak a konyvtaraba kell csinalni egy cameras konyvtart, es belemasolni az XML-t.

Alap script, ebben van atirva az XML-ek utvonala: f1-2013-raceload-10.zip

Ez meg a Williams FW18B kamera XML: http://alexease.uw.hu/files/f1-2013-camera-williams0fw18b-c34-10.zip
JUVEfun
Köszönöm <#smile>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

lac coo
És ez a kamera már privát ? :)))

lac coo
RBR-em nincs így nem használtam ahhoz, de nem nehéz. Googleplay-en megveszed, Sensadigit oldalán elolvasod hogyan állítsd be ( plugin egyszerûen bemásol, preference. ini-ben portokat beállít 9 és kész .

JUVEfun
Tudnál segíteni priviben , hogy ez pontosan , hogy is mûködik ? (RBR-hez kellene)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Master91
Billentyûzetesek, ti hogy rajtoltok? közepes TC-t használok ( így is nehezen szokom még meg...), és ha alajáraton, ha full gázon, akárhogy indítják el a mezõnyt, ki pörög évekig a hátsó gumim, 4-5 ember elmegy mellettem mire egyáltalán sebességet elérek..
lac coo
Indíts szezont valami jobb autóval... Ott azért legenden már küzdeni kell ....A scenario mod elég könnyûre sikerült, már amennyit én próbáltam .

Arra ott lesz valamelyik rFactor2-es F1 mod, normálisabb AI val, Real Road, Rendes fizika stb... pont a hangulatos karrier mód miatt jó ez a game. Az összes többi összetevõje átlagos. Na jó a hangok átlagon felüliek.

lac coo
-C :))

Firerock
Németes vagy? :D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lac coo
Ha valakit érdekel esetleg, a tavalyi Daschmeter Pro, az RBR -hez és F1 2012-höz való, gond nélkül mûködik az idei játékkal is ....

http://www.youtube.com/v/ye2zCc-Ye-A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

lac coo
Karrier meg ilyen vackok nem érdekelnek ...
Beállítok jó hosszú versenyt, utolsó helyrõl indulok, elsõ kanyarokban nem elõzök meg senkit, mert ott valóban beragadnak , egymást feltartják ( mint a legtöbb játékban ...), utána meg buli az egész .:)

A védekezésben meg betartom a szabályt, : egy irányváltoztatás ! :)

És ezért jó ha az ember lassú :)))

bakkerman
nekemis ezért ment el a kedvem,1 körön lassabb vagyok az AI-nál ugyan,de futamon meg simán kivédekezek egy szar autóval is egy élpilótát. Erre vagy jön valami patch,vagy inkább megveszem,és játszom online...mondjuk ott meg a sok retardált csaló miatt menne el a kedvem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Caterhammal nem oda kell koncentrálni hanem hogy megverd a csapattársad, meg a két marussiát. Már a 12. hely is csoda. Igazán csak azért lehetséges, mert szar az AI. Elsõ kanyar elõtt smán megelõz az ember 5-6-ot másodikban még 3-at. Utána meg mivel elõzni nem tudnak csak tartod a helyed. Mindezt Legenden. 3 év alatt azért ez mehetne a Code"masters"-nek.

akyyy
ezt a csalo játékot. monakoba utolso kanyarba simán átmennek rajtam, ha elrontom a kanyart és lassabban probálom benvenni:S mintha boxba mennék be mert ott is simán átmennek rajtam

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lac coo
Koncentralj a 11. helyre........akkor lesz kihivas.

bocs nem gomb hanem MOD

Van vlami értelems AI javító gomb?

Elõzni egyszerûen nem tudnak. Caterhamal megyek. Rajtnál feljövök mondjuk 12.nek mögöttem jönnek mekik lotusok de volt már ferrari is (igaz massa) és nem tud megelõzni 10 kör alatt. Ja igen, Legend fokozat. Ez így fos mert nincs kihívás.

csm
köszi,akkor ezt benéztem :D

BMW 325 iX Rallye Car :)