21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#16807 Pl itt -
#16806 Tudom, hogy mar irtak/kerdeztem korabban, de probaltad atdugni masik USB-be? :)
Nem csak a mellette levobe, hanem foleg a gep hatso reszebe, ahol az elsodleges, alaplapi csatalokozok vannak. -
#16805 hol olvastál erről a pedál problémáról ?
Nekem külön pedálom van, lehet van arról is valami ... -
#16804 Jaja. El kell rakni ezt a verzát, ez így jó:)
Törés is komolyabb. Kis kontakt és törik az első szárny, érezhetően csökkent a tapadás. -
#16803 Jah a gáz !
amúgy esőben ez istenkirály, én bevallom törtem zúztam, nehéz, és teljesen jól viselkedik az autó 8 nagyjából ...) -
#16802 A gáz? húzd ki a peált, USB-t, dugd vissza, inítsad el a kormit majd a gémet. Úgy megjavult nekem, legalábbis ezt olvastam neten is, hogy huzogatni kell... aztán most megint indítottam és nem volt jó. LOL PC, meg Fana. -
#16801 Én sajnos nem tudom beállítani jól a fanatec pedált, csak a közepétől érzékel ...
Pedig valóban nem rossz a játék ... -
#16800 Suhan, bug nekem sincs. 1.5 órája próbálgatom, váltogatom a pálykat, körülményeket. Jól van optimalizálva.
Amúgy fasza, sok sok apróság van benne, nagyon hangulatos. Esőbe vad a tapadás ( hiánya ) !
Elleszek vele sokat. Hangok is jók, visszajátszában boxból kimenve hallani ahogy felpörög a turbó! Nagyon baba. -
#16799 Kérdés, hogy a hiányosságokat (pl. safety car) beteszik-e, vagy majd csak a 16-ban... Lehet hogy várok egy warezt mielőtt megveszem. -
#16798 Bugisnak nem bugis. Nalam nem is fagyott, sot eleg jol fut, I5 gtx770,8G ram. Hugh -ultran kis elsimitassal versenyen szaraz idoben 70_80 fps. -
#16797 Terveztem, hogy megveszem, de a lentiek alapján inkább nem. Nincs safety car, instabil, bughalmaz. :( -
#16796 Amugy olyan erzese van az embernek, hogy ez meg nagyon nincs kesz.
Osszessegeben jo cucc, de mindenkeppen meg kellene kania a Ralli kormanykezeleset ! -
#16795 Én még a beállítással szívok, nagyon nem boldogul egyelőre a több beviteli eszközzel :))) -
#16794 Letoltál 100%os futamot? -
-
#16792 Azt írták, hogy a day1 patchben benne lesznek a kormányok és a Manor. Gondolom akkor ez a 2. patch már. -
GPx8 #16791 Azért írtam, hogy megvárom az első 5-öt... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Olyan szépeket írtok a Dirt Rally-ról, hogy én is beruházok rá. Láthatjátok, hogy nem vagyok Codemasters ellenes... :D -
#16790 Ez várható, ha hírtelen több ezren elkezdik "tesztelni". :)) Több szem többet lát. ;) -
#16789 Ez mar boven a kiadas elott kesz volt:) Mivel dobozos megjelenes (is), igy van nehany napos atfutas a vegleges build es a megjelenes kozott (amig tesztelik, megtekinti a Sony es az MS), igy van azonnal patch;) Sot, valszeg mar a kovetkezo is "kesz" es teszteles alatt van... -
GPx8 #16788 Nem kellet sokat várni az elsőre... :) -
GPx8 #16787 F1 2015 Patch - 10/07/15
közzétette: LiteralZero @ 05:13PM on July 10, 2015
Hello everyone.
We are aware of players encountering some issues with the PC build, and we have just pushed a new build to Steam.
The fixes that are currently in the new patch are as listed below.
Flashback and the Instant Replay Flashback causes game to crash to desktop
Instant Replay - The game is crashing when entering an instant replay in all game modes
Backing out from a lobby in which you were a Client and Hosting a new Lobby will result in you not having Host Options for your new Lobby
Fuel info resets every time you cross the start/finish line
Out of box settings appear to be too high on onboard Intel GPUs
Graphics options do not save in certain situations
When a player collides before or after resetting to track, they get disqualified.
Clipping on the nose camera on the Manor car
Game crashes after running benchmark
Tyre wear carries over from short qualifying to race between intermediate & option tyres
Hang occurs when host backs out of Custom Lobby just before countdown finishes and loading begins.
Multiplayer qualifying result inconsistent across players
Backing out of a Lobby on 0 seconds of the countdown timer can result in a Hang if the player then creates and leaves a Custom Session.
Host will perpetually load after quitting game via front end after getting terminal damage in multiple races in custom lobby. -
#16786 -
#16785 Az előző részekhez mérten ezzel semmi baj. Sőt! Az irányításon finomítottak, de végül is nem igazán változtattak rajta, legalábbis ami az alapelvet illeti. Mindenesetre kevesebbet kellett vele bajlódnom, mint a korábbiakkal és ráadásul ez jól működik. Sajnos ez a gyári sebességfüggő kormányzás még mindig benne van. Ha nem kezdjük el az AC-hoz és társaihoz hasonlítgatni, hanem ott kezeljük ahol a helye van, akkor kimondottan ez a sorozat legjobb darabja, szerintem. Hangok lehetnének jobbak, carsetupot még nem boncolgattam, tehát nem tudom mennyire lehet vele kompenzálni a kikapcsolt assistokat. Ha simán assist off, akkor kicsit furán izgága lesz az autó és amolyan tojáson taposós lesz, de igazából nem változik az autó karaktere. AI szerintem buta, öklelős. Váratlan dolgokra lineárisan reagál. Ha megcsúszom előtte, ami miatt lassúlni kezdek, simán belém jön, ha a pályán keresztbe állok semmi kitérő manőver, kanyarokban lassabb a kelleténél, tehát könnyű belecsúszni a farába. Fél áron vettem elővételben és a '14-et kihagytam tavaly, tehát most az is megvan ennyiért.
Ennyit mindenképpen megér. :)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.10. 17:14:18 -
#16784 Mernél rá mérget venni? :) -
#16783 Allitolag eleve hianyoznak belole dolgok, mint ha multkor a kormanyokat is emlegettek volna, hogy azok meg csak a teszt idoszakbol vannak, es majd 1-2 honap utan frissitik (?!). -
#16782 Ha ez tényleg így van akkor az gáz, és ez ellen nem véd a STEM-es visszafizetési garancia sem, hiszen nem tudni, hogy a hiányzó dolgok valaha is belekerülnek az aktuális részbe :( -
#16781 McLarennel ;) Tolatva :D -
#16780 Manorral vered vagy Mercedessel? :-) -
attila46 #16779 Gumikopást szrerintem nincs ,vagy ha van nagyon gyengus....látni nem látni a kerekekn
-
attila46 #16778 Hát..igy elsőre én csalódtam..a menű fasza lett,az irányitás lehetne nehezebb ,miknden segitség kikapcsolva..profi Ai ,setupolás nélül verem a mezönyt....nagyobb durt vártam
-
#16777 Nagy valószínűséggel, csak autó modellek, plusz pilóták változnak, meg a naptár. -
#16776 PS4-esek azt mondják, paddal tökéletes lett, az eddigi legjobb Codie játék konzolon. -
attila46 #16775 Az első lapon lehet válasttani szezont
-
attila46 #16774 hát fagyás az van...bachmark teszt végén kifagytam
-
#16773 Jo lesz ez szvsz .
-
#16772 A 2014-es-ről is pls annyit, hogy részletesen lemodellezett 2014-es autókkal megy-e, vagy copy/paste a tavalyi részből? Merthogy az eddigi promóban semmire sem emlékszem, hogy ezt megmutatták volna. -
attila46 #16771 ok
-
#16770 A telepites es elindulas folyamatasrol nem..., de a mukodesrol es hasznalatrol egy kicsit reszletesebb osszefoglalot elfogadunk;)
Ele beszurva a kornyezetet es hasznalatot (gep, kormany, beallitasok, segitsegek, nezet stb). THX! -
attila46 #16769 Telepitem...
A leirtak alapján benne a komplett 2014 is
-
attila46 #16768 Itt a game..most hozták