21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#16968 Es miert csak kozepes ? :) -
Fantasy18 #16967 na sikerült 50% os versenyt végig nyomnom. Hát erős közepes a játék ami nagyon jóra sikerült az a AI szerintem kellően agresszívak. amin beszartam és visszajátszásból derült ki számomra az az volt hogy a rajtnál az első kanyarban ham és rosberg összeakadt kicsit ezért rosberg ki ment a fűre és a 6. helyre jött vissza. Be ragadt ott bottas és massa mögé mivel massáek nagy csatában voltak egymással. ezért a 4 körben nagy meglepetésemre kihívták rosberget (mindeki más velem együtt a 13-16 körben mentünk ki) felrakták neki a keményet és a 16 helyre jött vissza üres pálya volt darabig előtte. maradék 26 kört végig nyomta keményen és 3. lett! ez kimondottan angyon tetszett hogy ennyire jól megvan írva az ai.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.07.12. 17:03:12 -
#16966 Kerékvető, műfű, fű csúszhatna jobban is, de nem vagyok telhetetlen :) -
hqx #16965 Egyébként a poros részek csúsznak, vagy csak dísz? -
hqx #16964 Lehet ez a bajuk!:D 1:22-től
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.07.12. 16:02:35 -
#16963 Ezzel mindig van valami bajuk.... -
hqx #16962 Gyenge!:D
Gamepaddal sem tűnik rosszan így videón. Szóval nem értem, hogy mi bajuk az embereknek, azon kívül, hogy kihagyták a normális karrier módot és az interjúkat stb.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.07.12. 15:34:01 -
#16961 -
hqx #16960 Ha nagyon akarnál már rég játszhatnál vele, mivel már van "demó".:) -
hqx #16959 Ebben benne van a defekt, meg sok egyébb dolog. Bár a másik videóban jobban nézett ki.
This is a normal racing weekend - 30 minute practice, short qualifying and a race of 50% distance.
AI Driver Level - LEGEND || Flashbacks - OFF || Parc Ferme Rules - ON || Vehicle Damage - FULL || Assists - OFF || Gearbox - MANUAL || Pit Assist - OFF
-
#16958 Teljesen felesleges pl a g2a-tol tavol tartani magad, kb itt szazak vasaroltak mar toluk, koztuk en is, amikor volt a nagy szopatas ubisoft reszerol akkor is nagyon korrektek voltak, par utana olvasas utan hamar kiderul.
Na es ha nem mukodne a jatek fel ev utan, na bumm, par nap mulva ugysem fogod mar elinditani :) De mivel steam kulcsot kapsz, igy. Egyszeruen szereted ha lehuznak jatekokkal (marmint az arukkal) ettol jobb neked :p
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.12. 13:46:34 -
#16957 mé ez nem házon belül van ? :D -
#16956 Koszi, de megoldom valahogy hazon belul:) vagy delutan este intezkedem vag majd holnap;P -
#16955 Ez nem a (komolyabb) online jatekosok mekkaja:) Max akkor, ha van/lenne full jelszoval vedett privat es sok-sok korlatozassal allithato resze. -
#16954 Valszeg indokolatlanul, de kicsit rinyalok a 3rd Party "forgalmazoktol":) -
#16953 Azt nem probaltam, nincs az a penz, hogy felmenjek egy F1 public szerverre !:)) -
#16952 amúgy online valóban használhatatlan a játék és folyton crashel? -
#16951 Megveszem en neked, aztan majd ahigy sikerul visszadod !;) -
#16950 Elég sok helyen (g2a pl.) 7500 körül van :) -
#16949 Megnezem, de igazabol tesztelni kellene, program nelkul meg nehez:D En is a demot varom:D Elvileg meg akarom venni, csak most kicsit gazos a helyzet.
Huszadikaig igertek a maszek penzemet (komoly 10E Ft, 3 honapja varok ra, "Magyarorszag, en igy szeretlek!" :D), elvileg azt beletolnam (plusz az apro, mert abbol nem jon ki, kiveve, ha addig nem lesz valami durva learazas:DDDDD). -
#16948 Esetleg ha raersz nezzd meg a cm forumon , az f1 technikai segitsegeknel, ott van egy par ember aki megoldotta, hatha rajissz a logira :)
Amugy ajanlom, nyugodtan vedd meg marha jo ! ;) -
#16947 Kb 50% holtjatekom van,felig le kell nyomnom a pedalt akkor indul a gazadas, feknel ugyanez csak ott fel erovel meg kell nyomnom.
Inputra gondolom mindegy, hogy cellas.
De sok embernel van ez mas kormanyokkal is, gondolom valamit rosszul ment el a beallitas soran, de nem jovok ra, eleg osszevissza az a file :) -
#16946 Ja, lehet a Codies is arra var, hogy megjelenjen a warez, gyorsan kitoljak a betervezett javitast, aztan elmondhatjak, hogy szar a tores, meg kell venni:DDD -
#16945 A pedalnal mi a pontos hibajelenseg? A pedal utat 0–50%-ig egyaltalan mem erzekeli vagy csak gyengen, rosszul, osszevissza? Gozom sincs hogyan mukodik az a pedal, max csak foton lattam eddig olyat (bar azt sem tudom, pontosan milyen pedal):) Lehet mashogy muxik a dolog, es nem 0–65536-ig (vagy valami hasonlo ertekig) ad visszajelzest, hanem hasonlo minusz es plusz ertek kozott?! Vagy a nyomaserzekenysege miatt adja vissza teljesen mashogy az ertekeket, amivel a Codies nem tud mit kezdeni?! -
#16944 Iranyitas beallirassal van baj rendesen.
A nyakamat ra, higy ahigy kijon az elso warez hirtelen javitva lesz ;)) -
Fantasy18 #16943 g25 öt nem támogatja?? mert oké hogy írja játékban hogy az van bedugva de a pedálokra nem reagál... ha meg én állítom be akkor meg bugos az egész... SLide 1 re rakja a gázt és a féket is.... felbasz az ilyen... -
#16942 Nem birok a pedal beallitassal, a jo istent is megprobaltam mar.....Minuszos holtjatek, dupla saturacio de eleg katyvasz az egesz...
Eleve a kormany 60%-os saturacioval megy, de a fileban mindenhol 1.0 van irva ....
Fene se erti . -
#16941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!p2p már van is...pár óra/nap és jön a scene release
Olyan sötétnek tűnik ez bahraini pálya...teszkós izzókat használnak az arabok?:D
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.07.12. 12:17:02 -
#16940 -
#16939 -
hqx #16938 Mozog a fű a pálya szélén. Ez azért már beteg!:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#16937 Jah. -
hqx #16936 A tócsára gondolsz? -
#16935 Beteg -
#16934 Ez most huszadrangú mert nem látni ,de ezen most behaltam : :)))
-
ElNano #16933 Ez most komoly? Ezt kéne minden ilyen (autós) játékba alapból betenni! Na, ez már egy plusz pont, a végén még egy leárazásnál teszek vele egy próbát. :D -
#16932 Hát sajnos nem sikerül jól átírogatnom mappingot, hogy jó legyen a gáz fék ...:(
De átrakom rögtön a rallyét, hátha bejön :)) -
#16931 amúgy érdekes újítás h a time trial részen nem csak a ghost-ját tudod betölteni valakinerk , hanem a setupját is...:) bárki mehet wr setuppal :) -
haflac #16930 Csak most vettem észre,hogy a "cserépre",(crackre) még várni kell. -
haflac #16929 Már van virágbolti verzió.