Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel szemben pl Gridben nekem tetszik a büntetés, 10-ből 9-szer helyesen dönt, valóban én csíptem egy picit apályából 😊
Nextgenről most olvasom, hogy alapjaiban újraírták az egészet, ezért csúsznak vele, de jövő év elején már szeretnék kiadni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A bazári elemek sajnos szükségesek egy ilyen populáris, elsősorban konzolokon jól teljesítő játék esetében (PC-re tizede az eladás), a fiatalabbaknak kellenek az ilyenek. Tény, hogy ezeket elnyomkodjuk kb. a második alkalom után, de ezekkel el lehet halkítani az embereket, nem tudom ennek a pszichológiáját. Követelik, de ha megvan, akkor már nem is annyira fontos. 😊
Nekem a '13-ban bejött a history F1, azt tudtam értékelni, szó nincs részemről divatfikázásról. (Meg szerintem most nem is fikáztam a szériát, bedobtam ide néhány kiegészítő jellegű ötletet.)
Jelenleg egy játék sem, egy sem., még csak a közelébe sem ér ha a szabályrendszert- lebonyolítást nézzük.
Sőt igazából nem sok dolgot tudok mutatni autókezelésen kívül amiben bárki is a közelében járna. Grafika olyan amilyen, futnia kell régi konzolon, csúnyának nem csúnya, pc-n legalább gyors is . Törés laza, mint ahogy a fizika is, ezt igényli a célközönség. Törhetne itt is minden ahogy kell ( elég megnézni ebből a szempontból az új Gridet, teljesen jó, vagy Dirt3 ...) Nem csak látvány a törés, de hatással van mindenre még az autó hangjára is. A bazári cirkusz-elemek nem kellenek, már az a pár animáció is teljesen felesleges, gondolom ember nincs aki nem lépteti kapásból tovább .
Kicsit nekem mindig az érzésem, hogy divatból sose lehet jó amit CM csinál, hiába ad sokat, mindig még több kellene ...
Adhatnának bele még több hangulatot pl. azzal, hogy FPS nézetben bejárhatóvá teszik a Paddockot, lehetne látni a sürgés-forgást, kaphatna a játék karrier részt egy komolyabb manager lehetőséget csapat szinten.
Egyéb, nem reális fantáziálások: megoldható lenne, hogy adatbázis alapján alakuljon ki az időjárás - pl. a valóságban lefutott versenyek időjárását töltené be adott helyszíneken, multiban a host földrajzi helyének és pillanatnyilag megfelelőt, nem nagy szám, csak mint érdekesség -, sőt, a lefutott versenyek adatai alapján kapnák meg az AI-k a "tudásukat", vagyis mondjuk Alonso a játékban bizonyos százalékban épp úgy menne adott pályán, ahogy a valóságban is ment. Tudom, hogy ez már sci-fi, meg felejthető, sokak számára szükségtelen dolog a real weather és a real driver fukció, de valami pluszt adnia kellene a szériának.
A többjátékos rész kiterjesztése viszont szerintem elengedhetetlen. Ja, és egy jóval dinamikusabb csapatrádiós modul sem ártana, illetve ha már lúd, legyen kövér alapokon a visszajátszás során adhatna némi extra hangulatot a "tévés" közvetítés is, mondjuk Martin Brundle hangjával.
Egyébként az idén megjelenő részben már nem lesz history F1 típusú játékrész, azt majd később hozzák vissza... Pedig a '13-ban az volt a legérdekesebb.
Meg remélem a nyolc sebességes váltó is 😊)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szabályrendszer teljes, lebonyolítás is ...talán az automata pit az ami kikerülhetne még , minden más már tényleg csak kolonc, minek ....
Nagy bajom nekem nincs ezzel, a "régi" EGO még mindig szép és gyors, és sokat tud .
Vagyis nálam a nextgen hiánya miatt fog elbukni ...😊 Ha már Grid autosport minőségre feltolják, már gyönyörű az egész .
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó FFB-vel pedig szerintem elfogadható lenne ez a fajta fizika, csakhát nem jó.
"To all those saying alcohol advertising is banned in Europe: No, it absolutely isn't. But if you want the usual 3+ rating for the F1 game, you cannot have alcohol advertising in Europe"
Mondjuk itt is az userek 99 %-a a légbeömlő tetején ül és úgy vezet ... És ez csak egy példa. Sírás mindig van, de ha egy picit is csúszik az autó, már jajgatás van, hogy szar 😊
Teszem hozzá ezek a gépszörnyek, ekkora nyomatékkal, még egy kocka hc szimesnek is kihívás lenne, szóval tuti nem lesz ez sem szimulátor 😊)
Középszerű? ez alatt a miltiplatform motor alatt van az egyik legjobb fizikai és audió engine. Melyik jobb ennél? a bugokat javítgatják, de nem egyszerű dolog ennyi dinamikus változó mellett 22 autót hiba mentesre megcsinálni.
F1 széria a legkomplexebb, legteljesebb liszenszelt kész és teljes autós játék ami a piacon van jelenleg.
A szériát súlytó bug-átokról meg ne is beszéljünk, az egymást követő, és néha egymás hatásait rontó javítások, illetve hogy ezek minden epizódban gamebreaker módon fordulnak elő, mindent elmondanak erről. A további, alapvető hiányosságokat nem taglalom, nem véletlen, hogy a kezdeti lelkesedés után sokan kiábrándultak a szériából, meg kell nézni, hogyan alakultak az eladások évről-évre.
Mondjuk cm azert meg szokott oldani ilyeneket....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amúgy jövőre lesz next-gen (igen PC-re is, tehát mégsem kötelező konzolt venni, hurrá...), Codiesblogon világosan leírták a terveiket. Csak hát ez a current-gen '14 totálisan felesleges.
Csúnyának nem csúnya, ilyen..
Tessék mindenkinek venni az új konzolt , és akkor lesz mindenből nextgen, addig minek 😊
Apropó, nézegessétek Facebookon a FORMA1-es csapatok oldalait, Force India, Williams, Sauber már rakott fel képet az autójukról ami a játékban készült ..
De kösz, legalább valami van már ! 😄
Köszi előre is.
Wot: Totti93