21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nerkem bárki mondja, ehhez képest a pcars meg AM F1 -e nevetségesen szar .. :) -
Persze hogy nem akarnak szimulátort csinálni belőle, ki venné meg akkor? Laca is úgy otthagyná a sorozatot mint a pinty, ezt ők sem akarhatják
-
Ááááá! Nem hiszem, hogy ebből szimulátort akarnának csinálni. 
De egy jó Madness motor jót tenne neki. Lenne végre benne jó FFB, végre lehetne normálisan kormánnyal is játszani vele. VR-t, rendes időjárást meg se említem. Ja de! Megemlítettem.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.07.12. 20:23:02 -
Olyan jó olvasni Titeket!
-
Hát pcars lesz belőle akkor menekülök majd én is .. :) Brrr... :) -
Legfeljebb akkor venném meg vagy veszem meg a következő részt, ha a Madness engine lesz alatta. Így az EGO-val, csak évről-évre egy újabb bőr a rókáról. -
Legális formában ez szerintem biztos kimarad nálam idén. Ha netán lesz belőle virágbolti verzió, azt majd megnézem azért. Emiatt amúgy nem is nagyon szégyenkezem mert ~60 órám van az F12019-ben és az F1 2020-ban összesen és 8 játék van meg a szériából legálisan. Általában mindig nagyon az érdeklődés mit amennyit játszok. Szerintem a 2020-al egy versenyt sem mentem, na jó talán egyet. Minden évben a karriert akarom elkezdeni de a monoton szabadedzések miatt hamar elmegy tőle a kedvem.
A videók alapján ha jól vettem ki kb. olyan a story mód mint amilyennek elképzeltem, egy módosított, egy eseménysorozatra felhúzott Scenario mód. Nem mintha ez baj lenne, de nem valódi újdonság, csak egy kicsit más. Ahogy öregszem én is, egyre kevésbé számít az aktualitás, az, hogy az autók kinézete, festése az aktuális állapotot tükrözzék, és hogy a versenynaptár is a valóságnak megfelelő legyen., éppen ezért a handling-et leszámítva igazi újdonságot és változást nem igazán várok az F1 2021-től. Jövőre az új szabályok mellett nagyobb értelmét látom a játék megvásárlásának. -
A drágábbik verzió amúgy mikortól játszható, 3 nap korai hozzáférést ír, ..holnaptól ? -
Persze, nyilván minden játék drágább ,sőt nem csak a játékok... Ilyen forintnál szerintem 2 éven belül 20 évvel ezelőti színvonalra jutunk ... -
robicarlos6 #21366 Ezért kell 185 ezres konzolt venni a pc-t meg meghagyni netezésre...
Nem mellesleg a codemasters játék fórumában írni hogy drága a game az nem létjogosult dolog. Ugyanis visszatekintve szerintem nem igen volt olyan játékuk amit 1-1.5 éven belül ne szórtak volna köszi helloért.
Sajnos azt érzem ,hogy EA jelenléttel ez az 1 éven belül toljuk be bundleba dolog végérvényesen elhal majd :(
-
Azt kell hogy mondjam, jelenlegi faja forintnál, nekünk magyaroknak überluxus játékot venni ! Elképesztő .... Mondjuk lassan hardver se lesz amivel játszak mert 4-800 ezret nem tudok adn iegy kártyáért... :) -
-
2 emberből állna a Codemasters vezetősége? Amennyiben egy garázs projektről lenne szó azt mondanám, hogy OK, de nem az, úgy biztos vagyok benne, hogy nem ennyi emberből áll a vezetőség. A gyár ahol dolgozom, kb. 2 évente cserél gyárigazgatót, mégsem változik semmi
-
Timbu #21362 Távozott a Codemasters vezetősége -
Szerintem meg az a vicc kategória, hogy valaki úgy osztja az észt, hogy nulla tapasztalata van az adott témában. De ha esetleg sok éves tapasztalatod V6-os F1 téren, akkor én kérek elnézést.
Bár nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna a neved bármelyik F1 futamon. 
-
mindegy... Az V6 F1 amas-ben szerintem finoman fogalmazva is vicc kategória .... Valami rettenet gagyi az egész . Gyanítom a PC cuccot valai Grid-es , autóversenyzős játékra vették meg ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.05. 22:07:11 -
A story módra vonatkozó dolgot nem is konkrétan neked szántam, csak leírtam amit leszűrtem a Bereznay gyerek videójából :) -
Sztori meg karrier módra soha nincs idő, csak gyors versenyeket megyek :) -
Te szubjektíven nézed, én pedig próbálom objektíven látni a dolgot :)
Attól tartok a 2021-ben ez a story mód ki fog merülni a már eddig is ismert és létező scenario módban, csak ki lesz bővítve és nem eltérő eseményekre, hanem egy eseménysorra lesz felhúzva, elágazásokkal. Valami ilyesmire gondolok.
Lehet ez a rész kimarad, még a 2020-ban is alig van pár órám pedig már megjelenés előtt pár nappal megvolt. -
De van, az AI, .... Én ezt az az AI semmire nem cserélném le ... :) Meg én már öreg vagyok, ne legyen ronda az már nekem jó ... Nem vagyok már annyira a grafika bolondja ... :) VR felejtős, a hiedelmekkel ellentétben arányaiban elhanyagolhatóan kevesen használják, alig fejleszt rá valaki ....
Amúgy AMS2 fizika nekem nem jün, be , fasza az ffb meg ilyenek, de ez a pcarsos négykerékkel csúszás MINDEN autóval az nekem nevetséges... :) az első rész jobb volt szerintem az RF2 fizikával ... Néha előszedem de hamar ráunok erre hülye csúszkálásra.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.04. 08:12:32 -
rokshow #21355 100% van nekem. Köszi szépen az eddigi segítséget -
-
Szia!
A legfelső csúszkára gondoltam.
-
rokshow #21352 Helló sztem a driverben is fel van húzva 100% de ha küldesz róla hogy melyikre gondolsz azt megköszönném. Mer nem vagyok egy nagy angolos. Előre is köszönöm szia -
Ízlés dolga tény, de szerintem nincs szégyellnivalója a Madness engine-nek az EGO-val szemben, sőt. Kíváncsiságból mentem mindké játékkal Spielbergben, az aktualitás kedvéért, és nálam max. grafikán hasonlóan teljesít a két játék FHD-ban. Igaz csak felületes teszt volt, tiszta időben szabadedzést mentem, de forma-forma a kettő, talán egy pár FPS-el, kb. 4-5-el teljesít jobban az F12020. Cserében vezetési élményre egyértelműen jobb az AMS2, sokkal jobban érezni az, hogy autót vezet az ember és, hogy a visszajelzések a felfüggesztésből jönnek. Csak azért hoztam fel a témát, mert ha már úgyis összejött a fúzió a két vállalat között, talán nem lenne hülyeség élni annak előnyeivel, így azok is megtalálnák a számításukat a programban akik egy kicsivel szimulátorosabb dologra vágynak.
Továbbá a #21342 hozzászólásomból magam is kihagytam egy komoly érvet és tényezőt, még pedig a VR támogatást, amit már szinte minden valamire való autósjáték tud, támogat, akár már több mint 6 éve is (Assetto Corsa), szemben az F1 sorozattal aminek még 2021-re sem sikerült. Nem mintha érintett lennék a témában (sajnos) de sok játékosnak lehet szempont, a Madness engine pedig a Project Cars 1- óta tudja, ráadásul elvileg elég jól is. -
Értem! Driverben is fel van húzva? Tényleg annyira gyenge, nem csak első benyomásra, hosszabb távon nem kielégítő? Az sem jó ha birkózni kell a kormánnyal. -
rokshow #21349 Szia Danecay. Azért foglalkozok vele mert játék közben(f1) nincs olyan erős az ffb mint mikor be kapcsolom (be dugom a hálózatba) a kormányt. Ott jóval gyengébb kb a fele. Nem maximum, hiába fullra van állítva a játékban az ffb. -
Nálam a kormány (T300) folyamatosan az USB portra van csatlakoztatva, csak a hálózati 230V-ba szoktam bedugni, használat után pedig ki onnan. Nálam a Steam is automatikusan elindul a Windows-al, így ilyen lépcsőkben ahogy Te sohasem vizsgáltam a dolgot. Így, hogy írtad, kipróbáltam, hogy bedugom a kormányt. Kalibrálás után tekergetve, olyan 90 fok elfordítása után lehetett érezni, hogy elkezd ellenállni a kormány. Miután bementem a Steam/Beállításo/Játékvezérlők/Általános Játékvezérlő-beállításokba, a nélkül, hogy bármit csináltam volna megszűnt a kormány ellenállása és kilépve innen sem jött vissza, viszont a Thrustmaster Control Panelen leellenőrizve volt FFB, és minden bizonnyal játék alatt is lenne, majd megnézem azt is. Amennyiben játék alatt van normális FFB-d, úgy miért foglalkozol az egésszel, lényeg, hogy működik, nem? -
rokshow #21347 Thrustmaster tx force feedback és thrustmaster ferrari f1 kormány -
Nem mintha lenne tippem a jelenségre, de milyen kormányról van szó? -
rokshow #21345 Sziasztok, jó estét. Esetleg tudna valaki segíteni? Olyan problémám lenne hogy mikor az USB be és a hálózatba be dugom a kormányt akkor az FFB még igen erős. Viszont mikor elindítom a steam et akkor nagyon könnyű a kormány. Nincs benne erő. Viszont a játékban mikor én írányítom az autót akkor már van FFB erő a kormányban. De nem olyan mint mikor be kapcsolom a kormányt. Driver a legfrissebb, játékon belül maxon van az Ffb 150 de kb 70-80 felel meg. Mi lehet a probléma? Vki tapasztalt már ilyet? Előre is köszönöm a segítséget. -
Neked ez a játék soha nem lesz jó.... :D -
Izlés dolga, szerintem jó a grafika, minden van ami kell. A pcarsos cucc elég harmatos, objektumok számában a közelébe nem ér ennek .... Meg ez gyorsabb is , a masik beledoglene 20 ilen felbontású autóval, esőben, ilyen AI-val .... -
Azt viszont nem értem, hogy miért nem használják a Madness engine-t ha már 2019 év végén megvették az SMS-t. Nyilván a saját EGO motorjukat ismerik jobban, arra van kifejlesztve a játék és toldozva foldozva évről évre és nem lenne olyan egyszerű az átállás mint egy újabb epizódot, kvázi MOD-ot megcsinálni a következő szezonra. Pedig lehet értékelné a nép is és nem csak rókabőrként tekintenének az éppen aktuálisan megjelenő epizódra,mert látszana, hogy van benne munka, úgy igazából is :) Na meg aztán nem lenne egy rossz választás az a Madness engine, szimulátoros alapokon nyugszik, kellően kellemes a megjelenése, nincs óriási hardverigénye, kb tud mindent amit kell, feltehetően többet is mint az EGO, pl. LiveTrack 3.0, és mint az Automobilista példája is mutatja, egész kellemes dolgokat ki lehet hozni vele. Biztosan idő lenne az átállás, de most, hogy egy évvel eltolták az F1-es szabálymódosításokat, pont jó alkalom lett volna kihagyni egy szezont és rákoncentrálni, a 2022-esre, új szabályokkal és az engine váltás miatt megújult arculattal.
Az ACC-re pl. ráhúzták az Unreal engine-t, de minek? Szerintem nem lett tőle szebb a játék, cserébe sokkal rosszabbul fut. Egy erős hardverrel megtámogatva lehet másabb a helyzet, de amíg a többi az én harveremen magas grafikai beállítások mellett is jól fut és szépen is néz ki, addig felesleges dolognak érzem ez az Unreal engine-s dolgot. Kíváncsi vagyok mi lesz az rFactor2-vel is. Miután felvásárolták a Studio397-t azzal jött a hír, hogy az rF2-re is ráhúzzák az Unreal engine-t. Szerintem már így is egészen vállalhatóra sikerült már kipofozni a játékot. -
értem én, ezért mondom hogy lehet élvezetes, de nem attól jó egy fizika hogy kipörög :D
ACC-t hagyjuk is, ahol egy nagy esport világverseny úgy kezdődik, hogy a pálya tele van 12 órányi gumitörmelékkel :D
-
Nincs bajom akormánnyal, egy -az egyben úgy működik mint az enyém ,se lagg se semmi. FFB lehetne jobb is, de pl ótvaros ACC.nél szerintem jobb . fizika se rossz, automobilista, AC módok sokkal sínautósabbak mint ez, még a versenyzők szerint is nagyon nehéz gyorsítani, könnyen kipörög... Jóez ! ;) Gumi, gumikopás remek, AI meg világbajnok ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.06.29. 14:08:32 -
amúgy félreértés ne essék, teljesen élvezetes a dolog, de a kormányzás az nagyon gagyi és évek óta nem tudnak rajta változtatni... -
Norberto91 #21338 Most úgy van h 3 fele fizika van. Az expert, casual, meg valami nagyon easy. És a neked megfelelőt ki lehet választani. Sztem teljesen jó. Kontrollerrel érezni hogy van a kocsinak súlya. Könnyű mazespineskedni az experttel ha hamar nyomsz a gázra. Nem tudom
hogy a 2020-ban volt e már ilyen fizika választás, azzal csak a demot próbáltam. F1 2019-hez képest fejlődött. -
Szerintem ahhoz képest, hogy multiplatform és nem a szűk szimes rétegnek készült, bőven jó és elfogadható. Szerintem nem is céljuk ennél sokkal szimesebb irányba elvinni a dolgot. -
fizikán nem méltóztatnak módosítani idén sem kicsit komolyabb irányba?