Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még versenyről-versenyre is változnak az autók, a fejlesztés folyamatos. Attól, hogy a szabályok nem változnak jelentősen jövőre, az autók még fognak.
Azt nem kell újra lemodellezni.
iSS!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2020.08.28. 17:21:39
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.15. 09:24:00
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.08.10. 15:16:00
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.08.10. 11:25:20
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
F2-re lesz frissités az idei szezonra?
Kétszer volt ilyen a karrier során (20 versenyen vagyok túl). De ez csak annyi amennyit észrevettem, lehetett több is, nem mindig nézem meg, hogy miért esik ki az AI, szóval biztosan több volt ennyinél...
Itt egy másik!
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2020.07.30. 19:06:55
iSS!
A hosszú egyenesben (pl. Vietnám, de a mai mexikói nagydíjon is) előfordult az, hogy az AI előzni akar, de még csak helyezkedik és beriszálja az autót, ami végzetes kicsúszáshoz, falnak csapódáshoz vezet.
Ez szerintem bug, javítani kéne! (ha nem bug, akkor eddig miért nem volt ilyen? ja és a valóságban mikor volt ilyen utoljára?)
iSS!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.07.29. 19:21:22
Mercedes car and driver suits updated to the black livery.
Fixed an issue in unranked multiplayer where a host disconnection resulted in AI having unrealistic lap times.
Sergio Perez and Lance Stroll now wear the correct gloves.
Fixed a progression issue in My Team career which could occur after an Invitational event.
Fixed a progression issue in My Team career which could occur at the end of a season.
The Savant sponsor will now correctly pay out.
Various other stability and bug fixes.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Így ezt meg kellett örökítenem.
iSS!
Versatappen? Albon? Sainz? Norris?
Egyik sem! Szerintem inkább anyukád!
Az!
iSS!
Nem siránkozás, nagyon jó, hogy a CM-hez kerültek a jogok, csak nagyon sokszor a kényelmes utat választják ezzel a sorozattal kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Plebii, 2020.07.25. 00:00:35
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
"a nagy kiadók pont leszarják" aham, ha így jobban érzed magad és így meg tudod magyarázni, hogy neked miért nincs.
Utoljára szerkesztette: Plebii, 2020.07.25. 00:00:03
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
Írtam, hogy nem néztem utána, mivel kibírom nélküle, anélkül is élvezetes, addig még nem volt addig időm kipróbálni, de érdekelt volna, hogy van-e benne VR támogatás, biztos más Magyar nyelvet beszélünk.
Inkább ez a LOL.
Máshol meg tudták oldani, itt meg olyanokat nyilatkoznak, hogy a játék élmény miatt nem lehetséges, meg bla.bla.bla, persze jól működő mod már van, másik CM játék tudja, és RRRE, AC, PC2, vagy akár csak Automobilista 2 formula autóknál jól tudja a VR-t. Ez nem fika, ez sajnos tény, közben a fejmozgást a boxban a kormánnyal imitálják, szóval lenne mit a VR-ben is használni.
My Teamben játszok egy karriert. Bahrein időmérő, Q1: sikerül továbbjutó időt autóznom, nézem az eredményeket. Kb. mindenkinek 1 mért kör. A kiesőknek is. Megy az idő, hátra van 2 perc. Totál csend, nem próbál javítani senki, az sem akinek 2 tized alatt kéne javítani. Kedves csapattársam is ül a babérjain, 17. idővel. 1 kört ment ő is.
Legszívesebben p*csán rúgtam volna hogy mennyé' má' hülyegyerek!!! 😞
Amúgy az AI eddig tetszik, elég jó küzd, amíg lehet csatában ott marad melletted, próbálkozik, nem satuzik pánikszerűen. A korábbi F1 játékok valamiért nem jöttek be, 1-2 óra próba után töröltem őket. Nem tudom pontosan miket változtattak, talán több apróságot, de ez valahogy jobban "kézre áll": jobb az irányíthatóság is, és az AI is.
Tegnap vettem meg a játék Schumacher kiadását PC-re, nem néztem utána, mert kibírom nélküle is, de még mindig nem került bele VR támogatás? Több CM verseny játék támogatja, ide eddig mindenféle mondvacsinált indokkal nem került be. Változatlan a helyzet?
Utoljára szerkesztette: Plebii, 2020.07.21. 08:52:13
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
* Players will no longer be incorrectly disqualified for not using the mandatory tyres during a race
* Qualifying times seen on the grid rundown are now correct
* Gearbox wear is no longer scaled based on season length
* Fixed the missing heads on the podium in Multiplayer
* Speeding when the Virtual Safety Car is ending will now correctly penalise clients in a multiplayer session
* When using a wheel car controls will no longer control the camera at race start
* Vietnam track introduction video now shows the correct number of DRS zones
* The character walking on water during the introduction cutscene at Australia now correctly has a boat to stand on
* Fixed Sponsor logos on suits appearing stretched in certain conditions.
* Fixed several end of season Sponsor payments.
* Improved abrupt Force Feedback issue under braking on Direct Drive wheels
* A use flashback prompt will now be shown the first time the player goes off track or collides with another vehicle
* Numerous text and localisation fixes
* Various other stability and bug fixes