Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Es persze a kijelzesek erre meg ratesznek egy lapattal. Ami lehet valos, egyenfuggu, kamu a TV-nek vagy eppen a futo program szerint (idomero, verseny, sporolas, elozes stb).
Ha ez valoban szim lenne, mindent nekem kellene csinalni, aztan meg elvezetni az autot, valszeg csak uveges szemekkel vizslatnam a monitort es vakarnam a fejem;D
valóban a kukába kell dobni ,ahogy eddig F1-et vezettünk, ide 100%-ban más kell.
Nem kihuzatni a motort, nem padlózni, elváltani negyed fordulaton stb 😊) ami végül is jó 😊)
Amúgy a ledsor is trükkös idén, van aki a fordulatra állítja be, és van aki oda teszi a végét ahol már el kell váltani (senki nem huzatja idén maxig, mert nem lehet, olyan nyomaték van ...) szóval még a tv is csalóka 😊)
Én is visszaraktam, mentem pár kört, az úőgy látszik, hogy még egyenesben se lehet padlózni, 3. közepéig, vagy akár még a4-est is meg kell várni, és sokszor valóban inkább el kell váltani, mert kezelhetetlenül erős 😊
amit szokni kell, az tényleg az, hogy szinte alapjáraton kell tartani a motort... 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.18. 10:41:33
A mostani onboard felveteleket elnezve, valoban ovatosabbak a gazpedallal. Kigyorsitaskor, foleg kanyarbol kijovet, a gazpedalerintestol a padlogazig 1–2 masodperc telik el. A kissebb csapatoknal meg valtanak is kozben.
Talan mar ma megnezem, meg jo hogy nem toroltem le az ISO-t;D
Nekem egy Ferrari kell és egy ultragagyi autó 😊
Én meg nem állok neki újra széttúrni az tuti 😊
Nekem tetszik. Belevágok a karrierbe.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze azért adok neki talán negyed órát, hogy tiszta maradjon a lelkiismereted 😊
Persze, lehetne meg sorolni, de minden evben ez a ketto a problemas, emiatt "hasznalhatat;an", idegesito, es mara mar unalmas:/
Kamera , FFB, kikapcsolhatatlan segítségek.
Pontosan tudom, hogy lehetne ez sokkal jobb is, nem fér a fejembe, hogy minek rakjak bele újra és újra az idióta dolgaikat ....
Nekem is az a legjobb szavam ra, hogy unom😊 Minden evben "megcsinalni" a kamerat, mert szar, utana az FFB-vel szarakodni, hogy lehessen valamit erezni... A jatek jo lenne, de ig mar sok;P Fent van a 2013, ha nagyon F1-et akarok, akkor jo lesz az.
De egyelore ugy sincs idom, ha lenne, sorban allnak a jobb dolgok😄
Csak ugye van egy AC, nem pazarlom erre az időt 😄DD
Csak így már unom 😊)) FFB középen szar, fel kell venni 130 %-ra driverben akkor jobb .
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szar ....
akkor szokott ilyent csinálni, ha nagyon magas, sokkal magasabb 100%-nál...
De persze bármi lehet, ez CM 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem 1ST-n is fent lesz hamarosan .
Gondolom nem is az a cél, hogy amennyiben megindul az autó nehezen lehessen megfogni, és keresztbe forduljon a játékos a pályán, vagy neki a korlátnak, inkább csak az időveszteség amit a kipörgés okán a játékos elszenved, amellett, hogy folytatni tudja a játékot.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Suta hisz tapad is mint eddig is.. de szerencsétlen kipörgeti a kereket, elindulna a segge sokszor, még 4-5 körül is de a megfogása minden finomkodást mellőz ugye.
Amúgy olyan mint eddig, PCn finomabb kormány beállításokkal, FFBvel jó lesz ez mint a tavalyi. Mélyebben majd PCn.