21751
  • lac coo
    Vagyis magyarul a PC szebb ...ennyi jött át ! :DD
  • kishubi
    üdv. kipróbáltam én is ezt a játékot, de hogy őszinte legyek max beállítások mellett, csak mosolyogni tudtam a monitor előtt, nem sokat változott a tavalyihoz képest, úgyhogy nem értem mire ez a gépigény.... ( talán a füves részek miatt ilyen, vagy a rajtrácson álló személyzet miatt???) a lényeg hogy szerintem meg sem közelíti a project carst, igaz hogy vannak benne hibák, de például az utolsó patch óta nálam nagyon jó ismét az ffb, és az egész játék is..... És ezt úgy mondom hogy eddig az összes f1-es játékot megvettem, még a tavalyit is (ami nagyon nagy csalódás volt ) A lényeg hogy nem éri meg számomra hogy pénzt adjak érte.....

Csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat.......
  • lac coo
    Tegnap megneztem ezt a Mexoi palyat es tok jo, siman jo lehet kasztnis auzovL is :)
  • Rdinho10
    Nalam is ez a gond,ha hardra rakom sima ugy,ha expertre utol sem erem oket.
  • Gabor77
    Azért lassú kanyarban eléggé otthagy az AI, ha nem finomkodok a gázzal..ha meg határon mozgok és próbálom tartani velük a lépést, gumik elfogynak 2-3 körrel a tervezett kiállás előtt. Azt hiszem van még hova fejlődni..:D
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.07.15. 09:50:19
  • alma2
    tedd irasvedette a config file-okat, amiben atirtad.
  • lac coo
    Nekem most jo a pedal, de ha kilepek elfelejti a beallitasokat, visszarakja a g27 presetre es a fanatec pedalet meg lenulazza :))
  • sajtburger
    ezzel "játszok épp" így viszont elég jelentős a hátrány, főleg a kanyargós részeken. Nem lett rossz ez a game, de most jóval többet fogok szabadedzésen körözgetni. Ahogy tapasztaltam 4. fokozatban lehet csak padlózni, legalábbis ausztráliában.
  • alma2
    probalj ne padlogazzal menni az also fokozatokban...
    Vagy kapcsolj be segitseget, ha nem megy.
  • lac coo
    No így 10 centi holtjáték nélkül azért már más vezetni :)))
    Olyan mint Ac, megyek , semmi extra...kicsit odalépek már azért tréfás ...aztán látom hogy 4 mp-t kapok hamiltontól...no onantól már teljesen jó, minden méterrel meg kell küzdeni :)
  • lac coo
    Gondolom a wheel az kormányhoz való azért nem lehet megnyitni ....
  • sajtburger
    Valaki esetleg nem tudja, hogy lehet a wheel setting-t megnyitni? nekem szürkén mutatja a menüben és jó lenne állítani rajta, ha gázt adok folyamasosan kicsúszok a francba.. nem küszködik még valaki hasonlóval? xbox pc kontroller
  • lac coo
    Hisztis vagy ! :)
    Majd kibogarássza valaki ...:)

amúgy ha 10 éve mindig mindenki módosít rajta miből gondolod, hogy senkit nem érdekelne ? ;P
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.14. 19:23:10
  • Alexease
    Teljesen felesleges, valszeg 2-3 embert erdekelne egy normalisabb cockpit nezet:D Ha tizen ev alatt nem vettek eszre, hogy mindig modositanak rajta az emberek, es minden mas programban allithato, akkor ez ennyi volt;D
  • lac coo
    Igen az sem az igazi ....
    bizakodjunk, eddig normális handlingban sem hittetek, talán ez is lesz benne hamarosan ! :D
  • Alexease
    A mozgas is idegesito, de engem elegge zavar (nekem hasznalhatatlan/elvezhetetlen), hogy nagyon hatul van a pilota.
  • lac coo
    Ki kell sírni a fórumban, hogy legalább azt a filet tegyék kívülre mint az actionmapot! :)

Valaki aki jó angolból csináljon egy topikot, talán még szavazást is lehet ....
  • lac coo
    Nézet még elmenne, de én rühellem ha csúszkálok az ülésben, én úgy nem tudok vezetni :)))
  • Rdinho10
    Arra mar nem mertem rakni:D
  • Alexease
    Most semmi file-y nem fogsz talalni, telejsen uj es mas az engine;) Minden duplan csomagolva/kodolva.

Eppen most nezegettem at, es ez telejsen bukta (legalabbis a kameranezet). Ebbol igy nem lesz semmi. Vagy a Codies csinal vele valamit vagy valami extra programozos ember. De Codies tuti nem fog, mas meg nem fog vele foglalkozni:/ Kar erte. Lehet visszateszem a 2014-et, ez meg DEL:) A 2014 ugy is "demo", ezt meg megvettem, vagyis helyreallt az egyensuly:DD
  • barcalaci84
    szerintem egész jó a fülke néztet, vagy legalábbis vállalható
  • zzeN
    Azért van még Expert és Legend szerintem.
  • Rdinho10
    Nektek is gyengek az ai versenyzok? Hardon tolom es nem valami erosek...
  • lac coo
    no, müxik ,faja ! :)
    Már csak valami használható fülkenézet kellene :))
  • Fantasy18
    hali valaki tud olyan módot az f1 2015 höz mint az elődökhöz volt hogy realistic damage? elődöknél elég volt egy fáljt átírni és már jobban törtek a kocsik.. most ezt a fáljt nem találom
  • lac coo
    En egyel lejjebb vettem a posgprocesst es eltunt az a gyoker kromatikus akarmi .
  • barcalaci84
    amúgy tényleg egész élvezetes az irányítás...a hangulat meg a körítés is remek...ha online is használható lesz még lehet meg is veszem valami akcióban:) Carsos formaautóknál speciel sokkal jobb, küzdősebb

a blurt h a fenében lehet kikapcsolni?
  • barcalaci84
    na majd látod:)
    igen nem tudsz játékon belül belenyúlni a gyári presetekbe, a kormányéba se...de az a lényeg h az usb pedal ból indítod a custom presetet és akkor adott lesz a 2 pedál a custom presetben ahhoz nem nyúlsz ...az összes többi gombot , irányt meg beállítod...így a pedálra custom presetnél is a fájlban átzírt usb pedált fogja használni...
    te eddig mindig a custom presetnél próbáltad a pedált állítani, azt nyomkodtad, de így nem tudja a játék h az nem egy joy...
  • Adam Jonas
    Ez egy elég érdekes kis videó, olyan pCARS-feelingem van.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.07.14. 18:08:59
  • lac coo
    Nem vagyok gep elott, meg ertem mit mondasz, hulye azert nem vagyok ( vagy meg nem teljesen...:) ) , de nem olyan a fanatec pedal gyari presetje higy nem is lehet kormanyt meg ilyeneket beallitani rajta ?
  • barcalaci84
    custom presetet csinálsz , csak így nem a pedálokat állítod hanem az összes többit...ezt nem tudom egyszerűbben leírni:)usb pedal fülről kreálj új custom presetet...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.14. 18:06:23
  • gibson9
    Nekem továbbra is nagyon tetszik a játék. Komolyan nem értem, hogy van aki panaszkodik az ai- ra és a bugokra, miközben én még nem találkoztam egyel se (kopkopkop) és olyan jó kis csatákat vívok a botokkal. Ma is kerék a kerék elleni csatákba mentem többször is kanyarokon keresztül. Bementem melléjük féktávon és nem adták a poziciót hanem egymás mellett kanyarodtunk tovább a következő kanyarig. Vezethetőség is nagyon tetszik. Kipróbáltam a force indiát a mercik után és teljesen máshogy kellett kezelni. Féktávon meg meg csúszott, idegesen viselkedett stb. Játszottam a 2010től kezdve az összessel a tavalyit leszámítva és kétség nélkül az eddigi legjobb rész. Még úgy is, hogy kormány hiányában csak kontrollerrel játszom :)
  • lac coo
    Most nem emlekszem....de a pedal gyari presetben lehet kormany tengelyeket allitani ???
  • barcalaci84
    ha egyedi presetet csinálsz akkor mindenképpen úgy ahogy írtam...tehát usb pedal fulről indítsd és az összes többi irányt gombot állítsd ...a pedálokhoz hozzá se nyúlj:)
  • Totti5
    F1 csapat 2010 óta F1et csinál, a rallysok egy másik team. A komolyabb irány mind a két részlegnél látható és érezhető, ami meg fentről jött.
  • lac coo
    Most mar total nem ertem de ok, remelem mukodik ! :))
    Modjuk nekem kell egyedi preset a tobbi homb miatt.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.14. 17:52:35
  • barcalaci84
    most nézem h nem is kell custom setupot állítani:)
    szóval csak másold be a fájlt és válaszd ki esetedben a g27 presetet (hiába írja rosszul a tengelyeket) játékban megy a pedál holtjáték nélkül...kiolvassa az átírt fájlból:)
    ez volt a baj nálam is h mindenképpen nyomogattam a custom presetben a pedalt :)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.14. 17:47:59
  • lac coo
    Haz egyelore a Dirt Rally egy vicc betonon, meg ugye suolgaltatasban is jocskan elmarad.
    De mindketto atomjo..
    De azert megneznem mk lett volna ebbol ,ha user kivansagok alapjan keszul :)))))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.14. 17:41:20
  • lac coo
    Na akkor majd mevnezem, szerintem en felreertettem es mindenaron a sajat egyedi presetemben akartam atirogattni a tengelyeket...
  • barcalaci84
    szerintem azért mert így a fájlból olvassa ki az adatot...ha meg a játékban kalibrálod magát a pedált akkor csak egy sima joy analogként érzkeli