Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ott sem egy nagy allatsag az F1, szerintem is siman illene hozni azt a szintet .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(Az AC-t nem mondanám HC szimnek, bár most ezt a legjobb vezetni a piacon lévő JÁTÉKOK közül.)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2015.06.21. 09:18:07
Ez valami regebbi dev verzio amit kivittek, a fene tudja mi mukodik mi nem ....
De engem akkor sem izgat ez a dolog 😊) Mivel magától dolgozik az autóban , ha van ha nincs ugyanott vagyok .
Bár a régebbi nyomkodós kers az jobban bejött, azzal lehetett taktikázni, spórolni valahogy vele, hogy előzésre maradjon egy jó adag ...
Sehonnan.....
De ha lesz majd talaltok mas valamit 😊)
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Codies tuti megcsinalta, ezeknek az autoknak ez az egyik lenyege. Persze, valszeg nem tobb oldalas keplet alapjan szamolgat, hanem valszeg kozvetites, csapat, szakerto, errosorrend, tippelheto mukodes es egyeb visszajelzesokbol osszerakott "scriptek" alapjan, mert az "igazi" beallitasokat ugy sem kapnak meg, az mind ipari titok😊 Ez meg, meg ha full extras szim lenne, akkor is "csak egy jatek". De ha nem is jatek lenne, akkor sem "tennek" kozszemlere az adatokat😄
Meg ezeket a dolgokat, ki is kellene tudni autozni;P Egy nagyatlag, VALODI jo pilota, IGAZI autoban, haromfelevel valszeg nagyreszt ugyanazt autozna. Kell hozza egy kis plusz, hogy ezeket kihasznalja valaki.
Es amig ez egy "jatek", de meg ha szim lenne, akkor is, ha a szimulacio csak 90%-os lene (ez itt attol messze lesz, amikor meg az alapveto kormany visszajelzesekkel
A valosagban valszeg orakig/napokig programozzak a rendszert, de tuti van hozza nehany "gyors allitas". Mittudomenmi😊 Ha be tennenek 3-4-et a garazs menube, ami az ERS-sel kapcsolatos, es erezheto lenne gyors koron es/vagy hosszutavon, mar profi lenne a dolog.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.06.20. 18:50:19
Mondjuk lehet ez csak engem érdekel, mint a PC topicban a gumikopás 😄
Már nincs messze a megjelenés.
Amugy a vizes vudeo az tetszik, elso korben a visszaforditonal elindulni alig tud, fel is valtja inkabb harmasba, meg uszik az egesz hatulja ....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.20. 12:53:05
Fulkenezet talan allithato talan nem, de max ket autot beallitok azt jovan 😊
Kormany talan olyan jo lesz mint rallyban, de legalabb normalis szoge van mar 😊
Pit meg ilyesmi nem lesz manualis,felvezeto lesz de elozni ott sem engedi majd.
A HUD engem nem izgat, de a normalis cockpit (allitas) hianya mar elegge. Az mar cicki 2015-ben (bar 5-10 eve is az volt). Persze a legtobben TV-kamerabol toljak vagy hatulrol, kicsit ertheto a hanyagolasa:/ Ami esetleg "csicsanak" vagy "extranak" szamit: normalis es manualis felvezeto kor, piteles, safety car, esetleg levezeto kor – az engem is erdekelne, de a nagyatlag maitt ezeket nehez normalian megoldani.
A versenykozbeni grafikaval, latvannyal, koritessel semmi gond nincs. Van annyira nextgen mint a tobbiek (lesznek) (GT, Forza). Persze az allokepes, photomode-os, autonezegetos es "szetszedos", a szerteszet animalt es scriptelt korites nem szamit.
Ez a ket ISR video legalabb mar normalis volt, nagyon kellett az elozo napok gagyi aradatahoz! Persze a lenyeg ebbol sem derul ki (cockpit, fizika, FF😎, de a "kismonitort" nezve, talan jobbb a kormanymozgas, vannak aprobb ellenkormanyzasok is (?!).
(A HUD az tényleg nem szép. Ha az AC-hoz meg tudták csinálni a modderek, akkor itt nem is értem, hogy miért ilyen...)
Én azért nagyon várom és reménykedek. (Ilyen optimista alkat vagyok). 😊
En komolyan korhatarral adnam ki ezt a jatekot, hogy miert nem az uj NFS re vannak raizgulva ezek a gyerekek .....
( hogy ez a garf miért is nem jó ....)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.20. 06:45:17
Dirt Rally abszolut kemény lett, remélem ez is ...Ha csak fele olyan jó már hibátlan lesz 😊
Inkább a fizika érdekel innen már. Mennyire kell majd kompromisszumot kötni, és melyik irányba.(?)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.19. 22:57:06
Je suis blanc et européenne!
Igy most elkeserito lenne, de ugye casual playerek, casual mondban toljak, ezen igy semmi nem latszik, kifejezett negativ reklam a jateknak.😊 Nem is ertem miert nem valaszol ra a CM .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.19. 11:25:45