21775
  • dr Kotász
    Bug. CM tud róla. Javítják. Kénytelen leszel kivárni.
  • mardal
    Sziasztok

erre van valami megoldás mert így elég dühítő a játék,a szituáció a következő-safety car-ugye tilos előzni szépen megyünk libasorba,majd bejön mellém vagy letaszít és írja hogy engedjem vissza a helyére mert tilos előzni de közben ő előzött meg,tegnap konkrétan az utolsó helyre estem vissza mert újraindításkor nekem írta még hogy nem szabad előzni de mindenki elment mellettem és és kellett lassítanom hogy visszaengedjek mindenkit
  • swadawa senpai
    Sziasztok!

Olyan kérdésem, és egyben problémám lenne, hogy a játék írtó gyengén fut a gépemen.

Ez alatt azt kell érteni, hogy belassulgat akár time trialba is, nem hogy főleg 20 autóval,
    akár high- akár ultra low beállitásokkal.

1440x900-as a felbontás szóval mégcsak nem is HD.
    A rendszer ehhez a felbontáshoz szerintem "korrekt", FX 6300, HD 7850 meghúzva, 8 giga ram corsair, hexa táp.

Beismerem hogy nem eredeti, de pontosan ezért mert a 2016-nál is ezt csinálta szinte ugyan így, aztán javulni nem javult a helyzet.

Szerintetek? Ötlet?
  • lac coo
    Sima verseny alatt hogy lehetne annyi vizpermetet előcsalni mint amennyi replayben van ? :)
  • gebali
    - Figyeld, hogy milyen gyorsan kopnak. Van olyan egység, amelyik simán kibír egy versenyt 90%-on is, van, amelyik 85-nél már problémás. De igazából érdemes lecserélni az elemeket 85% felett, mert ott már olyan szintű a teljesítmény-visszaesés, hogy lehetetlen rendesen versenyezni.
    - Szerintem random, hogy sikerül-e egy fejlesztés. Dob egyet a gép és vagy sikerül vagy nem. A failek számát lehet csökkenteni R&D-ben de szerintem nem éri meg.
  • Danecay
    Hány %-os elhasználódásnál érdemes részegységeket cserélni? Több is 60% körül mozog, van ami egy kicsivel alatta, van ami felette, de mikor érdemes cserélni, hogy ne verseny közben mondja be az unalmast?
    Továbbá, mitől függ az, hogy egy fejlesztés sikerül e vagy sem. Most kaptam az infót, hogy sem a motorfejlesztés, sem pedig az aerodinamikai fejlesztés nem sikerült, egyedül csak a súlycsökkentés. Ez mitől függ? Most raktam újból 500 pontot arra amire már egyszer tettem, de számomra ismeretlen okból nem sikerült kifejleszteni. McLaren-ről van szó mondjuk, de akkor is.
    A versenyzés, ill. annak az élménye első osztályú, tényleg úgy érzi magát az ember mint egy igazi versenyző érezheti, 13. helyen futottam be a McLaren-el de ennek ellenére úgy éreztem, hogy egy igen jó és élvezetes futamom volt, miközben 1 pontot sem szereztem :)
  • gebali
    Én már a második szezont tolom a Haas-szal, most jön Kanada.
  • Danecay
    Remélem ez a hozzászólás tartalmára értendő, nem rám :)
  • lac coo
    Legalabb beindul a patch-eles ! :))
  • lac coo
    Nekem meg mindig rohadtul bejon, a hibai ellenere is ! :)))

• Totti5
  • Danecay
    Na, beindul majd szépen lassan a topik :)

• macleody
    Elvileg nincs a támogatott kormányok között, ami nem azt jelenti, hogy ez a baj, de az esély megvan.
  • bakter985
    Tiszteletem
    Remélem nem probléma,ha a 2016-os játékkal kapcsolatban teszek fel kérdést?!:
    Ha szabad erdeklődni miért van az hogy ha kormánnyal probálok játszani lefagy a játék?(genius speed 5 pro)
    köszönöm a válaszokat
    Utoljára szerkesztette: bakter985, 2017.09.12. 16:05:33
  • gebali
    Kétharmadnál nekem már elkezd köhögni, kihagyogatni sebességet
  • stalker001
    Olyan kérdésem lenne, hogy váltót hány % károsodásnál érdemes cserélni?
  • macleody
    Nekem nem rémlik, hogy az Assettoban is így ellenkormányozna a gép. Bár lehet csak régen mentem vele.
    Na azt hiszem hanyagolni fogom a karriert. Egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a benya spórolós cuccot.
  • Timbu
    "McLaren's Engine Power upgrades will now have an effect on the car when bought and applied."
    Na, a sok nyafogó miatt már megint kezdenek arcade játékot csinálni belőle. Hol valósághű már az, hogy a Honda fejleszt valamit, és attól erősebb lesz a motor?
  • lac coo
    Tovabbra se ertem mi a problema...Mindegyik jatekban arra tekerne az ffb ...kiveve rf1 .
  • fazerus
    Patch,

We've also added these on 08/09/2017:

· McLaren's Engine Power upgrades will now have an effect on the car when bought and applied.

· Spec and Multi-Class Races with Classic cars in Grand Prix now work properly.

· The player's Team Mate at the start of a career will now always be the one they have chosen
  • macleody
    Ez hülyeség. A végén mikor nekimentem a szalagkorlátnak, már előtte csutkára eltekerte balra, hogy irányba állítsa az autót. De mindegy, ilyen és kész, ettől még jó kis versenyeket lehet menni.
  • lac coo
    Meg egy sinautozas.
    Nem a legjobb, de rohadt nehez, gyakorlni kellene. Alig lehet a gazhoz erni....

• lac coo
    Tekeri az ffb, mi olyan ujdonsag van ezen ? :)
    Hogy pont egyenesbe rakja, veletlen, kormany ffb sebesseg, kanyar , ffb ero stb egybeeses. Nalam kb max eron van, t300 eleg gyors is , ilyen esetben egybol alatekeredik egy pillanat alatt...
  • macleody
    Itt pl. mikor nyomom a gázt a kanyarban, elengedem a kormányt, a hülye gép tekergeti.
  • macleody
    Tényleg nem értem hogy lehet az, hogy nálam abban a pillanatban ellenkormányoz a gép ha megcsúsztatom a kanyarban a seggét.
  • Danecay
    Erre valószínűleg senkitől nem fogsz választ kapni :)
  • macleody
    Akkor nálam miért van?
  • Gabor77
    Placebo...bejött...Ausztriában sikerült behozni 2ik helyre az autót. :D Ezek szerint nem a motorfejlesztés miatt volt.
    De nagy pozitívum a játék, hogy magasabb nehézségi fokozaton azért már tud támadni rendesen az AI. Simán ott marad a külső íven mellettem. Sajnos a szokásos első kanyaros lajhárkodás még mindig megmaradt.
  • Alexease
    Placebonak jo volt;D Meg amugy is McLaren;P
  • Gabor77

· McLaren's Engine Power upgrades will now have an effect on the car when bought and applied.

Akkor...eddig hiába fejlesztettem az autót, nem ért semmit?:D
  • GPx8
    Akkor már csak 10 évet kell várnom? :)))
  • lac coo
    Most mar három helyen....! :))
  • GPx8
    2015-ben még volt. A Hungaroringen is csak kb. 2 helyen lehetett megcsúszni.
  • lac coo
    Nincs hat, persze hogy nincs , csak ironikusan irtam....
    Egy ot koros versenyt nem tudok vegigmenni hiba nelkul :
  • Totti5
    Gyakorlok a pályára, semmi ilyesmi nincs 100%ban minden én kontrollálok a legutolsó tized milliméterig. ( akinek ilyen gondja van nincs bekapcsolva valami segítség? )

Ultralágy olyan 5-6 kör után nagyon elkezd csúszkálni, nagyon fickós lesz.
  • lac coo
    Max leszorítóerő, sínautózás, még jó ,hogy segít a játék automata ellenkormányzással ! :D

• Totti5
    Ilyet nem tettem, viszont még mindig egy olyan hazug és hamis idézet van az aláírásodba az én nevemmel aláírva ami NEM IGAZ és kértelek hogy TÁVOLÍTSAD el.

Ha érdekel kifejtem, bár nem értem mit kell ezen pattogni és miért kell ezt csinálni... elképesztő amit egyesek megengednek maguknak.

Annyit írtam hogy normális használat során nem megy el a kép. Állítgatás, kibe lépkedés esetén ez a jelenség előfordult már az előző részekben is. Nem hiszem hogy egy átlag júzert ez izgatna, de amúgy én is ki szoktam lépkedni 2-3 alkalommal, pl ha videózok, és ilyen nem volt még a 2017esel. Lehet ha 15ször teszem meg össze vissza nyomkodva akkor fog... de ez most itt miért is fontos, hogy valaki kibe lépked és előjött egy hiba ami sok mindentől is lehet.

Erről a valamit írsz és én reagálok az adott témára majd utána hisztizel jó lenne ha leszoknál. Erre én nem vagyok kíváncsi, más sem. Innen a baromságaiddal nem fogsz elüldözni mint tettétek az F1 topikból. Szóval ha ilyen szándékod van akkor gyorsan tegyél le róla. Itt rend van és lesz.

És itt most Én befejeztem, s Te is. Törlök mindent, ha pedig nem távolítod el a hazugságot az aláírásodból de minimum a nevemet, akkor moderátorokhoz megyek.

Remélem ezt gyorsan és bonyodalom mentesen megoldjuk. Köszönöm.

Megjegyzés : erre NE válaszolj, mert törlöm
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.05. 10:18:17
  • dr Kotász
    A 0,7s bugot is javítják hamarosan... Addig kitartás.
  • adam46
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem meg ne személyeskedj.
  • gebali
    Túl vagyok Japánon, behoztam a Haas-t a második helyre úgy, hogy nagyon trükközni sem kellett, simán tartottam a két másodpercet az üldöző Verstappentől. Eddig is nagyon szerettem ezt a pályát, de az új tapadással valami brutális tempója és ritmusa lett az első két szektornak.