21775
  • symbol
    ezek mi a fasznak állitgatják a segitségeket mindig indulás után? tiszta gyökérség... még jó hogy nem állitják be/ki minden kanyar előtt.
  • Máté94
    Pl: nincsenek vele rendesen készen? Vagy nem engedik,hogy még menjenek velük. Válogasd meg a szavaidat, meg nem mindegy, hogy melyikkel mennek? Nem neked való még ez.....
  • palinho96
    de mi a faxom van itt :D
    A Bukásos vidi az Cool csak már télleg sokadik változata...
    Én nem értem miért mindenki azzal a szar McLaren-nel megy, ot a Red Bull vagya Ferrari!!
    Mindig azzal a ***talicskával. egyik vidin ez a szekér a másikban meg a másik, meg rem nem 1 körösek lesznek a versenyek
  • barcames
    esős vidi

száraz vidi

• Muttley
    szerintem teljesen jó :)
  • zaki
    ez még az elején vicces volt, de már rohadt uncsi a 125. verzió szvsz
  • mcmoha
  • Máté94
    rFactorba nincs eső szimuláció.
    Csak textúra....
  • barcames
    majd ha megjelenik akkor kipróbálom a gépen és a konzolon is:D
  • barcames
    f12010 SIMULATOR!!!

simán veri az rfactort nem grafikailag mert az természetes ha nem irányítás 10/10:D
  • Totti5
    Mond el nekünk is, hogy miben! :)))
  • barcames
    majd meglátjuk én ps3-on fogom tolni...
  • adam46
    Ja :D Láttam már konzol, és pc játékot. Nem eget rengető, és ha lesz, ami részletesebb pc-n, azt úgy se fogod látni verseny alatt 520-al hajtva.
  • a.carkey
    Mondjuk amennyi szabály változott az elmúlt években, már az is csoda, hogy kiadták végre. És itt most ugye a pontozástól, az autókon, gumikon, tankoláson, időmérőn, stb. át minden másra is gondolok. Ezt értelmesen beállítani?! Nem csodálom, hogy nincs demo.

Azért voltam kiváncsi, mert ha ez is WIN7-Vista only lesz, akkor eldőlt.
  • FSpofon
    mind1 már nyakunkon a megjelenés így is
  • barcames
    óriási lesz a különbség!!!!!!
  • barcames
    Habár még nem tekinthető teljesen hivatalos állásfoglalásnak, de úgy néz ki, a Codemasters mégsem örvendeztet meg minket demó változattal sem a játék megjelenése előtt, sem pedig utána. A Twitter Formula1game szekciójában egy rajongói kérdésre született meg a kissé letaglózó válasz: Nem lesz demó, méghozzá két okból kifolyólag. Az egyik, hogy már így is szorítja az idő a fejlesztőket és ezért nincs lehetőségük egy bemutató változatot készíteni, a másik pedig, hogy a játékban túl sok a licenszelt elem (hirdetések, reklámtáblák pl.), melyeket nem terjeszthetnek ingyenesen. A hivatalos fórumon a kommunikációs menedzser közölte, hogy ha nem lesz demó, akkor az köszönhető a Formula One Management idióta hozzáállásának a témához. Na jó, nem egészen így fogalmazott, de ez a lényeg: Nem valószínű, hogy az F1 2010-nek lesz demó változata… (f1game)
  • adam46
    Nem lesz akkora különbség, hogy azt mondhasd hűűű mennyivel szebb. Én a Dirt 2 PC, és xbox verziója közt se találtam nagyon.
  • bertino
    en sem :)
  • Totti5
    Vagyis nem egészen. Xboxon 720p + 4*AA @ 30 fps, pécén meg olyan felbontás amekkorát akarsz, és amennyit elbír a vasad. Effektek terén lehet hogy lesz kamu DX11 meg teszlációs baromásgok hogy el lehessen adni a kártya mellé, 99%ban ugyan azt tudja majd mint a konzolos.
  • Totti5
    Zéró.
  • a.carkey
    Most nem a dobozra gondoltam. :D
  • bertino
    semennyi.
  • a.carkey
    Szerintetek kinézetben mekkora különbség lesz a PCs és a konzolos verzió között?
  • symbol
    érintkezését? :D
    igazából a nyilt online játék egy autós gammánál élből bukott ötlet. :)
    vagy szervezett liga, vagy egy komolyabb online rendszer kell (iracing).
    a liga hátrányait mindenki tudja, egy olyan rendszer meg sok pénz és idő lenne gondolom, mint az iracingé. meg lehet meg sem érné, meg a lebonyolitás, meg soksok minden más is erősen kérdőjeles lenne.
  • FSpofon
    gridben is ki lehetett kapcsolni az autok érintkezését asszem az 1. patch után
  • zsotesz
    Már látom ahogy egy online versenyen az első kanyarban a fél mezőny le fog amortizálódni. Ezt utáltam a Gridbe is, első kanyarba ne egyszer kilöktek. Jó lenne ha erre találnának valami megoldást mert így nem sok értelme lesz az online játéknak.
  • Tomyx82
    Szimulátor esetén nem szerencsés, ha látvány látványosabb a valóságnál.
    Egyébként a Simbin megmutatta a játékaiban, hogy egy szimulátort meg lehet úgy csinálni, hogy arkádos játékosok is megtalálják bennük amit várnak.(Mondjuk én sosem játszottam árkád beállítások mellett.) Viszont, ha valaki igazán vezetni akar, akkor megteheti anélkül, hogy bosszankodnia kellene a felesleges játékkönyítések és túlzott csili-vili miatt.
  • Firerock
    úgylegyen:)
  • Alexease
    Valszeg a szokasos problema miatt (is) fustol: ha a kerek keruleti sebessege gyorsabb vagy kevesebb (esetleg nulla) az aszfalthoz kepest, akkor csuszik, vagyis fustol:)))))) Igy nem kell belemelyedni a kulonfele csuszasok, tapadasok, melegedesek problemajaba;) Es igy meg latvanyos is;D
    De ha valoban sikerul osszerakniuk szimes szempontbol is elfogadhatora, akkor a latvanyvilag es a hangulat miatt sokan hasznalhatjak majd.
    Es ha meg az online is hasznalhato lenne, ha a verszimesek nem is, de azok, akik jelenleg is lazabban toljak az F1 ligakat rF-fel (kulonfele segitsegek), megtalaljak maguknak a tokeletes programot.
  • Tomyx82
    Talán a kontrolleres irányítás a válasz erre is. Meglehet nem fékezés, hanem túlzott gázadás gombnyomással. Bár lehet a kocsi nem így viselkedne, ha kanyarban ilyen hosszan kipörgetik...:)
  • HUmanHunter
    annyira driftelnek hogy füstöl :D
  • symbol
    jaja. pláne kanyarodás közben vicces XD mert általában féktávon szokták elfékezgetni magukat, nem kanyar közben ahogy irtam. persze van kivétel, imolában amikor schumi anno úgy gyilkolta alonsot, akkor is füstölt a gumi amikor nem XD
  • Casillas
    ez már a sokadik videó amiben feltűnik, de egyszerűen nem bírom megérteni, hogy miért füstöl a gumi minden nagyobb kanyarban...
    elhiszem hogy a Gridben jól mutatott, sőt WTCC-ben néha tényleg ez történik, de még soha nem láttak normális forma 1-es futamot, hogy ilyen nincs?
  • Muttley
    Hát egy szim sosem mainstream. Sajnos.
    Én nem várok sokat tőle. Így nem lesz kopp.
    Egy biztos: eye-candy lesz :)
    Ha F1 szimulátorozni akarok, elő a CTDP 2005 F1 rFactor Mod, ha meg HC, akkor szintén rFactor 1979 Grand Prix Classics. ;)
  • palinho96
    mondjuk gaz... igaz!!! ... csak a hangulatot akarom feldobni...!
    Jólesz és kész! xD
  • symbol
    hát vállalható. a minősége. de vicc, hogy itt sem kéresek végre kormánnyal normálisan és gyorsan segitségek nélküli kört produkálni, legalább a fejlesztők kinyomhatnának egy ilyen kört, ha már folyamatosan azzal "vágnak fel", hogy szimulátor, élethű, meg kormánnyal nyomjátok ha lehet... vicces nah
  • palinho96
    Na akik multi infóra vágytak annak it van..
    Suzép munka grat!
  • Norberto91
    Mielőtt bárki elkezdené ócsárolni a játékot, javaslom olvassátok el ezt:
    F1 2010 Multiplayer tapasztalatok
  • Muttley
    Találtam egy vállalható gameplay deot.
    Remélem az autóknak azért valamelyest különböző hangjuk és karakterisztikájuk lesz.
    Csak Cockpit view 0:54-nél. :)