21775
  • adam46
    "Azok, akik most arra panaszkodnak, hogy nem volt demo és ez által nem tudtak meggyőződni arról, ennyire lesz realisztikus a játék, talán nem az elsők között fogják megvenni az F1 2010-et. Majd csak akkor, amikor a F1 2010 betör a teljes köztudatba és mindenki erről fog beszélni!"

Ez komoly kijelentés, így legyen. :)

Forrás: f1game.hu
  • palinho96
    :D :D :D Tudom cask kérek segítséget hátha tudt valaki... és nem tévedtem el... én már kezdés ót itt vagyok ebbe a topic ba ;)
    Én intéztem el a benner dolgot meg majdnem a hg-t is :D:D ;-Ð
  • barcames
    ez nem ide való! eltévedtél!
  • palinho96
    skacok egy asus p5b alaplapba belehet rakni egy quad procit vagy egy c2d 3.0GHz-eset!
    Az alaplapna a max kezelő FBS-e az 1033/800/6**!
    De viszont a prociknak 1333 az FBS-e! a tokozás az megvan...
    Sűrgősen kéne...
    Előre is thx:D

Pai
  • padavanHUN
    Röhögni fogsz, de most is vannak modok, ahol az összes segítség kikapcsolásával egy stabil setuppal egy úthenger stabilitásával és egy F1-es versenyautó gyorsaságával + minimum 20km/óra döngethetsz. Pl. F1RFT, MG2010... :D
  • Laceee
    Már nem kell bekapcsolni a segítségeket, eleve úgy készítik a fizikát, hogy ne legyen értelme bekapcsolni
  • Laceee
    Kivéve: normális hangok, ütközés modell, álló rajtok, eső/hó/jég.
  • padavanHUN
    Jáccá' vele, ne ide irkálj, itt úgysem fog "megvilágosodni" senki... GT-ben F1-es szezonok? Minden helyszín, 2010, hivatalos minden? Hehehe...
  • barcames
    lehet h nálunk is valamelyik játékárusítónál 2-3 nappal már meg lehet venni volt már rá példa:D
    egy erős 40 nap még:D húúú
  • adam46
    Na, már le is szedték a videót. :D
  • adam46
    Amúgy, elég nagy szivacs, hogy Amcsiba előbb jelenik meg, mikor Európa a F1 hatalom. :D De, ez már minden játéknál így van sajnos.
  • leho94
    jó ez a zene
  • tommygear
  • Prince23
    USA szept 21-én kapja meg a játékot
  • Amcir
    Ez jó:) Amúgy valaki tudja milyen törésmodell lesz benne?
  • HUmanHunter
    régi és nem aktuális már :P
  • akyyy
    Mit csinál Baumgartner mikor megnyeri a bajnokságot?
    Kikapcsolja a PS3-at!
  • samuRaihax
    gran turismo 5, abban minden benne van.
  • adam46
  • padavanHUN
    Téged még hamarabb meg lehet unni, jól meg kéne agyalni, otthagyni a véredben fetrengve, még utoljára kiröhögni és csá. rFactort minek várod? Mész majd a Noddy Mod 3.0-val minden helpet bekapcsolva és vigyorogsz hogy mekkora szimes vagy?
  • akyyy
  • adam46
    Innen is csá lesz, ha megint felhozod a Warez témát. :)
  • GPx8
    Nekem egy szimulátor jellegű játéknál a "végig viszem" értelmezhetetlen...
  • Alexease
    Lasd. #1144 masodik mondat...
  • IXEMGabeo
    direkt bosszant mindenkit..lesz ez még így sem:) egyébként szar az rfactor, F1 challenge 100x jobb
  • leho94
    okcső
  • SirAlo
    Hat ezt a jatekot hamar meg lehet majd unni, vegig viszem egyszer amit letoltottem torrentrol aztan uninstall es csa :D rfactor 2 sokkal jobb lessz
  • padavanHUN
    Na, annak aztán sok értelme lesz... :)
  • Alexease
    Igen, csak ha full extraban jatszol;) Edzes nelkul, automata idomerovel, 2-3 koros versenyekkel 1-2 nap:DDDD
  • padavanHUN
    Választható lesz a karrier hossza. 3, 5 és hét éves karrier lesz lehetséges a játékban.
  • gman906
    (amikor egy évadról szól a játék)
  • gman906
    Mi az hogy hét éves karrier, amikor egy évadról a játék?
  • padavanHUN
    932 órányi játékidő? Vagy még több???
  • akyyy
    forza 2-vel igen, és én direkt végigmentem 2 órát úgy, hogy nem tankota és megált a kocsi. szr érzés, de valakinek ez jön be, pl nekem.
  • bertino
    hát lehet, de minden egyes házigazda kérelemre nem lehet ráfogni, hogy népszerű topicba kérik, moderátor topicban pedig van egy csomó kérés.

vagy volt.
  • bertino
    nem a moderátorok dolga...
  • Alexease
    Nem biztos, hogy leszarjak, egyszeruen csak lehet, hogy "kiemelt" topic. Eleve divatos, nepszeru program (lesz talan:P), konzol vs. PC, arkad vs. szim, kiemelten lama/noob/idiota/kocka/puhapocsu veszelyforras, es egyertelmuen warez-omlenges lesz.
  • adam46
    Nem sürgetni akartam én, csak azt hittem moderátoroknak 2 kattintás elintézni egy ilyet. :)
  • bertino
    ezt az oldalt a szerkesztők valamiért hónapok óta leszarják, ilyen egyszerű.

vagy ha nem is ez történik, mindesetre csak ez látszik belőle.
  • Alexease
    Ugy tudom, csak az email-re kuldott keresekkel foglalkoznak, ott is erdemes megadni az adatlapod es a topic elereset.