21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
"Azok, akik most arra panaszkodnak, hogy nem volt demo és ez által nem tudtak meggyőződni arról, ennyire lesz realisztikus a játék, talán nem az elsők között fogják megvenni az F1 2010-et. Majd csak akkor, amikor a F1 2010 betör a teljes köztudatba és mindenki erről fog beszélni!"
Ez komoly kijelentés, így legyen. :)
Forrás: f1game.hu -
:D :D :D Tudom cask kérek segítséget hátha tudt valaki... és nem tévedtem el... én már kezdés ót itt vagyok ebbe a topic ba ;)
Én intéztem el a benner dolgot meg majdnem a hg-t is :D:D ;-Ð -
barcames #1178 ez nem ide való! eltévedtél! -
skacok egy asus p5b alaplapba belehet rakni egy quad procit vagy egy c2d 3.0GHz-eset!
Az alaplapna a max kezelő FBS-e az 1033/800/6**!
De viszont a prociknak 1333 az FBS-e! a tokozás az megvan...
Sűrgősen kéne...
Előre is thx:D
Pai -
Röhögni fogsz, de most is vannak modok, ahol az összes segítség kikapcsolásával egy stabil setuppal egy úthenger stabilitásával és egy F1-es versenyautó gyorsaságával + minimum 20km/óra döngethetsz. Pl. F1RFT, MG2010... :D -
Laceee #1175 Már nem kell bekapcsolni a segítségeket, eleve úgy készítik a fizikát, hogy ne legyen értelme bekapcsolni
-
Laceee #1174 Kivéve: normális hangok, ütközés modell, álló rajtok, eső/hó/jég. -
Jáccá' vele, ne ide irkálj, itt úgysem fog "megvilágosodni" senki... GT-ben F1-es szezonok? Minden helyszín, 2010, hivatalos minden? Hehehe... -
barcames #1172 lehet h nálunk is valamelyik játékárusítónál 2-3 nappal már meg lehet venni volt már rá példa:D
egy erős 40 nap még:D húúú -
Na, már le is szedték a videót. :D -
Amúgy, elég nagy szivacs, hogy Amcsiba előbb jelenik meg, mikor Európa a F1 hatalom. :D De, ez már minden játéknál így van sajnos. -
jó ez a zene -
-
USA szept 21-én kapja meg a játékot -
Amcir #1166 Ez jó:) Amúgy valaki tudja milyen törésmodell lesz benne? -
HUmanHunter #1165 régi és nem aktuális már :P -
Mit csinál Baumgartner mikor megnyeri a bajnokságot?
Kikapcsolja a PS3-at! -
samuRaihax #1163 gran turismo 5, abban minden benne van. -
-
Téged még hamarabb meg lehet unni, jól meg kéne agyalni, otthagyni a véredben fetrengve, még utoljára kiröhögni és csá. rFactort minek várod? Mész majd a Noddy Mod 3.0-val minden helpet bekapcsolva és vigyorogsz hogy mekkora szimes vagy? -
-
Innen is csá lesz, ha megint felhozod a Warez témát. :) -
GPx8 #1158 Nekem egy szimulátor jellegű játéknál a "végig viszem" értelmezhetetlen... -
Lasd. #1144 masodik mondat... -
IXEMGabeo #1156 direkt bosszant mindenkit..lesz ez még így sem:) egyébként szar az rfactor, F1 challenge 100x jobb -
okcső -
Hat ezt a jatekot hamar meg lehet majd unni, vegig viszem egyszer amit letoltottem torrentrol aztan uninstall es csa :D rfactor 2 sokkal jobb lessz -
Na, annak aztán sok értelme lesz... :) -
Igen, csak ha full extraban jatszol;) Edzes nelkul, automata idomerovel, 2-3 koros versenyekkel 1-2 nap:DDDD -
Választható lesz a karrier hossza. 3, 5 és hét éves karrier lesz lehetséges a játékban. -
(amikor egy évadról szól a játék) -
Mi az hogy hét éves karrier, amikor egy évadról a játék? -
932 órányi játékidő? Vagy még több??? -
forza 2-vel igen, és én direkt végigmentem 2 órát úgy, hogy nem tankota és megált a kocsi. szr érzés, de valakinek ez jön be, pl nekem. -
hát lehet, de minden egyes házigazda kérelemre nem lehet ráfogni, hogy népszerű topicba kérik, moderátor topicban pedig van egy csomó kérés.
vagy volt. -
nem a moderátorok dolga...
-
Nem biztos, hogy leszarjak, egyszeruen csak lehet, hogy "kiemelt" topic. Eleve divatos, nepszeru program (lesz talan:P), konzol vs. PC, arkad vs. szim, kiemelten lama/noob/idiota/kocka/puhapocsu veszelyforras, es egyertelmuen warez-omlenges lesz. -
Nem sürgetni akartam én, csak azt hittem moderátoroknak 2 kattintás elintézni egy ilyet. :) -
ezt az oldalt a szerkesztők valamiért hónapok óta leszarják, ilyen egyszerű.
vagy ha nem is ez történik, mindesetre csak ez látszik belőle. -
Ugy tudom, csak az email-re kuldott keresekkel foglalkoznak, ott is erdemes megadni az adatlapod es a topic elereset.