21775
  • Muttley
    YEEEAH!
    Hangerőt fel és...
  • leho94
    amit ő írt az nem feltétlen warezolás..
  • padavanHUN
    De mondom. Amennyi játékkal én játszom... Igen, ami érdekel, azt megveszem. Büntetőpontot pedig akár a warezos hozzászólásokért is lehetne/kéne osztogatni.
  • Firerock
    naa
    ez azért durva és legalább büntetőpontot ér...és még te akarsz itt házigazda lenni...
    ne mond hogy te minden játékot megveszel...
  • Prince23
    Ne haragudj, de nagyon ritkán kapunk F1-es játékot PC-re, s ezt már illő lenne megvenni, ha már rajongsz is az F1-ért :)
  • padavanHUN
    Nagyon remélem, hogy hatalmasat fogsz koppanni az összes tolvaj netcigánnyal együtt. :)
  • Máté94
    De jó lenne majd ha menne tört Live-al :DD
  • adam46
    Szerintem, a pilóták biztosan nem. Sok Licences dolog van benne. Esélytelen.
  • Fehercsoki
    Ha nem akarsz hülyeséget írni,akkor inkább ne írj sehova semmit.
  • Prince23
    Első hivatalos gameplay!!!!!
  • SimonCar
    de lehet szerintem már ők titokba megbeszélték a fejlesztőkkel a jövő évi időket meg a skineket. Szerintem. de nem akarok hülyeséget írni jasvítsatok ki ha tévedek.
  • palinho96
    az igazolások még nem biztosak, de az tuti, hogy a rajtszámok nem változnak, mivel akkor már az autó festése válzoik és azt nem tudni előre milyen lesz a jövőévi autók festése...
  • SimonCar
    kár hogy nem adnak ki demot, akkor biztos kivéreznének a sok hibák amik a játékba vannak.
  • Attila8805
    -fav
  • barcames
    kíváncsi leszek, hogy a karrier módban ugye bár egy gyenge csapatban leszünk és és pl 12 helyen végez a pilótám a csapat meg 8 lesz akkor a következő évben a rajtszámok változnak??? és még egy érdekes dolog izgat, hogy egyes pilóták a 7 év során mennek majd más csapathoz pl. sutil egy erősebb gépbe...
  • SimonCar
    sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
    már alig várom hogy megjelenjen a játék. A grafika valami elképesztő lesz, és a fizikát is eltalálták. a szim és arcade közötti egyensúlyt. nagy bevételre számíthatnak, én biztos megveszem. lassan el lehet kezdeni visszaszámolni a napokat.
  • Monoton
    ON
  • Firerock
    lassan kezd unalmas lenni.
    eddig még vicces volt,ez mostmár nagyon szar...
  • HUmanHunter
    -fav
  • leho94
    DAS:?MSA:?:?SAD
  • Fehercsoki
  • akyyy
    sóhajod számomra parancs
  • leho94
    csak te vetted komolyan őket..
  • Fehercsoki
    Pont te mondod hogy ne írjunk hülyeségeket?Kicsit késő már úgy csinálni mintha te teljesen normálisan írtál volna,és csak mások írnának hülyeségeket.
  • palinho96
    Nert ezeknek illetve az enyémeknek se sincs több értelem. Na ezentúl senkinek az anyját se az apját se saját magát nem szidjuk és csak a játékról beszélgetünk és nem írunk ilyen hülyeségeket, hogy elfogyott a DVD lefüstölt a motor illetve eltűnt a Nero a gépről...
  • bertino
  • Pitti
    Igazad van, a te benyögéseidnek több értelme van
  • Fehercsoki
    Lol tényleg palinho96 anyját raktad be?:D
  • bertino
    mer attól aztán jobb lesz, hogy fél percenként valaki benyivákolja, hogy kéne már egy admin...
  • Pitti
    Nagyon kellene már egy admin ide, egyre rosszabb lesz :(
  • bertino
    ilyen egy AAA cím SG-s topicja általában.
  • akyyy
  • SirAlo
    Akkor epp eljott az ideje :P
  • FSpofon
    nyilván nem fog kiállni egy "vezető fejlesztő" a mikrofon elé és azt mondani hogy egy konzolos szart csináltunk
    de mást nem csinálhattak ha el akarnak adni 1-2 példányt
    ne reménykedjünk már 5 éve 1 db "szimulátor" nem jelent meg, nemigaz hogy ezt nem lehet látni és sírni kell minden nfs meg minden racing game topicjában, aztán miután megjelent leugatni 2 hétig megállás nélkül
    előre szólok hogy ez nem a ti játékotok és menjetek innen kösz :D
  • SirAlo
    Hat ezekbol nem ugy olvasom hogy arcades lenne:D , sőt eddig egyik játék se kapott modelleket a csapatoktól meg ilyenek... remélem igaz amit írtak
  • Fehercsoki
    Neked is legalább annyi eszed van mint bgregnek,csak ő legalább nem ír ilyen sok szart,hanem csak 1 sornyit.
  • tommygear
    szerintem mennyél ets-ezni az való neked nem ez a játék
    de minnyá kapod a bant
  • palinho96
    én már írtam...
  • adam46
    Nem tudom mit csinálnak az adminok. Próbáljátok sürgetni őket. Mert halmozódik a szemét. :)
  • palinho96
    az már van... :D