21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
YEEEAH! 
Hangerőt fel és...
-
amit ő írt az nem feltétlen warezolás.. -
De mondom. Amennyi játékkal én játszom... Igen, ami érdekel, azt megveszem. Büntetőpontot pedig akár a warezos hozzászólásokért is lehetne/kéne osztogatni. -
naa
ez azért durva és legalább büntetőpontot ér...és még te akarsz itt házigazda lenni...
ne mond hogy te minden játékot megveszel... -
Ne haragudj, de nagyon ritkán kapunk F1-es játékot PC-re, s ezt már illő lenne megvenni, ha már rajongsz is az F1-ért :) -
Nagyon remélem, hogy hatalmasat fogsz koppanni az összes tolvaj netcigánnyal együtt. :) -
De jó lenne majd ha menne tört Live-al :DD -
Szerintem, a pilóták biztosan nem. Sok Licences dolog van benne. Esélytelen. -
Ha nem akarsz hülyeséget írni,akkor inkább ne írj sehova semmit. -
Első hivatalos gameplay!!!!! -
SimonCar #1293 de lehet szerintem már ők titokba megbeszélték a fejlesztőkkel a jövő évi időket meg a skineket. Szerintem. de nem akarok hülyeséget írni jasvítsatok ki ha tévedek. -
az igazolások még nem biztosak, de az tuti, hogy a rajtszámok nem változnak, mivel akkor már az autó festése válzoik és azt nem tudni előre milyen lesz a jövőévi autók festése... -
SimonCar #1291 kár hogy nem adnak ki demot, akkor biztos kivéreznének a sok hibák amik a játékba vannak. -
-fav -
barcames #1289 kíváncsi leszek, hogy a karrier módban ugye bár egy gyenge csapatban leszünk és és pl 12 helyen végez a pilótám a csapat meg 8 lesz akkor a következő évben a rajtszámok változnak??? és még egy érdekes dolog izgat, hogy egyes pilóták a 7 év során mennek majd más csapathoz pl. sutil egy erősebb gépbe... -
SimonCar #1288 sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
már alig várom hogy megjelenjen a játék. A grafika valami elképesztő lesz, és a fizikát is eltalálták. a szim és arcade közötti egyensúlyt. nagy bevételre számíthatnak, én biztos megveszem. lassan el lehet kezdeni visszaszámolni a napokat. -
Monoton #1287 ON -
lassan kezd unalmas lenni.
eddig még vicces volt,ez mostmár nagyon szar... -
HUmanHunter #1285 -fav -
DAS:?MSA:?:?SAD -
-
sóhajod számomra parancs -
csak te vetted komolyan őket..
-
Pont te mondod hogy ne írjunk hülyeségeket?Kicsit késő már úgy csinálni mintha te teljesen normálisan írtál volna,és csak mások írnának hülyeségeket. -
Nert ezeknek illetve az enyémeknek se sincs több értelem. Na ezentúl senkinek az anyját se az apját se saját magát nem szidjuk és csak a játékról beszélgetünk és nem írunk ilyen hülyeségeket, hogy elfogyott a DVD lefüstölt a motor illetve eltűnt a Nero a gépről... -
-
Pitti #1276 Igazad van, a te benyögéseidnek több értelme van
-
Lol tényleg palinho96 anyját raktad be?:D -
mer attól aztán jobb lesz, hogy fél percenként valaki benyivákolja, hogy kéne már egy admin... -
Pitti #1273 Nagyon kellene már egy admin ide, egyre rosszabb lesz :( -
ilyen egy AAA cím SG-s topicja általában. -
-
Akkor epp eljott az ideje :P -
nyilván nem fog kiállni egy "vezető fejlesztő" a mikrofon elé és azt mondani hogy egy konzolos szart csináltunk
de mást nem csinálhattak ha el akarnak adni 1-2 példányt
ne reménykedjünk már 5 éve 1 db "szimulátor" nem jelent meg, nemigaz hogy ezt nem lehet látni és sírni kell minden nfs meg minden racing game topicjában, aztán miután megjelent leugatni 2 hétig megállás nélkül
előre szólok hogy ez nem a ti játékotok és menjetek innen kösz :D -
Hat ezekbol nem ugy olvasom hogy arcades lenne:D , sőt eddig egyik játék se kapott modelleket a csapatoktól meg ilyenek... remélem igaz amit írtak
-
Neked is legalább annyi eszed van mint bgregnek,csak ő legalább nem ír ilyen sok szart,hanem csak 1 sornyit. -
szerintem mennyél ets-ezni az való neked nem ez a játék
de minnyá kapod a bant -
én már írtam... -
Nem tudom mit csinálnak az adminok. Próbáljátok sürgetni őket. Mert halmozódik a szemét. :) -
az már van... :D