21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Jah, az lehet ... -
barcames #2318 de van csak a belső íven ment a csávó azért nem látni de utána visszajön a rendes ívre és látszik az -
1:22 -nél miért nincs vízfüggyöny az első autó mögött ??? :) -
barcames #2316 én abban bízom h 23-án tényleg kihozzák amit ígértek az üzletben -
De várom már nagyon komolyan néz ki:) -
RYO21 #2314 Csak a player mögött van az esős pályán vízfelhő? -
barcames #2313 gyönyörűűű -
Ugyan az, csak mivel mind kamerás, egyik szebb a másik nem... -
most vag ya szemem káprázik, de ez a grafika sokkal szebb mint ami gamescomon van...
megnézitek 7:00 perctől a gameplayt, T cam nézetből, szerintem ez nem így nézett ki...
nagyon nagyon szép, főleg a kasznin való tükröződés... félelmetesen jó
de lehet én vagyok a hülye és bemesélem hogy ezen szebb mint amit gamescom videokon láttam:) -
ezt kár volt leírni,jönnek mindjárt a hozzászólások... -
GPx8 #2309 Az a force ülés sem rossz... (Árkád szarság alá nem nagyon szoktak ilyet rakni...) [reménykedik] -
és van a videón egy igen durva kormány is -
ez viszont télleg új -
Mint aki most játszik életében először F1-es játékkal. :) -
hát a srác nem egy Schumacher :) -
ez voltmár,az első ütközésre emlékszem:D -
Ez vajon a játék hangja vagy a környezeté ?
-
állítólag új gameplay
-
Fantasy180 #2301 szerintem jó lenne az sc... nemkell ahoz traktor.... törmelékek már ebben is vannak!! csak nem marad ott idők végezetéig.. a kis embereket meg nem nehéz megoldani hiszem már a GP4 ben is megvolt ez oldva :D hogy befutot egy csóka és kitolta az összetört verdádat vagy másnak a verdáját és utána emelték ki az autód.. :D -
az igaz:) -
De biztos, hogy látványos lenne. :) -
:D -
GPx8 #2297 Arra lehet költeni... :)
De ne offoljunk, mert kivágnak minket.
-
jégkorong:D -
GPx8 #2295 Motor, jégkorong vagy amerikai foci??? ;) -
amúgy valszeg sajnos nem lessz valszeg lehetőségem megvenni a játékot,majd később
jelenleg az ujjaim,sípcsontom és a fejem biztosnága fontosabb:D -
ezek mind feleslegesek,szerintem,rfactorba is bőven elég volt hogy ment körbe,körbe -
Ja, de nehéz megvalósítani mert, ha van SC, akkor kellenek törmelékek a pályára plusz kis traki, ami elszállítja, és munkások akik takarítanak. -
IXEMGabeo #2291 SC érdekes, de a többi jelentéktelen...pl a flexi nejlon vagy mi..pódiumos rész is baromság... -
a híres backup az mi? -
En hirtelen KRESZ-nek olvastam, csodalkoztam is, milyen erdekes lesz a kovetkezo evad:DDD -
HUmanHunter #2288 KERS az Z nélkül -
Talan mar lehet tolteni onnan, csak nem mukodik;) Elovasarlas van ott is, 10% kedvezmennyel, de meg ugy is ~11000 HUF (40 EUR):/ -
Petike125 #2286 elvileg steam-ről van a kép. -
2011 ben sok minden lesz plusszban...
safety car, felvezető kör, levezető kör, pódium ünneplés, KERSZ, és ha jól halottam, több animáció vezetés alatt...
ez leginkább a kezeket érint, valamint megoldják a plexi lapot a bukósisakról, ahogy letépi...
valamint megoldják a híres backup-ot (monaco)
szóval erre még 1 évet várni kell, de jó lesz:))) -
terencehIII #2284 ez mmeg mi a fene ?:)
remélem jövőhéten lehet már vele játszani -
barcames #2283 azt nem tudom, hogy amikor pl beérünk a célba akkor a kocsit a játék egyből elveszi tőlünk vagy nem? mert valamelyik videóban vettel nyer és a kezével mutogat és rá 3mp már az eredményeket írja ki.
-nagy lenne ha a 2011-ben az benne lenne, hogy amikor nyerünk egy futamot akkor a rádión gratulálnának:) -
még 12 nap a megjelenésig, és a nagy beigért ujságirói tesztváltozatok síri csendbe kerültek...
jöhetne már valami infó morzsa... csipegetnék:) -
barcames #2281 hülyeség -
A szemét, van még 47 giga helye :D