21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
SimonCar #2441 szép kis videó, de látszik rajta hogy nem az eredeti ficsőrrel vették fel. amúgy kapós lesz/lehet. -
barcames #2440 videók 80% kamerával felvett rossz minőség volt ha jól tudom talán 6-7 videó volt jó amit a cod kiadott.
de ez az utolsó szerintem a megjelenés előtt... -
Vicces. Ennyi videó mint ami F1ből napvilágra került nem volt még a GT5ből sem... -
barcames #2438 neked -
ez a video megint kb semmit se mutat... -
barcames #2436 nem bírom ki:D gyönyörűűűűűűűű -
RYO21 #2435 Dirt 2-nél is valamilyen fájlokat kellett átírni a tracks mappában. -
barcames #2434 lehet még is lesz dlc heidfeld a sauberben van! ez ki kell javítani:D -
Leky #2433 A Gridnél felül kellet írni fájlokat ehhez. -
En is ezt az effektet utallom legjobban, forma1 jatekhoz nem passzol:S -
Nagy moddolás nem kell ehhez,hardversettingsben át kell írni a blur effectet false-ra és máris kész!Eltünt a sárga effekt.
Szoval nem ezen fog mulni sztem! -
Egy kör Valenciában, aki még nem láttta volna:D -
Nem ismerem, a fickorol nem irnek semmit;) Az iRating semmit nem er, attol meg lehet jo versenyzo, egyszeruen csak nem versenyzik;P
A 95% relativ. Mihez kepest?
Az iRacing-re mennyit adna.
Melyik funkcionak (fizika, grafika, hang, kezelhetoseg, AI stb.) mi a hasonlitasi alapja, mi az etalon?
Melyik milyen sulyozassal szerepel (jatektol fuggoen sulyozni kellene, mert egy arkadnal a grafika/hang/efektek az elsodlegesek, egy szimulatornal pedig a fizika/kezelhetoseg/ffb).
Pl. ha X-programot vesszuk etalonnak, es minden egyforma sulyozassal szerepelne, akkor lehet, hogy az iRacing csak 70-80%-ot kapna, mivel "szegenyes" a grafika, minimalisak az efektek, nincs pilota es kormnyezet animacio, nincs idojaras/eso, foleg nem dinamikus, es meg sorolhatnam;) Vagyis lehet, hogy az iR magasan verne fizikai pontozasban, de a tobbi miatt erosen lemarad;)
Igy a 95% valoban lehet jo es korrekt ertek, altalanos szemlelettel. A grafika, latvany, hangulat valoban toppos (es ennel valszeg ez az elsodleges), igy ezzel barki foleg kerekedhet;)
Majd kiderul, ha megjelent. De szerintem fun-ra, mas programok melle szimeseknek, boven jo lesz. -
1100-as iratingje van, szóval azért sokat nem adnék a véleményére. Amúgy meg a 95% elég sok. Játéknak tök jó, viszont el kell dönteni mit értékelünk, szimulátort vagy mezei egeret. Szimulátorként nézve látatlanban is sok a 95% az említett gyengeségeket nézve. Esőről megint nem esett szó, arról sem hogy viselkednek a gumik felszáradó, vizes pályán, bezzeg arról tud jópár sort írni amit már eddig is tudtunk, hogy rohadt szép gamma. Felejtős a véleménye...
-
Nem kötözködés, de sajnos "konkurencia" hiányában vagy kell, vagy nem! 
Ennyit a vásárlókról, dehát annyit lehet ilyenkor mondani, hogy "legalább ez van!"!:D -
Bennett Ring -
Amugy ki volt az az iRacing-es ember? -
RYO21 #2424 Erre gondoltam:
vs.
-
Ennek a gépnek a teljesítményének 20%-val is el kéne futni maxon. :) -
Azert ez vicces: "...3.8 hz-n ketyegő i5-ös procival, GTX 470-el és 8 giga DDR3-as RAM-al felszerelt gépemnek meg se kottyant...".
Lehet ennel nagyobb gepet kapni?!:) Az lett volna a kellemetlen, ha ezen valami gond lenne a sebesseggel:DDD
-
Mégis mi nem tetszik benne, hogy nem olyan moslék mint az rfactor?:D -
Ez mekkora baromság, amit most írtál. -
RYO21 #2419 Kár hogy nem kapják meg a modderek előbb a PC-s verziót, jó lenne ha megjelenésre ki tudnák iktatni a Codemasters féle grafikai effektet. -
remélem lesz amatőrtöl kissebb fokosat is mert ez csöppet durván hangzik :D vagy tényleg csak funból ment és azért lett utolsó. -
Mint ha nem lenne nyilvánvaló hogy f1game, ahogy a hírek 90%a:) -
Nem mondja, hogy meg se kottyant a gépének?! Az lett volna szép, ha megkottyan. -
azért a forrást odaírhatnád totti... -
barcames #2414 soha nem lesz olyan játék amiben ne lennének hibák! (mindenben van hiba és ezt bármire értem)
amúgy meg nem is játszottál a játékkal 1 percet sem egy videót néztél meg ami még nem volt a végleges verzió!!!
jövőre minden benne lesz nyugi f1 2010-ben is benne lehetett volna a biztonsági autó a pódium a felvezető kör, de akkor nem szeptemberben jelent volna meg ha nem 2011 közepe felé ezt elmondták a fejlesztők is. -
IXEMGabeo #2413
szerintem nem rossz összegzés a lényeg ott van
-
F1 szimulátoros szemmel 95%
Az iRacing fórum egyik tagja abba a szerencsés helyzetbe került, hogy kipróbálhatta a hamarosan megjelenő F1 2010-et. Véleménye nagyon bíztató, hiszen egy olyan ember ír igen figyelemreméltó dolgokat a Codemasters játékáról, aki komoly szimulátorosnak mondható, így igen nagy elvárásai vannak egy autós játékkal és annak realizmusával kapcsolatosan. Íme az arc rövid összefoglalója:
Pénteken kaptam meg a tesztpéldányomat és azonnal eltöltöttem a játékkal öt óra hosszát. Túl sok részletet nem fedhetek fel az embargó miatt, de azért néhány fontos észrevételemet közzéteszem.
1. Könnyeket fakasztó kinézet. Ez a legszexibb autóverseny játék, amihez valaha szerencsém volt. Mindent maximumra állítottam, 1920x1080, 4x-es élsimítás, és mindez a 3.8 hz-n ketyegő i5-ös procival, GTX 470-el és 8 giga DDR3-as RAM-al felszerelt gépemnek meg se kottyant, a F1 2010 remekül futott. Az eső effekt fenséges, de ami igazán durva a játékban, az a pályák. Olyannyira szép és részletes az egész, hogy néha elterelte a figyelmemet a versenyzésről.
2. Az autók vezetése nem annyira hardcore, mint az iRacing-ben. A kocsik hajlamosak megforogni, ha túl nagy gázzal igyekszünk ki egy kanyarból, ugyanakkor simán téphetsz a füvön akár 150 km/órás sebességgel. Már nem is számoltam, mennyiszer vágtam le a kanyarokat úgy, hogy közben picit sem vesztettem a tempómból. A Force Feedback effektek szintén nem olyan profik, mint az iRacing-ben, megteszi ugyan, de a iRacing-ben sokkal realisztikusabbak a különböző zökkenések visszacsatolásai.
3. A törésmodell meglehetősen elnéző. Néha úgy éreztem, mintha dodzsemeznék, annak ellenére, hogy meglehetősen gyakran kerültem közelebbi kapcsolatba más autókkal, megúsztam büntetések nélkül. Mindezt úgy, hogy a törésmodell teljesen be volt kapcsolva, a steward-rendszerrel együtt.
4. A hangok nagyszerűek. Az F1-es motorok sírása csodálatosra sikeredett, csakúgy, mint a környezeti hangok mindegyike.
5. Az AI brutálisan kemény. Amatőr fokozaton játszva eddig minden versenyen utolsó lettem, ami nagyon szokatlan.
6. Mindent egybevéve a játék fantasztikus mókát ad. A hardcore szimulátorosokban talán ellenszenvet fog szülni, hogy a füvön is lehet száguldani, illetve egyes kanyarok esetében simán át lehet azokon tépni, plusz még a büntetésmentes, más autók lezúzásának lehetősége sem lesz náluk egy jó pont, de a legtöbb virtuális versenyző számára ez nagyon jó lehet, hiszen a játék tényleg ad egy valószerű F1-es életérzést, valami olyasmit, amit úgy lehetne megfogalmazni, hogy egy olyan rakéta pilótája leszel, aminek van négy kereke.
Sokkal többet nem tudok mondani, de azt hiszem, az emberek várakozásait messzemenőkig hozni fogja a végleges változat. A játék most 95%-ban mondható hardcore szimulátornak, a teljességhez az kellene, hogy kiiktassák belőle az off-road száguldozást. Ez esetben az F1 2010 az iRacing fanok számára is kellemes szórakozást nyújthat. Remélem, hogy a közösség megtalálja a lehetőségét a moddolásnak, illetve maga a Codemasters rájön arra, hogy egy akár utólag, DLC formájában kiadandó Hardcore mód még nagyobb elismeréseket válthat ki. -
IXEMGabeo #2411 bocs nem akartam bunkó lenni, de a flexi, a felvezető kör tényleg felesleges, a SC az érdekes lenne, de az se baj, ha nem teszik bele...lényeg az, hogy F1 legyen és verseny igényes grafikával és reális nehézséggel -
IXEMGabeo #2410 lődd le magad...minek ezek a felesleges dolgok? -
Nyilván amit nem pakolnak bele, az majd jövőre lesz, de ezek nem túl fontos dolgok ami nélkül ne lehessen élni és maximálisan élvezni a játékot. -
hpnx9020 #2408 Mondjuk az arányokban is igazad van.Ha megjelent ki kell vesézni előtte hiába találgatunk. -
hpnx9020 #2407 Nem azt mondtam,hogy nem jó csak érdekes,hogy a hírek szerint majd a jövő éviben már minden fincsi lesz.Ugye anno a 2006 és a championship edition is együtt készült.Nyilván kétféle konfigurációra de azért ott is látszik,hogy ugyanazt lehet kicsit jobban is(nem a grafikára gondolok). -
Tőccsed le azt jóvan. A pozitív dolgokról meg feledkezz el ami úgy 95% (+) vs 5% (-) arányban állnak egymással. -
hpnx9020 #2405 Minél több videót nézek annál jobban csak a hibák jönnek elő.
A bukósisak plexijéről letéphető fólia.Váltáskor a kézmozgás.Monte Carlo-ban a kormányfordítási bénaság.A felvezető kör.A safety car.(ezelőtti konzoljátékokban f1 2002,f1 championship edition)majd mind benne van.Ezek ebből miért maradtak ki?Nem sokat adok a találgatásokra-videókra de nagyon kíváncsi leszek mire vártunk ennyit.Mint fogyasztó elvárok bizonyos szintet a pénzemért.Szerintem ez nem lesz az.De majd meglátjuk. -
rambozo #2404 McLaren szurkolóként nagyot röhögtem 3:18-nál 
.
-
Akkor majd rátolsz brájtneszt:) -
Es ez most, hogy jon ide?!:)