21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Segítséget hol lehet kikapcsolni debil vagyok hozzá ?:( -
Elinditottam;)
Mint jatek eleg jora sikerult, kellemesen osszetett, sok-sok lehetoseggel. Latvanyosak, otletesek a "menuk" es a beallitasok, viszonylag jol navigalhato, atlathatoan allithato. Ami fontos, az tesreszabhato.
A jatekmodok, a jatekmenet is jo, foleg a karrier, komolyan nekifekudve, jo sokaig el lehet maszatolni vele:)
Az autokezeles mar kerdeses (minden segitseg OFF, cockpit, expert mod stb.)... Igy nehany kor utan, nehany palyan tesztelve, autobeallitasokat piszkalva, az 50%-ot azert megkapja;) Mondjuk ugy, hogy a jatekmenet, a hangulat es a latvany moge soroltak, amikor kiviteleztek a programot;)
Persze, ezt meg tesztelgetni kell, de ennel csak jobb lehet, ha kicsit jobban odalep neki az ember (vagy rosszabb, ha elojonnek a hianyossagok:P).
Elorendelesem van, amit egyelore nem mondok le, igy ennyi teszt utan, meg mindig megvasarlos a program. Igazabol azt kaptam tole, amit vartam: latvany, hangulat, osszetett jatekmenet.
Ha meg a tizedeket is erezni akarom a kormanyon, akor majd masik programot inditok el;)
-
MyF1
-
grafikát, hol a pöcsömbe lehet configolni? -
5milliard legy nem tevedhet:D -
hihi
LFS BMW F1 hivatalos auto, elindulni sem tudsz vele:) nem jatszom rFactorral:) Tehat te azt hiszed hogy amit megveszel 2 nap mulva az mas lesz:D:D:D:D tobbire nem is igazan reagalok:) -
Erre azért ne varrj gombot. Majd megsasoljuk az eladásokat és utána megnézzük, kik hová álltak ebben a kérdésben. ;) Előzetesként: Steam-en már most a második best-seller játék ever. Akarsz még valamit mondani ez ügyben? (Kicsit unom már...) -
Ezt nem akartam már ide vésni, de most már de:
És azt azért látni kell, hogy többségében azok ontják a fikát, akik bizonyos, szimulátornak nevezett-hitt játékok lelkes rajongói. Vélhetően atomfrusztráltak amiért barlangrajzokkal és ötéves fizikai modellezésekkel kell szedett-vetett F1-es, hasraütős fizikával rendelkező, illegáls modokkal tolniuk a nyolcvanas években is kifutónak számító gépükön, ezért megy a nagy ellenkampány ezerrel. :) Meg hát azért, mert mivel szoftveres eladások terén gyakorlatilag nulla a vásárlóerejük - értsd: szétlopták pl. az rFactort - majd hülyéklesznek őket megcélozni, mint potenciális felvevőtábort. Lásd alanti esetet, jógyerek megjelenés előtt már fikázik ezerrel, nyilván sajtópéldány birtokában. :D
Szimulátor? Öreg, te nem játszottál még F1-es szimulátorral, mert olyan hétköznapi PC-re nincs. Max elhitették veled hogy az a valami szimulátor. De nem az. Wake up, Neo. :) -
Elhisszük. Sőt, adunk a véleményedre.
(:DDD) -
tudod nem is mondok ilyen szot hogy sim(mert megilyedsz hogy az mi) autosjatek!! mivel kb minden autos jatekot kiprobaltam probalok, simezek nem is tul szarul de nem is a toppon, azert tudok velemenyt alkotni.. konzolfos... es nem szimet vartam:) -
na uj driver+profil nem szaggat:)
Graf: mosott sarga codie graf, izlesek es pofonok FVA fenyevekkel jobban tetszik grafra
Iranyitas: Codie szanalom, majd piszkalom valami csak kijon belole
Fizika:D : minden kikapcsolva sinauto!! megcsuszas lassu kanyarokban ha koran ralepsz minha script lenne:D
FVA ha az 10 , akkor ez ha tisztan azt nezem hogy megyek egy kort tehat sallang nelkul 4-es max, feeling biztos hoz rajta hogy ilyen meg olyan autok dehat... -
Kipróbáltam én is PC-n.
Az alant leírt konfiggal full HD 8x AA minden maxon 20 fps alatt van szóval majd vissza kell vennem valamiből.
Eddig tetszik pedig közöm nincs F1-hez! -
Volt, le is buktak. De van 20 neves oldal, ami saccra ugyan úgy látja a dolgokat, akkor valszeg az a dolog olyan is. -
Nyugi van, mindjárt megyek. :)
#3173: Igazad van, kb. húsznál is több 8+/10-es értékelésről van szó világszerte (átlagban összesítve közelít a 9/10-hez), angol, USA, francia, német lapok vegyesen.) Mitől nem függetlenek így együtt? -
Toya #3178 Én mindenképpen megveszem majd. -
Toya #3177 Nem írtam ilyesmit. Csak azt írtam, hogy érdemes ezeket az értékeléseket egészséges kétkedéssel fogadni. Voltak már botrányok az elmúlt években, amikor kiadói kérésre felülértékeltek programokat a jobb eladás érdekében. -
Csinálod itt a fesztivált... inkább te miért nem tiplizel? miért kell mindig ezt eljátszani? -
irányítással semmi para nincs, de grafika tényleg gáz a dirt2 után száraz pályán.
1. versenyen gamepaddal mediumon simán dobogó )flashback meg vettel kilökése azért kellett :D) -
Jaja, Codie lefizetett mindenkit. -
Toya #3173 Vak vagyok vagy eddig valóban csak újságírói értékeléseket látni? Azok azért a legkevésbé sem nevezhetőek függetlennek. -
figyel amoba, nem akarsz a sajat kis szemetbdombodra vissza oldalogni? ott told a baromsagot:) -
Én nem járok kocsmába, ez az egyik, a másik, hogy nem mondtam véleményt (szövegértés elégtelen), a harmadik hogy a link mögött ott van jó néhány, a tiednél mérföldekkel hitelesebb vélemény, a negyedik az, hogy a dolog részemről viszonzott feléd.
#3167: Tanul j meg írni, mert ez kábé alsótagozat szint. És te beszélsz agyról, aki gyakorlatilag írástudatlan? :DDDD -
Nekem a setup.exe elindítása után kb 5 percig nem történt semmi, mire nagy nehezen elkezdte a telepítést. Onnantól már elég gyors. -
funra jo biztos ha nem akad, szedd csak -
Ne húzd már fel magad, kb csak a grafika,a grafika, a grafika... abból áll nekik egy játék .... -
+ az ingame video, meg hogy en elinditottam es megneztem 2 ket dolog kozott oriasi a kulombseg! vagy te meg akinek van agya , erted?:) -
Na jó, 3-nál többet akkor sem adsz, 8 alatt meg nem töltöm tovább ! :)))) -
figyelj kocsma elott nem biznam rad a biciklim orzeset! kb ennyit adok a velemenyedre... -
megnezem friss driverrel, akadva 1:) megnezem hogyha nem akad:) -
Grafikát lesz..rom, ha szépet akarok látni bekapcsolom a TV-t! :DDD
Fizika+ irányítás: ha FVA 10 pont ez mennyi ? -
revi73 #3162 Összejött, restart a gépen és aztán elindult, már telepítem. -
:DDDDDD
Na, ez az, amikor csak te vagy normális és mindenki a forgalommal szemben halad, mi?
Grafika lol? A gáz az, hogy több tucat ingame videó áll rendelkezésünkre hogy lássuk mekkora elfogult és rosszindulatú baromságot véstél le ide. Innentől kezdve pedig a teljes büffentésed totálisan megkérdőjelezhető és tökéletesen hiteltelen. Leülhetsz. -
mariocart rulz:) jo en szorosszivu vagyok:) -
kösz most akartam épp próbálni lassan megjön a kedvem a supr mariohoz. :) -
uh nekem meg felment, valami kavar van a win-edben, mert a telepitő nálam megy. nemtuom hirtelen, lehet ujra kell tenned a gépet. -
egy szoval jellemeznem BOTRANYOS!!! ezt az egest kiadni az fva utan:D
iranyitas:fos
graf :lol komolyan biztos nalam a hiba:)
Bazze akad C2D 3.8ghz, 6 giga 1066,4870X2!! valszeg ez a hibas codieknal nem halottak meg a ket GPU-s kartyakrol:D -
revi73 #3156 rögtön az elején, mikor futtatom a setup file-t.
-
érdekes nekemis win7 ultimate x64. hol áll meg a telepitő? -
revi73 #3154 sziasztok, nekem a telepítéskor ezt a hibaüzit dobja: "A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86 vagy x64 verziójára van-e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával." Valakinek valami ötlet? Windows 7 Ultimate x64-em van. -
miért pc-n nincs expert fok?