21775
  • oneal1
    erről van szó!
  • Totti5
    Én ezzel nem akarom sem ligázni, nem vért izzadni, csak élvezni a feelinget és jókat játszani, akár offline, akár online haverokkal... ha mást akarok akkor bekapcsolom az rfactort. Már csak 20 órát kell kibírnom:D
  • oneal1
    tényleg nagyon vártam.

De nagyon gyenge az autók kezelése, mondjuk én szimulátoroztam mindig is.

Játéknak nem rossz, de teljesen komolytalan.
  • Tormiee17
    de ha customre nyomsz,adhatsz magadnak bármennyi flashbacket... nekemis minden maxon van de egy flashbackat azér betettem,hátha :)
  • lolSL
    lehet külön állítani mindent, a flashbackek számát is
  • IXEMGabeo
    akárhogy sikerült, azért értékelem a játékkészítők igyekezetét, ez nem kis munka volt azért már kíváncsian várom,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha tetszik a jövőben az online miatt lehet beruházok rá

olyan nincs, hogy egy F1-es game nekem ne tetszen
  • Totti5
    Leszólni mindig könnyebb.
  • SötétBarom
    Gyááá. Ez de marhaság. :/ Na mindegy, ha nagyon szenvedek, majd visszaveszem egyel a nehézséget....
  • IXEMGabeo
    nem értelek...pedig vártad, mint állat, de basszus hogyhogy ilyen programmal sem elégedettek? most komolyan ennyire nem lehet tökéletes játékot csinálni?
  • Jacek
    nehezsegi foktol fugg mennyi flashback van, easyn 4 , experten nincs
  • SötétBarom
    NE!

Basszák meg. Akkor experten nincs egy sem??? Ekkora ökörséget.. :CCC
    DAMMIT.
  • oneal1
    én csalódtam kicsit a programban sajnos.

Ez az irányítás....elég gány lett, olyan mintha egy vonalon húznák kicsit az autót, meg a gázadás, nyomom nyomom de nem annyira és nem úgy nyomja ahogy én tolom neki.
    Ez a ferrari va-ban sokkal jobb lett.

A versenyek élvezetesek, de be kell vallani komolytalan az egész.

Arra jó, ha van fél órája valakinek akkor gyorsan menjen egy fun-race-t...

kár érte
  • Tormiee17
    flashback-re gondolsz? mer az van.
  • thedriver
    Az van benne. Vissza lehet pörgetni az utolsó pár másodpercet, és onnan folytatni. Nehézségi szinttől függ, hogy egy futamon hányszor teheted ezt meg.
  • Totti5
    Van benne, videókon láttam.
  • Totti5
    Azzal nem sokat játszottam. EA ISI F1 párti voltam:)
  • Shep
    De akkor visszatöltöm megint :)
  • nono28
    Egész bajnokságot lehet játszani?
  • GPx8
    Most nem azért, de ha ki kell lépned verseny közben (csönget a postás, vagy el kell ugrani valahova), akkor hiába töltöd vissza a mentést, akkor is rosszul fog menni, mert megtörik a lendületed. Szerintem.
  • SötétBarom
    Nekem az idővisszapörgetés hiányzik :>
  • Shep
    Ugye, hogy ugye. Jó lett volna ide is.
  • Shep
    Dehogynem, régi F1GP2-ben volt :)
  • thedriver
    Úgy emlékszem, a Grand Prix 4-ben (és a korábbi részeiben is) lehetett futam közben is menteni.
  • samsung123
    Free track-et támogatja?
  • Totti5
    Ótótversenyben nem szokott lenni mentés:)
  • Totti5
    Konzolon nincs butítás, az adott hardwerből kell kihozni a maxot.
  • Shep
    Hát mert volt már olyan, hogy tök jól haladtam előreléptem jó pár helyet aztán ki kellett lépnem és utána már nem ment olyan jól.
  • Alexease
    Megerkezett a CD Galaxis-tol a visszajelzes, penteken lehet atvenni, akkor postazzak.
  • Jacek
    Arrol meg nem volt szo, az akad nem akad temaban kinek milyen opprenszer? jojo hogy win7, de 32/64bit?
  • Tormiee17
    és ez mér zavaró? :D engem nem zavar,igaz csak 30% os távokat nyomok.
  • Shep
    Jó, de ez egy játék nem a valóság. Elkezded és közbejön valami és ki kell lépned kezdheted előröl.
  • barcames
    a valóságban is megállnak a kocsival és ott folytatják 3 nap múlva?!
  • Shep
    Csak engem zavar, hogy nem lehet a versenyben menteni hanem egyben le kell nyomni?
  • El Protector
    Kemény volt az első két verseny :) Sakhirban olyan siman nyertem, hogy csak na, pedig az automata váltón kívül minden segítség ki volt kapcsolva, míg az ellenfelek legend fokozaton tolták. Mondom wtf? átmentem ausztráliába, már csak 11. voltam az időmérőn, nagy mákkal, mert Schumi és Rosberg is kicsúszott előlem :) Versenyen yazért behoztam a 10. helyre, viszont kétszer kellett kereket cserélnem, míg a többieknek csak egyszer :) kicsit agresszivan vezetek, lehet, hogy ezert :) kormán logitech formula force ex, rfactornál és ennél is bevált :) biziony oda kell figyelni a kigyorsításnál, mert úgy dobja el a kocsit néha, hogy csak na, különösen, ha kopik a gumi :)
  • Alexease
    Mas programokban (nem irom szimulatort, mert ahogy itt olvastam, olyan nem letezik:DDD), ugy oldjak meg, hogy a fizikat szamolo engine fix frissitesen megy (250-500Hz !!!), es azon felul a grafikat meg oldja meg a felhasznalo (butitsa, allitsa be ugy, hogy jo legyen neki az fps);)
  • Itsuki
    köszi!
  • El Protector
    alt+enter
  • Itsuki
    hali. hogy lehet teljes képernyőre varázsolni a gammát? nyomtam 1 alt+tabot azt azóta nem tudom betenni:/
  • Totti5
    Csinálhatták volna 60 fpsre, de akkor a látvány terén kompromisszumokat kellett volna kötni.
  • Danecay
    Szerintem sokkal inkább arról lehet szó, hogy azért van maximálva az FPS szám 30-ban, mert ez már bőven folyamatos képet ad, és feleslegesnek tartják az erőforrást pazarolni további képkockák kiszámítására, így az ezzel megspórolt erőforrást inkább az egyéb számításokra fordítják. Ebben a megközelítésben azért van alapja annaka mit Stephen Hood mondott: "A túlságosan szélsőséges ingadozások ártanak a játékélménynek. 24 kocsi fog futni a pályán, megannyi információt kell feldolgozni a starttól egészen a célig."