21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
jah, én szépen elmegyek az útból de előlem sem nagyon akarnak eltakarodni... -
Igen, béna vagy. Rossz topicban keresgélsz. Ott van fent a linkje annak, amit te keresel. -
hambell #3883 Helló mindenkinek
Segítséget kérnék.
Nekem a RAZOR 1911 féle f1 van meg.Telepités után indul megy, minden szép,de nem tudok menteni sehol sem.Megtaláltam ahol lehetne de nem engedi, a kurzor sem megy rá a mentésre olyan mintha zárolva lenne.
Mi lehet a baj???? vagy csak béna vagyok????????? -
nem -
Az esőben bukott valaki, piros zászló. Légy kreatív! :D -
DHL-lel szállítunk. -
attila46 #3879 Sziasztok!!
Az 576 kb fútárszolgálatnak valaki nem tudja a telefonszámát??
-
Meg oké, hogy nem szimulátor, de azért a kurva anyjukért eresztik ki elém a boxutcából a felvezető köröseket, amikor én gyors körön vagyok? Ezért úgy megb.nák őket az életben, hogy csak úgy zúg... -
Alt+Enter. -
nyomtam egy alt + tabot játék közben és azóta kis képernyőben van. hogy tehetem vissza fullba mert ez így zavaró :/ -
Na megtaláltam a legrohadtabb, legelbaszottabb dolgot a játékban, amitől legalább 15-20%ot bukott nálam.
Időmérő hosszú hétvégén. Első etap, tiszta idő, eső egész hétvégén nem lesz. Második etap, 65% esély esőre, ami el is ered. Tök felhős minden. Harmadik etap, 0% eső, egy db felhő sincs az égen. Könyörgöm, egy-egy szakasz között 5-10 perc telik el hétvégén, nem teljes napok, hogy hol van felhő, hol nincs. Ez nem dinamikus időjárás, hanem egy FOS. -
mikiking #3874 Olyan nehéz válaszolni erre a kérdésre,hogy "Sziasztok,lehet ketten jatszsani egy gepen,egymas ellen ??? Gamepad + bill kombinacio,vagy akarmi ... " -
Mi az istenér nem engedi verseny elején,hogy a kemény gumival kezdjek,hiába okézom le visszateszi a lágyat... -
Akinek a kormany kesik az a holtjatekot allitsa 0%-ra mert alapbol 5%-on van, de a valto keseshez meg nem talaltam megoldast :( -
Én ezt tudom, de nem is várok GTR minőséget:) Ha formula szimezni szeretnék, akkor LFS-ben gurulok FBM-el, vagy GTR/rFactor-ozom:)
Vagy még mindig ott a jó öreg F1 GP4:) -
akkor valami gebasz van nálad? bár nekem is néha érdekesen beröccen amúgy full sima, én a Replay-re gyanakszom, amit nem is lehet kikapcsolni... -
ne rövidített hétvégét nyomj, van ott Q3 ám ;)
bele is izzadt a tököm Hard-on... -
Na levettem mindent 0-ra és 640x480-ra állítottam.
De így se megy az fps szám 8 fölé.
És amúgy a dirt2 és a grid ami ugyanezzel a grafikai motorral hajtottak
1280x1024-be ment minden maximumon.
És a válasz mflex válaszára a GTA4 1280x1024-be ment és csak a látótávolságot nem tudtam maximumra állítani.
A többi minden fullon volt. -
Kiporges ugyben megegyszer:
Csak a lassu kanyarok utani kigyorsitasnal dobja el a segget ha el van forditva a kormany. Ha egyenes, akkor meg a razokovon is tapad. Nezzetek meg egy olyan helyen, ahol nem szokas lassan menni (hosszu egyenesek, tempos kanyarok). Ott full szim beallitassal is betapad mindenen, egyedul a soder fogja meg.
Kb. 3-4 helyen kell figyelni Bahrein-ben, hogy ne lepjunk koran a gazra. A tobbi reszen tok mas az uttartasa az autonak, jo lenne tudni miert. Dirt2-ben ugyanez volt. Volt kanyar amit irrealis tempoval be lehetett venni meg olyan is ahol ugy csuszott mintha jegpalya lenne.
Amugy messze nem vagyok szimes, csak ez nekem is egybol feltunt. Nem csipem az ilyet mert osztonosen megjegyzi az ember, hogy hol kell vigyazni es hol lehet izombol tolni mert ott hulye az AI. Nekem ettol kicsit ilyen csalas erzesem van. Maga a jatek ettol meg szorakoztato, es par hetig biztos lekot, legalabb megtanulom a palyakat:D
-
kiprobáltam nekem nagyon bejön :D:D -
Nem easy-n van. Pl GTR2-ben (tudom hogy az szimulátor, és ez meg nem) az egyenesben is ugyan úgy tudsz kanyarodni mint kanyarban, de itt ez egyenesben teljesen szabadon tudsz cikázni, de ahogy beérsz egy kanyarba megváltozik az autó irányítása és baromi könnyen beveszed a kanyart, majd ahogy kiérsz a kanyarból újra olyan mint volt. Próbálgasd hogy hogy kanyarodik egyenesben és a kanyarban is. Sztem észre fogod venni. -
Boxba is? -
Jah, nálam sincs ilyen "sín", én vagyok a sofőr! :) -
Akkor ne easy-n játsszon:) Én hard-on egy kövérebb gáznál pörgök-forgok a kanyarokban és teljesen ura vagyok a gépnek, arra megy amerre akarom, akkor fékezik, ha én fékezem. -
"pedig minden segítség off-on van." Olvasd végig :). -
ESC, Assist, kikapcsolod a segítségeket és nem lesz sín. -
Csak hogy szemléltessem : click! -
priluki #3858 csö.. tudja valaki miért nem tudom állitani a kormányt? adveced wheel sttings kivan szürkülve_:S logi ff gp-m van -
Ez meg a másik. 10 évesen még észre se vettem a segitségeket amikor SEGA-n toltam f1et. még örültem is a fejemnek hogy milyen jol tolom. De azért ez igy elég gagyi. -
Telepíti csak nem mutatja. A vége felé hirtelen fel fog ugrani felére majd teljesre. (Ha megnézed a Program files/Codermasters/F1 2010 mappát akkor látod hogy pakolja bele a fájlokat. -
Ez egy nagy fos, 9. helyről megyek boxba előttem még ketten meg mögöttem kb 4-5en jönnek befele, és a normálisnak mondható 5mp helyett 14 mp állok a kibebaszott boxba mert a nyomorék szar mindenkit kienged előttem és 9. helyről visszajövök a 24-re. meg az időmérőt se tudják megcsinálni normálisan hogy 3 szakaszos legyen. legalább a beállításoknál lehetett volna állítani azt hogy mennyire legyen érzékeny, ne csak akkor ha bedugum a kurva force ex-et. -
hát... sínautószimulátor! Az egyenesben én irányítom az autót, de a kanyarokban érezhetően kiveszi a gép az irányítást a kezemből pedig minden segítség off-on van. Ezért sincs összhangban a játékban lévő kormány a kormány joystick-al. Már törlöm is. :( -
a telepítője lassu vagy csak nekem szar? -
kb GRID csak F1 autókkal:) -
GTA4 még nálam sem fut maxon, pedig minimum 2x erősebb a vas:) -
Sziasztok
Ma fogom kipróbálni a játékot kíváncsi vagyok milyen lesz.
OFF:Resetex: Azon a gépen hogy menne fullon a gta 4 hát nekem is csak high-medium beállításon ment aztán kicsit pörgősebb a gépem. -
mikiking #3849 Sziasztok,lehet ketten jatszsani egy gepen,egymas ellen ??? Gamepad + bill kombinacio,vagy akarmi ... -
De gonosz vagy. :P -
Maxon a GTA4, ezen a gépen? Felbontás mennyi volt, 320X240? -
Talán kerüld ki, ne csalj! :D