21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
gebali #20055 Az alapár nem nagyon szokott egy év alatt csökkenni, főleg évenként érkező játékoknál az aktuális évjáratról. Az akciók rajta egyre nagyobbak, de az alapárat jellemzően egy évig tartják ezek a címek. -
Gondolom senki nem figyeli, visszaallt automatikusan alapra :)) -
Igen, 2017 :)
https://store.steampowered.com/app/515220/F1_2017/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.07.06. 12:41:09 -
Marmint a tavalyi ? -
Azert az komoly, hogy meg mindig (megint) 55EUR(!) a progi:)
Tudom, volt akcio, nem terveztem megvenni, csak erdekesseg. -
Dev Diary!
Elég jól hangzik ez a sok feature. Remélem jól fog működni, nem lesz túl bugos és tényleg fontos lesz, hogy mit fogsz válaszolni stb.
Látszik benne az új contract rendszer is, a random interjúknál 4 válaszlehetőség van. Érdekes lesz mindenképpen.
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.07.05. 16:11:20 -
Hat jah, valami nagyobb szabadsag jo lenne ... Plusz tukor stb.....
De egyelore nekem az is meglepetes, hogy ennyire bevallaltak a handlingot...
Igazabol az online reszt kellene valami jobbra gyurni, mert az nagyon konzolos arkad..... -
Valszeg/talan egyre jobb lesz (nem csak a tartalom es jatekmenet).
De megoldhatnak, ha meg nincs, a normalisabb cockpit nezetet is. Ez a ket kormanyt latni, avirtualis kormanytol 2 meterre, eleg gazos. -
Ez votma ? :)
Dikk, sinauto, gagyi ai ...;))
-
F1 2017 vásárlása
NYÁRI VÁSÁR! 13,74€
Az ajánlat vége: július 5. -
feltoljak 60fps-sel, de a jatek ugy akadozik kozben, mintha 15-fps-el menne :) -
-
-
-
-
gebali #20040 Introducing the ‘Headline Edition’ of F1® 2018 – including the 2009 Brawn BGP-001 and 2003 Williams Martini Racing FW25! -
Legtöbben a Default setup alapján ítélnek. Egy kis állítgatás kell a futóművön, rugókon, guminyomáson, kerékdőlésen, stb...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!F1-ben minden pályához be vannak lőve az autók. Az árkádjátékosnak , meg mi kell ennél több. :DDD -
A másodikat nem néztem végig, de ha jól emlékszem VR-ról nem volt szó. -
Az, jo.....:))))) -
MasterMason #20036 NO VR, No Buy. 
Amúgy tényleg jó a formula A pc2-ben. Szeretem, és remélem, hogy az egyik addon a formula autókra koncentrál majd.
-
szeriontem nem lesz. Maradsz PC2-nél ,ott az F1 kiváltképp nagy élmény ... :DD -
MasterMason #20034 A két videó 45 perc és nincs sem kedvem sem időm végignézni, esetleg volt valami szó arról, hogy a 18-ban esetleg lesz VR támogatás? 
Ha nem lesz VR támogatás akkor tuti nem veszem meg ezt sem, pedig imádom az F1-et...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiába is van egy tényleg hatalmas 4k-s tv-monitorom közel sem olyan élmény azon játszani mint OR-ban, össze sem lehet hasonlítani, és mondom hiába a 4k meg hiába marha nagy, sehol sincs élményben a VR-hoz. -
Gyakorlatilag igen, futófelület (karkasz), illetve maga a gumi. Elméletileg mindkettőnek van hőmérséklete, és mindkettő számít, de nem igazán értettem hogy hogyan. -
Amire megjott a lehetoseg, mar nem volt kedv hozza;) Most mar kibirom azt a nehany honapot. -
A spéci védelemnek elvileg már rég annyi, nem tudom mert én is eredetivel tolom (ha van rá idő és kedvem) de a hírek szerint áttőrték magukat rajta a fiúk :) -
Valami speci vedelem volt/van rajta, nem akartam vele szorakozni:) Ugy volt, hogy majd 2-3 honap utan megveszem, sokan dicsertek, de aztan elmult a lenulet. Most mar megvarom a 2018-at:) -
Nem azért mondtam, nekem is megvannak eredetiben az ideit is beleszámítva. Tudom, hogy megveszed ami tetszik, lényeg, hogy autós legyen, meg még azt is ami nem igazán :) Csak annyi, hogy hosszabb próbálgatásra tényleg ott van a virágbolt. -
Nálam ez a tavalyi év meglepetése. Vannak hibái, de ez nálam csillagos ötös . Esőben mindennél jobb szerintem jelenleg . -
Viragboltit eddig meg nem probaltam:) Eddig a 2012, 2013 es a 2015-ot vettem meg, ami meg is van. Es talan a 2016-ot probaltam vasarlasbol. A 2017-nel nem volt penzem, az total kimaradt;) Valszeg az ezevit megveszem. -
Több időt kellene szánnod a virágbolti verzióra ítélkezés előtt :)
A viccet félretéve akárhogy is ez a legkomplexebb autós játék, legalábbis PC-re, konzolt nem vágom mert az nincs. Igaz, hogy csak egy széria de lehet ezt ismerte fel a Kunos is a Assetto Corsa Competizione-val, hogy igaz egy szériáról lévén szó de azt legalább meg lehet csinálni tisztességesen, nem pedig mindenből nyújtani valamit "félkészen".
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.06.15. 20:49:02 -
Gumihőfoknál mi a két érték ?
Futófelület és az oldala ..?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.06.15. 20:37:01 -
2015 tuti, az megvan:)
Talan a 2016-ot is, de az nincs meg, vagy nem probaltam vagy refund lett belole:P -
Melyiket próbáltad utoljára? -
Szerintem a tavalyi már nem tiszta effekt, az is van benne, rázókő, úthibák, de a lényeg szerintem számolva van, elég jó . -
Ha lenne benne rendes efefbe, akko' kollene:D -
Eddig az osszes resz effektezett FFB-n alapult, bar evrol evre javult. Lehet reszelgetni, de egy effektezett sose fogja visszadni ugy, mint ha kozvetlenul lenne megirva. Persze igy sporolnak, nem kell szetvalasztani a programban a gamepad-et es a koramanyt, de hat... -
Nemköllezneked ! :DDD -
A felfüggesztéshez lehet hozzá tartozik az is, említették hogy jobban lehet érezni majd a rázóköveket és az erős fékezéseket, de konkrétan az FFB-t nem említették:( -
Nalam mindig az FFB/kormany resznel halt el a dolog, azzal nem tortent semmi?! -
az első vidi tartalma:
-visszatér az interjú rendszer (ezt már tudjuk), hatása lesz annak amit mondunk, lesz egy afféle "respect" a csapat felé, minél jobban szeretnek annál több előnyhöz jutsz, pl R&D frissítéseket te próbálhatod ki először
-kérheted a csapatot gyorsabb R&D-ért, elmondod mit szeretnél és ajánlasz valamit (pl elérsz valamilyen helyezést), és véleményt is mondanak az ajánlatodról
-a HALO középső pillárja cockpit view-ban "eltávolítható" -ott lesz, csak vékonyabb, hogy jobban ki láss
-grafikai újítások, senkit se érdekel
-ERS management -5 módja van, de lehet "auto" módban is használni
-tovább dolgoztak a gumi és felfüggesztés fizikán (1000Hz-es refresh rate a felfüggesztéseknél)
-tovább dolgozták a gumi hőmérséklet változását is
-F1 mérnökökkel építették/fejlesztették a fizikát, nagyon közreműködő az F1
-az összes tavalyi klasszikus autó visszatér, E3 után pedig bemutatják az újakat, mert még lesznek.
-ELO rendszer alapú online play, matchmakinggel, lesz driving etiquette, az interjús bácsi szerint nagyon komplikált a rendszer, remélem jól fog működni, személy szerint ezt várom leginkább
-tovább beszél az eSportról. Sokkal nagyobb lesz a második évad mint az első. Jó reklám, nagy fun és rengeteg tehetséges játékost fedeznek fel.
-megpróbálják a lehető legtöbb "mainstream" kormányt támogatni, idéntől a drágább verziók közül is sokat támogat majd a játék
-változik az R&D- sokat nem árultak el, csak annyit hogy gyorsabban lehet fejleszteni az autót, és hogy (ezt nem igazán tudtam összerakni) az év vége és az év eleje közt akkora különbségek lehetnek, hogy a csapatok sorrendje felborul
-az interjúvolt kedvenc részének azt mondta a játékból, amikor elkezded a karriert, belépsz a paddockba, meglátod az új riporter arcokat és hogy mennyit változott a játék.