21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Az én szerény véleményem , hogy ez a fórum azért jött létre , hogy megvitassuk és egymásnak segítsünk a játékban. Mivel nagyon sok embernek nem tetszik , javasolnám hozzák létre a Nekünk nem tetszik(fika) F1 2010 rovatot . Pár hét olvasgatás után már nem is volt kedvem megvenni , de mivel megrendeltem,már nem volt mit tenni. Feltelepítés után óriási meglepetés ért.Szép grafika,jól állítható kormány(jobb,mint a Dirt és a Gridbe),jó FFB hatás.Játékosoknak easy , szimulátorosoknak expert fokozat. Ami esetleg a játék hiányossága jelenleg majd megmoddolják okos emberek. Nekem sok kérdésem lenne , jó lenne pár hasznos tanács (tapasztaltabbaktól) de már fel se merem tenni.Sok F 1 -es játékot kipróbáltam már egyik ezért jó/vagy rossz másik azért. Ki ennek a z elkötelezett híve ki annak. JÓ LENNE MÁR ABBAHAGYNI ITT A QANYÁZÁST és arra használni a topicot amire való !!! (nem az "építő" kritikával van bajom)
BOCS AZ OFF-ért
-
Ez nem erről szól. Ez a játék semmivel sem butább mint a társai az elmúlt 10 évben, csak ez alatt van olyan fizika, olyan érzet ami nem megnevettető, ebben nagyon jó a Codie, ezért népszerű a Grid és a Dirt is és ezért voltak jó a Toce Race Driver ( ami ma már ugyan olyan megnevettető, mint az hogy valaki benyögte "GP2nek jobb volt a fizikája", vagy hogy az NFS Porsche fizikája űber volt, vagy hogy a Colin 1 volt a legjobb rally, mert jó volt a fizik ). Igen jó volt akkoriban, ma már mind megnevettető, hút buta, irreális, semmi köze a valósághoz. Nagyon el lettek kényeztetve a gémerek, túl jó alapokat kaptak, amit már meg sem néznek, csak nyomják a fikát, hogy szar.
Több órán át gyakás már az űridők kergetése, az irreális setupok és vezetési határok ( mivel játék, max game over van ) feszegetése. Ligákban nem látom mi az a nagy realitás, mert egyeseknek telik űber időre, de azt úgy éri el ahogy... úgy váltogat pl rfactorban az F1el ami lehetelen lenne, úgy állítja be ami irreális stb stb... lehetne sorolni, de ez már nem a játék élvezete hanem a versengés, ami egy teljesen más dolog ( ami lehet élvezetes, hisz ezért mennek a ligák, ezért vannak ). Nekem ezt sikerül az évek alatt megunni, főleg hogy minden évben egyre lassabb lettem, mások a semmiből előtüntek és 1- 1.5 mpvel jobban mennek mindenhol mint én, mert úgy vezetnek ahogy én nem tudok és nem is akarok ( irreálisan ) és 400 köröket gyaknak ( én is tehetném, de nekem ez már nem élvezet ) és megtalálják a setupokban ( fizikában ) a kiskapukat. Akinek ez kell annak ott van 1,2,3,4,5,6 féle szim, korrekt közösségekkel és mindent kielégítő online struktával. -
Redokee #4132 na de a játék sem indul el...! vagyis, nem tudok bejelentkezni a live id be ami miatt autosave disabled...! -
nade en teljes kort megyek igy essoben:) varom melbourne korodet segitsegek nelkul rF-ben billel:D -
Akkor egy ideig nem fogsz tudni multizni, ugyanis magyarországi live account nem multizhat, mert hazánkban nincs Live. Ezért van mindenkinek angol regisztrálciós live accountja :)
De! Nemsokára indul a magyar live, pár hónap és használhatod a terméket amiért végülis fizettél :/ -
Redokee #4129 igen -
beirtam kicsereltem a nevet es azt irta hogy letrehozva -
Persze, kicseréltem. -
eredeti játék cd kulcsát magyat accountra regelted?
-
Redokee #4125 windows live game nem enged bejelentkezni, mert hogy a szolgáltatás az országomban nem elérhető. mit tegyek? -
yourcomputersname részt kicserélted a géped nevével? -
Itt vannak screenshotok.:) -
Van akinél működött ez a parancssor? mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\ E:\Games\F12010\replay
Nekem azt írja, hogy a parancs szintaxisa nem megfelelő. -
Ezt kipróbálta már valaki? Vélemény róla kis élménybeszámoló, screenshotok?
-
az már mondjuk elég gáz :) lehet a tegnapi teszt után nem kellett volna egyből uninstallálnom... mert azért ezt megnézném magamnak, otthon :) -
Pemack #4119 Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem érzékeli a játék a kormányomat (Logitech Formula Vibration Feedback Wheel)? Kipróbáltam az rFactorral is, de ott probléma nélkül tudom beállítani és használni is, az F1 2010 még csak a konfigurálást sem engedi. Ötlet? -
stupido #4118 Az egészet megoldhatták volna, ha olyan jól lehetne skálázni a nehézséget, mint régen az f1gp 4-ben, az f1 challenge-ben, a gtr-ben vagy akár a Race07-ben. Igaz, hogy a többség megelégszik az ilyen nehézségű játékkal, de f1 licenszet egyszerre egy cég kap meg "megjátékosításra". Egy ilyen kaliberű dolognál pedig igenis kéne, hogy gondoljanak a szimulátor fanokra. A fent említett játékokkal én is és a sokkal fiatalabb unokaöcsém is jókat játszik, mert jól skálázhatóak lettek. -
Meglett közben, mostmár van stabil 20 FPS -
megneztem neked GP,Legends,Eso, kormannyal minden off ugyan ez csak meg konyebb:D:D:D:D:D -
ProEvoFan #4115 Megértelek benneteket szimulátor rajongókat.De ti is értsétek meg, h egy ekkora fejlesztőgárda/kiadó pénzt akar keresni a játékával.
Mi félig szimulátor, félig arcade játékokat szertő gémerek így, ebben a formában jobban szeretjük az autós játékokat.Nem szeretjük azt, ha több órán keresztül kell gyakorolni egy kanyarvételt, irányítást vagy az autófizikáját...stb.Nekünk tökéletesen megfelel az a "szimuláció", amikor kikapcsoljuk a fékrásegítést, ABSt, és a kanyar rásegítést.
Szurkolok nektek, h végre kézhez kapjatok egy igen jó autós szimulátort játékot, kb akkora királyságot, mint a RBR :K
Addig nekem/nekünk ott marad az F1 2010, GRID(2?), Dirt1. 2. és majd a 3.:) (ez sem lesz szimulátor, az tuti)
-
Miért ne? -
evilvenom #4113 Van már valahol magyar nyelvű teszt? -
Akkor leirom mégegyszer, hogy felfogd: billentyűzettel MINDENKÉPPEN segít a játék, tökmind1, mit állítasz. Ugyanezt prezentáld kormánnyal, rendes GP futamon (ne gyakorláson).
(persze, lehet, hogy ott is menne...) -
MyF1 menuben -
Üdv. Kérdeznék egy olyat, hogy a grafikát nem lehet átállítani? vagy hogy kell? mErt nekem alapból 9 FPS-em van:( köszi -
Nem is annyira rossz, mint vártam.
Szerintem messze van a szimtől, én olyan NFS kategóriába sorolnám. De azzal, hogy ilyen szép és élvezetes lett (árkád) az elég nagyot dob rajta. Ezeréves Thrustmaster Ferrari 430 kormányomat is kezeli faszán, és a konfigomon (x2 250, 2gb, 4670) is megbirkózik vele. Egyszóval, aki szereti a szappanszimulátoros játékokat, annak kötelező. -
ja minden segitseg kikapcsolva termeszetesen, varom a videot -
aham billel nyelgazon:D -
És így mióta lehet benne eredményesen menni? a rendszer nem engedi ezt meg. Esőbe baromi jó, bármelyik kanyarba ki lehet csúszni, bármelyik kerékvetőn, ha a kelleténél több gázt adunk.
Amúgy ilyen füvön áthágást 300al én is csinálok rfactorban, akkor amikor 35. felvezető körön vagyok:) -
Remelem Hamilton latja es jovore megprobalja ha itt megy az eletben is:D -
A problema hogy folfogjatok:) billel:D -
Teljesen igazad van az a sorozat 1. darabja. Ettől még rengeteget fog fejlődni a játék és 2-3 év múlva egy tökéletes eredményt kapunk kézhez. -
az optimalizalt futas inkabb hatrany mint elony:D -
Az én egómat ugyan senki nem sérti, de nyolc év után újra felcsillant a remény, hogy lesz official F1 PC-re, és igenis azt gondolom, hogy egy sorozat első darabját látjuk, ami később (már akár a peccsektől is) csak fejlődni fog. Nekem az nem tetszik, amikor arról győzködtök valakit (és igen, az általam baromnak titulált nem tudom kicsoda éppen ezt tette), hogy ne élvezze a játékát, meg ne örüljön neki. Erről győzködni valakit szerintem sokkal nagyobb ego, és merem mondani, rosszindulatú is, elrontani mások örömét, mások játékát.
Szerintem igenis, meg lehet beszélni a játék hibáit, de ha valakinek nem tetszik, azzal nem kéne teleüvölteni oldalakon keresztül a topikot, mert járnak ide olyanok is, akik megszerették, és őket esetleg bánthatja ez a viselkedés. -
GPx8 #4100 Akkor összefoglalom a véleméynemek, nehogy úgy tűnjön, csak fikázni járok ide... :D
+ Kidolgozottság;
+ Szép eső effektek;
+ Összetett játékmenet;
+ Optimalizált futás (30Fps);
- Konzol fizika;
- Menü / nincs egér;
- Nem látom, hogy 2011-ben lesz fejlődés a ráncfelvarráson és a SC-n kívül... (Újra kéne írni a fizikai motort, azt pedig nem fogják). -
Máig nem látom benne a hatalmas szimet... eső ok volt benne mert felszáradt meg minden, de az irányítás az kész szenvedés volt, mert nem jött átt semmi belőle. F1 99-F1C volt az etalon, igaz abba is csak sínautóztam mert akkor volt még TC és nem igen lehetett kicsúszni és billel kezdtük el csapatni a 2002vel online:) aztán F1Cnél már volt aki koormánnyal, aztán azzal kezdtem el ligázni.
GP4 jájj... ( persze piztos vannak modok űberhcknek, ahol nem rángat a kerék, nem tünik az egész egy kabarénak, de addig én már nem jutottam el benne ). -
A GP4et ne keverd ide. -
Én talán tavaly(?) próbáltam GP4-ezni, az maga volt a jobbhorog... -
Az emlékeidben, maximum :D -
GP3
Jó ezeket nézni, ahogy arconcsapja egyeseket a valóság...