21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nagy a zavar az erőben. Hol reklámozták LFS ( vagy a többi ) ellenfelének???
jah korrekt meg minden, csak éppen te sem a helyén kezeled a játékot... -
Én Toro Rossolval versenyeztem végig a szezont, volt hogy lecsúsztam a dobogóról.. szóval nem tudom azért látszottak a verseny alatt az erő különbségek, szabadedzésen a R&D Objectiveseket csinálgattam, ott kaptam pár fejlesztést.. -
robi40 #4335 Tényleg nincs SEMMI különbség a red bull és a hispania között????? Ugyanolyan jó és gyors a hispania mint a red bull? Akkor mekkora árkád ez a játék. áááááááááááááá :'(( -
Jaja, jópár bonyolult futam után.. :D rengeteg pördülés, boxban a hülye várakozás, áh.. már a hajamat téptem :D -
De aztan nem csalni, tessek fekezni is;DDD -
Toro Rosso VB 1. ?:)))) -
Nekem is volt mar furcsa defektem. pl Bahrainenben szabadedzesen lenyomtam a boxbol kivezeto kort viszonylag lassan majd a celegyenesben full gaz es mire elertem volna az elso kanyart elotte hallom hogy eldurran a kerek , es ra 2 mp-vel szolnak radion hogy ugy latjak hogy bal elso defektem van :D -
na mindjart kuldok egy kort:) -
teljesen korrekt..
-
Vége az első szezonnak, VB 1. hely, konstruktőrben pedig 3-ik.. Toro Rossotól, irány a Force Indiához
-
Csokis #4327 Hé, ez nem az én tesztem, csak találtam!
Ne rám tessék haragudni!
-
Nem hinnem;) A "lazaba" nyomja, annak igy pont jo. Aki meg tudja ki kivel van, az eddig is tudta, mar az elso elindulas utan:) termeszetesen, ez a gumi, kezeles, fizika stb. ertendo. -
Akkor ez biztos valami bug ami csak bizonyos feltételek mellett jön elő gondolok itt a nehézségi és egyéb beállításokra. -
Debilon #4324 ezzel most beletapostál Te is pár ember lelkébe:DD -
Csokis #4323 Teszt!
"Végre elérkezett a nagy pillanat! Mióta legelőször bemutatták az első képeket, és videókat, mindenkiben ugyan az a kérdés merül fel az egész naprendszerben: "Szimulátor lesz, vagy tömegjáték?" A választ most megtudhatjátok..." -
GPx8 #4322 Mentem pár kört. Az létezik, hogy nincs érezhető motorfék??? Hiába kapcsolok vissza, csak a féktől lassul az autó. -
RYO21 #4321 Találtam egy jó kis bugot. Melbourne-ben, amikor összetöröm a kocsit, és flashbackelek, akkor pár másodpercig nincs fos effekt.
-
Neoncsoves #4320 minden segítség off -
Neoncsoves #4319 legújabb időm Bahrainen
-
Nincs, nem, igen. -
robi40 #4317 Sziasztok! Én sajnos nem tudok játszani az f1 2010-el mert gyenge a gépem hozzá :( Egyébként van különbség mondjuk a Red Bull és a Hispania között? Tehát hogy érződik hogy gyorsabb a red bull? És árkádos a játék tényleg? :( Mert akkor nem kell. -
twi452 #4316 Nálam volt már defekt bőven gyilkoltam is a rázókövön a gépet :)
Most lenyomtam megint egy 20 körös versenyt bahrein-ben elkerülve a kerékvetőket kb 5ször mentem rá az egész verseny alatt
most kibírta simán az 1 szet lágy és 1 keményebb a versenyt :)
előtte ugyanúgy 20 kör bahrein csak gyilkolva, a lágyat is eldurrantotta és a keményet is :D -
Alt+Enter avagy ismerd meg a windows alapokat. -
Naponta megkerdezik 5-10-szer, altalaban 20 hozzaszolasonkent;)
Igazabol remiszto, hogy ha ilyen sokan nem tudjak, nem jonnek ra egy olyan dologra, ami 20 eve abszolut alap dolog a Windows-ban (kb. mint a CTRL-C, CTRL-V, ALT-F4 stb.), akkor mit hasznalnak?! Vagy minek?! Egy sima jatekfelulet mint az XBox-on? Letolto manager? Szidni mindenki tudja azonnal, de hasznalni... -
Akkor passz;)
Egyszer nekem is volt deffekt, meg gyakorlason vagy TT-n, de annak sem volt semmi elojele, ugyanugy viselkedett a gumi a deffekt elott, mint amikor kijottem a box-bol:) Egyszeruen szolt, hogy kopott a gumi, aztan dirdurcsittcsatt;D -
Dénes é #4312 Hello.
Olyan kérdésem lenne, hogy vmilyen oknál fogva egyszer csak a játék átváltott ablak mód-ba és nem tudom hogyan lehetne vissza állítani teljes képernyőre. Aki tudja a választ legyen szíves írjon. Köszi. -
Scamel #4311 Kipróbáltam a fékerőállítást és a blokkolást, de mivel ez nem egészséges hosszú távon, a próba után természetesen visszaállítottam a megfelelő tartományba :) -
Aki blokkoló kereket akar látni tegye előre a fékerőelosztást 60%-és erős féket állítson be. -
Scamel #4309 G25-öm van, nem tudom ez mennyire számít :)
Autókezelésnél arra tippelek, hogy néhol elég agresszíven támadom a kanyarokat/kerékvetőket.
Megjegyzem egyáltalán nem durvábban mint ahogy IRL is csinálják, közvetítéseken gyakran látni jóval durvábbakat, rendszeresen...
Cockpit nézetből vezetek, állóra nem nagyon fékezek kereket, legalábbis nem látszik a képernyőn hogy megállna bármelyik első kerék, mégis volt hogy az kapott defektet.
Az "S" gombbal kitettem fixre a status kijelzőt, amin látszik a kerék elhasználódás, és semmi köze a defektnek a kopáshoz a hagyományos értelemben... Ha elkezd normál módon használódni a gumi, először besárgul a kijelzőn a kerék, majd narancs lesz, stb. Amíg rendben van, addit fehér. Namost eddig minden alkalommal fehér volt amikor defektet kaptam... Na ilyenkor vált feketére :) -
barcames #4308 játsszál azzal okoskodsz itt az sg gyerek!
nem kell vele játszani...
kezdj neki a saját szimulátorodat csinálni az f12010 közelébe nem érne!!!!!!!!!!!! -
Nincs interneted vagy csak a torrentet es a download gombot tudod hasznalni?!?! -
Elsosorban inkabb kontroler tipus es autokezeles problema lehet;)
Nem sokat teszteltem eddig, egyszer mentem egy ~30 koros versenyt, lagy gumival, vegig toltam neki rendesen (all help off, expert mod, kormany stb.), semmit nem ereztem, hogy valtozna a gumi, a vege fele meg jobb korok voltak:DD
Azert masis programban, bar az mas tipusu (:P), egy hosszabb allo elsokerekes elfekezes utan, azert el kezd recegni, rangatni a kormeny az ember kezeben:) Ahogy kozvetiteni szoktak, van egy kis vibracio az auto elejen;D -
Laci82 #4305 Köszi. -
hamilton.hu -
Szia.
27.00 GBP = 8,791.90 HUF
United Kingdom Pounds Hungary Forint -
spiczi91 #4302 Ha rossz ütemben szaladsz le a pályáról, hajlamos a defektre. Az egyik nagy bug a sok közül, bár nekem a kedvenc a bahreini rázókő. A benne lévő vízelvezető csatorna itt vízelvezető árok, ami megfogja majd keresztbeállítja a gépet. A 48. körben sikerült belefutnom Bahreinben, a megforgás miatt Petrov nekemjött és letört a szárnyam. Ezek után az uccsó körben megleőztem két a megforgás miatt megelőző embert, és futottam egy leggyorsabb kört a versenyben... 

Addig 1.58.3 volt a leggyorsabb utolsó körben a két előzéssel jöttem 58.0át. Simán 56os kör lett volna. Szárny nélkül... -
Nekem is ilyen. Sőt a pedálokra is így reagál. -
Laci82 #4300 Sziasztok.
27 font az most hány forint?:) -
spiczi91 #4299 Gyenge vagy, jöttem 1.57.4et, 4. lettem qualin :D -
Scamel #4298 Közben megnéztem, külföldi fórumokon is panaszkodnak a túl gyakori defektre. Vagy jön majd javítás ha ez hiba, vagy meg kell tanulni rendesen vezetni :)