21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Csokis #4377 Ipon teszt! -
Csodálatos az a játék ahogy csontig tekerve veszi mindenki a kanyarokat:) -
"játékot mindenki számára elérhetővé tenni, tehát aki csak most ismerkedik az internetes versenyzéssel, szintén élvezni tudja az F1 2010-et legalább annyira, mint az, aki kőkemény online versenyző"
ez sem rossz:) -
A-király-autó viselkedés-szimuláció
hiperkomoly szimuláció és dinamikus időjárási effektek, hatások
A játék összehasonlítása élő felvétellel
#4370 és a többi -
akinek nem tetszik az miért játszik vele? :) -
az is vicces lenne ha linkelnek egy kepet az FVA-bol a gaz/fek allasokrol egy kor alatt:)
Itt egyszeru nyel/fek/nyel/fek/nyel/fek:) -
Igaz, a Micro Machines elég szimes volt, bezzeg ez az F1... :) -
GPx8 #4370 Forrás -
Az hát, tele van ilyen bonyolult algoritmusokkal ! -
Eleve tisztázni kéne a fejekben , lehet-e egy autós játék egyáltalán "nem szimulátor" ??? 
Vagy attól "autós" egy autós játék mert autónak látszanak az objektumok amiket lökdös a játékos?

-
GPx8 #4367 "Valós adataink vannak a gumik viselkedéséről és ezeket felhasználtuk a játékban. Ebben benne van minden: az optimális működési hőmérséklet, a vízkiszorítási különbség az esőgumi és az átmeneti abroncsok között. Ez egy rendkívül lenyűgöző rendszer lett és a gumikkal való megfelelő bánásmód kritikus szerepet fog játszani a győzelemben magasabb szinteken." -
de csak mindig csokken -
Ezt nem vettem észre hogy így lenne, ráadásul a Codie profila sosem volt több mint amit ez a játék képvisel. -
mert meg ezen a teren is ujjat teremtettek:) ARCADESIMULATOR:) a kories szimulator:) a gyorskocsiverseny nem:D kellenenek bele ruhak, meg csajokat meg lehetne dugni a lakokocsiban, akkor lenne valaminek a szimulalasa:D -
Nem az LFS ellenfelének, viszont minden előzetesben, bemutatóban, TV reklámban hiperszimulátornak harangozták be.
A másik, ha értelmeznéd is a szöveget megértenéd, hogy nem LFS-hez hasonlította, hanem a szimulátor elemeket kereste benne - jogosan. És ha ki akarjuk deríteni mennyire szimulátor valami, akkor pl az LFS jó viszonyítási alapnak. -
GPx8 #4362 Nem$ Az SR-ben korrekt fizika(Invictus) van.
-
Pont az a videó lényege, te lökött. Hogyan viselkedik az autó. -
spiczi91 #4360 Amúgy: Melbourneben végre megtapasztaltam az esőt. A csalódottságom csak tovább növekedett, a száraz a pálya és az esős pálya között 4 mp a tempókülömbség, de semmi más. Nem csúsazik jobban a fara, a féktávok hasonlóak az esőbeállítás miatt. Ez most konkrétan fájt. -
IXEMGabeo #4359 nem könnyű a dolgunk:) -
Sziasztok.Elindítom a gamet és bejön egy piros is x.Felraktam mindent és frissítettem a drivert. -
egy pár emberrel az a baj h egész egyszerűen telhetetlen és az ilyen mocskos mód felbír baszni :) -
meg erdekes en nem hasznaltam egyszer sem tragar kifejezeseket, de mar 3x ram szoltak, de lehet barmozni, szarhazizni,tolvajozni, no comment:D
Magyarorszag te szep:) -
Én kb. azt kaptam amit vártam a játéktól. Pár dolog ami zavar:
-köhögve fut a gépemen /hiába, a 2600xt fölött eljárt az idő/
-késve reagál a váltásra, gázadásra, fékre /lehet, hogy ez is a gyenge gép miatt van/
-valamiért nem tudom rendesen belőni a momomat, félgáz után felugrik fullra hiába állítgatom akárhova
-hiányolom a jó kis replayeket, jó lenne visszanézni egy futamot közvetítés szerűen
Nagyjából ennyi. -
Akkor igy :) 1:52.816 -
ram gondoltal pl. kistaska?:) -
spiczi91 #4352 Kezd visszajönni a sok lámagyökér barom, aki még ezzel a sínautóval is képes körönként kétszer megforogni. "Hála" Istennek! -
anyamert nem jelenik meg a kep?:) -
LFS-t én se, ennek a Santa Ride a korrekt vetélytárs ! :DDD -
-
Mondjuk az LFS részét én se vágom az az igazság... de mindegy. :D -

-
"noname" oldal, júzerrivjú hangulatú teszt... miért ne következne belőle hogy ő írta? de ragadd meg a lényeget.
LFS hogy jön a képbe?? még mindig zavaros. -
Van különbség, alapból fejlesztéseket kell szerezned a verdákra hogy jobban tapadjon stb stb stb... -
Akkor nem neked:), bezavart a "teszt" kissé júzerrivjú beütése. -
Te ne haragudj miért szidod amikor csak egy teszt cikket linkelt be? Most ő a hibás ezért mert ez a tartalma? Vagy mi?
És a cikkben leírta miért az LFShez hasonlította a játékot... -
robi40 #4342 Lécci válaszoljatok a red bull hispaniás kérdésemre :( -
WhiteShark #4341 Úgy látom, lassan kezd elhúzmi innen a sok ""szimes"", flame-lő barom. Hála Istennek! -
Nem ő írta a cikket. -
Csokis #4339 Én biztos, hogy nem, de ez nem az én tesztem, ahogy már írtam. Találtam, linkeltem. -
ez fantasztikus videó a pályán csak akkor vagy ha az autó oda csuszikXD :D