21775
  • Csokis
    Ipon teszt!
  • Totti5
    Csodálatos az a játék ahogy csontig tekerve veszi mindenki a kanyarokat:)
  • Jacek
    "játékot mindenki számára elérhetővé tenni, tehát aki csak most ismerkedik az internetes versenyzéssel, szintén élvezni tudja az F1 2010-et legalább annyira, mint az, aki kőkemény online versenyző"

ez sem rossz:)
  • MerlinW
    A-király-autó viselkedés-szimuláció

hiperkomoly szimuláció és dinamikus időjárási effektek, hatások

A játék összehasonlítása élő felvétellel

#4370 és a többi
  • gera995
    akinek nem tetszik az miért játszik vele? :)
  • Jacek
    az is vicces lenne ha linkelnek egy kepet az FVA-bol a gaz/fek allasokrol egy kor alatt:)

Itt egyszeru nyel/fek/nyel/fek/nyel/fek:)
  • Totti5
    Igaz, a Micro Machines elég szimes volt, bezzeg ez az F1... :)
  • GPx8
    Forrás
  • lac coo
    Az hát, tele van ilyen bonyolult algoritmusokkal !
  • lac coo
    Eleve tisztázni kéne a fejekben , lehet-e egy autós játék egyáltalán "nem szimulátor" ???

Vagy attól "autós" egy autós játék mert autónak látszanak az objektumok amiket lökdös a játékos?
  • GPx8
    "Valós adataink vannak a gumik viselkedéséről és ezeket felhasználtuk a játékban. Ebben benne van minden: az optimális működési hőmérséklet, a vízkiszorítási különbség az esőgumi és az átmeneti abroncsok között. Ez egy rendkívül lenyűgöző rendszer lett és a gumikkal való megfelelő bánásmód kritikus szerepet fog játszani a győzelemben magasabb szinteken."
  • Jacek
    de csak mindig csokken
  • Totti5
    Ezt nem vettem észre hogy így lenne, ráadásul a Codie profila sosem volt több mint amit ez a játék képvisel.
  • Jacek
    mert meg ezen a teren is ujjat teremtettek:) ARCADESIMULATOR:) a kories szimulator:) a gyorskocsiverseny nem:D kellenenek bele ruhak, meg csajokat meg lehetne dugni a lakokocsiban, akkor lenne valaminek a szimulalasa:D
  • MerlinW
    Nem az LFS ellenfelének, viszont minden előzetesben, bemutatóban, TV reklámban hiperszimulátornak harangozták be.

A másik, ha értelmeznéd is a szöveget megértenéd, hogy nem LFS-hez hasonlította, hanem a szimulátor elemeket kereste benne - jogosan. És ha ki akarjuk deríteni mennyire szimulátor valami, akkor pl az LFS jó viszonyítási alapnak.
  • GPx8
    Nem$ Az SR-ben korrekt fizika(Invictus) van.
  • MerlinW
    Pont az a videó lényege, te lökött. Hogyan viselkedik az autó.
  • spiczi91
    Amúgy: Melbourneben végre megtapasztaltam az esőt. A csalódottságom csak tovább növekedett, a száraz a pálya és az esős pálya között 4 mp a tempókülömbség, de semmi más. Nem csúsazik jobban a fara, a féktávok hasonlóak az esőbeállítás miatt. Ez most konkrétan fájt.
  • IXEMGabeo
    nem könnyű a dolgunk:)
  • Taylor10
    Sziasztok.Elindítom a gamet és bejön egy piros is x.Felraktam mindent és frissítettem a drivert.
  • gera995
    egy pár emberrel az a baj h egész egyszerűen telhetetlen és az ilyen mocskos mód felbír baszni :)
  • Jacek
    meg erdekes en nem hasznaltam egyszer sem tragar kifejezeseket, de mar 3x ram szoltak, de lehet barmozni, szarhazizni,tolvajozni, no comment:D

Magyarorszag te szep:)
  • macleody
    Én kb. azt kaptam amit vártam a játéktól. Pár dolog ami zavar:
    -köhögve fut a gépemen /hiába, a 2600xt fölött eljárt az idő/
    -késve reagál a váltásra, gázadásra, fékre /lehet, hogy ez is a gyenge gép miatt van/
    -valamiért nem tudom rendesen belőni a momomat, félgáz után felugrik fullra hiába állítgatom akárhova
    -hiányolom a jó kis replayeket, jó lenne visszanézni egy futamot közvetítés szerűen
    Nagyjából ennyi.
  • Jacek
    Akkor igy :) 1:52.816
  • Jacek
    ram gondoltal pl. kistaska?:)
  • spiczi91
    Kezd visszajönni a sok lámagyökér barom, aki még ezzel a sínautóval is képes körönként kétszer megforogni. "Hála" Istennek!
  • Jacek
    anyamert nem jelenik meg a kep?:)
  • lac coo
    LFS-t én se, ennek a Santa Ride a korrekt vetélytárs ! :DDD
  • Jacek
  • Ulvar
    Mondjuk az LFS részét én se vágom az az igazság... de mindegy. :D
  • lac coo
  • Totti5
    "noname" oldal, júzerrivjú hangulatú teszt... miért ne következne belőle hogy ő írta? de ragadd meg a lényeget.

LFS hogy jön a képbe?? még mindig zavaros.
  • Ulvar
    Van különbség, alapból fejlesztéseket kell szerezned a verdákra hogy jobban tapadjon stb stb stb...
  • Totti5
    Akkor nem neked:), bezavart a "teszt" kissé júzerrivjú beütése.
  • Ulvar
    Te ne haragudj miért szidod amikor csak egy teszt cikket linkelt be? Most ő a hibás ezért mert ez a tartalma? Vagy mi?

És a cikkben leírta miért az LFShez hasonlította a játékot...
  • robi40
    Lécci válaszoljatok a red bull hispaniás kérdésemre :(
  • WhiteShark
    Úgy látom, lassan kezd elhúzmi innen a sok ""szimes"", flame-lő barom. Hála Istennek!
  • macleody
    Nem ő írta a cikket.
  • Csokis
    Én biztos, hogy nem, de ez nem az én tesztem, ahogy már írtam. Találtam, linkeltem.
  • gera995
    ez fantasztikus videó a pályán csak akkor vagy ha az autó oda csuszikXD :D