21775
  • buko20
    EZ A JÁTÉK SZAR!!!!!!
  • JUVEfun
    4521hsz
  • JUVEfun
    Hát ezzel a kamera nézettel többet látsz ! Aki ezt szereti annak jobb !
  • Mákvirág
    Üdv mindenkinek!

Olyan bánatom lenne,hogy visszhangzik a game.
    Hogy lehetne megszüntetni?
  • [HUN]FaTaL
    Ha kifelé megyek le az útról és próbálok előzni de lelöknek akkor egyrészt miért engem büntet másrészt miért vágtam le a kanyart?:D
  • Adler
    ja,a büntetésekkl nekeim is tele van a ....
    miért nem lehet teljessen kikapcsolni, ilyen marhaságok, hogy illegal blocking, meg levágtam egy kanyart, ezek nagyon zavaróak.
    Aki meg belémgangolt hátulról, az milyen büntetést kap?

Volt már defektem, első,hátsó, felfüggesztés is eltört, ez utóbbi a versenyen, igy 5 verseny után is tök utolsó vagyok.
    Persze ennek az oka leginkább a szék és a gép között keresendő.
  • JUVEfun
    Akkor meséld már el , hogy mit keresel itt ??? Szeretsz írogatni ???
  • Timbu
    Amivel kiegészíteném:
    - nem csak olyan van időmérőn, hogy gyors körön eléd megy be, hanem olyan is, hogy amikor készül a gyors körére, nem marad le tőled
    - nekem hiányzik a rajt előtti rajtrács a szerelőkkel, riporterekkel...
    - ...és hiányzik a verseny utáni pezsgőzés is
    - meg hiányzik, hogy a boxutca tök üres, a csapatvezetők, versenymérnökök nem ülnek a helyükön (meg milyen hangulatos lenne, ha a táblákat is bemutatnák)
    - a kicsúszunk, nagyon nehéz megfordulna, mert automata váltóval nem lehet egy helyben megpörgetni az autót
    - szinte minden autó azonos teljesítményű
    - a visszajátszás "tényleges" kameraállásokat tartalmazhatna
    - nem láttam pályabírókat sem

+ a CM-től megszokott tisztességes munka (...lesz, ha kijön a patch, ami javítja a boxkiállást, defekteket, stb.)
    + végre egy F1-es játék PC-re
    (a többi pozitívummal egyetértek)

(meg milyen jó lenne, ha a karriert mondjuk a GP2-ben kezdhetnénk, úgyis többnyire F1-es pályákon mennek :))
  • MerlinW
    Keyboard-ot customra, edit, és benyomogatod a pad gombjait.
  • Rossi1
    Adam46 hogyan nyomod gamepadon? Konzol?

Nem tudjátok Pc-n lehet valahogy gamepaddal irányítaNI?
  • adam46
    Nos én is kipróbáltam a játékot, és eleget játszottam vele, hogy véleményt mondjak.
    Ami tetszett
    -Grafika - elképesztő, nem is értem azokat akit azt mondják rá hogy ronda.
    -Esős effektek, dinamikus időjárás - rohadt szépen megcsinálták a srácok külön tetszett, hogy néha semmit sem látni, szinte vakon kell menni, mint az igazi versenyzők.
    -Gumik viselkedés - nem tudom észrevette-e már valaki, de egyes keverékek közt nagyon eltérőek a különbségek. Más a vezethetőség.
    -Pályák kidolgozottsága, Box, Paddock.
    -Beállítási részletesség, információk - szerintem amennyi setup beállítás lehetséges az tökéletesen elég. Információk alatt értve pedig például: mennyire elhasznált egy szet gumi, hány motor van még egy szezonba, hány százalékos a motor.
    -Úgy ahogy a fizika is - egy biztos nem lehet ráfogni, hogy arcade játék. Én gamepadal játszom, és eddig alig volt tiszta köröm pedig mentem már 30-40 kört. Ferrari akadémiát hamarabb szoktam meg.

Ami nem tetszett:
    -Nem lehet manuálisan behajtani a boxba kerékcserére való beállások elég bénák.
    -Ha elkezdem a gyors köröm, és pont akkor jön ki valaki a boxból, akkor nagyba szarik bele, hogy én gyors körön vagyok, és még ha elkezdek harcolni vele engem büntet meg röhej.
    -Büntetések - Nagyon könnyelműen dobálja a játék a büntetések. 5 rajthely, 10 sec stb.

Lényegében ennyi 10/8.
  • robi40
    ki sem próbáltam a játékot de máris unom. ez baj?
  • V43 1105
    T-camot mindenképpen, McLaren sokkal reálisabb lett :) többit még nem néztem.
  • [HUN]FaTaL
    Na kipróbáltam kormánnyal is, segítségek off, egész jó :) De a korábban említett dolgokat én is hiányolom, zászló kameraállás ilyesmi.
  • Alexease
    Van nehany "eredekes" kerdes, felmerult "problema", az teny:D Az ember azt hinne, hogy "ezek" szamitogepet hasznalnak, de nem, csak jatek- es letolto gepet:) Szerencsere, eddig mindenki megtalalta a jatek ikonjat;D
  • Bacsa09
    Ja bocs, ez válasz #4518-as kommentre, a viszhangos hangra.
  • Bacsa09
    Nyisd meg "hardware_settings_config.xml"-t (Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettings) Wordpaddal és keresd meg az "<audio card>" részt, és írd át h így nézzen ki:

<audio_card>
    <audio mixing="software" reverbs="1" voices="100" />
    </audio_card>

Mentsd el, aztán nyisd meg a "hardware_settings_info.xml"-t. Itt is keresd meg az "<audio card>" részt (vhol az alján van), és írd át erre:

<audio_card audioEnabled="true">
    <unsupported type="hardware" index="0" voices="0" />
    <mixing type="software" index="1" voices="192" />
    <unsupported type="rapture3D" index="5" voices="0" />
    </audio_card>

Mentsd el ezt is.

Így már jónak kell lennie, nekem bevált.
  • Rossi1
    Jaja. Simán. Lehet menteni is utána.

Nos, ma egész nap nyomtam, laptopon bill-el...:) Ehhez a gémhez kormány kell, egyébként meg nem rossz bár erősen arcade néhol. Engem csak a kurva megpördülések idegesítenek kigyorsításnál, de hát bill-el nem lehet fokozatosan gázt adagolni!!!
    Meg ez a kék zászlós szabály sem az igazi. Leköröznek, visszaelőzöm mert gyorsabb vagyok és rögtön benyomja hogy engedjem el mert különben lesz itt lesz a világvége meg minden.... Ha meg magam elé engedem akkor feltart (a következő megpördülésemig)...:)

De nagy átlagban szerintem egy kellemes F1-es cucc unalmas téli estékre, délutánokra.
    Patch-ek meg biztos jönnek nemsoká, mert látszik, hogy még nincs ez teljesen kidolgozva!

• Jacek
    a meghajto 10.9 akar lenni? mert az a legujabb, mondjuk jott egy 10.9a de az a 2 GPU kartyakat erinti, nekem 10.4 is siman ment.... valami friss DirectX-et de ebben annyira nem hiszek:)
  • Blake6
    Valaki találkozott audió problémával?Nekem eredeti PC verzió van,röccenés nélkül fut minden,de a hang iszonyú "viszhangos" nálam!!!Olyan mintha egy üres csarnokból szólna minden hang!A menüben meg persze csak a hangerőt lehet szabályozni...Frissítettem DX-et,hangkártyát de semmi változás.Valaki tipp???HELP
  • potyi21
    PLS,valaki adjon otletet:Win7/32 bites rendszeremmel sikerult elinditanom a játekot,de a 64es rendszeren csak a gép keres egy ideig ,es semmi kep.Mitol lehet ez??A grafikai meghajtom Ati 9.10.Megpróbaljam kicserelni?Vagy valami program hiányzik hozzá?A jatek cd jen talalhato egy redist mapa,azokbol is felttettem a dolgokat...!valaki hasonlo problemaval talalkozott?Konf: Intel 8400,4b ram,Ati 4870toxic,!!
  • zoliapu
    Igazad van.
  • priluki
    tökmind 1 az akkor is müködni kéne.. nekem logi van nem olyan szar mégse m egy
  • thedriver
    Nem a csapatom figyelmeztet, hanem a felirat jelenik meg, hogy egyszer kötelező kimenni, pedig már voltam kint.
  • IXEMGabeo
    szerintem szimplán korrupt az FIA xDDD lehet hogy a csapattársad plusz juttatásokat adott nekik, nézz csak rá mennyi a fizetésetek:D
  • kisbesi
    Ezeket már valaki kipróbálta, érdemes berakni?
    Ha igen el tudja mondani valaki melyiket hova tegyem?
  • spiczi91
    és ezért körönként kibaszott, marhajó :D:D:D

De legalább az FIA következetességét marhajól szimulálja. :D

@thedriver

nyomd meg a pit request gombot, és akkor nem fog kihúzni magától.
  • Jacek
    verenybirok huztak a dontest:)
  • thedriver
    Nálam kétszer is előfordult már, hogy kevés volt neki az egy bokszkiállás, kénytelen voltam másodszor is kimenni kereket cserélni. Folyamatosan figyelmeztetett az első kerékcsere után, hogy kötelező kimenni. Szóval akadnak még itt bugok azért.
  • spiczi91
    Penalty for cutting the track, dehát hol a picsába tudok vágni a célegyenesbe? :D Meg amúgy se hagytam el a pályát, nem vágtam.
  • Jacek
    De mi volt P4? ha HT-s lehet megeszi ketmagosnak:)
  • SötétBarom
    Mit írt ki?
  • zoliapu
    krisztiam írta, neki ment egymagos processzorral is, tehát elvileg megy.
  • spiczi91
    Nem tudom miért kezdett össze vissza büntetni a halál f*szára...
  • Magnum PI
    Én ugy vettem észre hogy a defekt akkor jön ha hátulról belédmennek mondjuk a rajt után (1-2 kör és jön a defekt), plusz egyszer kaptam defektet a sóderágyban. Engem igazából csak ez a box utca dolog zavar. 14mpig tartott ben taz előbb a boxba majd amikor elindultam kiengedte rám az előttem lévő renaultot. Nem volt ütközés, simán átmentünk egymáson, de érdekes hogy a szabályok csak rám vonatkoznak, ők meg jöhetnek ki észnélkül. Én nem is értem hogy adhatták így ki.
  • SötétBarom
    Miért?
  • spiczi91
    Beszarok ezen a foson, most rohadtul felkúrt. Valamiért a 100%os futamtáv 80%nál elkezdett minden 2. körben büntetést adni, amikor átléptem a célvonalat, majd 4 körrel a vége előtt DQ-zott. A jó kurva annyát ennek a fosnak, bugos szar.
  • arty
    1 magos procival nemmegy
  • matthias92
    szerintem billentyűzettel nem lehet élvezhetően játszani. rohadtul elbaszták a boxutcát, megúgy általában nagyon sok mindent. nekem nem jött be (már csak a hangok miatt se)
    ha már itt tartunk, grafikailag jó. Bahreinben Virginnel ki mennyit ment? én 2.04, billentyűzet, én váltok és fékezek.
    kormánnyal biztos jobb, de arra nincs pénzem. amit meg tudtam szerezni, azzal nem megy. (bár a superstars v8-cal kipróbáltam, akkorinkább billentyűzet :D)
  • ladislaoca
    Sziasztok!

Tudtok segíteni abban hogy mit kell ki-be kapcsolgatni hogy billentyűzettel is lehessen élvezhetően játszani?