21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Érted egyáltalán, mi a baja egy csomó embernek a játékkal vagy csak nem mélyedtél még el benne különösebben? -
Rossi1 #4660 Hát pont ezaz, hogy nem low-on nyomom, de carrier-t játszok, szóval nem lehettem rögtön a Ferrarival..:) Virgin-el vagyok és így is rohadt nehéz(nekem). Bár ezt a gamepados dolgot nem nagyon érzem... Billentyűzettel meg még ennél is nehezebb szerintem. -
Rossi1 #4659 Hello!
Versenystratégiát hol lehet beállítani? -
????? -
Megvetted? Én igen, ugyan nem egészen erre számítottam, de nem is csalódtam. Jó játék, szórakoztat, ebben a formában is abszolút megéri az árát. 2 LFS parti között tökéletes kikapcsolódás. Inkább ez, mint a nídforszpíd.
Ha meg ennyire át lettél verve, add el a játékot és felejtsd el a topikot. -
Ahol minden játék esetében. A readme-ből a játék könyvtárában.
SUPPORTED CONTROLLERS
F1 2010 can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best game play experience:
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech Rumblepad 2
Logitech dual Action
Dual Trigger 3-In-1
Thrustmaster Firestorm Dual Analog 3 (ensure official Thrustmaster drivers are installed)
Xbox 360 Wireless Racing Wheel with Force Feedback
Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel
Logitech G25 Wheel
Logitech G27 Wheel
Logitech Driving Force Pro
Logitech MOMO Wheel
Logitech MOMO Force
Fanatec Porsche Wheel
Thrustmaster F430 Force Feedback
F1 2010 provides default configurations for all of the above, meaning that you should be able to plug-and-play, with no tweaking required.
For some wheels (e.g. Logitech MOMO, Fanatec Porche) it is important that the pedals are on separate, rather than combined axes. From the Windows Control Panel, choose 'Controllers' and click 'Properties' for the wheel you will be using. Click 'Settings' and ensure that the 'Combined' or 'Single Axis' setting is unticked. -
Pont nem a bugok miatt kéne lepontozni hanem a vásárlók átverése miatt. Az egyszerűbb megoldást választották, amikor hozzáfogtak a játék tervezéséhez és ezt nem szabadna figyelmen kívül hagyni. Persze amikor valakinek még csak 4-5 órát forgott a kezében a program és értékelést ír nem biztos hogy feltűnik neki, mi is a helyzet valójában. -
Lehet nem játszottam még eleget vele,de perpillanat élvezem a versenyeket! :)
A bugok miatt lepontozni egy játékot felesleges,mert ahogy azt te is írtad azokat pachelni fogják! -
sakal6 #4653 az összes eddig legyártottat támogatja, csak vannak egyes kormányok amihez a codemaster alapból csinált beállítást a többihez neked kell -
sakal6 #4652 experten legnehezebb ellenfelekkel manual váltoval, kb 10 másodpercel vagyok lemaradva a 23.-tól:S
nem lowon kell játszani a legszarabb kocsik egyikével és úgy nyerni, annak semmi értelme
-
Te se játszottál még eleget vele. Kapásból felsorolok 10 alap bugot a játékban amit patchel azonnal javítani kell. Nem máshoz hasonlítjuk, egy játékhoz hasonlítjuk. -
Üdv! Kérnék egy kis segítséget. Amikor fel akarom telepíteni a játékot, és kiválasztom, hogy melyik mappába telepítse, akkor megjelenik egy üzenet, és nem engedi tovább a telepitést. Pontosan:
"Install failed
Failed to verify package
For more details about the error that has occurred, please see the log files:"
Valaki segítsen pls! Előre is köszönöm!
-
hol tudok listát szerezni azokról a kormányokról, amiket támogat ez a játék? -
attila46 #4648 köszi
-
Ezek csak szamok... Ez meg nem hardware topic;) Mondom, keress egy osszehasonlito oldalt, ahol tucatnyi jatekkal tesztelik a kartyakat, ugyanazon a gepen, ott tuti adatokat fogsz kapni. -
tapolcaib #4646 köszi -
Meg 400 shader proc, meg 8 textúrázó etc... -
IXEMGabeo #4644 Hardon elvileg manuális váltó a kötelező, baromi nehéz gamepadon váltani így én maradtam az automatánál:D:D:D gondolom azért vagy utolsó..amúgy pedig eskü könnyebb a professional ellen tolni, mint mondjuk az Intermediate ellen kész röhej:D -
attila46 #4643 gpu órajel 775 MHZ RŐL--850 MHZ ,,,,,,,ram órajel 4000MHZ-4800MHZ
ennyit a külömbség a két kártya között,ja meg 516mb ram.
Mit javaslsz?? -

OFF/WAREZ topik...
Ott majd segítenek! -
nem tudok rámenni :( -
ifyougenius #4640 megvettem a játékot és a regisztrációs kódot nem fogadta el. most próbálom letölteni. valaki tudna linket adni hogy szerezzek egy kódot? -
Ha emiatt a játék miatt akarsz cserélni, akkor szerintem nem, de az 5770 sokkal jobb kártya.
#4633: Ez ugyanaz a generáció (5670, 5770). -
cumfu #4638 Heló! Valaki nem vette észre, hogy néha bevillan 1-2 kis fekete folt az égen a játékban? Legújabb vga driver van fenn, de a hiba fenn áll. -
Rossi1 #4637 Hello Srácok!
Ki milyen nehézségen nyomja (mondjuk van custom)? Csak azért mert én Hard-on és egyfolytában tök utolsó vagyok. Igaz gamepad-al dehát ennyire nem vagyok azért béna.
Bár szerintem ez akkor is kormánnyal az igazi... -
Loading közbe nektek is fagy?
Épp befejeztek egy versenyt, és fekete kép, loading, itt jönne az autosave, de loading közbe megfagy a game.
PC nem fagy meg, most is loading megy :)
Ötlet? -
IXEMGabeo #4635 érdekes észrevétel, de tetszik, ahogy körbeírtad az AI-t -
IXEMGabeo #4634 srácok ilyet nem pipáltam:D karrier mód alatt jobban beszaggat mint a sima GP-nél, mentem egyet Sutillal Abu Dzabiban rögtön jó volt nagyon tetszett a pálya Professional volt a gép és gyorsabb voltam így mindenkinél, mint pl Trullival Amatőr szinten:D:D:D most akkor itt a nehézségek között mi különbség van? komolyan a profi szinte könnyebb, mint az Amatőr, jézusmária -
Keress valami preview-t a net-en a ket kartyarol, sebessegosszehasonlitosat, mennyi a kulonbseg koztuk. Az ATI-kat nem ismerem, de az nVidia generacionkent max 25-30%-ot szokott gyorsulni. Szamold ki, ha az ATI-nal is all, akkor a 30fps-bol lesz 39fps :) -
attila46 #4632 Akkor érdemes vagy nem vidókarit cserélnem.....??
-
Enterrel;) -
valakinek valami ötlet hogy hogyan tudnák belépni a force feedback menübe? :S:S -
Az AI autók amiket a pályán látsz, azoknak nincs közük az AI idejéhez amit kiírnak az eredményhez.
Próbáld meg hogy a leggyengébb autóval feltartod a legerősebbet az egész edzés alatt. 10 mp-vel az utolsó hely alatt autózzál. Aki mögötted jön akkor is nagyon jó időt fog menni holott ez lehetetlen.
Olyan mint a GTA, az autók nincsenek mindig az egész városban csak ahol épp te vagy. Amikkel találkozol a pályán azok csak a te kedvedért jelennek meg, különben egy számológép elintézi az idejét az egész mezőnynek.
Nem az eső, vagy a por lassítja le a gépet, hanem egy képlet felszorozza az idejüket egy kicsit, hogy lassabbnak tűnjenek.
Ugyanígy az AI-ra nem vonatkoznak a fizika törvényei sem. Próbáld ki a rajtot úgy, hogy bekapcsolod az üzemanyag szimulációt és kiveszed. Észre fogod venni, hogy az AI-nak mindkét esetben ki van véve. Nem lepne meg ha mind a 23 kocsi alapbeállításokkal, az összes tényezőt figyelmen kívül hagyva autózna körülötted. Csak azért vannak ott, hogy elállják az utadat vagy megelőzhesd őket.
Ez a játék továbbra is egy rally játék, amit körpályán futsz. A többi autó körülötted csak illusztráció, nem úgy működnek mint te, valójában ugyanúgy az idők ellen versenyzel mint a DiRT-ben.
Talán a te autód elég jól le van modellezve egy Forma 1-es versenyhez, azonban a világbajnoki sorozatot nem lehet végigjátszani mivel nem fair a küzdelem (attól még nyerhetsz persze...).
Az ilyen kis "hibák" miszerint nincs a két autó közötti távolság lemérve is ezeknek tudható be, hogy nem is léteznek azok az autók a mérőpontokon, nem haladnak át. Ez nem lesz egy patchben javítva, mert ez nem "kimaradt", hanem az egész alapja a dolognak rossz, egy átverés.
Van amit nem lehet elvitatni a játéktól, pl. a nagyon szép esős időjárás, a jól lemodellezett pályák, de az AI nem létezése, a törésmodell hiányosságai, a bugok, tönkreteszik a játékélményt miután pár órát játszottál vele és kezdenek feltűnni. -
amikor mész a carrerbe a palyára ott kiválasztod hogy dificulty (nehézség) ott customnra állítod és legörgeted... van olyan hogy tyres és car damage na ott fullra nyomd be -
nyusz #4627 Csináltam egy videót, pár futamomból vettem ki jeleneteket:) csak ilyen gyors valami http://www.youtube.com/watch?v=fxHtZIBpdTs :) -
"na ezek vannak,elég alacson az fps...úgy 30 körüli."
Limitál az engine, nekem is 30. 1680x1050, 4xAA, minden max -
de ti amatőrön mentek vagy min mert sorra olvasom h lotussal 1. lettem meg ilyenek? -.-" ebben mi a jó? én bahreinba hardon 17. lettem és ezt reális ugygondolom de az h első vagy lotussal meg a faszom tudja milyen kis csapattal az nem... -
attila46 #4624 NA akkor nekem most Intel core Duo 2,2 Ghz
3GB ddr 2 800 mhz
Ati Radeon HD 5670 526MB DDRb 5
Asus P5b alaplap
na ezek vannak,elég alacson az fps...úgy 30 körüli...,csrejek videókarit vagy nem az a gond??5770 1gb DDR 5 re gondoltam,érdemes??? -
6/10 miért is?
A pontozások nagy részével az a baj,hogy más játékhoz hasonlítjátok!Vagy megint olyan game-t vártok,amilyet soha nem fogtok meg kapni!És ilyenkor jön a nagy csalódás,meg a lepontozás!
Szerintem az alapján kéne értékelni,hogy magához képest mit nyújt:játékélmény,grafika stb.stb
-
fbalfonso #4622 Sziasztok. Elég jó lett ez a játék, viszont volna vele egy kis problémám, mégpedig az autó boxutcában való viselkedése. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a vonalakon belül is én irányítsam az autót (természetesen minden segédlet off-ra van állítva)? A választ köszi.