21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
ja, ezt a részt rohadtul elbaszták, nem is értem, nem tesztelték vagy mi? meg szellemautok jönnek mennek verseny alatt :D -
milyen olcsó kormányokat tudtok, amik működnek is? (nem akarok sokat rááldozni, mert pénzszűkén vagyok/vagyunk) -
Boltban vagy itt -
nálam is ugyanez, de valószinuleg azért mert a virgin autoja nem éppen olyan gyors mint a red bull :) Valaki írta hogy minden auto egyforma, hát nem éppen, illetve ha igen akkor hogy a faszért nem tudom lehagyni Hamilton egy kigyorsításnál? ... -
enzo96 #4739 demo mikor lessz? -
ekkora troger jatekot istenem. kiallok 2-ik helyrol a boxba erre 23 vagyok mire kienged gz. most nagyon felb@aszott a jatek. -
Jaja, én is ilyet használok. :-) -
Jaja, többek között én is. Szerintem jó kormány, ennél többet nem nagyon akartam áldozni rá lévén nem nagyon szimulátorozok, inkább ilyen félszim-félárkád mint ez a játék is. :) -
Értem én tökéletesen. Viszont el kell fogadni, hogy ez van. A sopánkodás nem változtat semmin. Én is szimulátorra vártam, előrendeltem, nem azt kaptam, viszont távolról sem olyan rossz a játék, hogy megbántam volna a vételt.
Az apróságok, mint safety car, stb meg "jó lenne ha lennének" szintű dolgok, de lehet nélkülük élni, főleg így, hogy nem szimulátort kaptunk. Így belefér. Egyetlen probléma talán a szigorú büntetés, bár így is 2-4. helyen mozgok a ranglistán, pedig 100%-os versenyeket játszom. Oda kell figyelni, ennyi. -
Nem mondtam, hogy könnyű. Sőt, nekem nehéz, mint minden árkád cucc, mert nem úgy viselkedik ahogyan az ember várná. Semmi köze a valósághoz így aztán nem vezetni kell, hanem meg kell tanulni kezelni a programot. Remélem érezzük a különbséget...
Ha egy jó szimulátort feltelepítek akkor nem kell kitapasztalnom magát a programot. Beállítom a kormányt meg a pedált, és magának az autónak a tulajdonságait kell kitapasztalni. Megtalálom a határokat, stb.
Najó, mindegy, nem akartam senki lelkébe beletaposni, csak leírtam a véleményemet. -
Az hogy ezek a támogatott kormányok, nem jelenti azt, hogy nem használhatod a sajátodat. Formula EX sincs a listában mégis játszanak vele sokan. -
Bírom a sok szimulátor-józsit,meg hogy ilyen könnyű olyan könnyű,nah nehogy ám ez full árkád legyen,arra ott Blur,Split/second és társaik.
Sztem bőven a kettő között helyezkedik el,és rohadt nehéz is.
Amúgy mióta megcsináltam ezt a dx11-es témát azóta gyorsabban is tölt be,elötte többett kellett várnom sokkal,azért erre nem számítottam,ráadásul pár fps-t is nyertem. -
Ez nem árkád, ez tényleg az árkád és a szim között van.
Tegnap este órákon keresztül nyomtuk a Time Trial Party-t, négyen jöttünk össze (két lány, két fiú) és hihetetlenül jó volt. A gép azonnal elvette az időt, ha elhagytuk a pályát, szóval így már komolyabb kihívás volt. Monaco-ban mentem egy 1.24-es időt így, és nagyon tuti volt.
Egy full árkád játékban nincs kihívás. Itt igenis van, és akár egymás ellen, akár a gép ellen játszunk, élvezetes csatákat lehet vívni. -
bgreg #4728 a carrernél a verseny előtt a simulatio menüpontba a tyre simulation ON-RA RAKD -
bgreg #4727 gumitól is függhet, plusz a beállításoktól hogy gyors vagy inkább technikás beállítások vannak e éppen -
kisbesi #4726 Sziasztok
Hol tudom beállítani hogy az autó törjön és ,hogy a gumi kopjon?
Mert nekem a lágy se a kemény nem akar kopni:S -
Rossi1 #4725 köszi! -
Rossi1 #4724 Egyszerűen nem értem... Spanyol nagydíj, megyek mint az ökör, iveken autózom és 1:35 a előttem lévő meg megy 1:28-at... Valamit nagyon rosszul csinálok de folyton tökutolső vagyok. Cudtom nehézség és Proffesional AI. -
Kipróbáltam. Szép. Hivatalos. Hangulatos. De...
Kicsit olyan a játék, mint maga az F1: minden fasza, nagyon komoly körítés, minden csillog villog, csak egy kicsit a lényeg vész el. Az F1-ben a verseny, az F1 2010-ben pedig a vezetés.
Oké, nem vezettem még valódi F1-est, de nem létezik, hogy van a világon olyan autó, vagy jármű, vagy bármi amire vonatkoznak a fizika törvényei, ami így mozogna. Ehhez nem kell F1-est vezetni, elég ha bármit vezetett már az ember.
Majd még tesztelgetem, az esőre kíváncsi vagyok, de nem hiszem, hogy a látványon kívül bármi pluszt nyújtana.
Egy letöltést megért, pénzt - nekem, hangsúlyozom nekem - nem.
Majd talán a 2011-nél gondolnak a szimulátorosokra is, mert ez nem az. Hülyeség, hogy pont megtalálták az egyensúlyt a szim és az árkád közt. Nincs egyensúly, ez árkád. -
OFF topic >.> -
burkos01 #4721 nekem mind 0%on van de akkor is rezeg ha a menübe vagyok. -
release #4720 vki leírná nekem részletesen h tudnék neten haverral játszani!! kösi előlre is -
Multkor irtam, hogy a tukorsima aszfalton, a razokoveken es minden mason, folyamatos kamu rezges van. Az FFB beallitasoknal az Enviroment resz szabalyozza, hogy mekkora. Vagy finomhangolasnak ott az effectsetup.xml. -
burkos01 #4718 Nekem egy kis gagyi Genius kormányom van és majdnem tökéletesen működik. Akkor kanyarodik amikor kell akkor fékez amikor kell, minden tuti csak azt nem tudom miért rezeg egyfolytában, ha nem áll pont közepen. ötletek? -
nem lesz ez jo szerintem mert az en MOMO FORCE-ra is azt irja a kormanyra hogy default Deadzone 0.0 es a jatekba ha bemegyek install utan 5% van:( na mindegy turkalni kell, de a save konyvtarban errol nincs semmi -
actionmap/actionMapPreset6 ebben a fileban van a def kormany elvileg (x360wheel) ezt sajat felelossegre birizgald:) es elotte keszits masolatot:) -
ok,ha jutottál vmire akk ird le légyszi -
jo kerdes:) valszeg a win alapot, de ez FFB, a tobbit most nezem -
aham akkor azert nem megy foljebb, mert szegenynek kitekeri a nyakat a proci:) mert neztem tesztet GTX480-al es szepen skalazodott a magokkal -
nem vagyok rád ideges :) és melyik értétet állitsam a f1 2010/forcefeedback konyvtarban ? -
Ott van aláírásban minden. :) HD 4850, 1680x1050, minden max, 4xAA -
aham videokari? -
tudom mert nem tamogatott a kormanyod, ne ram legyel ideges hanem a fosfej CM-re -
Na megnéztem practice közben: 1. mag 80% többi 40-50. -
az FFB-t lehet allitgatni!! f1 2010/forcefeedback konyvtarban az alapot is! ha nem ismeri fol a game..
catchup-ot is:)) ott van benne hogyha ennyi es ennyivel lemarad akkor turbomod:D -
mondom hogy nem engedi hogy rámenjek -
Advanced wheel settings-ben -
-
és hol lehet állitani a holt játékot?
mert csak az edit setupra tudok rámenni meg a keybord és a costum között tudok választani.. -
Sziasztok! nem tudjátok véletlenül, hogy milyen progival lehet megnyitni a játék mappáiban lévő fájlokat??
vagy esetleg melyik fájl tartalmazza a pilóták neveit...?? esetleg az autó vagy sisakfestéseket milyen progi tudja megnyitni vagy átkonvertálni esetleg valami ismert képfájllá.. :-D jegyzettömbbel mindent meg lehet nyitni de értelmes dolgokat nem mutat XD