21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
baly0217 #5026 Igen focizok:D de ez nem ide való téma:D amúgy oké megpróbálom -
Milyen kormanyod van? Milyen beallitast valasztottal hozza? Probaltad custom-on? -
Aaron1212 #5024 A játékban átlehet állítani automata váltóra a váltást.
Nem vagyok hozzá szokva hogy én váltsak.
Még valami, a fékező erőt átlehet állítani és ha igen hol?Elég gyengén fékezz az autóm. -
ő rendőr biztos :D -
Na nekem az ffb-nél csak az első lehetőség aktív, és az advanced egyáltalán nem, gondolom ott lenne a kormánybeállítás ezen része. Hol a hiba a képen?:D -
"... Windows 7 topikban próbáld meg..."
Te is focista vagy?!:))))) -
baly0217 #5020 megtudnád mondani a topik nevét? -
eltűnt az utolsó mentésem...offline profillal annyit ír, hogy loading failed, és újra kell kezdenem az első futamtól az egészet...hihetetlen -
IXEMGabeo #5018 volt nekem is ilyen gondom, Windows 7 topikban próbáld meg ott segítőkészek és értenek is ezekhez...:) -
baly0217 #5017 Ha azt írja hogy: SecuLauncher:failed to start application. [2000] ezzel mit tudok kezdeni?léci segítsetek (tudom h nem ide kéne de nézzétek el nekem:D) -
Minden verseny előtt rákérdez:) ( ahol a körszámot állítod be ) -
Ha jól emlékszem akkor is tudod állítani amikor elindítod a versenyhétvégét. -
Kormanybeallitasok:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210882252&no=4427 -
Steering Saturation -
Amúgy kormányszöget lehet állítani? Mert így elég gáz, hogy jobbra-balra 2-2 centi és már max elfordulás van. Amúgy beavatkozik olyankor is, ha minden segítség ki van kapcsolva, ez azért elég nagy baj.
Ha sikerülne a kormányszög állítás az még segíthetne, de egyre jobban erősödik bennem, hogy ez nem az a játék amire vártam... -
Legjobb: Hofi: Odusszeusz :))) -
- kisfiam, ismered Petőfit?
- öööö
- Nem is hallottál róla?
- Öööö...
- Mi akarsz lenni?
- Futballista!
És ez már csak felejteni fog...
:D
(aki nem ismerné, Hofi)
-
Jólvan, ezt még nem figyeltem, mert nem gondoltam volna hogy ezt is le lehet rövidíteni :O Csak a karrier elején lehet állítani? -
long weekend-en van mindhárom rész -
Szerintem, megtalaltam a problema forrasat: "Hobby: futballista" 
-
Ha egy gyokalatti gamepad beallitasa meghaladja a kepessegeidet, egy gyokketto 3+ korosztaly szamitogepes jatekban, akkor szerintem mashol keresendo a problema... -
nem tom pontosan mert 1x játszottam a gameva amúgy meg ne türelmetlenkedj!
Az irányítás beállításoknál megtalálod ott ahol be kell állítani hogy mire mit csináljon fent asszem át kell állítani a billentyűzetet másra és menni fog. -
mikiking #5004 Olyan nagyon nehéz válaszolni egy ilyen kérdésre ,hogy "Azt mondja meg nekem valaki,hogy hogyan tudok gamepaddal játszani ? mert billel müködik,de a gamepadot nem is észleli... Xbox 360 gamepad for windows"
Látom itt is köcsögök vannak -
Igen ott. -
Karrier mód... -
peter0 #5001 Ez komoly kérdés volt? a Q1 az 20 perces! Majd ha a 15-ben leszel akkor jön a Q2 majd ha bent leszel a 10-ben akkor jön a Q3!!! Tudod, most ilyen az időmérő edzés a Forma1-ben:)) -
3 fordulós:) -
twi452 #4999 ebben van az igazság :)
a rendes hosszú versenyhétvégén vannak a kvalifikáció előtt hosszú szabadedzések is ahol lehet gyilkolni a gumikat meg a motorokat :) -
-.- talán nem az egyszerüsített hétvégére kellene menni hanem a teljesre és lesz másfél órás prektisz és 2 fordulós kval... -
Na jó de elég lol hogy csak Q1 van. -
twi452 #4996 mert igazából is 20 perces a Q1 :D -
szerintem azért mert a rövid versenyhétvégét választottad -
mikiking #4994 Azt mondja meg nekem valaki,hogy hogyan tudok gamepaddal játszani ? mert billel müködik,de a gamepadot nem is észleli... Xbox 360 gamepad for windows -
SkylineGTR #4993 miért van az hogy az időmérő csak 20 perc? nem kéne kihagynom a szabadedzést? -
peter0 #4992 de! -
IXEMGabeo #4991 jön elvileg patch ami talán kijavítja a hibát...low és a max graf alatt is alig van eltérés a szaggatás mértéke ugyanolyan nekem is:D -
sziasztok, nektek a kocsinak a hangja nem szaggatott, amikor teljesen kihúzatjátok? -
warezba... itt nem szeretik az ilyet... :D -
baly0217 #4988 át teleportáltam nem kell izgulni:D -
Alt + Enter és vissza fog állni! Szerintem két profil kell hozzá.