21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #5106 majd kiderül:)
de nem bánnám ha a következő részben így lenne:) de az még messze van. -
IXEMGabeo #5105 áá azt nem hinném inkább Massa lesz az akit kitúrtál:D sajnos nem változnak a pilóta igazolások...ezt hiányoltam belőle, ezért hoztam fel a FIFA szériákat példának mer az ott okés itt sajna nem igazolnak el a pilóták tudtommal -
barcames #5104 olyan kérdésem lenne, hogy pl a karrierben a 5 szezonban vagyok pl. és egy ferrariban ülök és alonso csapattársa vagyok akkor massa az más csapatban fog versenyezni? -
Billel bármit csinálsz hagy rajta segítséget. -
WhiteShark #5102 Látom a szimesek még mindig itt vannak.:) De hogy mi a fasznak kínozzák magukat egy ilyen szar játékkal, azt nem értem. Már mindenki elmondta a véleményét pro és kontra, így nem értem minek beböfögni még mindig olyanokat, hogy melyik "csontszim" jobb, mint ez. Amúgy az elmúlt napokban inkább a PH F1 2010 topic-ját olvasgatom, mert ott ennyi idióta hozzászólás nincs, tehát aki ezzel a játékkal akar inkább foglalkozni, az szerintem jöjjön át oda. Az ilyen vérpistikéket be kéne baszni egy meccsen a Fradi keménymag szurkolói közé, és azt kéne mondaniuk 2 percenként, hogy a Fradi csak ugatja a focit, és az UTE ért csak hozzá igazán. Minden más csak egy határ szar. Megnézném, ott is flamelnének-e egész nap, mint itt. Ennek így semmi értelme. Na pá mindenkinek. -
McCartman #5101 ja , ha nem fullasztanánk le a motort rögtön a startnál.
-
McCartman #5100 @IXEMGabeo, ProEvoFan :
nem szégyen nincs is erről szó , billel , gamepaddal elhiszem , hogy nehézkesebb az irányítás.
Nem akarom 'kurvára lehúzni' ezek csak a tapasztalataim a játékról.
Kb annyiból áll a kipörgésgátló nélküli vezetés , hogy ha aszfalton gyorsítasz ki tolhatod ezerrel semmi sem történik , ha meg rádobod a rázóra elkezd kacsázni. egyszerű mint a fakocka.
ezzel se lenne gond ha nem az összes segítség kikapcsolása után lenne ilyen suta.
@Tikal: azt nem is kétlem.:)
Arcade játék lett azt' kész. A kiadó meg bassza meg mert nem ezt ígérte.
sztem lezárhatjuk a témát.
-
priluki #5099 el tudnád csak nem lennél a mezönyben :D ökis csak emberek:P -
szerintem helyén tudjuk kezelni, hidd el nem képzelem hogy el tudnék vezetni egy forma 1es autot csak mert játszom egy "szimulátorral" :) -
utasikz #5097 Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
De tudom, egymagos procid van. Nekem is ugyan ez van.
Ki fogják javítani idővel, vagy kivárod vagy veszel új gépet.
Üdv. -
utasikz #5095 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy miért dob ki egy hibaüzenetet semmi szöveggel, csak egy nagy piros X-el? -
Nalam ki-belepesnel szokasa elfelejteni a Saturation beallitast (kormanyszog kompenzacio). Csak be- es ki kell lepni a beallitasahoz, uatana mar jo. -
priluki #5093 köszi meglesem:) -
Nem, nem a pedál hibája megnéztem. Más játéknál rendesen működik, meg profilerben is. -
Gondolom billentyűzettel ment, akkor pedig mindenképpen van segítség.
#5090: Nem inkább a szokásos MOMO pedál hiba jött elő? -
Nincs valakinek olyan gondja, hogy félgáz után hirtelen felugrik fullra? Így nem lehet adagolni a gázt. Momo racingról van egyébként szó. -
IXEMGabeo #5089 ma fogom kipróbálni a karrierben a Professional módot Monacoban kíváncsi leszek mennyivel lesz könnyebb... -
ProEvoFan #5088 ember, ezt nem hiszem el h nem forogsz meg....
minden segítség off,én akkor néha balett táncot járok a pályán,és ezzel nem én vagyok így egyedül...
össze vissza mondtok minden baromságot a játékról, csak h kurvára lehúzzátok...lol -
IXEMGabeo #5087 Ulvar nem válaszoltál arra miért lenne baj, ha gyerekként nevetek a rajtbaleseteken? hirtelennyében én olykor az ütközéstől függően nevetek nem tom miért...egy életünk van azok a srácok a pályán a versenyzésre tették fel az életüket nekünk nézőknek pedig a szórakozás marad, amit ők nyújtanak tv-n keresztül. nos, ha történik valami gáz én sem nevetek, de pl a tavalyi Sutil-Trulli ütközésen Brazíliában szintén szétröhögtem magam pláne mikor Trulli elkezdett kakaskodni Alonso meg nevetett az egészen akit kiütöttek:D 2009 Interlagos amúgy szóval összegezve nem érzem olyan gáznak, úgyis az nevet, aki utoljára nevet -
IXEMGabeo #5086 már ne is haragudj de gamepaddal szinte lehetetlen így bevenni egy nagy kanyart segítség nélkül lazán megforogsz...ha elveszed a gázról a lábad és teljesen ráfordulsz a kanyarbejáratához akkor esetleg nem perdülsz meg, amúgy így meg rengeteg időt veszítek...úgyhogy nem szégyen segítségekkel játszani azon belül is a Traction Controlt használva -
Lack #5085 Hello. Játszható ez a játék joystickkal? Valaki játszik így? -
McCartman #5084 ezt én is tapasztaltam , hogy azonos beállítások mellett valamiért egyszercsak drámaian megváltozott a kerékelfordulás szüge. 
@Magnum PI: ne csodálkozz , elvégre sg fórum.
-
McCartman #5083 sosem szoktam személyeskedni , de az ilyen idiótákkal úgy látszik muszáj.
Egy szóval sem mondtam hogy 'atom szimulátor' ahogy fogalmaztál , csak , hogy jóval nagyobb élményt nyújt azzal vezetni mint ezeket a szappanosdobozokat.
Megsugom az is sokat számít egy ilyen játéknál , hogy FFBn keresztül egyáltalán érezd a kocsi mozgását és tudj korrigálni. Itt meg kb három állása van FFBnek , egy ha aszfalton vagy , egy ha razokovon + ha kinn a füvön.
ez bizony elég sovány és főleg annak tudatában megsolyogtató , hogy amekkora hype-ot csaptak itt az első és egyetlen , Forma1es csapatok , pilotak bevonásával készülő 'minden idők legvalósabb F1-szimulátora' körül , annyira nem igaz az egészből semmi.
persze GRID féle ökörködésre attól még jó , csak tudni kell a helyén kezelni , ennyi. -
Gratulálok az IQ 0 hozzászólásodhoz. pfff...
Peter0: Nekem is elvesztette egyszer a teljes control beállítást a játék. Sajnos nem tudom fejből, hogy milyen menü alatt van, de kis kereséssel meg fogod találni és állítsd át a Steering Saturationt. Minél kisebb annál érzékenyebb. 900-as kormánynál 30-ra állítsd valamint a linearity-t 50re -
Jezusom, remelem nem fogod tovabborokiteni a genjeidet, mert evolucios zsakutca vagy. Azon nem gondolkodtal meg, hogy kiprobalod valami practice-ben, hogy az adott palyan jo-e, stb. Gondolkodni luxus? -
peter0 #5080 Valaki légyszives segítsen már nekem! Az első 2 futamon olyan szépen működött a kormányom, erre most nem tudom mi van vele!! Nem reagál a kis kormánymozdulatokra, nem lehet vele finoman vezetni, csak ilyen hirtelen irányváltoztatás megy!! Ez így kurvára nem jó!!!!!! Idegesít nagyon, eddig nem volt gond vele!! Hol lehet állítani a kormány finomságán? Vagy mi a picsa történt vele??? Ezt nem hiszem el, eddig azt hittem minden OK, élveztem is a játékot, erre tessék...HELP ME -
HG #5079 Szia!
Nagyon köszi! -
Látod, ugyan olyan buta vagy mint akinek próbálsz okoskodni, és azt se tudod miért :). Segítek, hasra ütött az összes RFT fizika...jó játék, de az se szimulátor. :). Kb módra "így jó" és kész gurulhat is ki. Eljátszunk vele, de nem próbálta beépíteni valós adatokkal a fizikát, mert nem tudja. Ezzel nincs is baj, csak ne mond nekem hogy atom szimulátor a mod mert lefordulok a székről :D. -
Leky #5077 Fraps -
HG #5076 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a játék közbeni videokat milyen progival csináljátok?
Köszi!
-
McCartman #5075 csak azt sajnálom , hogy olyan kevesen játszanak vele.:S
illetve ők is ligákban. nincs is már publikus szerver Sompir modjával.:S
(Te / ti hol szoktatok vele jatszani?) -

igyvan.
nem megyek bele mert aki elvakultan imádja ezt a játékot, úgyse fogja az ellenkezőjét állítani. De itt megjegyezném, hogy eddig sírtunk egy normális F1-ért, és próbáltuk magunkat hitegetni, hogy jobb lesz egy modder(ek) által összerakott módnál amit rfben (vagy egyéb más) kapunk, mert ott nem tudják igazából mi hogy működik meg ilyenek (nem megyek bele). Ehhez képest kaptunk egy ....nem tudom mit :) ... részemről jó szórakozás neten haverokkal tolni :) de egy idő után inkább átmegyek sompir bácsi remekműveihez, amik inkább visszaadják a forma autók csatájának hangulatát:) -
McCartman #5073 köszi , annyira azért hidd el nem.:)
csak még él bennem a régi f1 versenyek hangulata , rFactorral + egy magyar modder által készített forma1 moddal és hát.. ég és föld.:) -
nagyon ügyes lehetsz, nekem ugyanis ez még nem sikerült... ha satuzok, akkor nem nagyon tudom már elfordítani az autot, csak ha már leléptem a fékről... -
-
McCartman #5070 hát semmiképp nem úgy , hogy 250ről satufékezés közben kanyarodva simán bevegyen a kocsi bármilyen kanyart ahonnan aztán padlógázzal kirongyol. (kipörgésgátló nélkül 
)
Mind1 ez egy ilyen jatek lett sajnos , csak azt nem értem miért kellett a kiadónak etetnie a népet a szimulátoros mesével. -
hr2 #5069 Köszönöm. -
és hogy kell viselkednie? -
McCartman #5067 ja , az effekt megvan csak az auto nem ugy viselkedik ahogy kéne.:D